Sony: Ετοιμάζει συσκευή με έξι πίσω κάμερες σε ορθογώνια διάταξη και δύο selfie;

Sony, Sony: Ετοιμάζει συσκευή με έξι πίσω κάμερες σε ορθογώνια διάταξη και δύο selfie;

Πέρυσι, η Huawei ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την τάση των τριών πίσω καμερών στα smartphones. Φέτος αρκετές εταιρείες υιοθετούν το μοντέλο των τεσσάρων πίσω καμερών και η Nokia προχώρησε ακόμη περισσότερο βάζοντας στο Nokia 9 PureView πέντε κάμερες.

Όσο αυξάνονται οι κάμερες, οι καταναλωτές αναρωτιούνται μέχρι που θα φτάσουν οι εταιρείες, και οι κατασκευαστές εξετάζουν διάφορες παραλλαγές διάταξης. Αρκετοί χαρακτηρίζουν ως τη χειρότερη από όλες αυτή των iPhone 2019.

Η Sony αποφάσισε να πάει το θέμα με τις κάμερες και τη τοποθέτηση τους στη συσκευή σε άλλο επίπεδο. Έτσι, σκέφτηκε να βάλει σε μία συσκευή οκτώ κάμερες και οι πίσω να έχουν διάταξη παρόμοια με αυτή των iPhone 2019.

Σύμφωνα με τον tipster Max J. η Sony εργάζεται πάνω σε ένα Xperia smartphone με έξι κύριες πίσω κάμερες. Στις αρχές του χρόνου η Sony παρουσίασε το Sony Xperia 1, στο οποίο η εταιρεία διαφήμισε ιδιαίτερα τις κάμερες και όπως όλα δείχνουν θέλει να συνεχίσει να επικεντρώνεται στον τομέα των καμερών, καθώς τον κατέχει ιδιαίτερα.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1138162759105961984

Επίσης, ο Max J. ανέφερε ότι πέρα από τις έξι πίσω κάμερες, η συσκευή θα έχει και δύο selfie, δηλαδή σε σύνολο 8 φακοί σε μία συσκευή. Ο ίδιος μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία για το πως φαντάζεται ότι θα μοιάζει η συσκευή και επισήμανε ότι εφόσον το smartphone είναι ακόμη υπό ανάπτυξη δεν γνωρίζουμε πολλά.

Βάση υποθέσεων, περιμένουμε ότι το πίσω module θα διαθέτει τον κύριο φακό, έναν τηλεφακό, έναν αισθητήρα ToF, μία super-wide-angle και δύο μονοχρωματικούς. Όσον αφορά τις δύο selfie κάμερες, αυτό είναι πιο συνηθισμένο και μάλλον θα δούμε μία βασική κάμερα και μία wide-angle.

Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω προέρχονται από τις δηλώσεις ενός tipster και χωρίς επίσημες πληροφορίες δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα ως δεδομένο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Αν βάλει 6 η Σόνυ θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες… Έχει να πουλήσει αισθητήρες η Σόνυ!!! Βέβαια θέλω να πιστεύω ότι θέλει να βελτιώσει και το τμήμα mobile.

vladimiros

Παλιοτερα ηταν τα MP, τωρα ο πολεμος ειναι στης περισσοτερες καμερες..το θεμα ειναι και 50 καμερες να εχει,να βγαζει ωραια θελουμε..π.χ το Pixel 3 XL μονο με μια καμερα κοντραρει στα ισα αλλες που εχουν 4..
Παντος η Sony αν θελει μπορει βγαλει την τοπ καμερα που θα υπαρξει ποτε,το θεμα ειναι σαν να υπαρχει “κοφτης” στο κοντερ της και μενει πισω απο τους αλλους..εκανε 2 βηματα παραπανω με το xperia 1 που εχει 3 καμερες,αλλα ακομα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη η καμερα του..

Mp

2 καμερες ειναι μια χαρα αντε και μια ultrawide σιγουρα το pixel 4 xl θα εχει την καλητερη καμερα του 2019 αυτη τη στιγμη το s10 plus εχει την καλητερη καμερα αναμενουμε τα νεα iphone αν και τα iphone δεν φημιζονται ποτε για την καμερα.η sony δεν μπορει να χτυπησει τον ανταγωνισμο

chris

oχι, το s10+ δεν εχει σε καμια περιπτωση την καλυτερη καμερα. Υστερει σε selfie+night mode. Οι καλυτερες καμερες σημερα βρισκονται στα pixel 3/P30 Pro.

KnightRider

Αντί να βάλουν μεγαλύτερους αισθητήρες πάνε και βάζουν τωρα 10 κάμερες – μια με τα megapixel και τώρα οι κάμερες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.