Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel

Το νέο smartphone που ετοιμάζει η Sony, είναι το Sony Lavender που έχει τραβήξει την προσοχή των leaks λόγω της οθόνης που στα πλάγια έχει ανύπαρκτα περιθώρια. Στην πίσω αλλά και την μπροστινή πλευρά έχει κάμερα στα 13 Megapixel η οποία προορίζεται για τέλειες selfies χάρη στο LED flash και τον αισθητήρα IMX214 της Sony.

Οι πηγές αναφέρουν ότι το Sony Lavender έχει μπει ήδη στην παραγωγή, θα βγει στην αγορά τον επόμενο μήνα και σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Η οθόνη αναμένεται να είναι γύρω στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080×1920, θα έχει 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6752, Mali-T760 GPU, μνήμη RAM 2GB, Android 5.0 και υποστήριξη για δυο κάρτες SIM.

Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel, Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel

Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel, Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel

Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel, Sony Lavender: Φωτογραφίες του νέου smartphone χωρίς bezel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spukie

αντε γεια.
μονο σονυ νιωστε .. value for money

κωστας

Που είναι οι κραχτες ο ε ο ?

ΚΚ

Η Sony πάντα πρωτοπόρα, απλά στο μάρκετινγκ είναι πίσω. ;Exei την τεχνογνωσία και τη δύναμη. Άμα διατηρούσε και υπολογιστές θα είχε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα σαν σύνολο.
H πλάκα είναι ότι το Ζ το έβαλα σε σχέση με ένα iphone 6 και έχουν τις ίδιες διαστάσεις παρόλο που το iphone έχει μικρότερη οθόνη. Για τα μπέζελ της Apple δεν μιλάει κανείς… αλλά είναι αυτό που λένε κάποιοι κράζουν από ανάγκη, γιατί το θαυμάζουν όπως λέει και γνωστή διαφήμιση για τα Xperia (που είναι και αδιάβροχα-αντισκόνη προστασία).

djfapples

Oταν η Sony έβγαλε το xperia zl 5ιντσο με τα μικρότερα bezel οι άλλοι κοιμοντουσαν

Κωνσταντίνος Δ.

Αυτή είναι η sony! Ξέρω τι προιόν αγοράζω. Όλοι πάνε και αγοράζουνε προιόντα από κάποιες εταιρίες χωρίς ποιότητα κατασκευής. Λίγοι την αναγνωρίζουν! Αυτοί που κράζουν είναι μόνο και μόνο επειδή δεν τους αρέσει οτι η sony βγάζει προιόντα καλύτερα από την εταιρία που υποστηρίζουν! Τώρα να δω τι θα βρούνε να κράξουν! Μιλάνε για το ‘τι δεν έχει βάλει QHD οθόνη στα κινητά. Ποιός ο λόγος να βάλεις τέτοια ανάλυση σε 5 ιντσών συσκευή; Η QHD σε συνδιασμό με τις χαμηλές μπαταρίες, απλώς καταστρέφουν το κινητό. Όπως στο S6, το οποίο εκτός από αυτά, έχει μεν έναν καλύτερο επεξεργαστή, αλλά χαλάει πολύ περισσότερη μπαταρία. Γι’ αυτό το λόγο η samsung έμεινε πίσω αυτή τη φορά. Σίγουρα το S5 σε χαρακτηριστικά είναι καλύτερο, αλλά άσχημο σε design. Ελπίζω να ξυπνήσουν όλοι και να το καταλάβουν αυτό που γράφω τόση ώρα. Αυτά από ‘μένα. Πάμε Sony!

thanoik34

Με 5.5” ίντσες ένας κατασκευαστής έχει το περιθώριο να μην έχει μπεζελ, το θέμα είναι να ήταν στης 5″ ίντσες και ποιο κάτω 👇

vladimiros

δηλαδη Sony Lavender θα ονομαζεται αυτο το κινητο? απο σπεκς μια χαρα ειναι,αλλα για ποιο λογο να το κανουν ετσι στα πλαγια..αμα πεσει κατω παει το κινητο,αμα το σκεφτει κανεις δεν βολευει και στο κρατημα..Επισης περιμενουμε και το Ζ4 ελπιζω να μην ειναι σαν αυτο που ειδαμε πριν 2 βδομαδες περιπου,δηλαδη ολοιδιο με το Ζ3 απλα με καλυτερο επεξεργαστη,και καλυτερη μπροστινη καμερα μονα αυτα..το λεω αυτο μπας και το παρουμε το Ζ4 αλλιως μας κανει και το Ζ3,η το galagy s6 που κατεβαινει επικινδυνα η τιμη του!!

LeoG3

Πρωτοπόρα η Sony? Η εταιρεία που δεν ξέρει τι θα πει πχ. QHD , quantum dot , AMOLED , OIS , ασύρματη φόρτιση κτλ κτλ.?
Το μόνο πρωτοποριακό που έχει κάνει είναι ενώ πουλάει αισθητήρες κάμερας σε ένα σωρό άλλους τα δικά της κινητά να μην βγάζουν φωτογραφίες ανάλογες του ανταγωνισμού (προφανώς λόγω software) , το άλλο πρωτοποριακό είναι ότι από το 2012 έχει τον ίδιο σχεδιασμό.

Nick

@LeoG3, αν δεν τρολαρεις τότε είσαι απλά θεουλης. Δηλαδή Sony, Apple, HTC, κλπ που χρησιμοποιούν IPS LCD Panel στις ναυαρχιδες τους και όχι Amoled δεν είναι πρωτοπορες αλλά είναι η Samsung με τις Amoled. Με αυτή τη λογική η “πρωτοπορα” Samsung μόλις ανακάλυψε γυαλί και μέταλλο κάνοντας μια πραγματικά premium ναυαρχίδα, ενώ όταν βάλει IP68 αδιαβροχοποίηση και διπλά μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία όπως Sony & HTC σε κάνα S7/S8 θα βγει ο κόσμος λέγοντας πως πρωτοπόρησαν πάλι οι Κορεάτες. Πρωτοπορία είναι το Walkman, το PlayStation, τα stereo ηχεία της HTC, το πρώτο iPhone αν θες. Το Digital Image Stabilization που η Sony ονομάζει Steadyshot και τα βάζει στα ίσια με τόσες ναυαρχιδες με OIS και κάμερες καρουμπαλα από πίσω δεν είναι πρωτοπορία αλλά είναι η 2Κ οθόνη στις 5″ ε; Πραγματικά αστείο να υποννοεί κάποιος ότι ένας εκ των Ιαπωνικών τεχνολογικών κολοσσων είναι πίσω γενικά σε τεχνολογία.

LeoG3

Δεν υπονοώ , το λέω ξεκάθαρα , η Sony τεχνολογικά στα κινητά είναι ΠΟΛΥ πίσω. Καινοτομία δεν είναι η χρήση γυαλιού (γυαλί είχε και το LG Nexus 4 εδώ και χρόνια), καινοτομία είναι να είσαι μπροστά τεχνολογικά και να εφαρμόζεις ότι οι υπόλοιποι (λιγότερο εξελιγμένοι) δεν μπορούν. Πχ. IPS έχουν όλα τα φτηνά Κινέζικα κινητά των 100 ευρώ , από 150 και πάνω θα βρεις και με FullHD , οθόνη quantum dot όμως και QHD έχει μόνο η LG.
Η Sony στα κινητά είναι νάνος (2-3% μερίδιο αγοράς και όχι γιγαντας) και αργά η γρήγορα το τμήμα κινητών θα έχει την τύχη των VAIO (δηλαδή κλείσιμο). Όσο για την Apple απο την LG αγοράζει οθόνες για τα κινητά της και γενικά στο hardware είναι αρκετά πίσω.
Ξεκολήστε λοιπόν απο ξεπερασμένες ιδέες και νοοτροπίες και προσαρμοστείτε στα δεδομένα του 2015.

inblx

@LeoG3, Quantum Dot φοράει το Ζ3. Απλά είναι 5.2″ και δεν χρειάζεται 2k αναλύσεις. Ουτε η Samsung χρειάζεται, απλά βάζουν οθόνες με πάνω από 500 ppi εκεί στην Samsung γιατί θα πιάσουν να βγάζουν, ηδη έχουν δηλαδή, VR headsets. Αυτά έχουν φακό μέρα που κανει τα pixel μεγαλυτερα, απο 5″ νομίζεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε 80″. Γιαυτό τα οι μεγάλες αναλύσεις. Οι υπόλοιπες εταιρίες που κάνουν κινητά με 5″-5.2″ γιατί δεν βάζουν 2k οθόνες στον ναυαρχίδες τους? Μονο η Samsung, για VR λόγους. Πρωτοπορία ε? Ενα design που το έχουν πάρει όλοι απο το Ζ1, απλα κανένας δεν έχει καταφέρει να το κάνει και αδιάβροχο. Μπροστά ηχεία, 3-4 εταιρίες εχουν. Συσκευές μάλλον. Απο κάμερα δεν θα μιλήσω καν, όλοι Sony χρησιμοποιουν, με Sony τεχνολογίες. Και γενικά το Ζ3 που έχω τα έχει όλα, χωρίς να εχει drawbacks. – Quantum Dot, before it was cool – Ηχεία μπροστα, οι αλλοι τα βάζουν ακόμα πίσω ή κάτω…. – Κάμερα, μπείτε να δείτε τι δυνατότητες έχει, άσχετα αν οι ασχετοι δεν ξέρουν να την χειριστούν και ανοίγουν μονο το Superior auto. – Η μπαταρία του είναι απίστευτα καλη, χωρίς να χαλάει το design. – microSD, κάτι σημαντικό για εμένα τουλαχιστον. – Τι άλλο… Συνέχεια »

Darth

εξαφάνισαν δεξιά και αριστερά και το πάνω κάτω (ειδικά το πάνω) έχει γίνει….. σαν το στήθος μετά την πλαστική εγχείριση….

One

Ρωτήστε τους επαγγελματίες και θα σας πουν ότι οι Quantum dot ips απεικονίζουν καλύτερα τα φυσικά χρώματα από τις Amοled που είναι μια φθηνιαρικη Oled τεχνολογια.

Επίσης η Sony έβγαζε πολλά χρόνια πριν τις Trimaster JOLED οθόνες αλλά αυτές προοριζόταν για επαγγελματική χρήση και για το PS Vita. Εύχομαι πάντως να τις περάσει σύντομα στα κινητά.

Μάκης

Κράζεις; Θαυμάζεις!

Nick

Πραγματικά απολαμβάνω τα σχόλια περι ‘αδυναμίας’ της Sony να βάλει QHD οθόνη στις 5+ ίντσες. Θα ταν όντως καινοτομία να βρει έναν τρόπο να χαλάσει αυτό που χει καταφέρει 1+ χρόνο τώρα, να βγάζει πανέμορφη ναυαρχίδα αδιάβροχη, πολύ λεπτή κατασκευή με premium υλικά, με τέτοιο αισθητήρα και κάμερα που δεν προεξεχει από πίσω, και όλα αυτά με τέτοιο μέγεθος μπαταρίας και συνεπώς τέτοια αυτονομία. Πραγματικά δεν θέλω να βάλει πάνω από full HD σε κινητό και μελλοντικά, εμείς οι ‘δεινοσαυροι’ θα βγάζουμε τα μάτια μας βλέποντας με το ζόρι σε 1080p.

Nick

@LeoG3, και κάτι άλλο. Το επιχείρημα πως μια οθόνη 1080p είναι ΙΔΙΑ & ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ με μια άλλη 1080p επειδή έχουν την ίδια ακριβώς ανάλυση είναι τουλάχιστον φαιδρό. Το ίδιο ισχύει και με τα IPS Panel φυσικά, ίδιο είναι του iPhone 6 με ενός φτηνού κινεζου κατασκευαστή επειδή φοράνε και τα δύο IPS; Ή μήπως όλες οι QHD είναι ολόιδιες μεταξύ τους λόγω ίδιας ανάλυσης;

Ιωάννης jb

LeoG3.. πεθαίνω στα γέλια με κάθε σου σχόλιο….
Η φράση… είσαι ότι να ναι, αν σε ήξερε δε θα έβγαινε και θα λέγαν απλά.. LeoG3
Keep Walking αγορινα μου δίνεις ζωή-γέλιο σε αυτό το site!!!!!

Dave30

@LeoG3, Nick schooled you. Ελπίζω να συνειδητοποιεις πως γράφεις αστεία πράγματα.

Παρατηρώ ότι κάποιοι προβλέπουν, δήθεν αγωνιούν ότι το μέλλον της Sony mobile θα είναι πολύ σύντομο. Στην πραγματικότητα είναι ολοφανερο πως το επιθυμούν διακαώς.

Κωνσταντίνος Δ.

Πραγματικά πιστεύετε ότι είναι δύσκολο για μια εταιρία σαν τη sony να βγάλει QHD οθόνη; Απλώς δεν έχει λόγο να το κάνει. Στο Z4 Tablet που είναι 10 ίντσες συσκευή έβαλε, καθώς χρείαζεται. Με 5 ίντσες οθόνη τι να κάνεις αυτήν την ανάλυση

Dave30

@LeoG3, Nick schooled you.

Παρατηρώ ότι κάποιοι προβλέπουν, δήθεν αγωνιούν ότι το μέλλον της Sony mobile θα είναι πολύ σύντομο. Στην πραγματικότητα είναι ολοφανερο πως το επιθυμούν διακαώς να συμβεί. Γιατί άραγε;

LeoG3

Το διαβάσαμε και αυτό , οι AMOLED είναι “φτηνιάρικη τεχνολογία”. Ο άλλος μπερδευει quantum dot με triluminos. κτλ.
@Ιωάννη justin bieber με το σοβαρό όνομα (lol) , τίποτα το σοβαρό έχεις να πεις ή μόνο να τρολάρεις με χιούμορ επιπέδου α’ γυμνασίου ξέρεις.

Ιωάννης jb

Κοίτα φίλε δεν ειρωνευτικα ποτέ το όνομα σου! Αλλά δε μπορώ να μην ειρωνευτω αυτά που λες στα σχόλια σου! Είσαι μεγάλο νούμερο ρε δικέ μου τι να κάνουμε δλδ αφού φαίνεται!!!!

One

Oι IPS οθονες ξεφτiλιζουν το Super Amoled:

https://www.youtube.com/watch?v=YF-Z3_f3WCE

Πραγματικό OLED βλέπεις μονο σε Sony Trimaster El οθόνες. Αμα η Sony το περάσει στα κινητά τότε άντε γεια…

Ιωάννης jb

Κωνσταντίνος Δ… Υπάρχει πιθανότητα στο z4 που θα κυκλοφορήσει στη παγκόσμια αγορά, η οθόνη να έχει 2k ανάλυση!!! πράγμα που δε θα το ήθελα!!! Εκτός και είναι πάνω από 5,5 ίντσες!!! εμένα πάντως αυτήν η ανάλυση δε μου φαίνεται και τόσο λειτουργική ίσως και επειδή ανάλογης ποιότητας βίντεο δεν υπάρχει αλλά και ούτε αρχεία βίντεο!!!!
Τώρα από κει και πέρα η λογική λέει πως το κινητακι θα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα!!!
Θα ξεφύγω λίγο ακόμη από το θέμα και θα πω ότι αν βγάλει z ultra (6+ ίντσες) εκεί η 2k ανάλυση θα ήταν καλοδεχούμενη!!!
Και επειδή we love Sony….. θέλουμε για το επόμενο καλοκαίρι z compact στις 5 ίντσες με οθοναρα και ανάλυση fhd….
και z με οθοναρα 4k στις 6 ίντσες….
εκεί θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!

Rizo

@LeoG3
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, οι απόψεις είναι διαφορετικές και σεβαστές,
αλλά στο σχόλιο 21. γράφεις “Ο άλλος μπερδευει quantum dot με triluminos. κτλ.”
Να ξέρεις, οι τεχνολογίες quantum και triluminos είναι το ίδιο πράγμα. Απλώς αλλάζει η ονομασία και το ότι η Sony την χρησιμοποιεί απο το….2013! 😉

Γιάννης

Οι IPS οθόνες ξεφτιλίζουν τις AMOLED γράφει ο άλλος και βάζει ένα video του 2012…lol…εγώ θα σου βάλω τεστ του 2015…Samsung Galaxy S6 boasts the best display in the business…

https://www.androidauthority.com/galaxy-s6-display-tests-displaymate-593778/

Οι IPS είναι πολύ καλές για entry/mid level κινητά. Η κορυφή όμως ανήκει στις AMOLED.

lefteris t.

Αλλάζει το όνομα αλλάζει τεχνολογία έτσι είναι μαι παιδιά έπρεπε να το ξέρετε ήδη!
Κ η κορυφή δν ειναι Amoled ο κάθε τύπος οθόνης έχει τα υπέρ έχει κ τα κατά! Το πιο θα διαλέξεις είναι δικό σ θέμα εγώ προσωπικά προτίμω ένα ποιοτικό lcd panel πχ z3 g4 m8/9 από τις oled με τα γελοία χρώματα

Gus

@LeoG3 γκουχου, γκουχου ασυρματη φορτηση πριν τη θεα sammy (με καλυμα αλλα παραμενει ασυρματη)

https://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/wireless-charging-plate-wch10/

Δυστυχως δεν ησουν ενημερωμενος…. 😜 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.