Sony Xperia Motion Eye στα Xperia XZs and Xperia XZ Premium του 2017;

Μέσα στο 2017 η Sony Mobile εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει τα Xperia XZs and Xperia XZ Premium τεχνολογίας “Memory Embedded Camera” σύμφωνα με διαρροή εσωτερικού εγγράφου που έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Η νέα κάμερα που θα ενσωματώνουν τα premium μοντέλα της Sony Mobile θα έχει την ικανότητα να τραβάει 4 φωτογραφίες ένα δευτερόλεπτο προν πατηθεί το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής, ενώ λέγεται ότι θα έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί λήψη βίντεο slow motion με 960 fps(!).

Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Sony θα χρησιμοποιήσει τον πρώτο αισθητήρα 3-layer CMOS 21.2 Megapixel (5520×3840 pixels).

Sony Mobile Motion Eye embedded camera, Sony Xperia Motion Eye στα Xperia XZs and Xperia XZ Premium του 2017;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Με βλέπω να ξεκινάω να μαζεύω χρήματα. Από τώρα για το 2018……

Νick

Πολύ μπροστά!

Makis

Έχουν παρουσιάσει ήδη τον αισθητήρα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στο κομμάτι του slow motion! Φυσικά και θα τον χρησιμοποιήσουν πρώτοι στα κινητά τους.

One

Μακάρι να γινει να χαρούμε και εμείς οι φαν, αλλα ας είμαστε λιγο επιφυλακτικοί γιατι μπορεί να πέσει καμια προσφορά από Google ή Samsung και να το βάλουν αυτοι πρώτοι.

Gvirginia

Μετά και το leak (press render) του Xperia X, η Sony μπαίνει στα υπόψιν.

djfapples

Sony εγγύηση

bezilys

Για άλλη μια φορά η Sony θα εχει την καλύτερη κάμερα!!

Κώστας Ζ.

@bezilys, είμαι πολύ φαν της Sony, Z3 Compact έχω, αλλά σαν τις βραδινές φώτου του S7 του φίλου μου, δεν έχω δει άλλο κινητό να βγάζει….την ημέρα, ισχύουν τελείως διαφορετικά πράγματα!

Max91

Έχω Ζ3+ η κοπέλα μου το S6, χρονολογικα βγήκανε μαζί και ναυαρχίδα το κάθε ένα από αυτά της εταιρίας τους. Αν θέλω μπορώ μα εντυπωσιασω κάποιον με το Ζ3+ μου αλλά κατά βάθος όχι απλά είναι καλύτερο το S6 αλλά νοιώθω άσχημα το ποσό κακή επιλογή έκανα. (δυστυχώς μου αρέσουν τα Sony αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν όλοι να θεοποιουν την κάθε εταιρεία τους)

Ιωάννης jb

Max91.. Μα καλά τώρα βγαινεις κ λες ότι είναι καλύτερη επιλογή το s6 απ το z3+?? Ποιός θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά??
Εχει το s6 στέρεο ηχεία?? Είναι αδιάβροχο?? Εχει υποδοχή για κάρτες μνήμης?? Εχει μπαταρία??
Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι όχι!!!
Επειδή δλδ εσύ νομίζεις οτι έχει καλύτερη κάμερα το s6 πάει να πεί ότι ισχύει??
Το s6 είναι υποδεέστερο του z3+… Μόνο η οθόνη είναι εφάμιλλη του z3+

Επί του θέματος… Τεχνολογία με το κιλό η Sony στο τομέα κάμερα, όπως πάντα οι καλύτερες κάμερες κ άσε τους άλλους να κοκορευονται!

vladimiros

Max91 Σιγα το S6 αυτο ζηλευεις;; ενταξει εχει καλυτερη καμερα και οθονη απο το δικο σου,τι αλλο;;συμφωνω με Ιωαννη,εσυ εχεις αδιαβροχοποιηση,καλυτερα ηχεια,και λιγο καλυτερη μπαταρια,και καρτα μνημης..
Για αλλαξτε κινητα με την κοπελα σου για μια εβδομαδα εγω πιστευω θα θες παλι το Sony πισω,που εχει ενα καλο λειτουργικο κοντα σε στοκ ανδροιτ,και πολυ πιο ωραιο ντιζαιν..δε νομιζω να εκανες κακη επιλογη!

liana

Παιδιά έχω πάθει κι εγώ το ίδιο με το παιδί από πάνω. Ενώ είμαι υπερήφανη κάτοχος ενός ΧΖ τολμώ να πω ότι ζηλεύω το s7 edge του ξαδέρφου μου. Το έχει χωρίς θήκη κι έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι, είναι σχεδόν ίδιο ύψος παρότι εμένα έχει μικρότερη οθόνη, η κάμερα του είναι εκπληκτική ειδικά το βράδυ που συγκρίναμε δίπλα δίπλα φωτό δεν περιγράφεται το πόσο φωτεινές ήταν οι δικές του. Η οθόνη είναι σαν να έχει βγει από παραμύθι ντρέπομαι να βάλω το δικό μου δίπλα δίπλα που είναι πιο σκοτεινή και με “ξεβαμμένα” χρώματα ενώ η μπροστά κάμερα είναι καλύτερη η δίκη μου όταν κάνουμε ζουμ στη φωτό γιατί έχει και πιο πολλά πίξελς ίσως. Μου αρέσει όμως περισσότερο σε μένα το πιο ομαλό κι εύκολο, για μένα, ui που έχει. Δυστυχώς αν και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από Sony βλέπω η επόμενη επιλογή μου να είναι μια ναυαρχίδα της Samsung αρκεί… να μην εκρήγνυται !

Rizo

Όπως λέει η @liana απο πάνω… εγω έχω το Z3 και ένας φίλος πήρε το S7 edge.
Εντάξει, η οθόνη είναι απίστευτη. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει με την κατασκευή αλλά
πέρα του οτι είναι απίστευτα φωτεινή η εικόνα και το μαυρο είναι σβηστο, αλλά η εικόνα
δείχνει σαν να βρήσκεται επάνω στην επιφάνεια! Σαν να μην υπάρχει γυαλί ρε παιδί μου!
Φοβερή αίσθηση..
Εντάξει κι εγω χαίρομαι για το λειτουργικό και για τα ηχεία, αλλά μακάρι και η sony να κάνει κάποια στροφή σε OLED τεχνολογία όπως στις τηλεοράσεις, γιατί δεν με βλέπω να μένω σε Sony.

vladimiros

@Rizo Ενταξει φιλε αλλα συγκρινεις Ζ3 με S7,μετα το Ζ3 βγηκαν (Z3+)? (Z5)? (Xperia perf.)? kai XZ ?,αν ειχες οπως η liana το ΧΖ (αν και δυσκολευομαι να το πιστεψω οτι μια κοπελα πηρε αυτο και οχι κανα Ιphoni) τοτε θα ελεγα ενταξει οκκ..

Γιώργος Κ.

Παιδιά όντως το z3+ δε συγκρίνεται με το s6. Μόνο σε οθόνη και κάμερα κάποιοι θα πουν ότι είναι καλύτερο το s6 άντε και σχεδιαστικά. Κάτι άλλο δε βλέπω.

Στο θέμα τώρα, ελπίζω κάποια στιγμή η Sony να επανέλθει δριμύτερη γιατί είναι γενικά παρεξηγημένη. Κάπου ηγούταν σε αρκετά επίπεδα κι άλλες ακολουθούσαν

Γιώργος Κ.

Κάποτε *

liana

Πραγματικά μας έχετε παρεξηγήσει εμάς τις κοπέλες Χαχα. Ήμουν ανέκαθεν φαν της Sony και είχα iPhone 5s αλλά το κράτησα μόνο ένα μήνα. Το κλειστό λειτουργικό της δε με εξυπηρετούσε στη δουλειά μου. Έτσι ξαναγύρισα σε Sony με το ΧΖ να είναι το καλύτερο ως τώρα από όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει.

Max91

@Ιωάννης jb
Είμαι και ήμουν ανέκαθεν της Sony’s αλλά πέρα από αυτά που λες για το Ζ3+ που έχεις δίκιο ένα πολύ σημαντικό είναι ότι ναι μεν μπορεί να μη φτάνει η Sony σε αυτό αλλά ο s810 είναι πραγματικά αηδία… Το κινητό όντως ζεσταίνεται πάρα πολύ με αποτέλεσμα να πέφτουν απίστευτα πολύ οι επιδόσεις, γιατί το άλλο; Επειδή ζεσταίνεται που πέφτει η φωτεινότητα όταν την χρειάζομαι; Αυτό είναι για μένα μεγάλο μείον. Όσο για τα ηχεία; Στέρεο ναι μεν αλλά όχι τόσο ποιοτικό και δυνατό… Και στα ακουστικά παίζει πολύ δηλ πάρα πολύ πιο σιγά από το S6. Φυσικά είναι οι ανάγκες του καθενός.

rizo

@vladimiros
Αν κοιτάξεις review απο GSMArena θα δείς οτι το Z3 έχει την πιο φωτεινή οθόνη απο όλα τα Ζ μιάς και είναι και η δική μου Triluminos. Δηλαδή στην οθόνη δεν έχει κάνει καμία βελτίωση η Sony στις 5.2″.. Μόνο το Premium έχω απορία να δω πως θα φαίνεται, αλλά και πάλι πιστεύω οτι LCD είναι, άσχετα την ανάλυση που δεν θα φαίνεται η διαφορά..

John

@ liana
Συγκρίνεις την καλύτερη οθόνη της αγοράς (Samsung AMOLED) με μια τεχνολογία (IPS LCD) που ούτε μαύρο έχει , ούτε αντίθεση και έχει και ψόφια χρώματα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Νίκος Z5

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτή η κάμερα υπάρχει ήδη και στα καινούργια Samsung -LG.Διοτι οποίος πληρώνει υα πάρει και η Sony θέλει λεφτά. Αυτός που ίσως κρατήσει είναι η παραπάνω ανάλυση.

Νίκος

Κάτι άσχετο στην σειρά Xperia X έχουν βγάλει την λήψη στιγμιότυπου σε βίντεο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.