Sony: Διέρρευσε νέο smartphone με οθόνη 4.6″ και 16MP selfie κάμερα

Η Sony έχει στα σκαριά δυο νέα smartphones, όπως αποκαλύπτουν τα δεδομένα που έρχονται από το GFXBench. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομάζονται, αλλά μόνο τις κωδικές ονομασίες Sony F3216 και Sony F3311.

Το Sony F3216 εμφανίζεται με οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1080p, κάμερα 21 Megapixel με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Ενσωματώνει MediaTek MT6755 Helio P10 με δεκαπύρηνη Cortex-A53 CPU 1.9 GHz και Mali-T860 GPU, ενώ τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Η άλλη συσκευή είναι το Sony F3311, το οποίο έρχεται με κατώτερα χαρακτηριστικά, με οθόνη 4.6 ιντσών 720p, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και τρέχει επίσης Android 6.0. Φορά MediaTek MT6735 chipset με τετραπύρηνη Cortex-A53 CPU 1.3 GHz και Mali-T720 GPU.

Με εξαίρεση την μικρή οθόνη, το Sony F3216 έχει χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι μπορεί να είναι το Sony Xperia C6, μια συσκευή που είδαμε να φωτογραφίζεται πριν από μερικές εβδομάδες, θα είναι ο διάδοχος του Sony Xperia C5 Ultra και αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών. Σημειώνεται ότι τα benchmarks κάποιες φορές κάνουν λάθος εκτιμήσεις για τα μεγέθη των οθονών όταν δοκιμάζονται αρχικά prototypes.

sony smartphones benchmark, Sony: Διέρρευσε νέο smartphone με οθόνη 4.6″ και 16MP selfie κάμερα

sony smartphones benchmark, Sony: Διέρρευσε νέο smartphone με οθόνη 4.6″ και 16MP selfie κάμερα

sony smartphones benchmark, Sony: Διέρρευσε νέο smartphone με οθόνη 4.6″ και 16MP selfie κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ίσως οι πρωτοτυπες συσκευές να έχουν Mediatek και οι τελικές να έχουν Snapdragon. Μακάρι να είναι έτσι και να υπάρχει διάδοχος του Compact. Επίσης η 1080p ανάλυση αν αληθεύει θα είναι μεγάλη προσθήκη αλλα θα χρειαζεται 3gb μνήμης αντι για 2gb και καλύτερη μπαταρία. Ισως σε λιγο καιρο να ξέρουμε.

Κώστας Ζ.

Ο Helio P10 ειναι δυνατος σαν τον sd801? Να παρω z3c ή θα πεσει η τιμη του z5c να περιμένω;
Υ.Γ μεγάλη η full hd σε 4.6…

John N

@Κωστα εγω θα σε συμβουλευα να λας στο Ζ5c. Πρωτον η διαφορα ειναι στα 75€ και πιστευω πως αξιζει. Πρωτον το ui δεν εχει τεραστιες αλλαγες οποτε πανω κατω ειναι και τα δυο το ιδιο. Η καμερα του 5 ειναι σαφως καλυτερη. Αλλα νομιζω το δυνατοτερο του σημειο ειναι και η μπαταρια του που ειναι μεγαλυτερη. Αλλα απο οσο θυμαμαι η σειρα Ζ3 ειχε εκπληκτικη διαρκεια. Για να μην πολυλογω

Αμα θελεις περισσοτερο καιρο αναβαθμισεις, καλυτερη καμερα τοτε πανε στο z5c
Αμα ομως θελεις το πιο φτηνο πανε στο z3c.
Απο μπαταρια αμα το ζ5c ειναι σαν το μεγαλο που εχω τοτε παρε καλυτερα το 3 γιατι απο αυτονομια ασε καλυτερα. Απο ηχο το z3 ειναι καλυτερο απο το 5. Για τα μικρα αδελφακια δε γνωριζω τι ισχυει. Οι επεξεργαστές ειναι καλοι και οι δυο. Απο θεμα εμφαινισης ειναι υποκειμενικο. Θα σου προτεινα να δεις αυτονομια στο YouTube γιατι αυτο απασχολει και του περισσοτερους

Κώστας Ζ.

@John N, με τρελαίνει το image stabilisation του Z5c..τα ηχεια του Z3c ειναι πιο αδύναμα απο το Ζ3 το κανονικό…στο λέω γιατι εχει ο αδερφός μου το μικρό, ειναι ομως πολυ καλα!

Η καμερα του Z3c μου αρεσει πολυ,παρα πολυ ειδικα το manual,παπαδες φτιάχνεις…οπως ακριβώς με το Z1c που είχα…αλλα ο φακος του ειναι πολυ αδύναμος! Μήπως γνωρίζεις αν του Z5c είναι πιο ισχυρός;

John N

@Κωστα κοιτα. Λογικα ειναι ο ιδιος φακος με του ζ5. Ο φακος ειναι πολυ καλος εξ εμπειριας μιλωντας. Εστιαζει πανγρηγορα ετσι κι αλκιως αυτο διαφημιζε και η sony. Το βραδυ βγαζει πολυ καλες φωτο αν και οταν καμια λαμπα ειναι καπως κιτρινη δε φαινεται καλη γιατί απο μονρς τους οι φωτο τεινουν προς το κιτρινο. Πριν ειχα το Ζ1 και σαφως η καμερα είναι πολυ καλυτερη του ζ5. Το ιδιο θα ισχυει και για το ζ5c. Αμα γνωριζεις μεχρι και στο ζ3+ η sony χρησιμοποιουσε τον ιδιο φακο σε οκα τα μοντελα αφου ηταν στα 20.7mpxl. Τωρα ομως εχει εναν φακο στα 23 και ειναι ποκυ καλυτερα. Συνοπτικα για τον καινούριο φακο: -Περισσότερα ISO -Εστιαση 0,03 δευτ/λεπτα. Και στο βιντεο πολυ καλη δουλεια -Καλυτερο manual, αν και απο οσο γνωριζω με το 6 και τα υπολοιπα θα το παρουν – Hdr και στα 20 mpxl. Απο οσο θυμαμαι μεχρι και το ζ3 hdr υπηρχε μονο στα 8. Επισης τωρα στο auto μπορεις να εχεις 16:9 ακομη και στα 20, ενω πριν μονο στα 8. Γενικα αν σε ενδιαφερει το κομματι καμερα τοτε σαφως και να παρεις το ζ5c. -Οσον αφορα το βιντεο εχουν κανει εκπληκτική δουλειά γιατι δεν κρασαρει στο… Συνέχεια »

Nikos

Με επεξεργαστες MediaTek ευχαριστω αλλα δεν θα παρω

Κώστας Ζ.

@John N. Ευχαριστώ πολυ φίλε για τον κοπο που εκανες αλλα αλλο εννοούσα! Οταν ειπα φακός εννοούσα το φλας! Πως ειναι αδύναμο… σαφως και η κάμερα του z3c ειναι κατώτερη…και πάλι οταν παιζεις με ρυθμίσεις ειναι εκπληκτική!

John N

@Κωστα χαρα μου να ενημερωνω ατομα οσο μπορω. Εξαλλου βαριεμαι απο το διαβασμα και βρισκω τροπους να ξεσκασω :-P. Οσον αφορα το φλας ηδη απο το Ζ1 που ειχα τα φλας ειναι μετρια και αδυναμα. Απαραδεκτο αμα αναλογιστει κανεις πως η sony κατεχει δεουσα θεση οσον αφορα των τομεα των φωτογραφικων μηχανων. Πιστευω και τα δυο μετρια θα ειναι

Κώστας Ζ.

Καταλαβα…σ’ευχαριστώ και παλι

george kalogeris

Ελπίζω κάποια στιγμή ο “πόλεμος” των ιντσών να μετατραπεί σε “μάχη” των γραμμαρίων, των bezel και του πάχους.
Αν φτιάξει η sony κάποιο iphoneSE killer θα πρέπει να ναι ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ και με μεγαλύτερη οθόνη! Γίνεται? Γίνεται

Κώστας Ζ.

@george kalogeris
Συμφωνώ για τα γραμμαρια και το παχος…τα bezels καθόλου δεν με νοιαζουν…

Γιάννης

Σκέφτομαι να πάρω το sony xperia z5 ή premium έχουν καλή μπαταρία ?
Η FHD οθόνη του z5 είναι καλή με εκείνη του premium?
παιδιά αν ξέρει κανείς και θέλει να αφιερώσει χρόνο να μου απαντήσει

John

Γιατί να πάρεις δεύτερο-τρίτης κατηγορίας κινητά όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζεις το κορυφαίο του 2016 σε κάμερα και οθόνη το Samsung S6?

John

Το κορυφαίο του 2015 ήθελα να γράψω.

john john

Τι να σου πω μου αρεσει και ειχα την εντυπωση οτι το s7 κοστιζει 100 ευτω παραπανω

Κώστας Ζ.

@John το κορυφαίο σε κάμερα; μη λες ψέμματα δεν ειναι ωραίο…

@Γιάννης, επειδή εχω δει μονο του Ζ5 να σου πω οτι η οθόνη ειναι πολυ φωτεινή και,για εμενα που δεν μου αρέσουν οι amoled, η καλύτερη μέχρι στιγμής της Sony. Του Premium λιγο που το ειδα δεν ειδα τρελες διαφορες,καλύτερα ομως να πας να τα δεις και συ σε κάποιο κατάστημα πριν αποφασίσεις, αν εχεις την ευκαιρία.

Αν δε, δε νοιάζει τοσο πολύ η κάμερα σε αυτα τα χρήματα και δεν καίγεσαι για design, πας στο G4 που ειναι και πιο φθηνό. Μην πας σε S6 και στο λεω γιατί
1)δεν εχει Micro sd
2 ) η καμερα ( το έχουν 3 φιλοι μου) ειναι απαράδεκτη, τα χρώματα ειναι πολυ ψεύτικα, ειδικά της μπροστινής..σαν να τα κάνει καρτούν ρε παιδί μου! Καλα που έβγαλε το S7..

john john

Κωστα σε ευχαρστω πολυ για τις πληροφοριες
στο g4 δεν μαρεσει καθολου το desing poly ασχημο αδερφακι μου
με κοβω για ζ5

Κώστας Ζ.

@John John , αντε…να το χαρεις

Sotiris

O άλλος γράφει για απαράδεκτη κάμερα του S6 μόνο και μόνο για να πουλήσει κανα Z5 παραπάνω η αγαπημένη του εταιρία. Το S6 υπολείπεται μόνο του G4. Είναι κρίμα να γράφετε ψέματα για να προωθήσετε την αγαπημένη σας εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.