Sony Mobile, Έχει πουλήσει 9.6 εκ. smartphones

Όλα δείχνουν ότι ο τομέας των smartphones αποτελεί ένα πεδίο υψηλού οικονομικού ενδιαφέροντος για τη Sony Mobile, καθώς στα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία για το πρώτο τρίμηνο του 2013, σημειώθηκε ότι έχει πουλήσει 9,6 εκ. smartphones, σε σχέση με τα 7.4 εκ. Xperia smartphones που είχε πουλήσει ένα χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια του αντίστοιχου τριμήνου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τα smartphones απέφεραν στην εταιρεία έσοδα 3.9 δισ. δολάρια, εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 36,2%, συντελώντας στα συνολικά κέρδη των 35 εκ. δολαρίων που ανακοίνωσε η εταιρεία, μία αύξηση κατά κατά 13%, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2012. Τόσο τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z Ultra, όσο και το επερχόμενο Honami εκτιμάται ότι συντέλεσαν στην ανοδική πορεία των πωλήσεων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:38

Σχόλια

  • ^Και επιπλέον βελτιώθηκε πολύ στον τομέα της υποστήριξης και των αναβαθμίσεων.
    Στον χώρο του Android αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.

  • Λογικό, εχει πολυ ωραία καλουδια φετος. Βάλανε λεει στοχο 3η θεση... Ανετα την έχουν αν συνεχίσουν έτσι

  • Ειναι επισης υποθεση να ποιανεις τη συσκευη και να αισθανεσαι ποιοτητα πριν ακομη διαβασεις τι εχει μεσα. Και εκει εκανε καλη δουλεια.

  • @κάνουμε μην πάρεις το Xperia E με τίποτα. Στην ίδια τιμή παίρνεις το galaxy ace 2 που είναι πολύκαλύτερο έχει διπύρηνο επεξεργαστή έναντι μονοπύρηνου και 5 np κάμερα έναντι 3.2 no

  • Ουτε το xperia E,ουτε το Galaxy Ace δεν αξιζουν μία. πηγαινε για XperiaP ή XperiaL να βρεις την υγεια σου

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.