Sony Sirius D6503, Φωτογραφίζεται πλάι στο Xperia Z1

Η ανανεωμένη έκδοση του Sony Xperia Z1 ακούγεται ότι θα ονομάζεται Z1S και μέχρι σήμερα έχει “αποκαλυφθεί” με τον κωδικό D6503 “Sirius“. Κάποιοι άλλοι βέβαια αναφέρουμε ότι αυτό θα είναι το Xperia Z2. Όπως και αν έχει, στην φωτογραφία που ακολουθεί το βλέπουμε πλάι-πλάι στο τωρινό μοντέλο Z1 (δεξιά).

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το D6503 φήμνες θέλουν να έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 (MSM8974AB) με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο ανάλυσης 4K, 3GB μνήμη RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη και υποδοχοή για κάρτες μνήμης micro SD και προεγκατεστημένη την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 Jelly Bean.

Sony Sirius D6503, Sony Sirius D6503, Φωτογραφίζεται πλάι στο Xperia Z1

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Καλημέρα. Ίδιο είναι το άτιμο. Καλά χαρακτηριστικά. Για να δούμε…
Κώστα διόρθωσε την έκδοση. 4.4.2 kitkat 🙂

nikos

Android 4.4.2 kitkat εννοείς…

Johnny

Τα bezels του z1 έδωσαν σε πολλούς την ευκαιρία να κράξουν την Sony(και είχαν δίκιο όσοι το έκαναν).Αν όμως επαληθευτεί η διαγώνιος της οθόνης και η φωτογραφία είναι όντως πραγματική σημαίνει ότι η Sony κατάλαβε το λάθος της με το z1 και έφτιαξε τον διάδοχο σε παραπλήσιο συνολικό μέγεθος με τον προκάτοχο του μειώνοντας όμως τα περιθώρια και αυξάνωντας την οθόνη.
Ελπίζω ακόμη η FHD να βγει αληθινή γιατί αν βάλει 2K ανάλυση θα πρέπει οι χρήστες να γυρίζουν όλη μέρα με τον φορτιστή στο χέρι.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην LG και πιό συγκεκριμένα στο LG G2 που κατάφερε να κάνει τις 5.2 ίντσες μόδα!

Manos

Κωστα το Xperia Z1S που αναφερεις υπαρχει ηδη, και ειναι το Ζ1 σε εκδοση για την T-Mobile στην Αμερικη. Παρουσιαστηκε στην CES.
Κατα τα αλλα φαινεται πολυ ωραιο, αρκει να εχει IPS οθονη, που ηταν μεγαλη ελλειψη του Z και Z1.

sosimple

Ποια μικροτερα bezel ρε? Δε βλεπεις οτι είναι μεγαλυτερο σε μέγεθος? Κοιτα το μηκος και θα καταλαβεις. Ειναι τοσο μακρυτερο όσο ακριβως οι 5 απο τις 5.2 ιντσες.. Ολοιδια bezel δειχνει η φωτο.

Chris

καλημερα!
Απο τι βλεπω ολλοι το ιδιο πραγμα παρατηρησατε χαχα 😀

awn

Καλα τυφλοι ειστε μαλλον μερικοι! Δε βλέπετε που τελειωνει η οθονη πριν το πλαισιο?Αν είναι το γνησιο τοτε μιλαμε για μικρο bezel.ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ μέγεθος κ μεγαλυτερη οθονη με τα μισα από πριν bezel.Ποσο θελετε να γινει δηλαδή ένα με την οθονη?

gis

Μαλλον τα μπερδεψες φιλε.κοιτα ποιο είναι ποιο καλυτερα

σπυρος

Λυπάμαι αλλά φαίνεται μεγαλύτερο από το z1 άρα δεν έχει μικρότερα bezels… μπορεί όμως να είναι λίγο μικρότερα από του z1.Επίσης μάλλον δεν έχετε καταλάβει μερικοί ότι το z1 είναι από δεξια και η νέα συσκευή που παρουσιάζεται δεν είναι μικρότερη του z1

Johnny

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατητήσει στο αριστερό smartphone κάνουν λόγο για 5.2 ίντσες ενώ το δεξί είναι 5 και επίσης εγώ δεν είπα ότι το z2 θα έχει περιθώρια α λα g2.Είπα απλά πως θα έχει μικρότερα από το z1.

Και θα σας δώσω και ένα παραδειγμα με 2 άσχετα τηλέφωνα:
(htc one, 4,7 ίντσες,μήκος:137,4 mm)
(lg g2, 5.2 ίντσες, μήκος:138,5 mm)
Τα πιο πάνω smartphones έχουν μικρή διαφορά στο συνολικό μήκος αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά στο μέγεθος της οθόνης.Σκεφτείτε λοιπόν αυτά τα 2 να ποζάρουν πλάι-πλάι στο φακό.Το one φαίνεται ΛΙΓΟ πιο μικρό και αυτό συμβαίνει επειδή έχει μεγάλα bezels.Aν τα bezels του είχαν ένα πιο φυσιολογικό μέγεθος τότε η διαφορά του συνολικού μήκους του με το συνολικό μηκός του g2 θα ήταν εμφανέστατη.To ότι το g2 είναι μεγαλύτερο δεν σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερα bezels.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ μόνο που στο ρόλο του one έχουμε xperia z1 και στο ρόλο του g2 το xperia z2. Διαβάστε λοιπόν ξανά τη σύγκριση που έκανα μεταξύ του one και του g2 αλλά όπου υπάρχει το one να το αντικαταστήσετε με το z1 και όπου υπάρχει το g2 να το αντικαταστήσετε με το z2.

Νίκος

Το έχει παρακάνει η Sony κάθε τρεις και λίγο βγάζει το ίδιο κινητό με μια μικρή αλλαγή και εμείς σαν κορόιδα θα τρέχουμε να παίρνουμε μια ότι έχει μεγαλύτερη ram μια έχει μικρότερα bezels μια το άλλο.

sosimple

Λοιπον ορισμενοι τρωνε πολυ κουτόχορτο τελικα. Σου δειχνουν ενα κινητό ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ με ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οθονη. Και πανηγυριζετε επειδη λεει, βλεπετε μικρα bezel.. Ok πεταει ο γάιδαρος. .

Νίκος

Εγώ ένα ξέρω κινητό πρέπει να αλλάζουμε τουλάχιστον στα δύο χρόνια γιατί στο χρόνο μέσα φτιάχνουν τα ίδια κινητά με ελάχιστες αλλαγές και στην τελική ίδια είναι όλα. Ιδικά όταν βγάζουν ανά δύο τρεις μήνες καινούριες συσκευές

Γιωργος Μ

@johnny φιλε μου δεν μπορεις να κανεις τη σύγκριση που είπες για τον απλό λόγο του οτι το g2 με το one έχουν διαφορα 0.5 στις ίντσες και πάλι η διαφορά του είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε εδώ.ιδικά τη στιγμή που η οθόνη είναι μόνο 0.2 ίντσες μεγαλύτερη.

sosimple

Για τους τυφλους:
Z1. 144 x 74. (5ιντσες ιντσες)
Lg G2. 138.5 x 70.9. (5.2 ιντσες)
Μικροτερο μηκος και πλάτος το g2 αν και με μεγαλύτερη οθονη.
Τωρα πως το νεο κινητο της sony με ΙΔΙΑ οθονη με το G2 και ακομα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μεγεθος απο το ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο το g2, z1 , θα εχει μικροτερα bezel, μονο κατι επιστημονες εδω μεσα ξερουν. Ετσι γίνονται οι συγκρισεις οχι παιρνοντας 2 ασχετα κινητα με μιση ιντσα οθονη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.