Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

https://youtu.be/S5cQKAQryak

Το Sony Xperia 1 θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έχει τρεις κάμερες. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η Sony δημιούργησε ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον promo video για να επιδείξει τι μπορούν να κάνει η τριπλή κάμερα του Xperia 1.

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

Όλες οι πίσω κάμερες του Sony Xperia 1 έχουν αισθητήρα 12 MP. Η κύρια κάμερα διαθέτει 26mm φακό με διάφραγμα f/1.6, ωστόσο μπορούμε να τραβήξουμε σκηνές με τον ultra wide-angle 16mm φακό ή να κάνουμε ζουμ με τον 52mm τηλεφακό.

Η Sony δοκίμασε τις κάμερες του Xperia 1 στο δημόσιο κτίριο και ορόσημο Vessels, που βρίσκεται στην Hudson Yards και άνοιξε πρόσφατα για το κοινό. Το κτίριο έχει 154 Escherian-τύπου σκάλες που το κάνουν ιδανικό για να επισημάνει η εταιρεία τις διαφορές μεταξύ των τριών εστιακών μηκών που προσφέρουν οι κάμερες του Sony Xperia 1.

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

Στο βίντεο η Sony ισχυρίζεται πως το Sony Xperia 1 έχει έναν ultra wide-angle 16mm φακό ο οποίος έχει διάφραγμα f/1.6. Ωστόσο, η ιστοσελίδα SonyMobile.com αναφέρει πως αυτός ο φακός έχει διάφραγμα f/2.4.

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

Επιπλέον, το βίντεο αναφέρει πως η συσκευή έχει έναν 26mm κύριο φακό με διάφραγμα f/2.4, όμως η ιστοσελίδα λέει ότι ο κύριος έχει διάφραγμα f/1.6. Όπως φαίνεται έγινε κάποιο μπέρδεμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του βίντεο και έχουν βάλει λανθασμένα τα διαφράγματα των φακών.

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο] Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]Sony Xperia 1, Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Αντε να κυκλοφορήσει κ αυτό να το δούμε από κοντά κ πόσο θα έχει αλλιώς πάμε για xz2 premium

Βλαδιμηρος

Πολυ καλο το Χz2 premium,εχει κατεβει και η τιμη του γιατι τοσο καιρο το ειχαν πολυ ακριβο..μονο το ΧΖ3 δεν πεφτει καθολου εχει κολλησει στα 600ευρω και σε αυτα τα χρηματα δεν πουλαει με τιποτα..γιατι υπαρχουν καλυτερες συσκευες

Δημήτρης

μακαρι να ηταν τουλαχιστον 0.5 ιντσες μικροτερο!! θα πουλαγε σαν τρελο! βγαλε παλι κομπακτ με κορυφαια χαρακτηριστικα ρε σονυ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.