Sony Xperia 1 II: Ενσωματώνει δύο αισθητήρες Sony και δύο Samsung

, Sony Xperia 1 II: Ενσωματώνει δύο αισθητήρες Sony και δύο Samsung

Το Sony Xperia 1 II ανακοινώθηκε επίσημα τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο ακόμη υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες παραμένουν άγνωστες. Ένα παράδειγμα είναι τι είδους αισθητήρες θα χρησιμοποιούν οι κάμερες του flagship smartphone της Sony. Απάντηση στο ερώτημα φέρνει μία τελευταία διαρροή, η οποία αποκαλύπτει ότι το Sony Xperia 1 II θα έχει δύο αισθητήρες της Sony και δύο της Samsung.

Το flagship smartphone της Sony θα ενσωματώνει τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία θα έχει κύρια κάμερα στα 12MP με f/1.7 και τον αισθητήρα της Sony, IMX557. Την κάμερα ultrawide θα αναλάβει επίσης ένας αισθητήρας της Sony, ο IMX363 ο οποίος ανέρχεται στα 12MP και έχει f/2.2 ενώ η τρίτη κάμερα που είναι telephoto θα αναλάβει ο Samsung ISOCELL S5K3T2, ο οποίος ανέρχεται επίσης στα 12MP και έχει f/2.4. Επίσης, θα υπάρχει και μία 3D ToF. Στο front panel του smartphone αναμένεται να δούμε μία κάμερα των 8MP με f/2.0 η οποία θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της Samsung, S5K4H7.

, Sony Xperia 1 II: Ενσωματώνει δύο αισθητήρες Sony και δύο Samsung

Προς το παρόν, οι πληροφορίες του IMX557 παραμένουν άγνωστες και δεν γνωρίζουμε για τι ακριβώς αισθητήρα μιλάμε. Από το όνομα μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα μοιάζει με τον IMX555 ο οποίος έχει αναλάβει την κύρια κάμερα των Galaxy S20 και S20+. Ο IMX557 πιθανόν δεν θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο άλλο smartphone και ίσως είναι exclusive χαρακτηριστικό του Xperia 1 II.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε 6.5 ιντσών οθόνη τεχνολογίας OLED HDR με ανάλυση 4K ενώ τα γρανάζια θα αναλάβει ο Snapdragon 865 με 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο τύπου UFS 3.0. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh, θα υπάρχει πιστοποίηση IP68 και audio jack 3.5mm.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.