Sony Xperia 1 III: Έρχεται στα 1299 ευρώ σε προπαραγγελία

, Sony Xperia 1 III: Έρχεται στα 1299 ευρώ σε προπαραγγελία

Αποκλειστικά για όσους έχουν βαθιές τσέπες το Sony Xperia 1 III, καθώς οι προπαραγγελίες του στην Ευρώπη ξεκινούν. Οι πρώτες αποστολές του Sony Xperia 1 III είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Η τιμή του Sony Xperia 1 III, όπως προκύπτει από την έναρξη των προπαραγγελιών στην Ευρώπη διαμορφώνεται στα 1299 ευρώ, ενώ το Sony Xperia 5 III κινείται σε πιο… προσιτά τιμολογιακά πλαίσια (λέμε τώρα…) αφού θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς καταβάλλοντας 999 ευρώ.

Σε κάποιους retailers στην Ευρώπη ισχύουν και κάποια πακέτα προσφοράς των νέων κινητών της Sony σε συνδυασμό με κάποια αξεσουάρ, αλλά σε καμία περίπτωση η τιμολογιακή πολιτική δεν απομακρύνεται πολύ από το φράγμα των 1000 – 1200 ευρώ.

Ως ημερομηνία έναρξης των αποστολών των νέων Sony Xperia smartphones έχει καθοριστεί η 6η Αυγούστου στο σύνολο των ευρωπαϊκών αγορών. Μένει να δούμε κατά πόσο, η αυξημένη τιμή θα επηρεάσει τις τελικές πωλήσεις των νέων προϊόντων. Πάντως, η Sony θέλει να δώσει περισσότερο premium αέρα στα νέα της μοντέλα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Δεν το λεω μονο για το Xperia γενικα το λέω..
1300€ για κινητο οσο κανει μια 4Κ πολυ καλη tv δηλαδή; Ρε δεν πάτε καλα μου φαίνεται!!! Ελεος!!!

SUPS 👨‍⚖️

και 1300 έδωσα εγώ για νέο ηλιακό θερμοσίφωνα…Πότε θα σταματήσετε να κάνετε τέτοιους συσχετισμούς…Τι ζήτηση έχει σήμερα μια ολεντ και ένα premium κινητό και τι μπορείς να κάνεις με το καθένα από αυτό?Ναι οι ναυαρχίδες έχουν και λίγο υπεραξία λόγω Brand αλλά άλλος θα σου πει σιγά μην δώσω 1300 για να βλέπω απλά ταινίες και άντε youtube που σημαίνει μηδέν παραγωγικότητα-μηδεν κέρδος..

Φωτης

O θερμοσίφωνας δεν εχει να κανει με την τεχνολογία.. Αν σου έλεγαν πριν 10 χρόνια κινητο ναυαρχίδα 1300€ θα γελαγες.. Οπως κ τοτε που ειχαν ταβάνι 800€ Τοτε οι tv ειχαν πολλα περισσοτερα.. Τωρα με λιγοτερα χρήματα παίρνεις απο τις τοπ.. Κ βεβαίως εγω εχω oled 55αρα lg κοντά στα 1800€ εχω δώσει κ απολαμβάνω ταινιες κ παιζω κ videogames βασικα που εχω τρελα.. Εχω XSX.. AΛΛΑ 1300για κινητο που σε ενα χρονο δυο εχει παλιώσει εγω δεν δίνω οσο κ παπαδες να κανει.. Κ να φοβάσαι μην σου πέσει κ κάτω το 1300αρι.. Δεν ειναι το ιδιο.. Οι premium tv παντα ειχαν πολλα χρήματα.. Που τωρα ειναι κ πιο νορμαλ οι τιμες.. Τα κινητά οσο πάνε ξεφεύγουν.. Σε 5,6 χρονια θα έχουν κανα 1600αρι. Κατσε να δεις..

SUPS 👨‍⚖️

πρωτον σε 2 χρονια οι ναυαρχιδες ΔΕΝ ”χαλανε” ..Απλα θα εχει πεσει η χωρητικοτητα της μπαταριας οπου μπορεις να την αλλαξεις με σχετικο χαμηλο κοστος…Επισης πριν 10 χρονια με το κινητο ΔΕΝ μπορουσες να κανεις τα ιδια…Δεν μπορουσες να κλεινεις εισιτηρια(ευκολα και παντου) , να πληρωνεις λογαριασμους, να καλεις ταξι με αμεσο εντοπισμο σ, να εχεις μια εξαιρετικη φωτογραφικη χωρις να κουβαλας dslr και ενα καρο αλλα πραγματα π μ διαφευγουν…Για το φοβο θραυσης συμφωνω οτι σ προκαλει λιγο αγχος αλλα αν δινεις 1300 γ κινητο δεν θα πτωχευσεις αν σ πεσει κατι και σπασει…Απο εκει και περα για ολους τους λογους π ανεφερα οι τιμες εκτοξευθηκαν σε συνδυασμο οτι υπηρχαν χροοονια που παρα πολλοι καταναλωτες αλλαζαν ακομα και στο χρονο τις συσκευες τους…Αυτο που θα μπρουσαμε να κανουμε σαν καταναλωτες ειναι αυτο να μην αλλαζουμε συχνα τις συσκευες…Ξαναλεω με μια TV αν εξαιρεσεις τη ψυχαγωγια ΔΕΝ μπορεις να την χρησιμοποιήσεις για αλλα πραγματα συνεπως καποιος θα σου γυρισει την ερωτηση και θ σ πει 800 , 1000+ 2000 ειναι ακραια ποσα για μια απλη TV….

Ιωάννης jb

Οι πωλήσεις παρουσιάζουν πτώση αλλά ο κόσμος δεν θα κάτσει εύκολα με το παλιό όταν βγαίνουν εργαλεία όπως xperia 1iii κ 5iii!
Οι τιμές δε πέφτουν! ακόμα και με μειωμένες πωλήσεις δε θα πέσουν διότι πλέον εκεί είναι τα πάντα!!! τα smartphone είναι με διάφορα το πιο αναπτυσομενο τεχνολογικά προϊόν και θα συνεχίσει να είναι δε πρόκειται να στο δώσουν τζαμπα

SUPS 👨‍⚖️

εγώ πιστεύω ότι πλέον σιγά σιγά τα fold θα εδραιωθούν οπότε θα κρατήσουν τις τιμές ψηλά λόγω”νέου προϊόντος”… Πάντως η αγορά θα ανακάμψει φουλ όταν τελειώσει το θέμα covid

inblx

αν ο ηλιακοσ δεν ειναι inox και 200λιτρα την πατησες φιλε

SUPS 👨‍⚖️

και τ 2 ειναι ….Ασε λες και βγαζει λαβα ειναι πλεον και πριν ερθει το καλοκαιρι …

Ιωάννης jb

Είσαι τελείως λάθος!
Τα καλά και ακριβά κινητά έχουν διπλασιάσει την αρχική τους τιμή σε σχέση με 10 χρόνια πριν! Ok!
Μπορείς να ζήσεις με galaxy s2?
Μπορείς να ζήσεις με με xperia arc??
Δεν το νομίζω!!
Με μια καλή τηλεόραση του 2011??
Πολύ πιθανόν!!!
Βλέπεις κανέναν εκεί έξω με κινητό 10ετιας;;
Αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί;;
Δεν μπορείς να δουλέψεις τέτοιο κινητό διότι είναι τόσο αργό και γενικά εκνευριστικά πίσω τεχνολογικά! Πιάσε iphone 4s και μετά iphone 12 pro!
Μιλάμε για χάος!
Έχω γνωστούς κ μάλιστα πολλούς οι οποίοι δεν βρίσκουν σοβαρό λόγο για να πάρουν καινούργια τηλεόραση και τους καταλαβαίνω απόλυτα! επειδή η καινούργια θα μπαίνει YouTube??
Συγκρίνεις μια καλή τηλεόραση 10 ετιας με μια Sony oled του σήμερα!
Δεν μεγάλες ουσιαστικές διάφορες

Φωτης

Βρε το ξερω δεν συγκρινω κινητο του σημερα με το τωρα.. Απλα τοτε λεω οτι οι tv ειχαν τα διπλα και χρηματα ( βλεπε philips ambilight ) κ pioneer kuro στα 3.200 ευρω.. Κ τωρα με τα μισα χρηματα οι εικονα ειναι 5 φορες καλυτερη.. Ενω τα smartphone οσο παιρναει ο καιρος οι τιμες ξεφευγουν.. Μπορει να το βλεπω εγω ετσι.. Για tv μπορει να δωσω κ εχω δωσει κ 2500ευρω για κινητο μεχρι 500 600 παραπανω το θεωρω υπερβολη.. Κ αν εδινα τοσα χρηματα 1200 ας πουμε θα επαιρνα μονο iphone που ξερεις οτι θα το εχεις 5 χρονια χωρις προβλημα..

Ιωάννης jb

Άλλο πράγμα το smartphone!
Άλλες δυνατότητες έχει, άλλα ποσά δαπανά μία εταιρία για την κατασκευή του, για την έρευνα και ανάπτυξη του, ακόμα και για την διαφήμιση του! Οι τιμές αντικατοπτριζουν το σύνολο της απήχησης που έχει κ όλα τα παραπάνω που ανέφερα!
Ένα κορυφαίο smart σου προσφέρει κάμερα σχεδόν ισάξια με μια φηφιακη! βίντεο! και σελφι βίντεοκάμερα, λογισμικό, οθόνη, τεράστια μνήμη! Και πόσες ακόμα έξτρα δυνατότητες που το κάνουν να κοστίζει τόσο!
Η TV ακόμα και σήμερα που έχει ορισμένες έξτρα δυνατότητες που δεν υπήρχαν παλιά στην ουσία είναι μόνιτορ είναι κάτι που πιο πολύ το παίρνει κάποιος και το πληρώνει για να βλέπει ελληνικά κανάλια ή το πολύ πολύ YouTube κ Netflix

Φωτης

Καλα αν εχεις τρελα οπως εγω το ψαχνεις.. Ειχα Kuro plasma παλαιότερα να φανταστείς.. Κ δεν βλεπω Ελληνικα κανάλια κατα κυριο λογο.. Ταινιες ντοκιμαντέρ YouTube Netflix κ το περισσότερο videogames.. Εχω Xbox Series X οποτε για μενα ναυαρχιδα tv ειναι μονοδρομος..

djfapples

Σωστός

Vladimiros

Πιο τουμπανο κινητο δεν γινεται!!!! με δυνατη καμερα που κοντραρει το M11 ultra,αλλα δυστιχως πανακριβο για την χωρα μας,σε αλλες χωρες με συμβολαια κ.α κατι κανουν και τα αποκτανε εμεις καταντησαμε με xiaomi και realme αυτη ειναι η αληθεια

Ιωάννης jb

Επιλογή μας είναι η σαβούρα!
Εκεί έξω υπάρχουν ακόμα Sony για όλα τα βαλάντια κ εγώ προσωπικά Χίλιες φορές να δώσω 7 κατοστάρικα για το xperia 5ii πάρα 3-4 στο Κινέζο

Ιωάννης jb

Έχει κάτι να ζηλέψει το 5ii από Κινέζους των 500 ευρώ?? Δεν το νομίζω

Vladimiros

Γιατι πηγε ποτε στα 500 ευρω το 5ii? κατω απο 700 δεν επεσε,αρα συγκρινε το με συσκευες 700+ και το 1iii δεν το βλεπω να πεσει ποτε κατω απο 800,η οποιος θελει παιρνει με δοσεις

Ιωάννης jb

Περιμένεις να πέσει στα 500 ευρώ ένα κινητό ουσιαστικά ναυαρχίδα το οποίο πριν λίγο καιρό έκλεισε 6μηνο στην αγορά;
Ούτε κινέζικα δεν πέφτουν σε αυτήν την τιμή!
Το 12 mini πόσο κάνει ξέρεις;
Έχει πέσει ποτέ κάτω από τα 6μιση κατασταρικα;
Κινητό με μνήμη 64αρα!
Δες λίγο καλύτερα τα χαρακτηριστικά που έχει το xperia 5ii και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε!

djfapples

Ακριβό αλλά ωραίο εργαλείο

παν

αναμενομενες τιμες γενικα τα κινητα ειναι ακριβα πιθανως να τα δωσουν με τιποτα ακουστικα ,απο εκει και περα δεν σημαινει οτι ολοι δινουν 1000+ για κινητο..

Νίκος Μανδαράκας

Δυστυχώς, η SONY καταβάλει χρόνια τώρα, κάθε δυνατή προσπάθεια να αποτύχει στην διαδώσει των πραγματικά κορυφαίων συσκευών smartphones υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Ανακοινώνει πρώτη την υλοποίηση τους και τα διαθέτει μετά από 8-9 μήνες, όταν έχει προηγηθεί ο ανταγωνισμός στην κυκλοφορία των δικών του high end μοντέλων. Τελευταία και καταϊδρωμένη προσπαθεί να μαζέψει όσα με την εμπορική πολιτική της δεν κατάφερε. Είναι κρίμα γιατί είναι έναν γίγαντας έρευνας, τεχνολογίας και υψηλής τεχνογνωσίας.

Τάσος

1300€ για 1 κινητό…. καταρχάς παίρνεις iPhone 12 max pro φθηνότερα 250€, Λίγο ξέφυγε η Sony, επίσης τα προϊοντα της δεν φημίζονται για την αντοχή τους

Δημητρης

Λύστε μου μία απορία. Βλέπεις techblog και νομίζεις ότι η Σονυ στα κινητά είναι υπερδύναμη. Βλέπεις Σκρουτζ και άλλα σαιτ, διαβάζεις γκουγκλ και καταλαβαινεις οτι η εταιρια ισως και να κλεισει. Απορεις….σκεφτεσαι τα εξης σεναρια:
1. το techblog προσφέρει την καταλληλη χλωριδα και πανιδα στα φαν μποις της Σονυ
2. Τα 2-3 φαν μποις εχουν δημιουργησει 5 προφιλ το καθενα για να κανουν ντορο. μιλουν με τον εαυτο τους πολλες φορες

Αν καποιος εχει και αλλα σεναρια ας μου τα πει

παν

φιλε δεν περιμενουμε την σελιδα να τα θεοποιει τα κινητα της σονυ και δεν το κανει κιολας..με την ιδια λογικη ολες τις παρουσιασεις των αλλων εταιριων ,θα πρεπει να πουμε οτι ειναι υπερεκτιμημενα απο την σελιδα?
δεν χρειαζομαι 10 προφιλ για σχολιασω σε οποιαδηποτε σελιδα ..
αν κλεισει εκλεισε δεν θα τα βαψουμε μαυρα παντως..
καθε τι στην ζωη ειναι και θεμα γουστου πχ αυτοκινητο τηλεοραση ρουχα (μαρκες δηλαδη )και αλλα πολλα..
τα εβγαλες λοιπον αχρηστα δικια σου γνωμη ..
θεμα μαρκετινγκ τα φαν μποις διαφωνουμε στο θεμα κυκλοφοριας απο την στιγμη που ανακοινωνονται να περιμενεις τοσο καιρο για αγορα ..πχ 5ιιι 1ιιι με διαροες μαθαμε περιπου ποτε θα βγουν για προπαραγγελια και ποτε θα ερθουν ευρωπη..
για το αν μπορουν να βγαλουν καλυτερα κινητα μπορουν τωρα το αν θα φτιαξουν αυτοι το ξερουν..ο κοσμος τους ζηταει πολλα ..

Vladimiros

Δημητρης Ναι ξεχαστικε η Sony απο πολλους συμφωνω,ειδικα απο αυτους που δεν διαβαζουν καν site τεχνολογιας..αλλα εμεις που γνωριζουμε εδω μεσα κατι παραπανω δεν αδιαμφισβητη κανεις οτι H Sony βγαζει αχρηστα πραγματα..το μονο θεμα που καιγομαστε ειναι οι τιμες που βαζει,και το αλλο που αργει κανα 4μηνο να κυκλοφορισει τα προιοντα,αυτο μονο ο θεος παιζει να το ξερει γιατι το κανει η Sony,λες αν ειναι υπερδυναμη? ναι ειναι..απλα ειναι λιγο ξεροκεφαλι εταιρια

Δημητρης

Μαζί σου. εύχομαι να τα γράφεις για το εαυτο σου αυτά γιατι βλέπω οτι χρησιμοποιεις πληθυντικο και με αγχωνεις. Λαμβανοντας υποψη αυτα που λες, μυρωδια δεν πηρες απο αυτα που εγραψα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.