Sony Xperia 1 III: Κυκλοφορεί σύντομα με καλύτερη οθόνη και selfie κάμερα

Το Sony Xperia 1 II κυκλοφόρησε πριν αρκετούς μήνες και το Sony Xperia 5 II έκανε το ντεμπούτο του πριν περίπου δύο εβδομάδες. Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι φήμες και οι δημοσιεύσεις λεπτομερειών σχετικά με το επόμενο smartphone της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να είναι το Sony Xperia 1 III.

Μπορεί να απέχουμε αρκετούς μήνες από την επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία του Xperia 1 III, αλλά ήδη δημοσιεύθηκε η πρώτη αναφορά σχετικά με το smartphone. Μία γιαπωνέζικη ιστοσελίδα, η οποία δημοσιεύει πάντα αξιόπιστα leaks, κοινοποίησε ορισμένες πληροφορίες που μόλις έλαβε από τις έμπιστες πηγές της.

Βελτιώσεις στην οθόνη και την κάμερα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οποία ονομάζεται AndroidNext, το Sony Xperia 1 III θα διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη με 15% υψηλότερη φωτεινότητα, σε σύγκριση με την οθόνη του προκατόχου του. Επιπλέον, η selfie κάμερα του επερχόμενου smartphone θα έχει μεγαλύτερο διάφραγμα, κάτι που θα βελτιώσει τη συνολική της απόδοση.

Η παραπάνω αναφορά δημιουργεί το ερώτημα αν η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες βελτιώσεις στην οθόνη του Sony Xperia 1 III, στη selfie κάμερα, ή στο module των καμερών. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι την ανακοίνωση και κυκλοφορία του έξυπνου τηλεφώνου το 2021, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουλίου 2021 15:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.