Sony Xperia 1 III: Θα έχει περισκοπική κάμερα zoom

, Sony Xperia 1 III: Θα έχει περισκοπική κάμερα zoom

Η κάμερα εστίασης του Sony Xperia 1 III, σύμφωνα με φήμες, θα είναι περισκοπική, με το νέο μοντέλο να αναμένεται στις 14 Απριλίου. Μαζί με το Sony Xperia 1 III, πιθανή είναι και η παρουσίαση των Xperia 5 ΙΙΙ, αλλά και του Xperia 10 III.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Sony να ετοιμάζεται για ένα event παρουσίασης νέων μοντέλων στα μέσα Απριλίου, όπου και αναμένεται να αποκαλυφθούν οι αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες του νέου lineup των συσκευών της. Το Sony Xperia 1 III είναι εκείνο που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, αφού θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Sony.

Άλλες λεπτομέρειες που έρχονται ως φήμες για το επερχόμενο Sony Xperia 1 III αναφέρουν τον Qualcomm Snapdragon 888 στη θέση του επεξεργαστή με δύο εκδόσεις του smartphone. Η μία θα έχει μνήμη RAM 12 GB και εσωτερική μνήμη 256 GB, ενώ η άλλη θα είναι εφοδιασμένη με 16 GB μνήμης RAM και 512 GB εσωτερική μνήμη.

H οθόνη του Sony Xperia 1 III θα είναι στις 6.5 ίντσες, θα έχει τεχνολογία OLED και αναλογία 21:9. Το τμήμα Sony Cybershot θα αναλάβει την κάμερα, η οποία θα έχει περισκοπική τεχνολογία με την κύρια κάμερα να εκτιμάται ότι θα είναι στα 64 Megapixel, συνοδευόμενη από έναν ευρυγώνιο φακό στα 12 Megapixel.

Ένα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι φήμες κάνουν λόγο και για αύξηση της τιμής του Sony Xperia 1 III σε ποσοστό 10% σε σχέση με την τιμή έναρξης πώλησης του Sony Xperia 1 II.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Αντε Sony η σιαομι 400 συσκευες εβγαλε το 2021,σε 2 βδομαδες θα βγαλεις και για αγορα θα τα εχεις ετιμα τελος καλοκαιριου…αστο φιλε μην βγαζεις καθολου

G.H.

Πωπωπω αρνητικότητα… Καλά βρε παιδί μου δεν σου κάθισε και στο σβέρκο. Ούτε προηγούμενα να είχες μαζί της. Δεν σου αρέσει δεν δίνεις σημασία, τόσο απλό. Δεν σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό.

Καθένας επιλέγει ό,τι θέλει.
Ποτέ δεν μου άρεσε η κριτική δίχως καλοπροαίρετη διάθεση και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη ακόμη και αν αφορά μια πολυεθνική.

Vladimiros

Για εναν Sony fan ομως οπως εμενα που τουλαχιστον 12 χρονια την επελεγα αυτην την εταιρια,αλλα οχι πλεον γιατι εχει κουραση,και η καθυστερηση να βγαλει σε αγορα συσκευες αλλα και γενικα με τις τιμες υψηλες….δυστηχως τους βλεπω με την ιδια καταληξη με την Lg,με στεναχωρει πολυ αυτα που λεω ισως να μην με καταλαβεις εσυ,οσο ενας βαθια Sonakias

minepo

Την είδαμε και την xiaomi, μέσα στα bug το λογισμικό της.

Μιχάλης

Sony και μόνο SONY! Όταν η SONY έβγαλε πρώτη τηλέφωνο με 4Κ ανάλυση z3 compact. η Xiaomi και η Huawei μάθαιναν στον Ελληναρά το γύφτο – ψώνιο – τσαμπατζή πως να περνάει τα μοντέλα τους από το τελωνείο χωρίς να πληρώσουν φόρο… Άντε ποια με τη αντιγραφή των Κινέζων και το ψώνιο του Ελληναρά να έχει κινητό”Super” να είναι “τσάμπα” και να κάνει αναπάντητες για να τον πάρεις τηλέφωνο… Ααα τώρα υπάρχει κάτι καλύτερο κάνουν οι τσαμπατζήδες τους χουβαρντάδες παίρνοντας τηλέφωνο μέσω Viber, what’s app όταν είμαι σπίτι και έχουν τσάμπα internet…. Sony είχα πήγα στη Samsung, LG, Nokia και πάλι Sony έχω και θα συνεχίσω να έχω

Γιωργος

Συμφωνώ φίλε και εγώ μέχρι κόκκαλο sony δεν υπάρχουν σαν τους Ιάπωνες έχω κινητά παλαιά αλλά και ένα καινούργιο όπως και τηλεοράσεις οι υπόλοιπες μάρκες πιστεύω πως ειναισυμβιβαστικες ρε παιδί μου δεν ξέρω τα sony έχουν κάτι που τα ερωτεύεσαι εγώ το συναίσθημα αυτό το έχω από το 1990

JP sony

Πρωταπριλιάτικο ήταν, κοιτάτε τη ημερομηνία πρώτα σιγά μην βγάλει τα markIII τόσο σύντομα!!

Κώστας Βλαχάκης

Δεν το γράψαμε για πρωταπριλιάτικο πάντως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.