Sony Xperia 1 IV: Τα προωθητικά βίντεο τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του

Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 1 IV: Τα προωθητικά βίντεο τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του

Με την παρουσίαση του Sony Xperia 1 IV ήρθαν και πολλά προωθητικά βίντεο που δείχνουν τη νέα συσκευή και όλες της τις δυνατότητες.

Στο επίσημο βίντεο του προϊόντος βλέπουμε προσεκτικά τη ρύθμιση της κάμερας τηλεφακού με το εστιακό εύρος 85-125 mm και το συνεχόμενο ζουμ. Το Xperia 1 IV μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 4K στα 120 fps με αυτόματη εστίαση σε πραγματικό χρόνο και στους τρεις φακούς. Η λειτουργία Cinematography Pro, η οποία φέρνει ρυθμίσεις χρώματος και παραμέτρους παρόμοιες με τις επαγγελματικές κάμερες ταινιών, είναι ακόμα εδώ.

Το gaming στο νέο Xperia είναι απόλαυση χάρη στο κορυφαίο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 και την εστίαση eSports της Sony με live streaming, pc streaming connection και έλεγχο καταστολής θερμότητας. Όσο για το Music Pro, υπόσχεται να καταγράφει ποιότητα ήχου σε επίπεδο στούντιο απευθείας από το τηλέφωνο.

Στο επίσημο campaign βίντεο εστιάζουμε στις κάμερες και στις δυνατότητες εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο, ενώ ακολουθεί το product animation που μας δείχνει το hardware της συσκευής. Βλέπουμε το σύστημα τριπλής κάμερας μέσα και έξω, το φυσικό κουμπί κλείστρου της κάμερας, το μεταλλικό πλαίσιο και την οθόνη OLED 4K 120Hz.

Το Bravia Core για Xperia 1 IV περιγράφει λεπτομερώς τον βελτιωμένο κατάλογο ταινιών IMAX με δυνατότητα streaming που συνοδεύουν το νέο τηλέφωνο.

Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν επίσης τη νέα συνδρομή Music Pro που επιτρέπει την καταγραφή φωνής και οργάνων σε επίπεδο στούντιο που καταγράφονται στο cloud.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Η τιμή του στην Ελλάδα θα είναι 1.449 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.