Sony Xperia 1 και 5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 10

Sony Xperia 1, Sony Xperia 1 και 5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 10

Πριν λίγο καιρό η Sony αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του Android 10 στα smartphones της. Η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι τα πρώτα έξυπνα τηλέφωνα που θα λάβουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google θα είναι τα Sony Xperia 1 και Xperia 5.

Η ενημέρωση λογισμικού

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, η κυκλοφορία του Android 10 στα Sony Xperia 1 και Xperia 5 είχε προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα. Φαίνεται ότι η εταιρεία τήρησε το λόγο της και ξεκίνησε τη διάθεση της νέας έκδοσης.

Οι πρώτοι τυχεροί χρήστες που έλαβαν την ενημέρωση δημοσίευσαν τα νέα στο Reddit, και άλλα φόρουμ. Με βάση όσα αναφέρουν οι χρήστες, ο αριθμός έκδοσης είναι ο 55.1.A.0.748 και περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Νοεμβρίου.

Χάρη στη μετάβαση των Sony Xperia 1 και Xperia 5 στο Android 10, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το Dark mode, τις νέες χειρονομίες πλοήγησης, και πάνω από όλα να ελέγχουν καλύτερα ποιες εφαρμογές παρακολουθούν την τοποθεσία τους.

Διαθεσιμότητα

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 725MB και η διάθεση της έχει ξεκινήσει παγκοσμίως. Αν είστε κάτοχος Xperia 1 ή Xperia 5 σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για το OTA update.

Κάποιοι χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην πραγματοποίηση κλήσεων και τη σταθερότητα της σύνδεσης δεδομένων. Οπότε, ίσως θέλετε να περιμένετε μέχρι να βγει μία έκδοση που διορθώνει αυτά τα σφάλματα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.