Smartphones

Sony Xperia 10 II: Τα πρώτα δείγματα της τριπλής κάμερας

Το Sony Xperia 10 II είναι το επόμενο mid-range smartphone της Sony το οποίο ανακοινώθηκε προς τα τέλη του Φεβρουαρίου σήμερα όμως διέρρευσαν τα πρώτα δείγματα της τριπλής κάμερας του. Ας ξεκινήσουμε αρχικά από την διάταξη της κάμερας. Το νέο mid-range smartphone της Sony έχει τριπλή κάμερα τοποθετημένη στην πάνω αριστερά γωνία η οποία αποτελείται από 12MP ultrawide (16mm), 8MP wide (26mm) και 8MP telephoto (52mm).

Ultrawide
Wide
Telephoto

Επιπλέον, η κάμερα του smartphone υποστηρίζεται από Night Mode, πράγμα που σημαίνει ότι οι νυχτερινές λήψεις θα λάβουν ένα μικρό boost σε σχέση με αυτές που δεν χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό αυτό.

Στο front panel έχουμε μία κάμερα των 8MP η οποία φιλοξενείται στο bezel που βρίσκεται στην πάνω μεριά.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Sony Xperia 10 II συναντάμε οθόνη OLED των 6 ιντσών, Snapdragon 665 σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB και μπαταρία χωρητικότητας 3.600mAh. Το τηλέφωνο κοστίζει 369 ευρώ και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη.

Πηγή

Σχόλια

  • Γιατί ρε Sony μου καλή του βάζεις 4αρα ραμ και το καταστρέφεις;
    Όλοι οι Κινέζοι έχουν πολύ φθηνότερα τηλ με 6αρα και 8αρα ραμ!
    Βάλε 6αρα ραμ και δωστο στα 399
    Χαρακίρι χωρίς λόγο..

  • Οι φωτογραφίες του Wide και Telephoto φακού γιατί είναι ακριβώς ίδιες;

  • Τόσα λεφτά για sd665 που τον βρίσκεις σε κινητά 150€;; Μπαταρία μικρή, άλλη μία σαβουρα από την Sony , δεν απορώ με την κατάντια της παίρνει ότι τις αξίζει.

    • σονυ με 3.600 mah κανει θαύματα.. Επίσης αν πήγαινε για sd775 θα ηταν αρκετά πιο ακριβό..

  • Και εδώ καταλαβαίνεις ότι και με έναν επεξεργαστή τέτοιας κατηγοριας βγάζεις τόπ φωτογραφίες.....!!κάτι άκουσα ότι στο φέρνει αυτή η Γιαπωνέζα στην τελευταία φωτογραφία σπίτι σου το καινούριο SONY😄

  • Αδιάφορο κινητό εγώ θέλω το night mode στο xperia 5 κ περιμένω την καινούρια ναυαρχίδα από την SONARA

  • Στην Ελλάδα εξαφανίστηκε η εταιρία στα καταστήματα, τα παλαιότερα κινητά της εταιρείας γιατί δεν έχουν αναβάθμιση, έχω 6 sony.. Περιμένω απάντηση..??

  • To μωβ κινητό που εμφανίζεται από πάνω είναι το XPERIA 1 II για να μην μπερδεύεστε

  • Παιδιά γιατί τόσα λίγα mp? Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις κινητό με 48mp+ Τελικά παιζουν ρόλο τα πολλά mp σε κινητό?Ας απαντήση κάποιος που ξέρει.

    • Οχι ουσιαστικό ρολο..πχ και τα 48 που λες είναι 4×12 μεγπαπιξελ συδιασμενα , επίσης αιφον και πίξελ που χουν τοπ κάμερες έχουν 12αρες , ίσα ίσα τα περισσότερα μεγξαπιξελ είναι δυσκολότερα να τα χειρίζεσαι σε σκοτεινό περιβαλλον..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.