Sony Xperia 10 III: Διέρρευσαν renders του επερχόμενου mid-range

Xperia 10 III, Sony Xperia 10 III: Διέρρευσαν renders του επερχόμενου mid-range

Η Sony είναι έτοιμη να αναβαθμίσει τα smartphones της για το 2021, με το Xperia 10 III να μας αποκαλύπτεται μέσα από τα πρώτα renders. Ο γνωστός leakster @OnLeaks μας φέρνει τις νέες εικόνες της συσκευής, η οποία βασίζεται στο σχεδιασμό του περσινού Xperia 10 II με… ελάχιστες αλλαγές.

Το Xperia 10 III θα έρθει με οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 21:9, με τη Sony να επιμένει στα μεγάλα bezels στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό βέβαια προσφέρει front-firing stereo ηχεία, κάτι που σίγουρα θα συγκινήσει τους φίλους της μουσικής. Επιπλέον, βλέπουμε γυαλί και στο πίσω μέρος της συσκευής, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button, ενώ παραμένει διαθέσιμη και η θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Xperia 10 III, Sony Xperia 10 III: Διέρρευσαν renders του επερχόμενου mid-range

Στο πίσω μέρος του Sony Xperia 10 III υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, το οποίο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αποτελείται από κύριο αισθητήρα 12MP, 8MP ultrawide και 8MP τηλεφακό, ενώ η selfie ανέρχεται στα 8MP. Στο εσωτερικό του mid-range θα δούμε το Snapdragon 690 5G SoC. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καλά specs, μόνο οι κάμερες να δούμε ανάλυση, μπαταρία και τιμή

Vladimiros

Ε και? τοσο καιρο περιμενουμε το 10ii να πεσει κατω απο 379 που ειναι καρφωμενο,ενω επρεπε να εχει 270-280 το πολυ…sony χανεις μεχρι και τους fanboys

Jack Sf.

Oντως πραγματικά ακατέβατη η άτιμη!

Σήμερα το πρωί πάντως μου ήρθε ειδοποίηση από σκρουτζ για το Xperia 5, το είχε στα 399 σε γνωστό μαγαζί το σκέφτηκα λίγο μπήκα το απόγευμα και δεν υπήρχε..

Vladimiros

Μπα..ετσι τυχαινει να τα κατεβαζουν για καποιο λογο,ερχεται ειδοποιηση μετα αν μπεις στο ταδε καταστημα η προσφορα δεν ισχυει καν..399 δεν θα φτασει ποτε το Xperia 5 απλα θα καταργηθει

Jack Sf.

Vladimiros σήμερα το xperia 5 το έβαλε στο mediamarkt 399 και το παρήγγειλα! Υπάρχει ακόμα αν σε ενδιαφέρει δεν είναι μούφα..

Ιωάννης jb

Να η προσφορά που έψαχνες!
Δε σου είπα περίμενε;
Ήταν ανάγκη να αλλαξωπιστισεις?
Χαχαχα
Πάντως το 10ii το είχε 3 κατοστάρικα black friday!
Μια χαρά τιμουλα

Aiwnios

αναμενεται σχολιο απο dj που να χλευαζει τις προβλεψεις γνωστου μάντη με τον ιδιο και τους ακολουθους του να μην αγορασουν τη συγκεκριμενη ναυαρχιδα ουτε το 2023!!! παμε γερά με τσαμπουκά να πουλήσουμε τη συγκεκριμένη ναυαρχιδα σε 10 εκλεκτούς (λίγοι και καλοί)!!!

djfapples

Δεν αγοράζω γιατί το XPERIA 5 μου είναι πιστόλι ακόμα στο μέλλον θα ξαναπάρουμε

John Kiriakou

Congratulations Samurai 🇯🇵.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.