Sony Xperia 2: Ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2019

Η Sony αποκάλυψε το Xperia 1 κατά την διάρκεια της MWC 2019 τον Φεβρουάριο το οποίο κυκλοφόρησε τέλη Απριλίου. Ωστόσο, παρά την δημιουργία του Xperia 1 εμφανίστηκαν δύο νέα model numbers, J8210 και J8010 στα αρχεία UAProf ενώ άλλος leakster συνέδεσε τα μοντέλα με τις κωδικές ονομασίες SPHINX και HORUS τα οποία ενσωματώνουν 5G modem. Τα δύο smartphone ίσως αποκαλυφθούν στην IFA Berlin 2019 τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το J8210 είναι ο διάδοχος του Xperia 1 το οποίο έχει model number J8110. Το τηλέφωνο ίσως ονομάζεται Xperia 2 θα μπορούσε όμως να κυκλοφορήσει με την επωνυμία Xperia 1 Premium ή Xperia 1 5G. Μία άλλη διαρροή υποστήριζε ότι η Sony ετοιμάζει ένα smartphone με τρεις κάμερες τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία, το οποίο ονομάζεται Xperia 1v/1s και θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου στο Τόκιο.

Xperia 2, Sony Xperia 2: Ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2019

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τώρα, το Xperia 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται θα έχει ανάλυση οθόνης 1920×1080 pixel με aspect ratio 16:9. Το J8010 από την άλλη φαίνεται να έχει ίδια ανάλυση με το Xperia 1, δηλαδή 3840 x 1644. Επιπλέον θα μπορούσε κάποιο από αυτά τα μοντέλα να είναι το foldable smartphone που φημολογείται ότι ετοιμάζεται η Sony.

Xperia 2, Sony Xperia 2: Ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2019

Να σημειώσουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι βέβαιο και ότι όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι την επίσημη αποκάλυψη των δύο μοντέλων.

Τώρα αν μας ρωτάτε τι έγινε με το Xperia 1 και γιατι δεν το έχουμε κάνει rewview ακόμα… το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς… η απάντηση είναι ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και μας στεναχωρεί πολύ αυτό…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.