Sony Xperia 2: Press images αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Xperia 2, Sony Xperia 2: Press images αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Η Sony θα βρίσκεται στην IFA 2019 έκθεση που θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Βερολίνου. Την πρώτη Ιουλίου εντοπίστηκαν αρχεία τα οποία υποδεικνύουν την παρουσίαση του Xperia 2 σε αυτήν την έκθεση. Μερικές ημέρες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στην Ευρώπη κυκλοφόρησαν press images τα οποία ίσως αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του διαδόχου του Xperia 1.

Το τηλέφωνο εμφανισιακά μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του στην περίπτωση αυτή όμως η κάμερα έχει μεταφερθεί από το κέντρο της πλάτης στην πάνω αριστερά γωνία όπως έκανε και η Samsung με την κυκλοφορία των Galaxy Note 10.

Στην δεξιά πλευρά του smartphone έχουν τοποθετηθεί το power button, τα κουμπιά της αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το ειδικό πλήκτρο της κάμερας το οποίο χρησιμεύει για την καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών. Ο αισθητήρας για την αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται δίπλα από το power button όπως ακριβώς και το Sony Xperia 1.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Το XPERIA 1 των φτωχών.

George

Αχχ ρε Sony, μια χαρά θα μπορούσε να ξανά ανεβάσει το mobile τμήμα αν το ήθελε πραγματικά .. από τα πιο ποιοτικά κινητά είναι.. Φέτος 1η φορά που θα αλλάξω εταιρεία

djfapples

Για πού?

George

Xiaomi

djfapples

Γ τοπικό

Ιωάννης jb

😂 😂 😂

George

Με μεγάλη χαρά θα πήγαινα ξανά σε sony αν μου είχε κινητό στα 300 ευρώ με επιδόσεις mi 9t..
Δυστυχώς δεν προσπαθεί καν στην μεσαία κατηγορία που θέλω εγώ και περίμενα και με μεγάλη αγωνία την σειρά xperia 10 αλλά με απογοήτευσε που χρησιμοποίησε 2017 chips

Γεώργιος

Το Sony xperia 2 5k είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου. Εύχομαι να έρθει στην Ελλάδα

Γεώργιος

Εύχομαι να έρθει στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.