Sony Xperia 5 II: Καταχώρηση στην TENΑΑ αποκαλύπτει συμβατότητα με 5G [εικόνες]

Sony Xperia 5 II, Sony Xperia 5 II: Καταχώρηση στην TENΑΑ αποκαλύπτει συμβατότητα με 5G [εικόνες]

Μέχρι σήμερα, έχουν διαρρεύσει τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα χαρακτηριστικά του Sony Xperia 5 II. Ωστόσο, είναι η δεύτερη φορά που έχουμε στη διάθεση μας μία καταχώρηση του smartphone σε σελίδα πιστοποιήσεων.

Τι αποκαλύπτει η TENAA

Το Xperia 5 II πέρασε από την ΤΕΝΑΑ και η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα με κωδικούς XQ-AS72 και XQ-AT72. Όλες οι εκδόσεις του smartphone θα υποστηρίζουν dual-mode 5G, θα δέχονται δύο κάρτες SIM, και θα τρέχουν Android.

Επιπλέον, το smartphone θα έχει 6,1 ιντσών οθόνη, διαστάσεις 166x72x7,9 χιλιοστά, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.860mAh, και η παραγωγή του θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με διαφημιστικό βίντεο που είχε διαρρεύσει, το Sony Xperia 5 II θα έχει οθόνη OLED με ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, touch sampling rating 240Hz, και motion blur reduction έως και 240Hz. Επίσης, η οθόνη του smartphone θα υποστηρίζει HDR10+ και λειτουργία Creator Mode.

Στο εσωτερικό του Xperia 5 II θα υπάρχει ο Snapdragon 865, 8GB ή 12GB μνήμη RAM, και 128GB αποθηκευτικός χώρος. Οι αισθητήρες του smartphone θα είναι τρεις, με κύριο 12MP, ultra-wide 12MP, και ένας τηλεφακός 12MP με δυνατότητα 3x ζουμ.

Τέλος, το Sony Xperia 5 II θα υποστηρίζει Autofocus που λειτουργεί σε ανθρώπους και ζώα και 20fps AF/AE burst shooting, θα έχει στερεοφωνικά ηχεία, κλασική θύρα ακουστικών, μονή selfie, και πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σχεδιασμός

Στην καταχώρηση της TENAA έχουν προστεθεί και εικόνες του Xperia 5 II, οι οποίες αποκαλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του. Αρχικά, το smartphone έχει την κλασική οθόνη της εταιρείας με το μεγάλο bezel στην κορυφή και το chin.

Έπειτα, στην πλάτη του Sony Xperia 5 II υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας και οι τρεις κάμερες τοποθετημένες κάθετα στην πάνω αριστερή γωνία. Το LED flash είναι τοποθετημένο πάνω από το module της κάμερας και τα κουμπιά του smartphone βρίσκονται στη δεξιά πλευρά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KP

6,5 ιντσες οθονη; Οσο το xperia 1 ii; Περιμενα πιο compact.
Γιατι ρε sony;

djfapples

Νομίζω ότι θα είναι μικρότερο σαν το XPERIA 5

Κώστας Λεοντιάδης

Έγινε λάθος εκ παραδρομής, διορθώθηκε, ευχαριστούμε για το σχόλιο! 😀

Ιωάννης jb

Επαληθευονται πάλι όσοι λέγανε για κινητό περασμένης δεκαετίας!!!!
Χαχαχα

Koukoz

3860 mAh μπαταρία με 6,1 οθόνη στα 120hz και sd 865…… Έλα εκεί στην Ιαπωνία πίνουν ληγμένο σάκε, δεν εξηγείται αλλιώς!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.