Sony Xperia 5 III: Τον Σεπτέμβριο έρχεται στην Ευρώπη

, Sony Xperia 5 III: Τον Σεπτέμβριο έρχεται στην Ευρώπη

Το Sony Xperia 5 III θα έρθει στην Ευρώπη μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά το κόστος κτήσης του δεν θα είναι ιδιαιτέρως προσιτό. Οι τιμές διάθεσής του αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 1000 ευρώ, ως μία φθηνότερη εναλλακτική σε σχέση με το Sony Xperia 1 III.

Η έναρξη της εμπορικής διάθεσης των νέων μοντέλων της Sony στην Ευρώπη είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου, με την τιμή του Sony Xperia 1 III να κλειδώνουν περίπου στα 1300 ευρώ και εκείνη του Sony Xperia 5 III να διαμορφώνεται τελικά στα 1000 ευρώ.

Σε πρώτη φάση, το Sony Xperia 5 III αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε μαύρο και πράσινο χρώμα, χωρίς να αποκλείεται και η κυκλοφορία του σε άλλα χρώματα. Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη OLED διαγωνίου 6.1 ιντσών, μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 128, είτε στα 256 GB.

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500 mAh, με τριπλό camera setup στο πίσω μέρος που θα περιλαμβάνει τρεις φακούς των 12 Megapixel και μεταβλητό αισθητήρα στον τηλεφακό.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Οι τιμές είναι θεωρώ εξαιρετικές!
Αγόραζες Sony, αγοράζεις το καλύτερο! Δε μπορεί να κάνει ο Κινέζος τόσα και ο Ιάπωνας να κάνει λιγότερα!
Άσε που ο Ιάπωνας σου δίνει δώρα και κορυφαία ακουστικά!

Γιώργος Κ.

Τι παραλογισμοί είναι αυτοί; Για όνομα… Η σύγκριση Κινέζων και Ιαπώνων εντελώς άτοπη. Οι Κινέζοι έχουν εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να έχουν το “δικαίωμα” να πουλάνε όσο άλλοι. Οι Ιάπωνες, πέρα από τη Samsung που είναι και αυτή ευυποληπτη, τι ακριβώς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια για να ζητάνε χιλιάρικα; Επειδή το πάλαι ποτέ είχαν πολύ καλά κινητά που πουλούσαν σαν τρελά; Δυστυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…

kostasgkar

Samsung είναι made in Taiwan….όχι japan ….japan only SONY…… οποίος θέλει παίρνει κινητά….οι υπόλοιποι θα παίρνουμε SONY.i phone και για android συσκευη Sony… nothing else…

Δημητρης

Εσυ είσαι το εβδομο προφιλ καποιου σονυ φαν εδω μεσα?
ποιο σεπτεμβρη δεν μας είπες και μας κρατας σε αγωνία κε καιμακαμη

Last edited 2 years πριν by Δημητρης
Bart

Samsung > Korea

Παν

Εγώ λέω ότι είναι θέμα προτιμήσεων το κάθε τι που θα αγοράσουμε κάποιοι είναι φουλ σονυ ειδικά στα κινητά προσωπικά και εγώ σε κινητό μόνο σονυ έχω πάρει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλω άχρηστα όλα τα άλλα γενικά στην Κίνα φτιάχνονται τα πιο πολλά αναμένομενο.. Τώρα όλος ο κόσμος λέει ότι αργούν να τα φέρουν εκεί χάνουν πολλές πωλήσεις κάποιοι δεν θέλουν να περιμένουν κινητό που ανακοινώθηκε Απρίλιο, να το πάρουν Σεπτέμβριο άλλοι δεν έχουν θέμα περιμένουν..τιμες γενικά για όλες τις εταιρίες τις θεωρώ ακριβές δεν είναι μόνο η σονυ.

Ιωάννης jb

Άτοπη η σύγκριση; σταμάτησε η Sony να βγάζει ποτέ κινηταρες και δε το πήραμε χαμπάρι; ανάθεμα κ αν έχεις γράψει κάτι σωστό πιο πάνω

Γιώργος Κ.

Εννοείται σταμάτησε. Μόνος σου τα έκραζες πέρυσι και καλά έκανες, σε πατακολουθουσα. Όπως και την προηγούμενη γενιά. Γενικά έχει να βγάλει κινητό αντάξιο των αντιπάλων της από εποχές Ζ3 του οποίου ήμουν και κάτοχος. Τότε που η Sony ηγούνταν και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν. Τώρα γίνεται το αντίθετο…

Ιωάννης jb

Πέρυσι δεν έκραξα καθόλου!
Πέρυσι ήταν με διαφορά το πιο ολοκληρωμένο εκεί έξω όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια! Φέτος έκραξα τη στασιμότητα που παρατήρησα σε ορισμένους τομείς όπως μέγεθος οθόνης και σελφι κάμερα!
Παρόλα αυτά παραμένει πιθανότατα μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη συσκευή εκεί έξω!
Το z3 έτσι πληροφοριακό στο λέω ήταν ίσως από τα χειρότερα τηλ που έχει βγαλει ποτέ διότι δεν επερτερουσε του προκατόχου του σε κανένα σημείο! ήταν μια συσκευή η οποία δεν είχε λόγο ύπαρξης το ότι το είχες πάρει και το εξυμνείς φανερώνει την ασχετοσύνη σου

djfapples

Για τη SONY τα έδινα έβγαλε κινηταρες φέτος

ΚΝ

Ας το δούμε πρώτα και το συζητάμε. Πάντως οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές.
Πρέπει η Sony να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό …σίγουρα φαίνεται καλή προσπάθεια αλλά δεν αρκεί.
Να σημειώσω ότι τα τηλέφωνα της πράγματι είναι κορυφαία στην αντοχή στο χρόνο λόγω ποιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.