Smartphones

Sony Xperia 9: Press renders δείχνουν τριπλή κάμερα και bezel

Το προηγούμενο διάστημα η Sony αναμενόταν να παρουσιάσει μόνο το επόμενο flagship smartphone υπό την ονομασία Xperia 1.1. Ωστόσο, press renders που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αναφέρονται σε ένα νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα ακούει στο όνομα Xperia 9. Πιο συγκεκριμένα, μία press render φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Reddit σήμερα και μας δίνει μία εικόνα για τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Στην φωτογραφία φαίνεται πως το display θα έχει curved άκρες ενώ παρών θα δώσει και το bezel στην πάνω μεριά χωρίς όμως αυτό να υιοθετείται και στο κάτω μέρος. Στην πλάτη θα υπάρχουν συνολικά τρεις κάμερες και ένα LED flash ακριβώς από κάτω. Επιπλέον, θα υπάρχει και NFC. Εσωτερικά πιθανόν θα δούμε τον Snapdragon 765.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα. Τέλος, δεδομένου ότι ακυρώθηκε η MWC 2020 η Sony αναμένεται να παρουσιάσει το flagship smartphone αλλά και το Xperia 9 μέσω του Youtube στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2020 7:26

Σχόλια

  • Σαν συρόμενο μοιάζει. Δεν είναι λογική τέτοια μεγάλη διαφορά το πάνω με το κάτω.

  • Έλα SONY μπορείς και χειρότερα!! Βασικά παίζει και να το τερμάτισες!
    Περιμένω μπαταρία 1950mAh...

  • Χαλαρωστε...προκειται για Mid range συσκευη..και να εχει μπεζελ τι πηραζει....τα pixel 4 τα εχετε δει? ειναι και ναυαρχιδες...η ναυαρχιδα της Sony θα εχει παρομοια η και ακομα μικροτερα μπεζελ απο το Xperia 1..ακομα λετε τα καλαντα με τις μπαταριες? τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα τα παει καλα..που αν μετρησης μια μπαταρια τον 4000mah σε Xiaomi παιζει να δειχνει 3500..αυτα η Sony δεν τα κανει για κανενα λογο....

    Τα Sony εχουν καλη διαχειρησει (αυτο γραψτε το καπου) αν βλεπετε τα Hands on εδω θα δειτε οτι δεν εχει ακουστει παραπονο για της μπαταριες στα Sony.

    • Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε haters!!! Ξενερωμένα Fanboys είμαστε μιας εταιρίας που κάνει τα αδύνατα δυνατά για την ξεγράψει και ο πιο φανατικός υποστηρικτής της!

        • Φίλε μου δε ξέρω αν με παρακολουθείς αλλά είμαι κάτοχος Ζ1, Ζ1 compact, m4 aqua, z3+ dual, Sony vaio svf14 series, Sony vaio sve11 series, 2 Sony Bluetooth ηχειακια, και μια Bravia KD-49XG80 και άλλες μικροσαχλαμαριτσες που έχουν επάνω τα 4 αυτά γράμματα.
          Όταν έχω σκάσει τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον ένα 5χιλιαρο για την μαμά Sony τότε πίστεψε ΝΑΙ ΜΕ ΠΑΊΡΝΕΙ να λέω ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ για την Sony!!!
          Xperia 1!?????? 10000 ευρώ γιατί? Κάμερα? Μπαταρία? Λογισμικό? Αλήθεια πιάσατε ποτέ ναυαρχίδα Samsung, Huawei, Oneplus Apple xiaomi για να δείτε τι λένε σε σε με το Xperia 1???
          Επειδή σου γράφω από Huawei τηλέφωνο σου λέω με λύπη ότι η Sony έμεινε πίσω.
          Μονό το 4κ της υπόθεσης είναι καλό που για τηλέφωνο όμως είναι εντελώς ΆΧΡΗΣΤΟ.

          • Ρε φίλε είσαι πολύ πίσω στα SONY άμα μου λες για το z3plus με τον χειρότερο επεξεργαστή τον 801 τί να πω? Έχω το XPERIA 5 κ έχω δουλέψει κ το XPERIA 1 μιλάμε για ποιότητα, ταχύτητα, άνεση τί να μας πουν οι Κινέζοι ακόμα αδιαβροχοποιηση κ στέρεο ηχεία δεν έχουν βγάλει ή μάλλον βγάλαν περισυ όταν εγώ τα έχω από το Ζ2

          • Έμεινε πίσω από Χαβάη;
            Χαχαχα! Ρε συ κουκε μη λες τέτοια.. Ξεκόλλα.. Τη z1 μου λες κ z3 plus αυτά είναι μοντέλα 5ετιας κ... Sony vaio? Α καλά..
            Προχθές ανέβασα βιντεακι που το xperia 1 με 6 γιγα ραμ ξεπαρταλιαζει galaxy s10 plus με 12αρα ραμ...
            Τη Χαβάη θα φοβηθεί;
            Πάρε κανένα καινούργιο xperia να δεις πόσο υποδειγματικη είναι η λειτουργία του!!!
            Κ άσε κάτι z3 plus που πάλι κορυφή ήταν για την εποχή τους κ ας φορούσαν τον καυτό sd810!
            Στις πωλήσεις μόνο έχει μείνει πίσω...
            Κ εκεί έχει γίνει αυτό διότι βγάζει 5-6 συσκευές σε κάθε έτος! ενώ η Χαβάη 40 έχοντας κ μια τεράστια ανερχόμενη αγορά να την αγοράζει επειδή κάνει καλή προώθηση

          • Ναι βρε κούκος. Μην του λες τετοια....και τον αναστατωνεις...έχει νευρακια το παιδι. Η χαβαη να φανταστεις χωρις google θα κανει περισσοτερες πωλησεις απο τη Sony. Αυτο δεν του λεει κατι. Ολα τα κινητα της Sony είναι τουμπανα. Στις πωλησεις μονο εχουν μεινει πισω. Μικρολεπτομερεια...

          • Και ο πάτος κορυφή είναι (ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπεις)!!!
            ΥΓ: Πολύ ωραίο το βίντεο!!! Για ακόμη μια φορά δείχνει την υπεροχή του P30 στην κάμερα ειδικά στις νυχτερινές λήψεις!!! Το χαρακτηριστικό που έκανε διάσημο και πάταγο στις πωλήσεις το P30!!! Μπράβο για την επισήμανση Ιωάννης!!! Εάν θέλαμε να συγκρίνουμε την ταχύτητα τότε θα έπρεπε να βάλεις το Oneplus 7 pro σε σύγκριση. Και αν θέλαμε ένα κινητό που να έχει ικανοποιητικά χαρακτηριστικά με χαμηλή τιμή τότε έπρεπε να το συγκρίνεις με ένα Xiaomi. Για όλα μιλάνε οι πωλήσεις!!!

          • Τι λες πάλι ρε τρολ??
            Θα μας τρελάνεις τελείως?? Φαίνεται η ανωτερότητα του p30 κ πάταγο στις πωλήσεις??
            Πάταγο έκανε επειδή έχει πέσει το μάρκετινγκ του αιώνα!
            Από πότε ένα κινητό έχει καλύτερη κάμερα-βιντεοκάμερα όταν έχει καλύτερο hdr μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού?
            Σε όλα τα υπόλοιπα... Στα περισσότερα δε βλέπεις ότι υπερτερεί το Sony?
            Φωτογραφίες με καλό φωτισμό, βίντεο,
            χρώμα, hdr σε συνθήκες καλού φωτισμού...
            Στο τομέα οθόνη και σε πόσα ακόμα ποιος υπερτερεί?
            Δε βλέπεις από κάτω στα σχόλια που οι περισσότεροι το γράφουν?

          • Εγώ το συγκρινα το XPERIA 5 μου με ένα φίλο που έχει το P 30 I σε βραδινή φωτογραφία τα χρώματα του Κινέζου ήταν κορεσμένα σαν να τα χες βάψει με σπρέι ούτε stereo ηχείο είχε και ούτε gorilla glass γενικά δε μου άρεσε

          • Εν τω μεταξύ το βιντεάκι και τα σχόλια δεν είναι καν στα αγγλικά. Είναι να το εχεις μέσα σου και να προσφέρεις πάντα ωραία τεκμήρια. Εεε ψιτ? Για κοίτα τα reviews του skroutz. Τουλάχιστον εκεί είναι στη γλώσσα που προσπαθείς να εκφράσεις τόσο καιρό αλλα δε σου βγαίνει. Ειδικα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού-όχι μόνο σε αυτές (να λολα ενα μηλο)! Ακομα και στο βιντεο σε παταει η χαβαη, η μηπως δε το βλεπεις? Σε καθε ενα τομεα/ χαρακτηριστικο υπαρχει και ενα αντιστοιχο κινητο που σε παταει.
            Και παλικαρι. Παρε το χαμπαρι σε αυτη τη ζωουλα που ζεις. Εαν εχετε βρει εσυ και η εταιριουλα σου το μυστικο της επιτυχίας που ειναι το μαρκετιγνκ, αντε κανετε και εσεις βρε τσιγγουνηδες που τοσα χρονια το εχετε ως καραμελα και το πιπιλατε και δεν το κανετε. Η σαμμυ πουλαει λογω μαρκετινγκ, η xiaomi τα ιδια, η χαβαη τα ιδια. Βρε καντε μπε και εσεις και αντε στο κλουβι της αποτυχιας σας!!! Μας εχετε πρηξει με τα κομπλεξ κατωτεροτητας σας τοσο καιρο και προσπαθειτε να βρειτε και βιντεο απο το Καμερουν ή το Σουριναμε. Το τραγουδι της Σαμπρινα πιο πολλα views εχει απο αυτο!!! Μαζευτειτε οι 60.000 που ειστε ολοι κι ολοι και πηγαινετε μια εκπαιδευτικη εκδρομη να βγαλετε τα απωθημενα σας!!!

          • Παραληρείς τώρα..
            Ισπανικό βίντεο είναι διότι αγγλικό δεν βρήκα κ αυτό σε πείραξε?
            Αν είχες λίγο μυαλό στον εγκέφαλο σου και δεν ήσουν κολλημένο τρολ, θα καταλάβαινες ευκολα ότι τα περισσότερα σχόλια λένε ότι το xperia είναι καλύτερο!
            Ενδεικτικά παραθέτω ενα σχόλιο που απο τη μετάφραση google μας λέει...
            Είχα την ευκαιρία να συγκρίνω και τα δύο και το huawei είναι μόνο καλύτερο στις νυχτερινές φωτογραφίες και το ζουμ, εκτός από ότι σε όλα είναι καλύτερα SONY.
            Τα περισσότερα σε αυτό το μοτίβο είναι εκθειάζουν το sony!!!!
            Σε κάθε τομέα υπαρχει και κάποιος που σε πατάει??
            αντε και με παταει σε θέμα ταχυτητας το one plus και?
            χαχαχα τι χαζο που είσαι..
            πακετο είναι η sony πάντα πακέτο ήταν και μάλιστα το καλύτερο!
            Πάντα το πιο ολοκληρωμένο smart!
            Να κοιτάξω skroutz?
            Και να δω τι?
            Την κατάντια μας που στο ενα βλέπεις 200 σχόλια και στο άλλο 10?
            Την ωρα που οι ισπανοι φίλοι μας δείχνουν, αλλά και οποιοσδήποτε που ασχολείται ξέρει οτι το xperia είναι ανώτερο!
            Μαρκετινγκ είναι! γελοιοποιείσαι!
            Η sony ποτέ δεν έκανε υπερβολες!
            Είναι η κουλτούρα τέτοια!
            Οταν είσαι ο καλύτερος δεν χρειαζεται να το λες!
            Και σε άλλους τομείς οπου είναι κορυφή όπως τηλεοράσεις και ήχος βλέπεις να κάνει καμια τρελή διαφήμιση?
            Αυτην είναι η sony ετσι σκέφτεται είμαι ο καλύτερος και δεν εχω ανάγκη να το διαφημίζω συνεχώς!
            Δυστυχώς αυτή τους η φιλοσοφία στα smartphones τους εχει στοιχίσει και μπορει να τους στοιχίσει και αλλου διότι πεφτεί πολυ διαφίμηση απο τους ανταγωνιστές και ο κόσμος ψαρώνει

          • Η ευτυχία στο να εντοπίζεις 5-10 βιντεο στα χιλιαδες του youtube στα οποια το Sony να υπερτερει. Εαν ειχες βασικες γνωσεις τοτε θα ηξερες οτι τα Sony κινητα δεν ειναι ολοκληρωμενα. Τους λειπουν βασικα πραγματα οπως ενα χαρακτηριστικο απο ολα αυτα που να ειναι το καλυτερο της αγορας. Επισης, πολυ κακο service!!!
            Δεν βλεπω παρομοιες πρακτικες μαρκετινγκ στα Playstation. Εκει γιατι μου τα διαφημιζεις?

          • Είχες ολόκληρη μέρα βρήκες τίποτα;
            Βρήκες κανένα που να υπερτερεί το χαγουει;
            Θέλεις να μας πεις ότι διαφημίζει η Sony το PlayStation?
            Το ενδεχόμενο να το διαφημίζουν οι επιχειρήσεις επειδή είναι στην ουσία το μοναδικό στο είδος του δε σου πέρασε από το μυαλό?
            Είσαι για γέλια ρε βεντέτα

          • Σιγα μη ψαχνω για να πεισω εσενα ολη μερα βιντεο απο τη μογγολια. Ανθρωπακια σαν εσενα τα εχω για πρωινο. Ολες οι απαντησεις μου ειναι πανω!!! Το ποιος γελαει για ποιον ασε τους φιλους μας του techblog να κρινουν...
            ΥΓ: συμφωνα με πολυ παλιο σου ποστ όλες οι εταιριες εχουν κανει μπαν στη διαφημιση της Sony. Το μοναδικο του ειδους? Εισαι σιγουρος οτι ασχολεισαι με την τεχνολογια?

          • Στην ουσία λέω διότι όταν το Xbox πουλάει 5 εκατομμύρια κονσόλες και το ps4 περισσότερες από 15 βλέπεις πουθενά κανέναν σοβαρό ανταγωνιστή;
            Έτσι φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε τις επιχειρήσεις το ΞΑΝΑΛΕΩ... Οι επιχειρήσεις διαφημίζουν και ΟΧΙ η Sony το ps4!
            Για ψάξε εξυπνάκια μου που μας έχεις και για πρωινό να βρεις πόσο λιτή ήταν η παρουσίαση του ps4 pro πριν λίγα χρόνια... και σε λίγους μήνες, θα δούμε πάλι κάτι ανάλογο στην παρουσίαση του ps5...
            Οποιαδήποτε άλλη εταιρία κ αν ήταν στη θέση της Sony θα είχε αναγάγει το γεγονός ως το γεγονός του αιώνα!

          • Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι σημαντικό. Είναι οι πωλήσεις βασικό κριτήριο χαρακτηρισμού επιτυχίας ή αποτυχίας μιας συσκευής? Σύμφωνα με σένα πάντα. Και αποτελεί διαφήμιση μιας εταιρίας όταν ένας τρίτος με διαφημίζει? Κάτσε γιατί μαζί σου θα ξεχάσουμε και ότι μάθαμε στο δημοτικό (ολογράφως πανεπιστήμιο).
            Ταπεινοί μου εσείς...δεν θα πάρετε μπαλόνια στην παρουσίαση του ps5? Δεν θα εχετε κομφετι?

          • Γιατί μπερδεύεις έτσι τα πράγματα;
            Συγχέουμε τα πάντα και κάνουμε αχταρμά..
            Αυτό μου δίνεις να καταλάβω τώρα με αυτά που λες!
            Εννοείται πως είναι βασικό κριτήριο οι πωλήσεις!
            Που κολλάει αυτό με αυτά που λέω παραπάνω?
            Είναι άκυρο!
            Με την διαφήμιση γιατί πάλι τέτοιο μπέρδεμα το public πήρε από Sony ps4 επειδή πιστεύει ότι θα πουλήσει καλά... και το διαφημίζει στην tv! Η Sony δεν δίνει λεφτά για διαφήμιση απλά και ξεκάθαρα!
            Πόσο χρονών είσαι ρε βεντέτα; 10χρονο είσαι θα μας τρελάνεις δλδ λες κ για πανεπιστήμια τρομάρα σου

          • Κάτσε γιατί μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί. Σε μία επιχείρηση υπάρχει ένα τμήμα το οποίο ονομάζεται "Μάρκετινγκ και πωλήσεις" (αυτό το είχαμε κάνει στην Β Δημοτικού (ολογράφως 7 χρονών). Το μάρκετινγκ στοχεύει στον καταναλωτή ενώ οι πωλήσεις στους μεσάζοντες (αυτό το κάναμε στη Γ Δημοτικού). Το προϊόν μου μπορώ να το προμοτάρω με τρεις τρόπους. Είτε με μάρκετινγκ ώστε να πείσω τον τελικό καταναλωτή ότι αξίζει είτε μέσω πωλήσεων δίνοντας ένα εύλογο περιθώριο κέρδους στους μεσάζοντες ώστε να έχουν το κίνητρο να το διαφημίσουν και να το πουλήσουν είτε με συνδυασμό των δύο παραπάνω.
            Πριν αρκετό καιρό είχες πει ότι στο κλάδο των κινητών σας κάνουν πόλεμο στην Αμερική οι μεσάζοντες (στην προκειμένη περίπτωση Verizon, AT&T κ.α.). Η ερώτηση που τίθεται σύμφωνα με τα λεγόμενα σου (και συγκεκριμένα αυτά του προηγούμενου σχόλιου που έκανες) είναι η εξής: Τελικά όντως σας κάνουν πόλεμο οι μεσάζοντες ή αυτοί δεν έχουν ένα καλό περιθώριο κέρδους ή βλέπουν ότι δεν θα πουλήσουν το κινητό σου (όπως βλέπει το Public ότι θα πουλήσει το PS4 και παραγγέλνει) και δεν δίνουν την απαραίτητη έμφαση στην εταιρία σου και στα προϊόντα σου?
            Δεύτερη ερώτηση (την έχω κάνει πολλές φορές σε εσένα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει): εφόσον η επιτυχία των κινητών, για σένα, κρύβεται στο τμήμα "μάρκετινγκ και πωλήσεων" (διαφωνώ με αυτό διότι όπως φαίνεται στην αγορά δεν κρίνεται μόνο εκεί αλλά στο ότι δεν μπορείτε να βρείτε ένα ολοκληρωμένο προϊόν που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών) γιατί δεν κάνετε ένα καλό μάρκετινγκ και δεν δίνετε ένα καλό περιθώριο κέρδους στους μεσάζοντες ώστε να πουλήσετε τα προϊόντα σας; Υιοθετήστε τις καλές πρακτικές μάρκετινγκ και πωλήσεων από άλλες εταιρίες!!! Αυτό ονομάζεται benchmarking (το είχαμε κάνει στην Ε Δημοτικού). Μην αρχίσεις γιατί αυτοί είμαστε...διότι με αυτή την απάντηση μου δείχνεις ιδεολογία αποδοχής της αποτυχίας σας.
            Τρίτη ερώτηση: έχεις σκεφτεί ποτέ (αφού οι πωλήσεις είναι βασικό κριτήριο για το χαρακτηρισμό ενός προϊόντος ως πετυχημένο ή αποτυχημένο) ότι ίσως να μη φταίει μόνο το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις; ότι είναι πολυπαραγοντικό το πρόβλημά σας στο κλάδο των έξυπνων κινητών;
            ΥΓ: Δυστυχώς έχω πάρει πρέφα ότι από πανεπιστημιακή εκπαίδευση και από επιχειρηματική άποψη δεν σκαμπάζεις και πολλά. Μάλλον είσαι μπλεγμένος σε καμία εταιριούλα που πουλάει συσκευές τεχνολογίας και νομίζεις ότι έχεις την μεγάλη γνώση σε τεχνολογία. Κοίτα να δεις όμως τι συμβαίνει. Η ημιμάθεια και η έλλειψη παιδείας μας οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Θα μάθεις σιγά σιγά. Εδώ είμαι να σε διδάξω ακόμα και με γνώσεις δημοτικού!!! Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά (Α, Β...) και στη συνέχεια θα εμβαθύνουμε σε κύκλους ζωής προϊόντων, τμήματα των επιχειρήσεων κ.α. Στο τέλος των σεμιναρίων μας, θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις βασικές επιχειρηματικές έννοιες και στρατηγικές ανάπτυξης, σταθερότητας ή συρρίκνωσης.
            ΥΓ2: Μην μου αρχίσεις πάλι τα "έλα να τα πούμε από κοντά...και θα σου πω εγώ ποιος έχει γνώσεις και ποιος όχι"... ήδη την προηγούμενη φορά που το είπες έφτασες στον πάτο της υπόληψής μου...

          • Παιδάκι μου καλό έχεις διαβάσει 5 πράγματα από 2 βιβλία και νομίζεις ότι ξέρεις? Άμα αυτό δεν είναι ημιμαθεία δλδ χειρότερη από την αμάθεια τότε τι είναι?
            Μήπως μιλάω με κανέναν που έχει σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και έχει πείρα δεκάδων ετών σε εταιρίες?
            Ρε βεντέτα γελοιοποιησαι πάλι και ναι αν μπορούσαμε να τα πούμε από κοντά είμαι σίγουρος ότι θα σε ξεφτιλιζα όπως κάνω σε κάθε απάντηση μου!
            Μην μου λες η εταιρία σου!
            Δεν είναι εταιρία μου! Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με αυτήν!
            Απλώς με καλύπτει πάντα κατά 99% και αυτό είναι που με κάνει να την παρακολουθώ!
            Πράγμα που προφανώς εσύ δεν κάνεις!!
            Και να ξέρω 5 πράγματα για αυτήν...
            Στόχος της είναι να μειώσει τις συσκευές και το πέτυχε διότι για το 19 έβγαλε μόνο 5!
            Ενας ακόμη στόχος της είναι να πουλάει ποιοτικές και ακριβές συσκευές! πράγματι και αυτό το έχει πετύχει διότι έβγαλε 5 συσκευές για το 19 και όλες ήταν ακριβές αλλά και ποιοτικές!
            Σίγουρα πούλησε λιγότερο από το αναμενόμενο αλλά εδώ θα ξαναέρθω σε αυτά που σου είπα και παραπάνω, μη συνδέεις την αγορά smartphone με αυτήν των παιχνιδομηχανων δεν έχουν απολύτως καμία σχέση!
            Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στα smartphones! παίζονται πολλά!

          • Για αλλη μια φορα καμια απαντηση. Κριτες μας ειναι οι αναγνωστες αυτου του blog. Ο καθενας που μας διαβαζει μπορει να κρινει...
            ΥΓ1: Αργησες 7 ωριτσες να απαντησεις. Τι εγινε? Γκουγκλαρες τοσες ωρες τους επιχειρηματικους ορους που εμαθα σε 2 βιβλια του δημοτικου?
            ΥΓ2: σε εμαθα καλα. Τωρα ξεκινησες τη δευτερη καραμελα των λιγων συσκευων (η πρωτη ειναι το μαρκετινγκ).

          • Και εσύ πως μπορείς να κρινεις τους χρηστες? Σε βλεπω σαν κλαμμενη ζηλιάρα να μπαινεις σε διαφορα αρθρα και να τη λες (κρινεις) σε διάφορους χρηστες που επιλεγουν ή υποστηρίζουν τη xiaomi, τη χαβαη, τη σαμμυ κ.α. Σε ειδα που μπηκες καποια στιγμη και εθαψες το σκρουτζ. Για λεγε μου...μεγαλε γκουρου που σε εχουμε παρει ολοι πρεφα. Θα πρεπει αυτοι που θα μας κρινουν να εχουν τις γνωσεις σου? Απο που ξεκιναει η δηθεν μεγαλομανεία σου και που τελειώνει? Συνελθε και εύχομαι στην πραγματικη σου ζωη να εισαι πιο προσγειωμενος γιατι δεν σε βλεπω καλα. Εδω ειμαι εγω να σε προσγειωνω στη πραγματικοτητα και να σε μαθαινω συνεχεια. Καθε φορα που θα ξεφευγεις, θα με βλεπεις να σου κανω ηλεκτρονικό ντα.

          • Τι ειπαμε? Προσγειωση αμεση στην πραγματικοτητα!!! Χαχαχαχα. Το ωραιο ειναι που δεν εχεις ιδεα ποια εταιρία υποστηριζω. Για να δεις οτι ακομα και σε ενα blog δεν ξερεις τι σου γινεται...οσο για τα νευρακια...ξυδακι καλο μου!!! Εδω ειμαι καθε φορα που νομιζεις οτι η εταιρια σου ειναι φοβερη να σου υπενθυμιζω οτι στο τομεα των smartphones εχει πιασει ΠΑΤΟ!!!
            Το τελειωνω εδω (ολογραφως τελευταιο μ μηνυμα σε σενα)!!! Το μηνυματακι σου το πηρες και το εμπεδωσες πολυ καλα!!! Τα ξαναλεμε μολις ξαναξεφυγεις (αλλοι όμοιοι σου στο παρελθον εμπαιναν σε αλλα αρθρα και προσπαθουσαν να με προκαλεσουν με τα σχολια τους). Θα επανελθω ομως οταν ξεφευγεις για τα καλα. Οταν κρινεις. Οταν μιλησεις για την εταιρια σου ή αλλες εταιριες (βλεπε σκρουτζ χωρις αποδειξεις). Οταν εκτεθεις για αλλη μια φορα....οταν δειξεις το εγω σου. Την μεγαλομανεια σου!!! Σαν τον μπογια θα ερθω να σε μαζεψω!!!

          • Ωχ φοβάμαι 😱 τώρα!
            Μη σε παρακαλώ, δεν θα σε ξαναπώ τρολ!
            Έχει πιάσει πάτο η Sony και δε ξέρω τι να κάνω βγάζει μόνο 450 δολάρια κέρδος ανα συσκευή και με πειράζει που η χαομι βγάζει 35 ευρώ ανα συσκευή κρίμα

          • Δεν παίρνω Κινέζους δεν έχουν την ποιότητα κ γενικά το όλο πακέτο του τεχνολογικου κολοσσού της SONY

          • Εμεις απο την αλλη (και ειμαστε παρα πολλοι) δεν παιρνουμε κινητα απο κολοσσους, που συμφωνα με λεγομενα super lover μετοχου της Sony, δεν γνωριζουν την επιστημη του μαρκετινγκ!!!

          • Αυτό που έχετε τα παιδιά της Sony να λετε μια βλακεία και μετα να σας απαντουν και να ριχνετε απαντηση σαν να απαντατε στον εαυτό σας προσεξτε το. Εαν το πας ετσι τοτε η απαντηση μου οτι δεν παιρνεις από Κινεζους γιατι δεν εχουν την ποιοτητα της Sony ειναι "Χέστηκα" και νομιζω οτι σε μια δημοκρατικη χωρα μπορει να κανεις ελευθερα την αναγκη σου

          • Χαιρετισμούς από την καινούρια ναυαρχίδα της SONY μέχρι να βγάλουν τέτοιο εργαλείο οι Κινέζοι θα περάσουν χρόνια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.