Sony Xperia A Hatsune Miku edition

Η Hatsune Miku είναι μια virtual τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στην Ιαπωνία με την φωνή της να πηγάζει από το VOCALOID 2 ενα εικονικό όργανο (virtual instrument) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής. Η Miku είναι τόσο διάσημη που οδήγησε την Sony Mobile να κυκλοφορήσει το Xperia A (διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία) ντυμένο στα χρώματά της.

To Sony Xperia A έχει οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, μπαταρία 2300 mAh και είναι αδιάβροχο.

Σχόλια

  • χαχαχαχ +1 στον Lefteriz , και δωρο το νεο ακυκλοφορητο αλμπουμ της αοιδού ,περασμενο μεσα στο Xperia σε ηλεκτρονικη μορφη...!!!

  • χαχαχαχαχαχαχα!!!! νομιζω θα κανει τρελές πωλήσεις το "Paola Edition"

  • Ερώτηση εκτός θέματος αλλά παρεμφερής:
    Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα το μοναδικό κινητό που πληρεί τις προδιαγραφές που θέλω για κινητό μιας και έχω κόλλημα η οθόνη να είναι =<3,7 ιντσών και να έχει 1giga ram. Το θέμα όμως είναι πως δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Ούτε ελλάδα ούτε εξωτερικό. Έχετε καμιά ιδέα αν πρόκειται να έρθει ποτέ ελλάδα ή αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ιντερνετικό κατάστημα απ το εξωτερικό να το πουλάει?

    https://www.gsmarena.com/sony_xperia_sx_so_05d-4775.php

  • Αν ανέβεις στις 4 ίντσες θα βρεις πολλά και σε καλλή τιμή και με καλή ανάλυση γιατί το young έχει χάλια ανάλυση

  • Καλά ρε παιδιά τόση ζίλια για την Πάολα ? Γιατί ρε τι σας έκανε?? Ααα ναι σωστά δεν σας έκανε κάτι απλά δεν έχετε προσωπική ζωή και δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε μωρέ !!!!

  • Το θέμα με την Πάολα έχει καταντήσει αηδία... μην ασχολείστε!! την ξέρω από μικρο κουτάβι...

    Hatsune Miku σαγαπωωωωωωωωωωω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.