Εύηχες οι τρεις νέες κωδικές ονομασίες smartphones της Sony Mobile μάλλον για την αγορά της Αμερικής. Η εταιρεία “έκλεισε” τα ονόματα Amo, Ilo και Sora (αυτό το τελευταίο αν κυκλοφορήσει Ελλάδα προβλέπω να αλλάξει όπως έγινε με το Sola που σε εμάς και την Ιταλία έγινε Sole!). Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν το κάθε… όνομα!
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρακολουθήστε τα σχόλια
4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos
10 years πριν
Κώστα μόνο τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί, φωτογραφίες τους ?
H Microsoft φέρεται να σχεδιάζει τη δημιουργία του δικού της App Store βιντεοπαιχνιδιών για κινητά iOS και Android, με στόχο να “χτυπήσει” το δίδυμο Apple και Google.
Η Sony συνεργάζεται με την ιαπωνική εταιρεία QD Laser για να κυκλοφορήσει το κιτ κάμερας προβολής Retina HX99 RNV, μια συμπαγή κάμερα με πρόσθετο περίβλημα λέιζερ αμφιβληστροειδούς.
Η κίνηση της Sony να βελτιώσει το στοκ της όσων αφορά το PlayStation 5 έφερε θετικά αποτελέσματα και πιο συγκεκριμένα οδήγησε στην κατακόρυφη άνοδο των πωλήσεων της κονσόλας κατά τον Φεβρουάριο.
Κώστα μόνο τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί, φωτογραφίες τους ?
Τίποτα άλλο, μόνο ονόματα έχουν κατοχυρωθεί. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα…
απορω ποσα μοντελα θα βγαλει πια…εχει αρχισει και θυμιζει samsung…
να βγαλει η sony το GX k SX για την ευρωπη κ γρηγορα για να τους τεντωσει ολους