Sony Xperia C4: Άρχισε να αναβαθμίζεται σε Android Marshmallow

Το Sony Xperia C4, ένα smartphone που ανακοίνωσε η Sony πριν από έναν χρόνο ξεκίνησε να παίρνει αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow. Αυτή τη στιγμή το update διατίθεται για τα Xperia C4 και C4 Dual: E5303, E5306, E5333, E5343, λογικά τα E5353 και E5363, θα ακολουθήσουν σύντομα.

Φαίνεται όμως πως αυτή είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που δίνει η Sony στο Sony Xperia C4, καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα μοντέλα που θα πάρουν το update σε Android 7.0 Nougat. Όπως και να έχει όμως το Marshmallow είναι καλύτερα από το Lollipop.

Το Android 6.0 Marshmallow φέρνει μεταξύ άλλων, Doze mode για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενισχυμένα app permissions και Google Now on Tap.

sony xperia c4 marshmallow, Sony Xperia C4: Άρχισε να αναβαθμίζεται σε Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μόνο σαν αστεία είδηση το εκλαμβάνω

Impesive-Instant

Τα ζώα μου αργά… Για την Sony μάλλον ισχύει (όπως αντίστοιχα και για τις υπόλοιπες εταιρίες του android) τηλέφωνα δύο ταχυτήτων… Μετά την σειρά Z και τώρα την σειρά X, το χάος…

Γιωργος

Ωπα αλανια ολοι τεμπελιδες ειναι κ η sammy σε ολοκαινουργια τηλ π.χ α3 του 16 φιλου ακομα με 5αρα ειναι.μη προτρεχετε ολοι οι oem στα ιδια χαλια ειναι απο ναυρχιδες κ κατω,που κ στις ναυαρχιδες βεβαια 2 εκδοσεις κ αυτες με το ζορι.

Impesive-Instant

Γιώργο κανείς δεν αναφέρθηκε στην Samsung (ακόμα χειρότερα). Και η δικαιολογία ότι επειδή το κάνουν οι υπόλοιποι θα το κάνουμε και εμείς, δεν στέκει, δεν θα έπρεπε να στέκει…

Λευτερης

Οι καταναλωτες δεν ποτε δε θα καταλαβουν οτι και στα κινητα οτι πληρωνεις παιρνεις. Στην premium τιμη μιας ναυαρχιδας περιλαμβανεται και η μεγαλυτερη και μακροχρονια υποστηριξη. Αν δεν παρει αναβαθμιση η σειρα Z η η Χ τοτε ναι τα παραπονα ειναι δικαιολογημενα. Αλλα για κινητα των 200 – 300 ευρω μην περιμενετε και πολλα. Μια αναβαθμιση για να βγει χρειαζεται πολλη δουλεια και πολυ προσωπικο οποτε χρειαζεται και χρηματα. Αν δεν την αγορασεις στην αρχικη τιμη δε θα την παρεις η θα την παρεις καθυστερημενα. Ειναι αυτο που κανουν πολλες κινεζικρς εταιρειες. Προσφερουν κινητα με απιστευτα χαρακτηριστικα, σε πολυ χαμηλες τιμες αλλα αναβαθμισεις δεν παιρνουν ποτε.

Γιωργος

Το θεμα με τις αναβαθμισεις στο android ποναει κ ποναει πολυ,κ στο φινάλε αδικαιολογητοι ειναι ολοι τους γιατι μιλαμε για μικρα pc τα οποια στην πλειοψηφία εχουν κ τιμουλες πανω απο 200 δηλαδη ενα laptop σειρας δεν ειναι οτι πληρώνουμε σε στραγαλια για να μη κατσουν κάτω τους dev να γραψουν μια rom για ενα μοντελο.κ εμεις δε φταιμε αν οι περισσότεροι βγαζουν κ 10 μοντελα σε μια σεζον.

forneverarrow

Α, τώρα ξυπνήσανε όλοι και κράζουν για τα updates! Κατά τα άλλα ήμουν παράλογος τόσο καιρό που τα έλεγα… Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: την αγορά των smartphones, των tablets και γενικά των mobile devices ΕΜΕΙΣ την έχουμε οδηγήσει στο σημείο που είναι με τις πράξεις μας! Όταν βλέπουμε εδώ και χρόνια μια απαράδεκτη τακτική της δήθεν 18μηνης υποστήριξης (υποτίθεται για όλες τις συσκευές) μόνο για τα flagships του android, που σε τελική ανάλυση άφησε κάποτε ένα Galaxy S3 στην 4.3 ενώ είδαμε άπειρα σκουπίδια με 512mb ram να τρέχουν 4.4.2 out of the box! Όταν ακόμα και τα Nexus μένουν στα δυο χρόνια εκτός (βλέπε Nexus 4 στο lollipop, Nexus 5 σε Marshmallow). Όταν η Samsung ειδικά μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας δίνοντας update έπειτα από 6-7 μήνες στο περσινό flagship αλλάζοντας μόνο ένα αριθμό έκδοσης στα στοιχεία και αφήνοτας ένα αρχαίο και προβληματικό touchwiz αντί να δώσει το πιο πρόσφατο! Όταν πάνε σαν τα πρόβατα αρκετοί και αγοράζουν κινέζικα μοντέλα με ήδη παλιό hardware που μένουν ως έχουν για πάντα (λέγε με One Plus X) επειδή πιστεύουν ότι έτσι κάνουν επανάσταση… Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, είμαστε άξιοι όσων μας κάνουν.… Συνέχεια »

nicolas

+1000000 μπραβο στον forneverarrow!!!

Alexandros batsos

Πάτησα να κάνω επανακινησι στο κινητό…και δεν μου άνοιξε καν το κινητό όταν βάζω τον φορτιστή κάνει ηχώ…και όταν πατάω τα κουμπιά του screen shot πιστεύω ότι κάηκε ι οθόνη ποσό παίζει να έχει ξερεται απαντήστε μου γρήγορα παρακαλω πολυ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.