Sony Xperia E1, Κάνει ντεμπούτο σε Αγγλία και Γερμανία

Το Sony Xperia E1 ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με το Sony Xperia T2 Ultra και πρόκειται για ένα προσιτό Android smartphone με οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 και 512MB μνήμη RAM. Στη Γερμανία η τιμή του θα είναι 139 ευρώ για την απλή έκδοση και 149 ευρώ για την έκδοση με τις δύο κάρτες SIM.

Το Xperia E1 θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα με τιμή που δεν έχει προκαθοριστεί ακόμα.

Sony Xperia E1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Ιανουαρίου 2014 8:01

Σχόλια

  • Πολύ καλό. Η Sony έχει κινητά σε τέτοιες τιμές αλλά το ότι βγάζει καινούργιο μοντέλο σε αυτή τη κατηγορία, ενώ παίζει δυνατά με άλλα μοντέλα πιο πλήρη και πιο ακριβά, δείχνει ότι είναι προσγειωμένη εταιρεία και έχει καλά φίλτρα στις ανάγκες του κόσμου. Οικονομικό και λειτουργικό κινητό αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο.

  • Για το Τ2 έχουμε κανένα νέο πότε θα κυκλοφορήσει; Ξέρουμε αν θα έρθει και η Dual έκδοση του Τ2 στην Ελλάδα;

  • Κοσμάς, Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Xperia Z1 Compact. Το Xperia T2 Ultra θα ακολουθήσει αργότερα. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς, αλλά πιο μετά.

  • εντάξει ήδη η sony με το xperia z1 compact τετραπύρηνο, 21mp camera, full hd video κλπ κλπ και αυτη τη χαμηλή τιμή είναι οτι καλύτερο υπάρχει...τωρα και το xperia E1 σε αυτή την τιμη βλέπω να γίνεται χαμός στην αγορά με τα sony

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.