Sony Xperia: Έρχεται 4K flagship στην έκθεση MWC 2020

Sony Xperia, Sony Xperia: Έρχεται 4K flagship στην έκθεση MWC 2020

Περιμένουμε η Sony να παρουσιάσει ένα νέο flagship smartphone στην έκθεση MWC 2020. Νεότερη αναφορά αποκαλύπτει μερικά στοιχεία για ένα επερχόμενο Sony Xperia, το οποίο θα έχει οθόνη 4K.

Το πρώτο 5G smartphone με οθόνη 4K

Σύμφωνα με την αναφορά, το Sony Xperia θα έχει 6,6 ίντσες οθόνη με τη γνωστή αναλογία 21:9, που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Επιπλέον, θα είναι OLED, με ανάλυση 4K και υποστήριξη HDR.

Την οθόνη θα συνοδεύει ο Snapdragon 865 μαζί με το 5G modem της Qualcomm Snapdragon X55, το οποίο υποστηρίζει dual-mode 5G, NSA και SA.

Οπότε, αν όσα λέει η αναφορά ισχύουν, το επόμενο Sony Xperia θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με Snapdragon 865 εξοπλισμένο με οθόνη 4K. Επιπλέον, θα είναι το πρώτο 5G smartphone στον κόσμο με οθόνη 4K.

Η αναφορά δεν δίνει καμία πληροφορία σχετικά με το όνομα του Xperia. Ωστόσο, παλαιότερες φήμες έχουν αναφερθεί στα Xperia 1.1, Xperia 0 και Xperia 1 Premium. Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι ένα από τα παραπάνω smartphones.

Τέλος, με βάση παλαιότερες αναφορές, το επόμενο Sony Xperia θα έχει τετραπλή κάμερα, με την κύρια να είναι στα 48MP ή 64MP. Την κύρια θα συνοδεύουν μία ultra wide 12MP, ένας τηλεφακός 12MP και ένας αισθητήρας 3D ToF. Επιπλέον, η κάμερα θα έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Πανέμορφο τηλέφωνο! Όμως τους έχω ικανούς τους Ιάπωνες να το ”καίνε” με τα specs τους …

Γωγώ

Τρομερά ενδιαφέρον, κυρίως για εμάς που βλέπουμε ταινίες στο κινητό και μάλιστα με 5G…..χαίρομαι ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Vladimiros

Ερχεται αλλο ενα θηριο της Sony! !

I am

Οκ Sony βγάζεις κινητά 4κ νομίζω πολύ καιρό τώρα. Κάτι καινούργιο? Βασικά δεν θέλω καινούργιο αρκεί αυτά που κάνεις να τα κάνεις όπως πρέπει και με σωστή προώθηση.

djfapples

Ένα ακόμα κορυφαίο κινητό από την ποιοτικότερη εταιρεία στο Android

Tommy

Ελπίζω για ένα δυνατό come back. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Agnostos13

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο…για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει στην πράξη!

Αndy

Κάτοχος Xperia 1 πολύ ευχαριστημένος πάντως

djfapples

Η SONY δεν έχει κλείσει το mobile τμήμα της χαχαχαχαχα(XPERIA 5 κάτοχος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.