Sony Xperia, Ετοιμάζουμε το smartphone που θα τα βάλει με το Galaxy S III και το iPhone 5

Ετοιμάζουμε το smartphone που θα τα βάλει με το Galaxy S III και το iPhone 5 και θα το ανακοινώσουμε στην έκθεση CES 2013 αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας (αμερικάνικο μοντέλο) και στα τέλη Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη (το ευρωπαϊκό), δηλώνει ο Dennis van Schie sales and marketing head της Sony Mobile στην γερμανική έκδοση της εφημερίδας The Financial Times.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Νοεμβρίου 2012 18:22

Σχόλια

  • Ελπίζω να έχει έστω 4.2 γιατί δεν βλέπω να ανταγωνίζεται ούτε το iPhone ούτε το SIII !!!

  • μυαλό κουκούτσι εκεί στην sony.ακόμα δεν βγήκε το xperia t το θάψανε.μέχρι και ο Bond θα κλάψει....
    my name is Bond.......(αχ τι μου έκανες sony)James Bond......
    χαχαχαχαχα

  • Aν και συμπαθώ τη Sony, πέρα απ'το ότι με μια είδηση σκότωσε το Bond-phone, μέχρι να το αποφασίσει να το βγάλει, το S3 θα έχει γίνει S4.. Πολλές καθυστερήσεις..

  • δηλαδη να μην βγαλει καλο κινητο η SONY για να αρχισετε να κραζετε μετα παλι? οτι νανε!!!! εντελως!!!!
    Xperia Yuga ΑΝ εχετε ακουστα! που λογικα αυτο θα ειναι!

  • καλα εκει στην sony δεν την παλευουν μια..εχουν βγαλει χιλια μοντελα...βγαλαν το xperia s για ναυαρχιδα μετα το xperia t και τωρα θελουν αλλο..και ολα αυτα μεσα σε ενα χρονο..επισης και στα οικονομικα της μοντελα εχει αλλα τοσα και εκει..η πλακα ειναι οτι σε ολα χρησιμοποιει γραμματα της αγγλικης αλφαβητου και ετσι οπως παει δεν θα εχει πως να τα ονομασει αφου τα εχει χρησιμοποιησει σχεδον ολα :P

  • @xperiakias..
    Άλλο λένε όλοι εδώ..Ότι πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει η ναυαρχίδα της,η SONY η ίδια το θάβει με την ανακοίνωση της.Δηλαδή εάν βγάλει ένα πολύ δυνατότερο κινητό σε 2-3 μήνες και έχει 80-100€ διαφορα από το "T" πες μου έναν που θα προτιμήσει το "T" από το καλύτερο-καινούριο.Μυαλό θέλει ???

  • μια χαρά είναι το Xperia T και V. τα benchmarks τους είναι καλύτερα από το GS3. λιγό την κάμερα να προσέξουνε και να βγάζουνε πιο γρήγορα Updates. το 4.1 έχει ένα χρόνο που κυκλοφορεί και ακόμα να δούμε φως ενώ HTC & Samsung έχουν ήδη βγάλει updates (αν και αργά)

  • @Teo το Xperia T εχει πεσει ηδη στα 513 (skroutz) μεσα σε 1 εβδομαδα μεχρι να βγει αυτο που λενε θα εχει πεσει τουλαχιστον σχεδον στα 420 για σκεψου πως θα το παρουσιασουν ιαν-φεβ και το κινητο θα κυκλοφορησει μαρτιο οποτε!!!
    καταλαβα αυτο που λενε τα παιδια!!!

  • Το θεμα ειναι ενα για ολες τις εταιρειες!!! Μπορουν να ακολουθησουν την Samsung? Μεχρι να δουν να φτιάξουν να ανακοινωνόσουν να κυκλοφορήσουν ειδη ειναι ενα χρονο πισω και μολις το παρουσιασουν θα σκασει το S4 και κλαμα μετα που οι πωλησεις θα πατώσουν, δεν λεω σχεδόν ολες οι εταιρειες εχουν βγαλει καλα smartphone αλλα μπορουν να ακολουθησουν την ποιότητα και τον ρυθμό της Samsung???

  • Άνετα η Sony μπορεί να περάσει την Samsung με καλύτερα μοντέλα. Ήδη το Xperia T κάνει μεγαλύτερα σκορ στα benchmarks, καλύτερη - πιο φυσική οθόνη, περισσότερη αυτονομία και έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι... Αν έχει ξεπεράσει ήδη σε όλα αυτά η Sony το S3, φαντάζομαι τότε τι προετοιμάζει! Το μόνο που πρέπει να διορθώσει είναι οι αναβαθμίσεις. Αν βρει τρόπο να τις βγάζει πιο γρήγορα (και σωστά για ορισμένες συσκευές) τότε θα γίνει μεγάλη και τρανή.

    Και σιγά το S3! Θεό τον κάνατε! Το καλύτερο κινητό της Samsung είναι μακράν το Note 2, αλλά παίζει σε άλλη κατηγορία... Απλά το S3 κατάφερε κι έγινε τόσο best seller εξαιτίας του φοβερού προκατόχου του S2. Απλά έχει το όνομα κι αυτό εξασφαλίζει στην Samsung καλές πωλήσεις.

  • @panos7gr ηθελα να ηξερα που ειδες εσυ οτι το xperia t ειναι πολυ καλυτερο απο s3..στην οθονη του που ειναι για κλαματα??στα benchmarks που εκει που νικαει νικαει για πολυ λιγο και εκει που χανει χανει για πολυ??στην φωτογραφικη και στην καμερα που παλι χανει??να χεσω τα megapixels τους..ασε που βγηκε τωρα και βγηκε με ics..για κλαματα..ας κοιταξουν να πιασουν μηπως καμια αλλη αλφαβητο να βαλουν στα μοντελα τους γιατι τα αγγλικα δεν τους πανε..:P

  • Καλή συμπαθητική η sony αλλά πρέπει να προσέξει τις μπαταρίες που βάζει στις συσκευές και την υποστήριξη στα προιόντα της με το sole που έχει lag και τριξίματα στο πλάι θα το σκευτώ αν θα ξαναπάρω sony δε λέω σε ήχο οθόνη και φωτογραφία σχετικά είναι καλά τηλέφωνα το xperia ray πήγαινε αέρας με την 4.0.4 και ας ηταν μονοπύρηνο

  • domigr Πιστευω οτι το s3 παραμενει πρωτο αλλα για την οθονη του εχω θεμα μπλεδιζει το ασπρο κ αυτο ειναι πολυ κακο δες συγκρισεις με το xperia s ασε που τα χρωματα ειναι ψευτικα ουτε με μπογια δεν βλεπεις τετοιο κοκκινο για το μαυρο του παω πασο κορυφη.

  • @djfapples ολοι ξερουμε τα προβληματακια των amoled αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακες οθονες..ολες οι οθονες εχουν υπερ και κατα...αν δεις το βιντεο που συγκρινει ο Κωστας s3 one x και xperia t και πας στο antutu benchmark εκει που δειχνει τον σταρτο των ιπποτων και τα android που πετανε στη οθονη θα δεις μεγαλη διαφορα στα χρωματα των οθονων..

  • ναι οκ θα ερθει το νεο sony τον φεβρουαριο και μετα 3 μηνες μαιο θα σκασει μυτη το s4 και αντε παλι απο την αρχη η sony. Ωρε samsung που της χρειαζεται, ωρε samsung.

  • @domigr: Επειδή είδαμε και οι δύο το βίντεο με τα benchmarks του Κώστα, δεν θα βάλω links με φωτογραφίες και βίντεο από άλλα ξένα sites (που πάλι νικητή βγάζουν το Xperia T), δες πως το Xperia T είναι καθαρά νικητής στα benchmarks πλην 1 (αν θυμάμαι καλά). Επίσης εκτός από καλά CPU έβγαλε και μακράν καλύτερο σκορ στο GPU. Οπότε από θέμα επεξεργαστή δεν μπορείς να αμφισβητήσεις και πολλά. Αν και προσωπικά τα benchmarks δεν τα έχω και σε πολύ εκτίμηση... Κοιτάω εμπειρία χρήσης και οθόνη.

    Τώρα από άποψη οθόνης πιστεύω μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα γούστα. Εγώ προτιμώ τα φυσικά χρώματα. Εσένα μπορεί να σ' αρέσουν τα έντονα. Δεν θα με χαλούσε αν μου δίνανε κινητό με SAMOLED, αλλά αν ήταν να αγοράσω κινητό με τέτοια οθόνη δεν θα το έκανα. Το Xperia T χωρίς την Bravia Engine δεν λέει απολύτως τίποτα, αλλά με ενεργοποιημένη το θεωρώ από τα κορυφαία.

    Σχετικά με την κάμερα. Όντως τα 13MP του Xperia T δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα 8 του S3 και αυτό είναι απογοητευτικό για την Sony. Ομολογώ πως δεν είδα αλλά τεστ πέραν του Κώστα γιατί δεν με ενδιαφέρει και τόσο η κάμερα. Είδα πως είχαν τα ίδια αποτελέσματα την ημέρα. Σε μερικά καλύτερο φαινόταν το S3, σε αλλά το T. Στο χαμηλό φωτισμό πάντως διαλυσε. Στις φώτο με φλας φάνηκε λίγο καλύτερο το Τ, αλλά όταν κανείς zoom σαν να ξεθωριάζει το χρώμα μου φαίνεται. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω πολλά σε αυτό το θέμα γιατί δεν ειμαι ούτε επαγγελματίας, ούτε χομπιστας φωτογράφος. (Στο βίντεο πάντως άκουσα ότι τραβάει καλύτερα το Xperia T.) Τέλος έτσι ενημερωτικά το S3 φοράει αισθητήρα της Sony, ότι κι αν σημαίνει αυτό! Για να μην μιλήσω για τον ήχο των νέων Sony. Δεν θα συγκρίνω με το Xperia T γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά γενικά τα Sony έχουν πολύ καλό, καθαρό ήχο. Έχει κάνει καλή δουλίτσα στο Walkman.

    Τέλος μπορεί να μην έχω και πολύ σε εκτίμηση την Sony Mobile και δεν έχω σκοπό να αγοράσω smartphone της, όμως τα θετικά δεν μπορώ να μην τα πω. Έχει κάνει μεγάλη στροφή από τα άθλια μοντέλα και λάθη της σειράς Xperia 2010. Πλέον μπορεί να κοντραριστει με τους μεγάλους, φτάνει να διορθώσει την μεγάλη αδυναμία της στα αργά update της.

  • Ναι και όταν καταφέρουν να ανταγωνιστούν το S3 και το iphone θα βγεί ένα S4 τον ίδιο μήνα και θα τρέχουν πάλι :P

  • @panos7gr ναι μπορει να νικαει το s3 μονο στο antutu(το οποιο για μενα ειναι το καλυτερο benchmark σε σχεση με τα αλλα)ομως του ριχνει 4000 σχεδον στο score εκει ενω στα αλλα που χανει χανει για ποσοστα 300 βαθμων το πολυ..επισης στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι ενεργοποιημενο το bravia engine..τεσπα ο καθενας περνει αυτο που του αρεσει..

  • Οσο το Android market - Google play Ειναι τοσο πισω απ το Appstore της Apple το iPhone θα το βλεπουν με κυάλια. Οσο για τη Sony σε αντίθεση με τη Samsung που κάνει άλματα στην υποστήριξη των συσκευών της ειναι πολυ πισω βγάζει το Xperia T με 4.04 (μέγα λάθος) και μετά το σκοτώνει...οτι να ναι! Ασε πια αυτή η διαφημηση με τον James Bond μαπα η ταινία, περισσότερο κακό παρα καλο εκανε στο τηλέφωνο...

  • Φοβερή η Sony, θάβει το flagship που μόλις κυκλοφόρησε λέγοντας (εδώ γελάμε)
    πως σε 2 μήνες θα βγάλει σοβαρό αντίπαλο για S3, iP5... Μόνο που άργησε κάτι μήνες...
    Τα ίδια χάλια με την HTC που βγάζει flagships κάθε 2μηνο-3μηνο...

  • ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ SANSUNG S4 ΕΝΩ ΚΡΑΖΕΤΕ IPHONE 5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ !ΤΟ GALAXY S4 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800 ΕΥΡΩ... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ... ΠΙΣΤΕΤΩ ΠΩΣ Η SONY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η LG OPTIMUS G ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  • Χαχαχαχα.... φιλε djfapples πας καλα...?! Συγκρινεις τις super amoled..?! Τo video που εβαλες πιο πανω ειναι μουφα γιατι πολυ απλα η φωτεινοτητα στην αναπαραγωγη βιντεο στο s3 ειναι ανεξαρτητη και αλλαζει απο τις ρυθμισεις στο βιντεο και οχι απο τις κεντρικες ρυθμισεις-εμφανιση της συσκευης..!Στο συγκεκριμενο βιντεο η φωτεινοτητα του s3 ειναι παρα παρα πολυ χαμηλα..!

  • δεν αλλαζει η φωτεινοτητα στις ρυθμισεις video αλλα η τονοι χρωματος το οποιο το εχει πειραξει..επισης την λειτουργια οθονης την εχει δυναμικο αντι για τυπικο..οτι θελει κανει ο τυπος..

  • Παίδες πάντως στο sola και με full ήλιο που είχα τσεκάρει, η οθόνη είναι φοβερή φαίνεται καθαρή στα samsung με amoled δεν ξέρω τι παίζει,με χαλάει κάπως στις amoled οτι έχουν αφύσικα χρώματα
    προσωπική γνώμη,και νομίζω το s3 για την τιμή του έπρεπε κατασκευαστικά να είναι πιο ποιοτικό

  • τέλη Φεβρουαρίου η ανακοίνωση, τέλη Μαρτιου το λιγότερο κυκλοφορία.

    2 μήνες μετά κυκλοφορεί το S4 με την νεα Super Amoled fullHD, τις νέες NAND μνήμες, το νέο Exynos...

    Μονοπώλειο στο Android η Samsung και αυτό είναι κακό οσο και αν γουστάρω τα προιόντα της

  • Ρεε θα μας τρελανετε...?!!! Ο τυπος στο βιντεο το εχει στην ρυθμιση "Automatic brightness"...! Σε αυτη τη ρυθμιση παιζει βιντεο το s3 με τις εργοστασιακες του ρυθμισεις και ειναι σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα...!! Στο 1 και 18 δες στο παρακατω βιντεο..!
    https://www.youtube.com/watch?v=EHBqua3Hsi4

  • Αφήστε το βίντεο αφού είναι μουφα όπως λέτε εγω εχω συγκρίνει το δικό μου xperia p (με το one s κ με το s3 κ πιστεύω είναι καλύτερη πιο φωτεινή κ φυσικοτερη

  • Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονταν η SONY να ανακοινώσει τόσο γρήγορα την νέα ναυαρχίδα της γιατί το Xpreria T είναι ήδη καλύτερο και από το S3 και από το Iphone 5 αλλά μπορεί να έχει στα σκαριά ένα νέο smartphone που δεν θα το πιστεύουμε από τεχνολογικής πλευράς το οποίο θα κάνει πάταγο και να είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του που δεν κρατήθηκαν, ίδωμεν...

  • καποιοι εδω μεσα αδυνατουν να καταλαβουν την πραγματικοτητα και το τι λεει το αρθρο!να κανω μεταφραση λοιπον!Η sony λεει πως θα βγαλει ενα καλυτερο κινητο απο το s3.αυτο σημαινει οτι κανενα τωρινο κινητο της δεν μπορει να ανταγωνιστει το s3.αρα που βλεπεται εσεις οτι το xperia t ειναι καλυτερο απο το s3,οταν η ιδια η sony παραδεχεται το αντιθετο!....αν κανω λαθος διορθωστε με

  • @wolf στην jb που εχω εγω δεν εχει τετοια επιλογη που λες..μπορει στην ics να το ειχε..

  • @petros και λοιποί που έχετε παρόμοια άποψη αυτό που λέει το άρθρο είναι το εξής! Το xperia T είναι ένα κορυφαίο smartphone. Αλλά οι εξελλίξεις προχωράν και η sony θέλει να βάλει την τελευταία γενιά hardware σε κινητό της απο νωρίς χωρίς να περιμένει να περάσει ένας χρόνος απο τώρα! Προφανώς δηλαδή θα έχει s4 pro 2gb ram και καλύτερη gpu. Ακριβώς αυτά τα specs περιμένω οτι θα έχει και το galaxy s4 όταν βγει, δλδ τετραπύρηνο exynos αλλά με πιο καινούρια αρχιτεκτονική (παρόμοιο με τον s4pro της qualcomm δηλαδή), 2gb ram. Αν θέλετε να πάρετε το xperia T μόνο και μόνο επειδή θα είναι για πολύ καιρό ναυαρχίδα ή για να λέτε οτι έχετε το τελευταίο μοντέλο και όχι επειδή σας αρέσει και σας καλύπτει τότε κρίμα!

  • Καλά και χρυσά τα xperia αλλά με μια μόνο αναβάθμιση από τη Sony δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Χίλιες φορές ένα Nexus η το Iphone αν έχεις τα χρήματα.

  • Αυτη η δηλωση ειναι αφιερωμενη σε οσους ελεγαν οτι το xperia t ειναι καλυτερο απο το s3 (Που ειναι καμποσοι!).. Εδω δεν το πιστευουν ουτε οι ιδιοι...και οχι μονο αυτο! Το φωναζουν κι ολας! Σε 3 μηνες νεα ναυαρχιδα λοιπον στα χναρια της HTC βαδιζουν κι αυτοι...Ο,τι αρπαξουμε μες στις γιορτες δηλαδη με 599 το xperia T (ενω το καλυτερο S3 εχει πολυ λιγοτερο) γιατι τον Φλεβαρη-Μαρτη το κοβω να εχει την μιση τιμη απο την αρχικη..Ωραια προωθηση μπραβο Sony σεβεσαι πανω απ ολα τους πελατες σου!

  • @ xperiakias Με τετοιες πολιτικες δεν ειχα καν σκοπο να το παρω φιλε μου..Και αν ειχα σκοπο θα περιμενα 2 μηνες γιατι το κινητο θα παει απατο και η τιμη του θα κατρακυλησει..Για αρχικη τιμη μιλησα παντως και απορω με τι θρασος ζητανε τοσα χρηματα ενω οι ιδιοι μας λενε οτι ακομη δεν ειναι στο επιπεδο της Samsung...

  • @Kostas K.
    εγω φιλε ειμαι ακομα με το x10i κινητο του 2009 εχω περασει μια ρομ 2.3.7 και εχω το κεφαλι μου ησυχο δεν θα με χαλουσε ΚΑΘΟΛΟΥ να παρω το Τ και αμα θελει η SONY ας βγαλει καινουρια ναυαρχιδα εγω θα ημουν οικανοπιημενος με το Τ βεβαια γουστα ειναι αυτα!!!

  • Το X10i ηταν το πρωτο android Κινητο που ειχα ποτε και εγω...Δεν ειπα εγω οτι το T ειναι ασχημο κινητο...Ισα ισα..Το κινητο θα παει απατο οχι γιατι δεν ειναι καλο κινητο αλλα γιατι δεν αξιζει τοσα λεφτα και το παραδεχοντε και οι ιδιοι εμμεσως πλην σαφως..Αυτο που ειπα ειναι οτι η Sony με τις κινησεις της δειχνει οτι ΔΕΝ σεβεται τους πελατες της

  • Απορώ, πως γίνεται μια, τέτοια, είδηση να παράγει αρνητικά σχόλια. Για εμένα, όταν μια εταιρεία όπως η Sony βγάζει αυτή την ανακοίνωση, σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το πως έχει η κατάσταση.
    Δεν τρέφονται με αυταπάτες (βλέπε nokia, όταν το siri έβγαζε το lumia 900 ως το καλύτερο κινητό, ενώ σε πωλήσεις δεν συγκρίνεται με το iphone), αναγνωρίζουν πως το xperia T, που είναι αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα τους, δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Θα μπορούσαν να τα παρατήσουν (βλέπε Panasonic). Παρ' όλα αυτά, σου λένε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και μακάρι να τα καταφέρουν, γιατί μπορεί να φέρουν κάτι καινούριο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.