Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

H Sony ανακοίνωσε ένα νέο οικονομικό smartphone, το οποίο ονόμασε Xperia L1. Το Sony Xperia L1 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών LCD, ανάλυσης 1280×720 pixels. Μέσα βρίσκουμε επεξεργαστή MediaTek MT6737T με 4x 1.45GHz Cortex-A53 πυρήνες και Mali-T720 MP2 GPU.

Η μνήμη RAM του Sony Xperia L1 είναι 2GB, η ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί κάμερα 13 Megapixel με διάφραγμα φακού f2.2, η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel με 24mm wide-angle φακό και διάφραγμα f2.2.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε υποστήριξη για δυο κάρτες SIM, 4G LTE, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 με aptX, NFC, A-GPS, GLONASS και USB Type-C. Τρέχει Android 7.0 Nougat, ενσωματώνει μπαταρία 2620mAh με STAMINA mode της Sony.

Το Sony Xperia L1 θα διατεθεί σε μαύρο, λευκό και ροζ. Θα έρθει Απρίλιο σε επιλεγμένες αγορές μεταξύ των οποίων είναι η Ευρώπη, Β. Αμερική, Ν. Αμερική, Μ. Ανατολή, Αφρική και Ασία. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η Sony υπόσχεται “προσιτή τιμή”.

Sony Xperia L1 official, Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

Sony Xperia L1 official, Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

Sony Xperia L1 official, Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

Sony Xperia L1 official, Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

Sony Xperia L1 official, Sony Xperia L1: Επίσημο με οθόνη 5.5″, κάμερα 13MP και οικονομικό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Προσιτή τιμή για την Sony σημαίνει 200 ευρουλακια, στην οποία τιμή αγοράζεις κινητά με 3πλασιες και 4πλασιες επιδόσεις

Antreas

@thodoris Κατά την άποψή σου δηλαδή για αρχική τιμή πρέπει να είναι κάτω από 100?

One

Η οθόνη είναι λίγο μεγάλη για budget phone.

tarif16

@Antreas
δηλαδή τι παραπάνω έχει από το Elephone C1 Max των 99$?(απλό και τυχαίο παράδειγμα)…αν έχει 200 ευρώ?,εκτός κι αν κοστολογηθεί 70 ευρώ.

ααα! ξέχασα,έχει τα οικόπεδα πάνω και κάτω!!!

υ.γ. το σχόλιο με τα οικόπεδα δεν αφορά το σχόλιό σου αλλά τον γενικότερο σχεδιασμό της sony.
υ.γ. 2. το πάνω οικόπεδο είναι άρτιο οικοδομήσιμο,το κάτω είναι εκτός σχεδίου πόλεως.

Antreas

@tarif16 μπορεί να σου προσφέρει αξιοπιστία, εγγύηση, και ένα όμορφο user interface Χωρίς κολλήματα με αναβαθμίσεις. φιλικα παντα:)

Παν παν

Πιο κιτς πεθαίνεις.

John

Αποκλειστικα για οσους τους αρεσει ο κακογουστος σχεδιασμος των Sony και θελουν φτηνο κινητο.

Dinos

Το Sony XPERIA L1 είναι ένα όνειρο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μόλις βγει θα το αγοράσω σίγουρα!

Ιωάννης jb

Type c? Εντάξει έχει τα πάντα…
Μπράβο ρε sonara κορυφή κ στη χαμηλή κατηγορία…
Έπρεπε να βγάλει κάτι κ καλά έκανε που έβγαλε!!!!
Το e5 στη χαμηλή κατηγορία σήμερα παίζει μπάλα μόνο του… Με διαφορά ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς έως κ τα 150 ευρώ!

Elephone με sony.. καλά επικοινωνείτε??
Το ακουσαμε κ αυτό

ΦΝ

Εννοειται οποίος θελει κινητά No name, άχρωμα και χωρις ιδιαίτερη υποστήριξη υπαρχουν άπειρα σε καθε αγορα. Οταν θελεις μπραντ με όσα θετικά ή αρνητικά συνεπάγεται το παίρνεις. Επισης, για όποιον κοιτάει την ποσότητα χαρακτηριστικών πληρώνοντας φτηνά …το αποτελεσμα συνήθως ειναι φτηνό …δεν ειναι τυχαία η ελληνική φράση …το φτηνό τελικα ειναι ακριβό.
Τέλος, ειδικα για τη Sony, Samsung και Apple η ποιότητα κατασκευής ακομα και σε τιμες χαμηλές ….ειναι υψηλή, καθώς υψηλή ειναι και η εμπειρια χρήσης και αντοχής στο χρονο.

Γιάννος

Συμπαθητικό το τηλεφωνάκι. Αν κυκλοφορήσει βέβαια με αρχική τιμή στα δύο κατοστάρικα, υπάρχουν και οι Κινέζοι που σε αυτήν την τιμή θα βρεις κάτι σίγουρα πολύ καλύτερο. Αν πάλι κινηθεί στα 120 με 130 ευρώ τότε αλλάζουν τα δεδομένα.

George

Αφήστε τον ταριφα ήσυχο σας παρακαλώ. Μη τον αναγκαζετε να ασχολείται με το θέμα. Το κινεζικο κινητό που έχει με το ζόρι σκρολαρει σωστά κ αλλου πατας αλλού κανει touch. Μη του βγάζουμε την ψυχή να γράψει ακόμα ενα μήνυμα για την sony.

tarif16

@George φοβερή ειρωνεία….το V10 μου πάει με μεγάλη δυσκολία,αλλού πατάω κι αυτό απογειώνετε!!! …ξέχασα,μάλλον κι εσύ μέτοχος της sony. …και το xiaomi redmi note 3 pro των 150 ευρώ που υπάρχει στο σπίτι,με snapdragon,3giga ram,32 rom,4000 μπαταρία,τι να σου πω,πατάς πάνω στην οθόνη και χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού….χαχαχαχα….το παραπάνω της sony αν τιμολογηθεί πάνω από 100 ευρώ θα γελάνε και τα κατσίκια στα βουνά. …να σε πληροφορήσω κιόλας,ότι το ίδιο xiaomi που έχει ο πιτσιρικάς μου,με 2γιγα ραμ kai 16 rom,κάτι j σειρές της samsung που έχουν κάποια φιλαράκια του,σε σκρόλινγκ,ταχύτητα εφαρμογών,μπαταρία,τα έχει ο κινέζος για πρωινό.και πάλι φθηνότερο το κινέζικο. άρα,πραγματάκια που βλέπουμε με τα ματάκια μας καλύτερα άστα για κανέναν άσχετο. ….και μιας και παίζω με ανατολή,κάτι δεν πάει καλά με το galaxy tab s 10.5 στην κουρτίνα 3….και το πενάκι στο note 10.1 2014,όταν το βγάζω,μου βγάζει κάτι σηματάκια στην οθόνη το άτιμο….αλλά το air 2 του αμερικάνου,σκέτη κινεζιά ρε παιδάκι μου,άκου να δεις,πατάω σε τετραγωνάκι και το ρημάδι όλο κάτι ανοίγει….παπαπαπα!!!! υ.γ….θα ήταν κακό να σχολιάζω αν είχα ένα κινέζικο των 70 ευρώ?…η αν έχεις ακριβή συσκευή έχεις δικαίωμα στον σχολιασμό,σαρκασμό,κολακεία η οτιδήποτε σε προϊόν τεχνολογίας? μην απαντήσεις,το κατάλαβα από το υποτιμητικό σχόλιο….το κινέζικο κινητό… Συνέχεια »

alxgiann

Σωστός ο ταρίφας. Αν και δεν ήταν ανάγκη να μας παραθέσεις όλες τις συσκευές που διαθέτει το σόι σου.. 😉
Και για να το συνεχίσω λίγο, δεν είναι κακό να παίρνει κάποιος ακριβή συσκευή, όσοι μπορούν και θέλουν μπράβο τους και να την χαίρονται.. η απαξίωση όσων δεν μπορούν αλλά και όσων επιλέγουν (ναι υπάρχουν και..αυτοί οι παράξενοι..) να μην πάρουν αγγίζει τα όρια του κόμπλεξ πολλές φορές.
Εγώ έχω προσχωρήσει στους παράξενους τα τελευταία 2 χρόνια, αρνούμαι να δώσω πάνω από 300 ευρώ για κινητό τηλέφωνο.

giorgos

Το τηλεφωνο ειναι οτι πρεπει για low end κατηγορια με αυτα τα χαρακτηριστικα ειδικα αν ερθει με τιμη γυρω στα 200 μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 5.5 ιντσες κινητο που η sony βαζει μονο στα ακριβα της κινητα τετοιες ιντσες θα δουμε απο μπαταρια πως θα τα πηγαινει γιατι αυτο το 2620 mah δεν μου καθεται καλα τοσο εχω στο z3 combact μου αλλα με 4.6 ιντσες οχι με 5.5

Ιωάννης jb

alxgiann.. Καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί να μηδενίσει τις ακριβές συσκευές κ να βγάλει καλύτερες τις φθηνότερες??
Ο καθένας ότι του αρέσει δε λέω αλλά όχι κ να συγκρίνει τώρα την μερσεντες με την φιατ..
Πάρε φιατ αλλά μη μας πριζετε όλοι οι ασχετοι εδώ μέσα ότι η μερσεντες δεν αξίζει τα λεφτά της

tarif16

@alxgiann
εκεί χτυπάω πυράκια κι εγώ…λες την άποψή σου για μια συσκευή κι αμέσως πετάγονται οι ξερόλες,σου βάζουν ταμπέλες,ξέρουν τι φαγητό τρως,τι ύψος έχεις….;
…και δεν είμαι της επίδειξης,παρασύρθηκα με την σιγουριά του george ότι με γνωρίζει κιόλας κι έβγαλα στην φόρα την ανωμαλία μου με τις συσκευές!

Petros_L

Στην Xiaomi ακόμα γελάνε

gtas

@tarif16
πως ακριβώς εξέφρασες την γνώμη σου χωρις ΚΑΝ να εχεις δοκιμάσει το τηλέφωνο. το να διαβάζεις σπεκ απλα δεν λέει κάτι. έχεις πιάσει σόνυ τηλέφωνο τα τελευταία 3 χρόνια? το λογισμικό τους παραμένει σταθερό όσα χρόνια κ αν περάσουν. εχω κ λενοβο κ σονυ κ το λενοβο σερνεται ενω το σονυ σαν να το πηρα χθες (lenovo a536 / sony e4g) κ τρέχουν ακριβως το ιδιο λογισμικο. επίσης πολύ καλύτερη οθόνη το σονυ (πιο φωτεινη) καλύτερες κάμερες παρόλο που είναι ισων mpx κ πολύ καλύτερος ήχος κ ποιοτηκός απ ηχείο (καλά μην πιάσω τα ακουστικά εκεί η σόνυ είναι πολύ πιο πάνω). οπότε για πιο λόγο ακριβως haterεις κ πρέπει να μας πείσεις οτι δεν ειναι καλη η σονυ? γιατι απ οτι καταλβα δεν εχεις κανενα σονυ στην κατοχή σου.
αλλο να μην σε αρεσει η αισθητικη κ άλλο η λειτουργικότητα.

Παπαροκας tiamat

Tariff γλεντα τους !
Μεγαλε

menios

@alxgiann δηλαδή φίλε μας λές οτι δίνεις 300 ευρώ για κινητό επειδή δεν αξίζουν περισσότερο ή επειδή δεν σου αρέσουν τα ακριβά; άν σου έδιναν δηλαδή ένα Note 7 (εντάξει, όταν κυκλοφόρησε) ή ένα Iphone 7 plus στα 300 θα τα έπαιρνες, αλλά δεν τα παίρνεις επειδή είναι ακριβά; μας μπέρδεψες λίγο…συνεπώς άν το Note 7 ή το iphone 7 είχαν 300 με την ίδια τιμή αυτού που έχεις, είναι σαν να μας λές οτι είναι ακριβώς το ίδια με αυτό που έχεις.

George

Tarif ξεκολα δε σε ξέρω πλάκα σου κάνω επηδη προκαλούν τα σχόλια σου σε καθε άρθρο για την sony.
Tiamat κανε μας την χάρη σε παρακαλώ.
Κακο τρολλ κακό.

tarif16

κλείνω εδώ….δεν μου αρέσει ο γενικός σχεδιασμός της sony,το πρώτο που κοιτάζω σε μια συσκευή…άρα δεν θα το τιμήσω όσο βγαίνει έτσι.για σπεκς για τις ναυαρχίδες δεν μίλησα ποτέ….επεξεργαστές,κάμερες οθόνες κτλ.
μου αρέσει να είμαι ανάλαφρος σε σχολιασμούς,όχι προς πρόσωπα!!!!!….
george,έγραψα ότι έγραψα και ξεκόλλησα,δεν ήρθε και η καταστροφή.
…..κι εφόσον προκαλείστε από σχόλια μου το κόβω εδώ….θα σχολιάζω μόνο θετικά για προϊόντα που μου αρέσουν και κυριολεκτώ,δεν ειρωνεύομαι!!

George

Κανε δουλειά σου βρε άνθρωπε, την ώρα μας περνάμε με κανένα σχόλιο.
Κανένας δε ξέρει κανεναν.
Κ μη ξεχνας οι κοντρες ειναι το αλατοπίπερο σε καθε τομεα σχολιων για όλα τα θέματα.

alxgiann

@George Συμφωνώ ρε φίλε, ας μην την ποδοσφαιροποιήσουμε όμως την κατάσταση,σε μπλόγκ τεχνολογίας γράφουμε στην τελική για το χόμπυ μας..

@ταρίφα μην αρπάζεσαι, δεν τρέχει και τίποτα, δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους, θα ήταν βαρετή η ζωή τότε, έ;

..και τώρα στα δικά μου, επείδη μάλλον δεν ήμουν σαφής, δεν είπα ότι τα ακριβά κινητά δεν αξίζουν τα λεφτά τους αλλά ότι εγώ έχω αξιολογήσει για την δική μου χρήση και τις δικές μου ανάγκες ότι θα κάνω την ίδια δουλειά και θα έχω την ίδια εμπειρία χρήσης και με το xiaomi των 250 ευρώ..
Και επειδή θέλω και να αλλάζω κινητά κάθε ένα-ενάμιση χρόνο προς το παρόν η xiaomi που προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλω.
Μπορεί σε 1-2 χρόνια, να μου το προσφέρει άλλη εταιρεία καλύτερα, τότε θα αλλάξω (γκούχ γκουχ ..Nόκια .γκούχ) συγνώμη κάτι μου έκατσε στον λαιμό…;p

Είμαι μόνο οπαδός της τσεπης μου και καμίας εταιρείας. Αυτά 🙂

Πάω τωρα, πριν με ανακαλυψει ο γνωστός hater της xiaomi και αρχίσει τα δικά του..

Σάκης

Παιδιά το είδα σήμερα στο πλαίσιο από κοντά, πραγματικά πολύ όμορφο κινητό! Δεν το περίμενα να εντυπωσιαστώ τόσο από κινητό της σονυ και υπόψιν ότι δίπλα ήταν όλα τα μεγάλα ονόματα της αγοράς με τις ναυαρχίδες τους και μου άρεσε πολύ!

gala

από τα πιο άχρηστα κινητά με όλη την σημασία της λέξης.
παρά πολύ αργό, παρά του ότι είναι πιο εξελιγμένο.
είχα το πιο παλιό μοντέλο το Έ5 , τρεις φορές καλύτερο.
οκ είναι πιο δυνατό ηχητικά , αλλά χάνει από χάρτες , ταχύτητα , κολλάει απίστευτα και το έχω μόνον ένα μήνα!!!
πεταμένα λεφτά . προς αποφυγήν!
πάρτε το παλιότερο μοντέλο, πιο κομψό , φθηνό και γρήγορο
δεν έχεις ανάγκη να έχεις αυτήν την κουμούτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.