Xperia L2: Άλλο ένα Sony smartphone του 2018 με κλασικό σχεδιασμό;

Παρά το γεγονός πως η Sony υποσχέθηκε να μεταβεί σε νέα σχεδιαστική γραμμή με τα νέα smartphones της του 2018, μερικά μοντέλα φαίνεται πως θα εξακολουθήσουν να ακολουθούν το OmniBalance design. Πριν λίγες ώρες διέρρευσαν εικόνες του Xperia XA2 Ultra που είχε κανονικά κάθετα πλαίσια, ενώ τώρα δημοσιεύτηκε το σχέδιο ενός άλλου Sony κινητού με… μεγάλα bezels.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος leaker @OnLeaks ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια εικόνα που απαθανατίζει το επερχόμενο Sony Xperia L2, τον αντικαταστάτη του (σχετικά) οικονομικού Xperia L1 το οποίο διατέθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Με βάση το συγκεκριμένο post δημιουργήθηκε ένα βίντεο που παρουσιάζει το L2 από όλες τις πλευρές μέσω renders. Μπορεί η συσκευή να είναι ωραία εμφανισιακά και να εμπνέει στιβαρότητα, όμως είναι σύμφωνη με τις σχεδιαστικές επιλογές του παρελθόντος και όχι με την bezel-less τάση της εποχής.

Xperia L2 Sony smartphone 2018 κλασικό σχεδιασμό, Xperia L2: Άλλο ένα Sony smartphone του 2018 με κλασικό σχεδιασμό;

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού, εκείνο αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης (μάλλον) 1280×720 pixels, επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 630 και μνήμη συστήματος στα 4GB. Η πλειοψηφία των χαρακτηριστικών αποτελούν αισθητές αναβαθμίσεις σε σχέση με το υπάρχον Xperia L1 με κυριότερη διαφορά την οθόνη που φαίνεται να παραμένει η ίδια, τουλάχιστον ως προς το μέγεθος.

Το επερχόμενο Xperia L2 είναι άλλο ένα Sony κινητό που θα διατηρήσει τον OmniBalance σχεδιασμό. Ίσως τελικά ο Ιάπωνας κατασκευαστής ανανεώσει τα σχέδια μόνο των super mid-range και high-end προτάσεων του, μια πολιτική που ακολουθεί επίσης η Samsung τους τελευταίους μήνες. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον την επίσημη παρουσίαση του νέου Xperia L2.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Μου θυμίζει το xperia sp για κάποιο λόγο!

JGPearl

Αν η μπαταρία δεν είναι τουλάχιστον 4000mah μου φαίνεται τελείως αδικαιολόγητο το σχήμα και το πάχος του. Πολύ ασχημο.. πιστεύω σε αυτά τα χαρακτηριστικά ο κόσμος θα κοιτάξει περισσότερο κατι σε Xiaomi ή Meizu που δεν θα πληρώσει και το όνομα μαζι.. Κρίμα, μπορει και καλυτερα

Fotis K

Who cares ? Και 100 χρόνια μετά, τα ίδια χάλια θα είναι.

ioannis ch.

Τα πάντα εξαρτώνται από την τιμή διαθεσης

antonis

@JGPearl έχω το L1 το οποίο έχει μπαταρία 2600 η διαχείρηση που κανει είναι άψογη ενω υπάρχει και δυνατότητα βελτιστοποίησης εφαρμογών συν τις stamina και ultra stamina.

αλεξανδρος κεντανιδης

Χα χα καλη προσπαθεια αντιγραφης του κινεζου αλλα δε νομιζω να ενδιαφεται κανενας. Θα παραμεινει με το περιθωριακο 2% που αγοραζουν τα “κινητα” της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.