Sony Xperia Mint LT30p, Διαρρέουν φωτογραφίες και πρώιμο review

Είχαμε αναφερθεί και στις αρχές του μήνα στο Sony LT30p το οποίο βρισκόταν στη φάση των δοκιμών για να πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις, με τα τελευταία νέα να μιλούν πλέον για το Sony Xperia Mint, το οποίο αναμένεται να είναι ένα ενδιαφέρον Android smartphone.

To Mobile-Review.com δημοσιεύει μάλιστα ένα εκτενέστατο review του μοντέλου προπαραγωγής, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο link της πηγής. Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για μοντέλο προπαραγωγής και κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς στο τελικό μοντέλο.

Από ό,τι έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής μπορούμε να συντάξουμε τον ακόλουθο πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών.

Sony Xperia Mint LT30p
Λειτουργικό σύστημα: Android Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1.5GHz dual-core Snapdragon S4
Μνήμη RAM: 1 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 1280 x 720, 4.3 ιντσών LCD
Κάμερα: 13 Megapixels
Δεύτερη κάμερα: ???
Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ??? mAh
Διαστάσεις: ??? χλστ.
Βάρος: ???? γρ.

, Sony Xperia Mint LT30p, Διαρρέουν φωτογραφίες και πρώιμο review

, Sony Xperia Mint LT30p, Διαρρέουν φωτογραφίες και πρώιμο review

, Sony Xperia Mint LT30p, Διαρρέουν φωτογραφίες και πρώιμο review

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Τουμπανο το κινητο αλλα… οπως εχω πει το προβλημα της Sony ειναι στο λογισμικο, αν δεν αλλαξει καποια πραγματα εκει θα μενει πισω για μενα.

azriel84

Γιατί δεν το αφήνουν με το αγνό, παρθένο ICS theme δεν μπορώ να καταλάβω…αφού είναι απίστευτο! Βάζουν από πάνω τις δικές τους μαλακίες, μετά αργούν και τα updates και στο τέλος ο κάθε χρήστης βάζει το δικό του theme anyway…

Τασος

Ήλπιζα ότι το LT30p θα ήταν η διεθνής έκδοση του xperia GX.. κρίμα..

Thomas

Έλεος με την Sony.Έχει βγάλει χίλια μοντέλα σε ενα χρόνο.χειροτερη και απο την htc έχει γίνει.Συν του ότι όσο παει τα τηλέφωνα της γίνονται ασχημοτερα.

andreas kor

Συμφωνω με τον λευτερη…Ωραιο το κινητο αλλα το λογισμικο θελει πολυ δουλεια κατα την γνωμη μου..!!

Moisis

για την samsung δεν λεει κανενας τιποτα που εχει βγαλει 150 galaxy και ολα ειναι ιδια !!!!

Κωνσταντίνος

Το κινητό από χαρακτηριστικά πετάει αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά πριν πως πρέπει να βελτιωθεί το λογισμικό γιατί είναι κρίμα η Sony να κολλάει σε τέτοια θέματα.

Κωνσταντίνος

Moisis +1
Η Samsung πραγματικά βγάζει τόσα πολλά κινητά που τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια με τα προηγούμενα (πχ. Samsung Galaxy S -Samsung Galaxy S Plus) ενώ η Sony βγάζει συνέχεια συσκευες που η μία είναι καλύτερη από την άλλη.Δεν λέω βέβαια πως είμαι εναντίον της Samsung γιατί και το Galaxy Ace έχω.

Kostas K.

@ Moisis οι πωλησεις των Samsung με αυτες των Sony σου δινουν την απαντηση..Στα χναρια της HTC (που δειχνει παντως να εβαλε μυαλο μετα τις περσινες απογοητευτικες πωλησεις) ακυρωνει την φετινη της ναυαρχιδα σε διαστημα 5-6 μηνων..

Moisis

@Κωνσταντίνος
ουτε εγω ειμαι εναντιον της samsung απλος δεν μπορω να καταλαβω απο που βλεπουν καπιοι και πως σκεφτονται.
στο θεμα μας αμα εχει και μεγαλη μπαταρια μια χαρα!!! αν και προτιμω το ACRO S επιδη ειναι και αδιαβροχο 🙂

Panos7GR

Αν και δηλώνω πως έχω μια αδυναμία στην Sony σαν εταιρία, αλλά δεν συμπαθώ ιδιαίτερα την Sony Mobile (κι ας έχω Sony Ericsson neo V, όμως το πήρα λόγω value for money). Πειράζει υπερβολικά το Stock Android σε σημείο να γίνεται πιο βαρύ και σε μερικές περιπτώσεις δύσχρηστο. Με απλά λόγια πέρα από το design δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο…

Τα πολλά μοντέλα που έβγαλε δεν απευθύνονται για μια συγκεκριμένη αγορά, αλλά για διάφορες. Έβγαλε μοντέλα που κυκλοφορούν μόνο στην Αμερική, άλλα είναι μόνο για Ευρώπη, άλλα είναι μόνο για Ιαπωνία, το Acro S θα κυκλοφορήσει Ταϊβάν κτλ. Η λογική λέει πως δεν θα πουλήσουν τα αναμενόμενα, όμως είναι από τις λίγες εταιρίες που φέτος έχει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες (εκτός από τα 4πυρηνα) από τα οικονομικά μοντέλα μέχρι τα hi-end και τα αδιάβροχα για active τύπους. Κι αυτό είναι καλό! Θα πιάσει μεγάλη γκάμα πελατών…

Andrew

Οσο καλος και αν ειναι ο s4 η sony πρεπει να βγαλει τετραπυρινο

Dimitris Iraklio.

Απο εμφανιση πολυ λιγο…. Αλλα απο χαρακτηριστικα πολυ δυνατο….
Αλλα δν εχει ουτε ενα κουμπι? Ουτε home?

Πανος Σομπολος

η πλατη εχει λογοτυπο sony-ericsson 😛

Ιωαννης

10 μοντελα μετρημενα απο το gsmarena εχει βγαλει η sony (για ευρωπη) και αλλα 5 που δεν κυκλοφορουν εδω ..!πολλα εε?χμμ ναι οντως μπροστα στα 116 galaxy φενονται αρκετα!

dimpep

Galaxy είναι ολόκληρη σειρά, δεν συγκρίνονται με τα λίγα που έχει βγάλει η Sony. Σίγουρα η Samsung βγάζει περισσότερα αλλά μη ξεχνάμε και τις συσκευές για συγκεκριμένα αμερικανικά δίκτυα που η μια είναι παραλλαγή της άλλης. Οπότε κάπως έτσι δικαιολογείται ο γαλαξίας από Galaxy!

MANOS

Παλικαρια τα έχετε λίγο χαμένα!
Η Samsung μπορεί να βγάζει πιο πολλά μοντέλα αλλα το κάθε ένα από αυτά παίζουν σε διαφορετική κατηγορια (χαρακτηριστικών – τιμής). Δεν κυκλοφορεί παραπάνω από ένα μοντέλο στην ίδια κατηγορια σε μια χωρα εκτος της Αμερικής που βγάζει δεύτερο για υποστήριξη 4G. Κυκλοφορεί μια ναυαρχίδα για παράδειγμα και την κρατάει στην αγορά έναν χρόνο, ίσως και παραπάνω. Φέτος S3/ACE 2 του χρόνου S4/ACE 3 κτλ, δεν πρόκειται να βγάλει αντίστοιχα η καλύτερα μοντέλα σε λιγότερο από χρόνο.
Επίσης σου επιτρέπει να κανεις Root και πείραγμα χωρίς να χάσεις την εγγύηση όπως οι υπόλοιπες εταιρίες, κάτι πολύ θετικό σε όσους ασχολούνται με το άθλημα (και είναι παρα πολλοί).

Στο θέμα:
Η συσκευή έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλα πάσχει από εμφάνιση, θεωρώ πολύ πιο όμορφο το XperiaS (προσωπική άποψη πάντα).

skace13

Ρε παιδιά ιδέα μου είναι ή να sony έχουν πολύ σκοτεινές οθόνες????

Ir4klis

@skace13

Ιδέα σου είναι. Ίσα ίσα, φωτεινές οθόνες έχουν τα sony . Και μια χαρα ποιοτητα κατασκευής.

Απλά είναι αυτό που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, το λογισμικό.

Nick

Μακαρι να ερθει σε μια οικονομικη τιμη.Συμφωνώ με τον Thomas αμαν αυτη η Sony δεν παιριμενη να περαση ενας χρονος και μετα να βγαλει καινουργιο κινιτο.

Ιωαννης

φετος εχουν βγει 15 xperia για ολες τις χωρες,και συνολικα υπαρχουν 36 xperia.. ..δεχομαι οτι αρκετα ειναι αμερικανικα μοντελα,με 4g κτλπ,αλλα και παλι και 60 μοντελα να μενουνε ,πολλα δεν ειναι?ριξτε απλα μια ματια..πανομοιοτιπα μοντελα,χωρις να ξεχωριζουν καν σε design ,αλλα ουτε και σε χαρακτηριστικα…απο την αλλη η σειρα xperia φετος αποτελειται απο 2 αδιαβροχα μοντελα,2 low end μοντελα(tipo,miro),την σειρα nxt,και το sole..αυτα ειναι ουσιαστικα..!το ion δεν εχει κυκλοφορησει εδω ακομα,το neo l ειναι για την αγορα της κινας,και απο τα αλλα 4 μοντελα που εμφανιζονται στο gsmarena τα 2 ,ειναι το ευρωπαικο acro s και τα sx και gx ειναι αυτα που θα παρουσιαστουν στις 29 αυγουστου!9 μοντελα(tipo,tipo dual) + 2 ,11 μοντελα σε μια χρονια..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Στην τελευταια φωτο βλεπεις το πόσο ανωτερο είναι το S3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.