Sony Xperia Pro 5G: Θέμα εβδομάδων η κυκλοφορία του

Sony Xperia Pro 5G, Sony Xperia Pro 5G: Θέμα εβδομάδων η κυκλοφορία του

Το Xperia Pro 5G είναι η επαγγελματική συσκευή που εξαφανίστηκε, με τα media να την ξεχνάνε και τη Sony να μη μιλάει πλέον για αυτή, όμως φαίνεται πως είναι θέμα εβδομάδων η κυκλοφορία του. Αυτό γιατί το firmware της συσκευής ανέβηκε υπάρχει πλέον στους servers της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το firmware με αριθμό έκδοσης 58.0.A.116 βρέθηκε στους public servers της Sony, το οποίο είναι για το Xperia Pro (XQ-AQ62). Από ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το firmware μίας συσκευής ανεβαίνει μόνο λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της συσκευής, οπότε σίγουρα θα έρθει. Όπως περιμέναμε, η επαγγελματική συσκευή θα κυκλοφορήσει, αρχικά τουλάχιστον, μόνο στην αγορά της Αμερικής.

Το πρόβλημα ίσως είναι το πόσο παλιά έκδοση θα φοράει το Sony Xperia Pro. Η έκδοση που εμφανίστηκε είναι βασισμένη στο Android 10 και έχει την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου 2020, αρκετά παλιά για ένα flagship που θα κυκλοφορήσει τώρα. Βέβαια, ακόμα και έτσι θέλουμε να δούμε κάποια στιγμή τη συσκευή στην αγορά, οπότε περιμένουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Οταν τα λέγαμε σε καποιους…
Ενώ κάποιοι άλλοι αφορμή έβρισκαν για να κάνουν αυτό που τους αρέσει.. Να τρολαρουν την Sony!
Θα πουν πάλι κάποιοι άργησε..
Αυτό δεν είναι σωστή πολιτική..
Οι σωστές οι εταιρίες δεν κάνουν έτσι..
Λόγια από τους ειδικούς του καναπέ

G. H.

Ρε παιδιά, αυτό το smartphone, από ότι είχα καταλάβει στην παρουσίαση του, δεν απευθύνεται στο “μέσο χρήστη”. Φαίνεται πως είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο και όχι απλά μία κινητή συσκευή για τον καθένα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι άργησε. Τα εργαλεία δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν όταν παρουσιάζονται. Δεν νομίζω ότι θα το κυκλοφορήσει με στόχο κάποιον άλλο πέραν από συγκεκριμένους επαγγελματίες.

Γιάννης

Τεράστια εμπορική επιτυχία θα κάνει όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας…μόνο συγγενείς και φίλοι του CEO θα το αγοράσουν… δηλαδή καμία 100αρια άτομα με το ζόρι.

Ιωάννης jb

Εκείνον τον τιαματ τον ψευτοπροφητη θέλω να διαβασω!
Γιατί δεν κλείνει η SONY?
Γιατί τέτοια εμπλοκή?
Αυτοί σύμφωνα με τις προφητείες ήταν για κλείσιμο κ μας βγάζουν επαγγελματικά τηλ!! Μα είναι δυνατόν;
Έχουν κλείσει lumia, htc κ ετοιμάζεται κ η lg.. Σαν χθες θυμάμαι κάτι ψαγμένους να με κοντράρουν για τα φοβερά g3 κ g4 που έχουν αποκτήσει.. κ να μου προβλέπουν τον ερχομό του τέλους για τα xperia..

djfapples

Από προφήτες στην Ελλάδα άλλο τίποτα

Δικηγόρος tiamat

Η Sony πρακτικά έχει κλείσει , με 0% μερίδιο αγοράς από πέρυσι είναι. Το ότι δέχεται να μπαίνει μέσα και να χρηματοδοτεί πχ το τμήμα gaming το αποτυχημένο τμήμα κινητων δεν είναι λόγος πανηγυρισμών για οποιονδήποτε νορμάλ άτομο πλην καποιων looser sony fanboys.

djfapples

Πρακτικά ή όχι εγώ απολαμβάνω τις κινητάρες της κ θα συνεχίζω να αγοράζω αποφεύγοντας πλέμπα κινέζικη

Sony fan boyz are funny

LOL , “κινητάρες” η Sony. Έχετε πολύ πλάκα μερικοί.

djfapples

Μόνο από το όνομα καταλάβαμε……

Ιωάννης jb

Τρολακι…
Αυτήν η κασέτα του 0%..
Τπτ άλλο πες βαρεθήκαμε να το ακουμε!
Πες είμαι κακόγουστο αρχιτρολ κ λέω βλακειες συνεχώς για τη Sony επειδή μου αρέσουν οι σαβούρες..
Από πότε είναι εύκολο πράγμα για μια εταιρία που βγάζει 2 ακριβές κ 2 φθηνές συσκευές μέσα στο χρόνο να έχει 1 ή κ 2% των παγκόσμιων πωλήσεων! όταν δε πουλάει στην Κίνα κ στην Αμερική!
Εδω κλείνει η lg που στην Αμερική έχει 5%!!

Aiwnios

α ρε καημενε. τα ιδια θα λενε καποια στιγμη για σενα κατοχοι xiaomi, samsung ακομα και oppo. κατι και καλα ψαγμενοι της Sony…καθε φορα που βλεπετε νεο κινητο ανακουφιζεστε που δεν εκλεισε. κατα τα αλλα στο ραφι θα μεινει διοτι δεν εχετε να αγορασετε οτι τη θηκη του. τα βλεπετε και τα φανταζεστε. κατά φαντασια fan boys της Sony…
ΥΓ: για πείτε. υπάρχει σε προσφορα καμιά ναυαρχίδα της Sony του 2019 να πατε να αγοράσετε?

Last edited 3 years πριν by Aiwnios
Ιωάννης jb

Αχ ρε καημένο τρολ!
Άμα ήταν να κλείσει ρε βλήμα θα είχε εξαγοράσει την Ericsson?
Η τακτικη της είναι αυτή! η ίδια έχει πει ότι θα βγάζω λίγες κ καλές συσκευές για να πουλάω σε λίγους κ καλούς!
Σαβούρα όσοι θέλετε ψάξτε αλλού!
Από πότε είναι κακό να αγοράσουμε σε προσφορά συσκευή του 19?
Γιατί το συνεχίζεις αυτό το τροπάριο?
Τι άλλο θα διαβάσουμε ήθελα να ήξερα

SUPS 👨‍⚖️

ΔΕΝ εχει εξαγορασει την Ericsson η Sony! μην παραπληροφορεις το κοσμο! Απλα παλια η sony και η ericsson δημιουργησαν απο ΚΟΙΝΟΥ μια εταιρεια(κοινοπραξια) για κινητα τη sony ericsson και μετεπειτα ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ η εταιρεια απορροφηθηκε εξολοκληρου απο τη sony και εγινε sony-mobile …Σημερα δεν εχει καμια απολυτως σχεση η ericsson και η sony!

Ιωάννης jb

Και σε είχα για σοβαρό άνθρωπο ξέρεις!
Το 2001 όταν κ οι δύο εταιρίες είχαν προβλήματα αποφάσισαν την συγχώνευση για να κάνουν κάτι καλό που θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας!
Η Sony απέκτησε όλο το μερίδιο της Ericsson το 2012!
Ο ορισμός της εξαγοράς!

SUPS 👨‍⚖️

https://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201202/12-025E/
 Sony Corporation (“Sony”) today announced that the transaction to acquire Telefonaktiebolaget LM Ericsson’s (“Ericsson”) 50% stake in Sony Ericsson Mobile Communications AB (“Sony Ericsson”) has been completed as of February 15, 2012 (Central European time). This marks the completion of the transaction jointly announced by Sony and Ericsson on October 27, 2011, and makes Sony Ericsson a wholly-owned subsidiary of Sony.
ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΙΚΣΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 50% στη κοινοπραξια τους (joint venture) που λεγοταν SONY-ERICSSON…ελα ξεστραβωσου λιγο…

Ιωάννης jb

Καλά τώρα είσαι σοβαρός;
Γιατί επιμένεις κ δε θα παραδέχεσαι το λάθος σου?
Αν φτιάξουμε μια κοινοπραξία οι 2 μας και στο μέλλον αποκτήσω το δικό σου 50% πως θα λέγεται αυτή η πράξη?
Η Sony έδωσε περισσότερο από 1 δις ευρώ για να αποκτήσει το μερίδιο της Ericsson!
Το αγόρασε! Εξαγορά!
1+1=2
Τι κάνει νιάου νιάου?

SUPS 👨‍⚖️

εξαγορασε το μεριδιο της ericsson στη 3η εταιρεια που ειχαν φτιαξει απο κοινου,δεν εξαγορασε και τη μητρικη Ericsson!Εγω αυτο σ λεω και δεν καταλαβαινεις….

Ιωάννης jb

Τη κάθεσαι κ λες κ μας μπερδεύεις δλδ!
Τι να τη κάνει την θυγατρική ρε φίλε;
Για αυτήν μιλούσες τόση ώρα?
Που κολλάει η θυγατρική;
Σαν να μου λες δλδ ότι αν η Apple πάρει τα κινητά τις Sony με κανα 2 δις.. δεν θα λέμε ότι εξαγόρασε την Sony!
Θα λέμε εξαγόρασε την Sony αλλά εννοείται πως θα μιλάμε μόνο για τα κινητά

SUPS 👨‍⚖️

καλα περα απο οτι δεν ξερεις να διαβαζεις, μαθε τους ορισμους θυγατρικη μητρικη και κοινοπραξια για αρχη και ξαναελα…Αν η apple αγορασει τα κινητα της sony σημαινει οτι εξαγορασε μονο το mobile department και οχι ολοκληρη την sony..Προφανως και δεν θα λεμε εξαγορασε ολη τη Sony αλλα μονο το mobile department… https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_assets_owned_by_Sony
αν καποια εταιρεια αγορασει τη Sony pictures entertainment προφανως και δεν θα λεμε ”εξαγοραστηκε η Sony”

Ιωάννης jb

Φαντάζομαι ξέρεις την περίπτωση της Nokia!
Όταν δεν πήγαιναν καλά τα κινητά της τα πήρε η Microsoft!
Πολύ απλά λέμε ότι η Nokia εξαγοράστηκε από την Microsoft!
Εννοείται πως δεν μιλάμε για όλη την Nokia αλλά για το τμήμα κινητών τηλεφώνων!
Τώρα αν κάποιος είναι τελείως άσχετος και καταλάβει κάτι διαφορετικό δεν είναι το μόνο του πρόβλημα διότι ως άσχετος θα έχει πολύ περισσότερα προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν!
Τα εύκολος εννοουμενα παραλειπονται

SUPS 👨‍⚖️

οταν μιλαμε για μια πολυεθνικη-μητρικη εταιρεια με πολλες θυγατρικες και κοινοπραξιες οπως η Telefonaktiebolaget LM Ericsson δεν γινεται να λεμε οτι η ”sony εξαγορασε την ericsson”καποιος που δεν ξερει τι εχει γινει θα νομιζει οτι τωρα κανουν κουμαντο μονο Ιαπωνες και δεν υπαρχει ericsson καθολου.Η σωστη εκφραση ειναι ”η sony coorporation εξαγορασε την κοινοπραξια Sony-ericsson των δυο ξενων μητρικων και την ονομασε sony mobile….Ξερεις γιατι ειναι σημαντικο?Γιατι αυριο αν τους βαρεσει στο κεφαλι, οι Σουηδοι μπορουν να αρχισουν να βγαζουν κινητα ericsson παλι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και να αναρωτιουνται πολλοι”μα πως?? αφου την ericsson την εξαγορασαν οι ιαπωνες της sony”… ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ το mobile division της μητρικης ουτε το brand της ericsson…εκει ειναι το θεμα ελπιζω να καταλαβαινεις…

Aiwnios

Τι να την κανω την ναυαρχίδα του 19, το 2021? Ρε fan boys απο τα lidl? Ετσι τιματε την εταιρουλα σας? Ρε γινε αντρας και πηγαινε και σταξε 1000+ ευρω να παρεις σημερινη ναυαρχιδα. μου το παιζετε επαναστατες χωρίς οπλα και λεφτα συντροφε. Ρε μπαινεις στα Xiaomi και μου σταζεις χολη σε αυτούς που σου λενε οτι με 300 ευρω παιρνεις VFM κινητο απο το να δωσεις 1000 ευρω στη σονυ και καθε σονυ και καυτηριαζεις τις ελλειψεις των Xiaomi οταν πας και αγοραζεις κινητο παρωχημενης τεχνολογιας μπλακ φραιντει ωστε να το παρεις 300-400 ευρω? τωρα καταλαβαινω γιατι τα λες αυτα. εισαι 2-3 ετη πισω μου φαινεται. Ελα στο μελλον (2021)!!!
ΥΓ: 2021 σημερα και μιλας για προβληματα το 2001 και εξαγορες το 2012…τι να σε κανω. ασημαντες εταιριες – ασχετοι υπερμαχοι.

Ιωάννης jb

Τιμάμε την εταιρία μας?
Τη να τη κάνω την περσινή ναυαρχίδα?
Γίνε άντρας;
Τι είναι αυτά που λες?
Ειρωνεία κάνεις?
Γιατί αν δε κάνεις θέλεις ψυχίατρο να το κοιτάξεις!
Η περσινή ναυαρχίδα της Sony είναι καλύτερη από οποιοδήποτε χαομι πόσο μάλλον από μεσαίας κατηγορίας χαομι..
Η ναυαρχίδα χαομι πόσο κάνει νομίζεις? Νομίζεις ότι είναι φθηνή?
Vfm το χαομι κ το οποιοδήποτε χαομι δεν είναι αυτήν η καραμέλα πρέπει να σταματήσει!
Πρόσεξε ΔΕΝ λέω ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν συσκευές της χαομι που να αξίζουν τα λεφτά τους!
Τα χαομι και τα κάθε χαομι.. Είναι πιο οικονομικά από κάποια άλλα γιατί δεν έχουν αυτά που έχουν κάποια άλλα!
Έχεις πάρει ποτέ σου ακριβό τηλ;
Αυτά που έχει ένα ακριβό τηλ θα τα έχουν τα πιο οικονομικά σε 1-2 ή κ περισσότερα χρόνια!
Vfm λέμε μία συσκευή που ήταν ακριβή κ πέφτει η τιμή της με το πέρασμα του χρόνου! Όταν κ αν πέσει πολύ τότε λέμε ότι είναι Vfm!

Last edited 3 years πριν by Ιωάννης jb
Γεώργιος

Μακριά και αγαπημένοι άς ψάξουν να βρουν αλλού κορόιδα

Γιάννης

Το πιο σωστό σχόλιο.

Ovelix

Σε κάθε άρθρο για την Sony βλέπω μερικούς κυριολεκτικά να γράφουν με μίσος απέναντι στην Sony και παρακαλούν να πτωχεύσει. 1ον Θα ήθελα μια φορά να γράψουν για ποιον λόγο έχουν αντιπάθεια στην Sony, ας μας πουν κάποια επιχειρήματα. 2ον Κύριοι η Sony δεν είναι καμιά φτωχή εταιρία που ζει πουλώντας PlayStation, είναι από τις ποιο πλούσιες εταιρίες παγκοσμίως με πάρα πολλούς ομίλους σε πολλούς τομείς, δεν ζει από κανένα PlayStation. 3ον Μάλλον κάποιοι ενοχλούνται που την ώρα που αυτοί τα Κορεάτικα κινητά τους στον χρόνο πάνω βγαίνουν off τα Sony κλείνουν 5ετία και βάλε και λειτουργούν ακόμα άψογα, και δεν έχω καν Sony την στιγμή που μιλάω αν και έχω ένα στο συρτάρι από το 2010′ που αν πατήσω το Power Button θα ανοίξει και πάλι, Honor έχω από το 2017′ με μεταλλικό σασί και γυαλί Gorillia Glass μπρος πίσω (Να τα βλέπει η Samsung αυτά με το πλαστικό S21) και λειτουργεί ακόμα άψογα, κάτι Samsung και Xiaomi είναι που πέταξα με το που έκλεισαν 12μηνο λες και έχουν ημερομηνία λήξης.

SUPS 👨‍⚖️

Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ειναι ασχετοι ή fanboys και δεν καταλαβαινουν πολλους κανονες της αγορας.Την ιδια ωρα που κραζουν τις 3 ελληνικες εταιρειες κινητης για καρτελ αμεσως μετα ευχονται ή λενε καλα να παθουν σε mobile-εταιρειες οταν εχουν απειροελαχιστα μεριδια αγορας και πανε γ μειωση παρουσιας σε πολλες γεωγραφικες αγορες..Καταλαβαινω οτι μπορει καποιος να πηρε κινητο που μπορει να του χαλασε μια βδομαδα μετα τη ληξη της εγγυησης αλλα το να κλεισει μια εταιρεια, μακροπροθεσμα θα βλαψει ολη την αγορα απο τη πλευρα των καταναλωτων.

Aiwnios

Το κλεισιμο της εταιριας θα βλαψει μονο οσους εχουν αμεση σχεση με αυτην (προσωπικο και μερικους εκλεκτους πελατες). Εταιριες με μηδενικα μεριδια αγορας δεν προκειται να βλαψουν ουτε βραχυ ουτε μεσο ουτε μακροπροθεσμα κανεναν με το κλεισιμο τους. Η αγορα εχει προσαρμοστεί στο κλεισιμο τους, ποσο μαλιστα μακροπροθεσμα. Οι ιδιοι (οι εταιριες) εχουν προσαρμοστει στο κλεισιμο. Δεν ευχομαστε να κλεισει καμια εταιρια αλλα ειναι μεσα στη διαδικασια της ελευθερης αγορας και των συνθηκων του τελειου ανταγωνισμου. Η Sony πλεον δεν συμμετεχει πουθενα στην αγορά (τιμή, καινοτομία). Συνεπως, ποιος θα κλαψει για τον πουθενα?

SUPS 👨‍⚖️

Καλα αστο αν νομιζεις οτι το κλεισιμο εταιρειας στα κινητα δεν επηρεαζει μακροπροθεσμα την αγορα…Οτιδηποτε οδηγει σε ολιγοπωλειο μονο αρνητικες επιπτωσεις θα εχει για τους καταναλωτες…Αν αυριο μεθαυριο μεινουν στη δυση μονο apple & samsung τι νομιζεις οτι θα γινει ακριβως?

Δικηγόρος Tiamat

Είτε κλείσει η Sony είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό, όπως η ZTE , η HTC και άλλες εταιρείες πλέον είναι εμπορικά ανύπαρκτη. Τυπικά δηλαδή υπάρχει ακόμη αλλά πρακτικά οχι.
Όσο αφορά την αντιπάθεια που λες μάλλον είναι λόγω της συμπεριφοράς γνωστού γραφικού sony fanboy τα ποστ του οποίου τα διαβάζεις παραπάνω.

Ιωάννης jb

Η ανύπαρκτη έχει πουλησει περισσότερα από μισό εκατομμύριο xperia 1ii…
200 ευρω το καθαρό κέρδος να σου βάλω για κάθε ένα από αυτά, μιλάμε κατευθείαν για 100 εκατομμύρια ευρώ!
Ανύπαρκτα λεφτά..
Μόνο 100 εκατομμύρια από την ναυαρχίδα..
Με πόσα λες να ηταν υπαρκτή?
5-6 δις? 10?

Γιάννης

“Sony Is Clinging On To The Xperia Mobile Division As Losses Mount.The Xperia business has lost $940 million dollars over the trailing four quarters.”- 27/03/2019
Πρέπει να γίνεις οικονομολόγος. Σε λίγο θα την έβγαζες πιο κερδοφόρα και από την Apple ενώ χάνει ένα καράβι λεφτά κάθε χρόνο.

Ιωάννης jb

Άσε ρε τους αναλυτές τους ισολογισμούς κ τις υπόλοιπες παπαρες!
1 κ 1 κανουν 2!
500 χιλιάδες περιπου συσκευές έδωσε από 200 ευρώ το κέρδος η καθεμία 100 μύρια ΤΕΛΟΣ!!!
Τα κέρδη στο περίπου από το xperia 1ii

Aiwnios

Δικηγόρε με εκφραζεις απολυτα. Προσλαμβάνεσαι!!!

Chris_BMW

Ούτε μίσος έχουν ούτε τίποτα ..

Τσιγκλάνε τους άλλους απλά …
Ο Γιάννης γουστάρει Sony .Αφού τον καλύπτει και το γουστάρει το τηλέφωνο δεν μου πέφτει λόγος εμένα προσωπικά να προσπαθήσω να τον πείσω πως η επιλογή του είναι άκυρη .

Aiwnios

Εχετε κάτι κοινό εσύ και ο Γιανναρας. Φορατε τα γυαλιά αντικειμενικότητας των εταιριων σας. Κερδη η Sony…τι αλλο θα δουμε σε αυτο το μπλογκ από την φανατιλα?

Chris_BMW

Πάρε αγόρι μου αυτό που σε αντιπροσωπεύει και σε ευχαριστεί

Και άσε εμένα να αγοράζω κάθε χρόνο το νέο I phone .

Αυτό γουστάρω πως να σου το πω διαφορετικά να το καταλάβεις

Ποια φανατιλα και τρίχες κατσαρές .Δηλαδή πρέπει ντε και καλά επειδή μου αρέσει το λειτουργικό , τα υλικά κατασκευής η όλη αίσθηση να απολογηθώ .
Ρε θα μας τρελανετε;;;

Aiwnios

Δεν άντεξες και πολύ με την επιλογή που έκανες? Μπήκες να ικανοποιήσεις το εγώ σου για την επιλογή σου!!! Σε έβλεπα…Κώστα πως σου φαίνεται η μπαταρία του iphone με 5G (έλα Κώστα μου. πες κάτι καλό για να με κάνεις να χαρώ για την επιλογή μου). Άλλο άρθρο…Καλά εεε…η μπαταρία του iphone τα σπάει…καμία απάντηση. Σε περίμενα αλλά άργησες λίγο!!!

Αρχικό σχόλιο του Ιωάννης
“Οταν τα λέγαμε σε καποιους…
Ενώ κάποιοι άλλοι αφορμή έβρισκαν για να κάνουν αυτό που τους αρέσει.. Να τρολαρουν την Sony!
Θα πουν πάλι κάποιοι άργησε..
Αυτό δεν είναι σωστή πολιτική..
Οι σωστές οι εταιρίες δεν κάνουν έτσι..
Λόγια από τους ειδικούς του καναπέ”

Και θέλεις να μου πεις ότι δεν ψάχνεται…και έχω εσένα να μου λες για την επιλογή του καθένα…Ρε άντε πάρε και το iphone 19 και μην μας σκοτίζεις το συκώτι…
Εν το μεταξύ δεν μίλησα καν για την επιλογή σου!!! Κλαίω
Μου μαθες και την αλεπού με τα αλεπουδάκια της…
Ρε μασάει η κατσίκα ταραμά?

Chris_BMW

Κάθε χρόνο θα παίρνω το ποιο ακριβό I phone που θα βγαίνει !!!

Του χρόνου βέβαια που θα είναι το ίδιο πάνω κάτω σχεδιάστηκα κι δεν θα φαίνεται για να σκάνε άτομα σαν και σένα θα μείνω με το ίδιο και θα πάρω καινούργιο BMWδικο

Υ.Γ Σε έβλεπα λέει …😂

inblx

απαίσιο… καλή σκέψη για αυτούς που χρειάζονται κάτι τέτοιο, άλλα θα πάει άπατο.
αν δώσουν 1000 κομμάτια θα ανοίξουν σαμπάνιες εκεί στην SONY…
ας κάτσουν να ασχοληθούν με κανενα Xperia 1 και 5 ( 3 ) που τα θεωρό κινητήρες και ας αφήσουν τα περίεργα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.