Sony Xperia Pro: Αναλυτικά οι αισθητήρες κάμερας

Sony Xperia Pro, Sony Xperia Pro: Αναλυτικά οι αισθητήρες κάμερας

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τα Xperia 1 V και Xperia 10 V, αλλά φαίνεται ότι ο διάδοχος του Xperia Pro-I του 2021 είναι επίσης καθ’ οδόν. Tώρα έχουμε το πρώτο μας σύνολο λεπτομερειών για το σύστημα της κάμεράς του.

Οι νέες φήμες θέλουν το Xperia Pro επόμενης γενιάς να φέρει ένα αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας από το Xperia 1 V με τρεις στοιβαγμένους αισθητήρες Exmor-T.

Μια ιαπωνική πηγή ισχυρίζεται ότι ο κύριος αισθητήρας ευρυγώνιας κάμερας θα έχει και πάλι μέγεθος 1 ίντσας, ενώ μια άλλη πηγή από το Weibo λέει ότι η Sony θα χρησιμοποιήσει νέους αισθητήρες και στις τρεις κάμερες.

Οι νέες διαρροές δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες και υπονοούν ότι ο διάδοχος του Xperia Pro-I δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Ενώ η εταιρεία φτιάχνει πολύ ωραία κινητά. Εμμονικά επιμένει σε ένα στυλ εξωτερικά πού είναι ξεπερασμένο. Ακατανόητο χωρίς λόγο. Επίσης, ως εταιρεία δεν επενδύει σε ένα οικοσύστημα κινητό-tablet- υπολογιστή…..το ενδιαφέρον είναι ότι κάποτε το είχε με Brant κορυφαία σχεδόν σαν της apple με τους vaio.
Όμως, βήμα βήμα το χάλασε με την πώληση αρχικά των υπολογιστών της.
Χρειάζεται μια καλύτερη διαχείριση του Brant και να ακολουθήσει τις εξελίξεις στο ντιζάιν/ανάγκες του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.