Renders από 4 Sony Xperia που θα δούμε στην MWC 2017

Ο Evan Blass ή αλλιώς @evleaks ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια εικόνα με 4 renders, τα οποί αναφέρει ότι δείχνουν τα μη ανακοινωμένα Sony Xperia smartphones, που αναμένεται να δούμε στο event της Δευτέρας στην MWC 2017.

Από διαρροές μέχρι τώρα έχουμε δει δυο μοντέλα με οθόνη 5.5 ιντσών, τα οποία θα εμφανιστούν στη Βαρκελώνη. Το ένα θα έχει ανάλυση οθόνης 1440×2560 pixels και το άλλο (Sony Xperia XZ Premium) θα είναι στα 2160×3840 pixels με επεξεργαστή Snapdragon 835.

Από τον Ιανουάριο έχουν διαρρεύσει και δυο μεσαίας κατηγορίας μοντέλα με κωδικές ονομασίες G3112 και G3221. Το πρώτο θα έχει ανάλυση οθόνης 720×1280 pixels, ενώ το δεύτερο 1080×1920 pixels με κάμερα 23 Megapixel και μνήμη RAM 4GB.

O @evleaks δεν διευκρινίζει ποια μοντέλα είναι στην εικόνα, αλλά σε συνδυασμό με τη χθεσινή διαρροή, μπορούμε να πούμε ότι το σκούρο χρώμα, πιθανότατα είναι το Sony Xperia XZ Premium.

Περισσότερα θα μάθουμε στο μεγάλο press event της Sony, αύριο Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Εκεί όπως κάθε χρόνο θα βρίσκεται και το Techbog.


Ολα τα νέα και οι εξελίξεις από την έκθεση MWC 2017, παρέα φέτος με τον ΓΕΡΜΑΝΟ

sony xperia smartphones, Renders από 4 Sony Xperia που θα δούμε στην MWC 2017

sony xperia smartphones, Renders από 4 Sony Xperia που θα δούμε στην MWC 2017

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukos

Δηλαδή ρε παιδιά στο δεύτερο μοντέλο που τα ηχεία είναι στις άκρες, δε θα μπορούσε να έχει τα μισά μεγέθους περιθώρια; Μια χαρά θα μπορούσε.

Stelios

Τί να πω, ποια η διαφορά εμφανισιακά με το xz έλεος βρε Sony φαίνεται ότι έχουν απολύσει το τμήμα σχεδίασης τα βγάζουν όλα ίδια με άλλο όνομα

manos

Συγκρίνοντάς τα μεταξύ τους, μόνο το λευκό (το ΧΑ μάλλον) έχει μεγαλυτερα περιθώρια πάνω και κάτω. Και πιο παχύ μάλλον.. Μακάρι αυτά τα μοντέλα να μην έχουν το πρόβλημα με τη μπαταρία που είχαν τα περσινά και να είναι αξιόπιστα στο τομεά αυτό!

Γουγλης

Αααα ωραία, θα έχει και χώρο για το καφέ στο κάτω bezel και για τα πατατακια στο πάνω bezel, τέλεια.

XperiakiasT

Φτάνει μωρέ με την σχεδίαση που απο τότε που βγήκε Galaxy κινητό αγοράζετε το ίδιο σχέδιο!
Το χρυσό είναι κόλαση…!

Rizo

Koukos, τα ηχεία σε όλα τα κινητά της σονυ είναι τα ίδια και μάλιστα αρκετά μεγάλα . Απλά στα κάτω που βλέπουμε ο ήχος κάνει διαδρομή μέχρι την έξοδο. Γιαυτό αν ακούσεις ένα Ζ3 θα σου φανεί πιο δυνατός ο ήχος απ ότι ένα Ζ5 για παράδειγμα. Γιατί η τρύπα είναι σχεδόν στην μέση του ηχείου.
ΑΛΛΑ και πάλι ρε σονυ, ένα 30% θα μπορούσες να το κόψεις… Κάποιοι φέτος θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό….

One

Δεν βλέπω ταμπλέτ, ούτε smartwatch και στεναχωριέμαι. Θα είναι κρίμα αν τα εχει παρατήσει ενώ εκεί μπορούσε να προσφέρει καλά πράγματα.

Εύχομαι το XZ Premium τουλάχιστον να κάνει τη διαφορά φέτος με την HDR οθόνη.

Koukos

Φίλε @Rizo είχα Ζ1 ήμουν ικανοποιημένος και για αυτό το λόγω όταν έφτασε ο καιρός για αλλαγή (μετά από δυόμιση χρόνια) πήγα σε Ζ3+ ( ημέρα με την νύχτα ). Αυτό που θα ήθελα σαν αλλαγή είναι λίγο μικρότερα περιθώρια. Πρόσεξε λίγο όπως είπες κι εσύ, όχι όπως το Xiaomi ή το S8 edge. Νομίζω ότι η LG έκανε την καλύτερη υλοποίηση στο θέμα των περιθωρίων, θα δούμε. Πάντως απογοητεύτηκα λίγο.

Παπαροκας tiamat

Δεν έχει τα χρήματα να πληρωσει για εξέλιξη. Γι’αυτό συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Το rnd απαιτεί πολλές επενδύσεις και πορους που μια μικρη εταιρεια οπως η sony στα κινητά, δεν εχει! Δες τε την που δεν υπαρχει καν σαν κατασκευαστης στις λιστες με τα μερίδια στις πωλησεις

ΦΝ

Ομορφα κινητά ειδικα οι χρωματισμοί γαλάζιου και χρυσού …μάλιστα και με τις νέες θηκες Sony …..με δυνατότητα να χρησιμοποιείς όλη την οθονη στο τηλ χωρις να την ανοίγεις και να χρησιμοποιείς κα την αφή κανονικα πάνω απο τη θήκη ….θα πανε πολυ καλα.
Ισως, η μόνη εταιρια που προσφέρει ολο το πακέτο… θα συμφωνήσω και εγω οτι μια μείωση των περιθωρίων θα μου αρεσε (αλλα οχι οτι το θεωρω σημαντικο ιδιαίτερα… αν σκεφτούμε iPhone ή τα περισσοτερα Samsung εχουν μεγαλύτερα) …αρκει να μην έχανε σε ήχο και ποιότητα φωτο….

One

@παπαροκα το ΧΖ πουλησε οσο το Pixel και το HTC10 μαζί. Δεν το λες καθόλου άσχημα για τη Sony τη στιγμή που ξοδεψε πολυ λιγότερα σε μάρκετινγκ από τη Google και δε προωθησε τις συσκευές της στην Αμερική.
Άμα τα νέα κινητά έχουν την εξέλιξη του ΧΖ θα ανέβουν περισσότερο οι πωλήσεις.

Ιωάννης jb

Tiamat.. Χρήματα για εξέλιξη??
Το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πεις??

Ιωάννης jb

Εσείς οι κολλημενοι με τα περιθώρια που φαγωθηκατε να σας τα κάνουν κ μικρότερα…
S7… 5,2 ίντσες κ αναλογία οθόνη συσκευης στο 72%.
Xz… 5,2 ίντσες κ αναλογία οθόνη συσκευης στο 71%.
1% διαφορά!!!
Όμως το xz έχει στέρεο ηχεία…
Άρα????

George. Gab

Συσκευές χωρίς περιθώρια να ξεχειλίζει παντού η οθόνη, είναι όλες ίδιες συσκευές χωρίς προσωπικοτητα! Όσο για της πωλήσεις…….Βλέπετε να νοιάζει την Φερραρι για το πόσο πουλάει η Φιατ;

Ym74

@ γούγλης

Όταν το μόνο που έχεις να πεις είναι για τα bezels, γίνεσαι λίγο κουραστικός. Λέγεται και κόλλημα.
Αλήθεια, το τελευταίο κινητό σου χωρίς bezels, δουλεύει ακόμα ή κάηκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.