Glove Mode στο Sony Xperia Sole γιατι έρχεται χειμώνας [video]

Quiz: Ποιός ανέβηκε τις προάλες στη σκηνή με γάντια του μποξ για να δείξει ότι η οθόνη του κινητού που παρουσίαζε είναι τόσο ευαίσθητη; Η απάντηση είναι εύκολη όσο εύκολο θα είναι και να χρησιμοποιήσεις το δικό σου Sony Xperia Sole με γάντια όταν θα χειμωνιάσει αρκεί βέβαια να έχεις αναβαθμιστεί μέχρι τότε στην έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη φέρνει η νέα λειτουργία Glove Mode.

, Glove Mode στο Sony Xperia Sole γιατι έρχεται χειμώνας [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vanzel

Επιτέλους. Βάλε βγάλε γάντια κάθε φορά. Αν μπορούσε να γίνει και στα υπάρχοντα μοντέλα θα μας έλυνε τα χέρια.

Panos7GR

Και ξαφνηκά το floating touch αποκτά ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης. Ετσι απο ένα απλό εξτραδάκι που βοηθούσε μόνο να μην επιλέγεις λάθος links στον native browser γίνεται κύριος λόγος αγοράς για τους “κρυουλιάδηδες” χρήστες smartphone.

Ωραία κίνηση από Sony!

alex

Απαίσιο κινητό. Το έχω κανά τρίμηνο και μου χει σπάσει τα νεύρα. Έχουν κάποιο θεματάκι εκεί στη Sony να φτιάχνουν κινητά android. Κολλάει συνέχεια, μετά από λίγη χρήση internet κρασάρουν τα apps και θέλει ατελείωτα restarts για να ξεμπουκώσει η ram του ή ότι άλλο ξεμπουκώνει. Για κλήσεις κολλάει και δε μπορεί να τις πραγματοποιήσει καθώς και μερικές φορές δε δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Ε, και η κάμερα κολλάει (μη μείνει παραπονεμένη και αυτή, όλα κολλάνε). Την μπαταρία την ρουφάει σχεδόν μέσα σε ένα 4ωρο. Με άλλα λόγια αν είναι να παίρνεις smartphone και με το που του εγκαθιστάς πέντε -δέκα βασικά apps (facebook, skype, hotmail, instagram, whatsapp ktl) να γ@@, ε τι να το κάνω και το smartphone και το android και τη sony που κυκλοφορεί νέες συσκευές με αρχαίο os. Μάλλον θα πάω σε nokia και wp μπας και είναι καλύτερος συνδυασμός.

Teo

Δεν ξέρω για το sola αλλα το Galaxy S3 με λεπτά γάντια δουλεύει μια χαρά(δεν έχω και δεν θα χειριζόμουνα το κινητό μου με γάντια του μποξ).

Demis

@alex η το έχεις κάνει κάτι περίεργο η σου πέτυχε ελαττωματικό κομμάτι… το έχει ο φίλος μου και εγώ από τότε που βγήκε το ξεσκίζουμε………. τέτοια προβλήματα δεν είδα ποτέ………

Panos7GR

@Teo: Χαίρω πολύ! Και εγώ στο neo V μου με τα λεπτά ψευτομάλλινα γάντια που φορούσα τον χειμώνα, μπορούσα να το χειρίζομαι. Όταν όμως ήμουν πάνω στη μηχανή μου και φορούσα τα χοντρά δερμάτινα γάντια δεν καταλάβαινε Χριστό!

@alex: Είσαι σίγουρος ότι φταίει το κινητό και όχι καμμία κακογραμμένη εφαρμογή που έχεις περάσει; Γιατί το Sole το έχουν πολλά άτομα που γνωρίζω και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μάλιστα το έχει και ο δίδυμος αδερφός (αγορασμένο από μαγαζί στο Skroutz) μου και επειδή το έχω δουλέψει αρκετά, το κινητό δεν είχε τέτοια προβλήματα. Ειδικά αυτό που με εντυπωσίασε πολύ ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με ελαφρώς σκληρή χρήση το κινητό έβγαζε άνετα μια μέρα (περίπου 15-17 ώρες. Μήπως δεν ακολουθήσες τις Οδηγίες Χρήσης που έχει μέσα στο κουτί του κινητού; Αν ναι, τότε ίσως να σου βγήκε ελαττωματικό. Στείλ’το για service αν είναι. Τι περιμένεις; Ειδικά αν έχεις και την εγγύηση. 😉

eddy

Μας τα εχει κανει η SONY με τα XPERIA τσουρεκια…..ποσα μοντελα εχει βγαλει με την ονομασια XPERIA….ολλα αχριστα και προβληματα……

αγγελος

@alex αν σου τη δινει τοσο το παιρνω για 150 ευρω

xperiakias

εδω ο κοσμος δεν εχει λεφτα και οι άλλοι παιρνουν κινητα και τα καταστρεφουν με σφυρια!!!!!
εγω εχω ακομα το x10 με ics και ειμαι μια χαρα!!!!
καντο ενα “restore” απο το SEUS και θα συνελθει!!!

andreas

Παιδιά έχω το sole και μέχρι τώρα Πού το δουλεύω συνέχεια δεν έχει κολλήσει Καθόλου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!

junior

μπραβο ρε sony τι κριμα που δεν το εβγαλε η apple….θα εχουν σκασει απο το κακο τους που δεν το σκεφτηκαν αυτοι πρωτοι…αν το ειχε βγαλει η apple ολα τα προβατα θα ελεγαν τα καλυτερα και ποσο μπροστα ειναι στην τεχνολογια, τωρα ζηλεψτε το σονακι… ααα και κατι αλλο, κανει μονο 220 ευρο και κατα τη γνωμη μου καλυτερο απο το 4s, παντα μιλαω με το ποσα δινεις και τη παιρνεις…

andreas

Συμφωνώ απόλυτα με τον junior πολύ καλύτερο από το 4s γιατί τα έχω πιάσει και τα δύο στο χέρι μου και ξέρω

john

@Alex και εγώ το αγοράζω αφού είναι τόσο χάλια και δεν το αντέχεις (χωρίς πλάκα) πες μας τιμή…

ναμαστε

πραγματικά αυτά τα μικρά πραγματάκια που σου αλλάζουν την καθημερινότητα είναι που κάνουν τη διαφορά. Πολύ σπουδαίο feature αυτό που προσθέτει η Sony!

Κώστας

Αυτή τη στιγμή κάνω update σε ICS στο Sole μου!!!! Θα δοκιμάσω το γάντι!!! (οδηγώ μοτοσυκλέτα)

αντρεας

το xperia sole.. απο μπαταρια πως τα παει?

διονυσησ

Θέλω να παρω κινητο και ειμαι αναποφασιστοσ ανέμεσα στο sole και στοJ.Ποιο να παρωπαρω/????

george

Αν ενεργοποιήσεις την λειτουργία γαντιων και μετα το ξεκλίδωσεις χωρίς να αγκίζεις την οθόνη τότε θα μπορεις να το λειτουργάς με floating touch

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.