Sony Xperia GX και Xperia SX κυκλοφορούν Ιαπωνία, Ευρώπη πότε;

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο τα μοντέλα Sony Xperia GX και Sony Xperia SX και περιμένουμε πως και πως να βρουν το δρόμο τους και προς Ευρώπη. Το Xperia GX έχει οθόνη 4.6 ίντσες LCD 720p με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 13 Megapixel ενώ το Xperia SX φιλοξενεί οθόνη 3.7 ίντσες LCD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz και κάμερα 8 Megapixel.

Αν σας περισσεύουν μερικά yen το Xperia GX θα κοστίζει ¥72240 (750 ευρώ) και το Xperia SX ¥58800 (612 ευρώ). Και τα δύο μοντέλα τρέχουν Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia GX
, Sony Xperia GX και Xperia SX κυκλοφορούν Ιαπωνία, Ευρώπη πότε;

Sony Xperia SX
, Sony Xperia GX και Xperia SX κυκλοφορούν Ιαπωνία, Ευρώπη πότε;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Καλα αν ειναι να δώσω 600 και 700 ευρώ παίρνω το νεο iphone 5 ή ενα Samsung S3 που είναι και τετραπύρηνα .

Είπαμε Sony να αναβαθμιστείς αλλα όχι στς τιμές !!

Κωνσταντίνος

χαχαχαχα πλάκα θα είχε να ερχόντουσαν Ελλάδα στα 750 ευρώ όταν ο μέσος μισθός είναι 600 (και αν σε πληρώνουν κιόλας…)

Nick+

Το Sony Xperia GX μοιαζει πολυ με το Sony Ericsson Arc-Arc s.Αν τα χαρακτηριστικα του μοιαζουν με το Arc-Arc s. καλιτερα να αγορασω το Arc που κανει και 200 ευρο

Moisis

@Nick+ Το Xperia GX έχει οθόνη 4.6 ίντσες LCD 720p με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 13 Megapixel
σου φαινονται αυτα για χαρακτηρηστικα arc arc s??

Paris Kts

Παιδες…μπορει να πεταξω και κοτσάνα…αλλα το sx μιαζει πολυ με iphone…
(ενας λογος που μαρεσει 🙂 εε..τι λετε???

Nick+

@ Moisis Παρεξιγισες εννοουσα τον σχεδιασμο του και τα αυστηρα κοψυματα οπως ηταν και το Arc-Arc s…Και δευτερον 750 ευρο για διπυρηνο οταν εχει βγει το galaxy s3 με τα ιδια χρηματα και τετραπυρηνο!!!

Moisis

@ Nick+ δεν ξερουμε σιγουρη τιμη ακομα αλλα οπως και να εχει ο διπυρηνος που εχει πανω του το gx βαζει κατω τετραπυρηνους και 13mp καμερα και πολυ πιο ωραιος σχεδιασμος απο το s3!!!

Ιωαννης

το ευρωπαικο μοντελο για το gx θα ειναι το mint i μαλλον 🙂
παντωςη sony εχει μια πολυ λαθος τακτικη γενικοτερα!γενικα υπαρχουν για φετος 1-2 ασκοπα μοντελα,τα μοντελα δεν θυμιζουν σε τιποτα design 2011,και παλι σε specs ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο…για να σκεφτω..ενα xperia arc,με 4πυρηνο επεξεργαστη παρομοιο με τον exynos του s3 ,1-2gb ram,HD,μπροστινη καμερα 2mp ,πισω 13mp και υλικα τυπου one x…πως ενα τετοιο μοντελο δεν θα εκανε πωλησεις? αλλα η sony διαλεγει ενω κοντευουμε στο τελος του ’12 να βγαλει διπυρηνο s4 στην ναυαρχιδα της…

Nick+

Δεν συμφωνω το galaxy s3 ειχε ωραιο σχεδιασμο μην λεμε οτι νανε…Οσω για τον επεξεργαστει εχεις δικαιο… 🙂

Nick+

Ηταν η απαντηση μου για τον @Moisis

Moisis

@ Nick+ εχει ωραιο σχεδιασμο οχι πιο ωραιο απο το GX ομως αλλα ας περιμενουμε να το δουμε απο κοντα

Moisis

ρε παιδια τι να τον κανετε τον τετραπυρηνο?? μια χαρα ειναι και ο διπυρηνος s4 για κινητο μιλαμε οχι για λαπτοπ

Nick+

@Moisis
Τι να κανουμε το τετραπυρηνο καλα πας καλα τα μισα android phones κολανε συνεχος και με εναν τετιον επεξεργαστη θα ειναι το καλιτερο για κινιτο ρωτα και εμενα που ειχα το Lg optimus me που κολουσε καθε τρεις και λιγο….

Moisis

@Nick+ 1 μιλα λιγο πιο ομορφα 2. εχω xperia x10i μονοπυρηνος στο 1GHz και παιζω gta3 χωρις κανενα προβλημα με android 4.0 εχω και το Χperia S το οποιο δεν κολαει καθολου με dual core s3 και μου λες οτι θα κολαει ενα dual core s4?

Nick+

@Moisis
Συγνωμη για πριν εσυ δεν ειχες το δικο μου κινητο που μου εσπαγε τα νευβρα και εδω και ενα μηνα εχω το GALAXY S2 και δεν μου κολαει θελω να πω οτι οτι ο επεξεργαστης κανει ολει την δουλεια και δεν εννοουσα οτι θα κολαει το Sony Xperia GX ελεγα για το δικο μου κινητο……

Moisis

@ Νick+ τελος παντον υγεια αφου δεν κολαει το galaxy s2 φαντασου το gx οποτε δεν χρειαζετε quad core επεξεργαστης σκεψου και την μπαταρια

Nick+

Κωστα στην φωτογραφια του Sony Xperia GX δειχνει το walkman player το εχει ως εγκατεστημενη εφαρμογη? αρα ειναι ενα “μουσικο“ κινιτο?

Nick+

@Moisis
Στα μισα κινητα της Sony τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια αυτο το ξερουμε ολοι εσει που εχεις και Sony κινιτα θα το ξερεις καλυτερα…

Κωνσταντίνος

Παιδιά πλάκα πλάκα το GX μοιάζει παρα πολύ με το Arc και το SX θα έλεγα πως μοιάζει με ΤΟ HTC One V απο το πηγουνάκι που έχει.

ioannis

ο 4πυρυνος οντως δεν χρειαζεται σε κατι,αλλα φετος αυτο πουλαει!και οταν ολοι οι αλλοι εχουν βγαλει 4πυρηνο,πρεπει να βγαλεις και εσυ,ειδκα οταν εχεις ενα ονομα σαν το sony..

AN

ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να έρθουν Ελλάδα τελικά???

ParisKts

cVlachakis αν μας ερθει και ελλαδα..
κανε μας αν μπορεις και κανα hands on για το xperia sx 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.