Sony Xperia Tablet Z, 32GB 4G/ LTE ενδεικτική τιμή 799 ευρώ

Πρώτη ενδεικτική τιμή για προπαραγγελία του Sony Xperia Tablet Z τα 799,90 ευρώ. Αυτή δίνει ηλεκτρονικό κατάστημα από την Φινλανδία για την έκδοση με τα 32GB Wi-Fi και 4G/ LTE. Η τιμή ακούγεται αρκετά υψηλή και μάλλον θα βρεθεί πιο κάτω όταν επίσημα ανακοινωθεί και ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Για να κάνετε τις εκτιμήσεις και του υπολογισμούς σας, να θυμίσουμε ότι το πρώτο Android tablet της Sony, το διπύρηνο Xperia Tablet S (έκδοση 16GB Wi-Fi only) ξεκίνησε να πωλείται στην ελληνική αγορά με τιμή 429 ευρώ.

Sony Xperia Tablet Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Tablet Z τιμή, Sony Xperia Tablet Z, 32GB 4G/ LTE ενδεικτική τιμή 799 ευρώ

Πηγή

Kudos to Moisis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

αουτς είναι λίγο ακριβό;

MEDS

800 ευρώ για να διαβάζουμε το mail μας στο λεωφορείο και για να παίζουμε angry birds, μάλιστα.

Vasilis_G

Με τέτοια τιμή παίρνεις αυτοκίνητο…..Άλλος ένας λόγος που με κάνει να λέω….ΖΗΤΩ ΤΟ NEXUS!!!

kostis

Αν ειχα λεφτα για τετοιο ξοδεμα, θα επαιρνα ενα win 8 pro tablet με το πληκτρολογιο του και θα ειμουν πολυ ευχαριστημενος….sony δεν πας καθολου καλα προσγειωσου…..

Darth

χαααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχα ενταξη με τέτοια τιμή και τηλεμεταφορα να κάνει το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει στα ράφια………… ενα απο κυριότερο κριτήριο για αγορά τέτοιου μηχανήματος είναι η τιμή…. άκου εκεί 800 ευρώ……. αν ήταν x86 έστω τότε δεν θα λεγα κιχ…… αλλά arm και τέτοια τιμή……. βρρρρρρ

alex

Καλα κρασια Sony,στα 500-600 ευρω παιρνεις πλεον full windows tablet με πληκτρολογιο και μαλιστα με extra μπαταρια και αυτονομια στο Θεο πχ Acer,Αsus,Lenovo
Και με 100 ευρω πανω παιρνεις ενα πολυ δυνατο ivy bridge tablet pc με i5/128gb ssd/4gb ram το Acer W700,και που απο το καλοκαιρι θα βλεπουμε ακομα καλυτερες τιμες.
Αντε γεια με ττοιες τιμες.
android tablet πανω απο 400 ευρω δεν εχει τυχει και υποσταση στην αγορα οταν με λιγο παραπανω παιρνεις full windows tablet.

Kosmas

Δε λέω, πολύ καλό μηχάνημα, αλλά σε αυτή την τιμή είναι απαγορευτικό… 799 χρόνια θα κάνει να τα πουλήσει η Sony..!

Ανδρέας

Παιδια μιλάμε για 32GB με 4G/LTE και το ιπαδ 32GB τόσο περίπου εχει με 4G (749€ νομίζω!) Εξαλου αν θυμάμαι καλα ειναι το μόνο ταμπλετ που είδαμε 8mexgapixel σε κάμερα μέχρι σήμερα! Τα λεφτα του τα αξίζει!

Darth

@Ανδρέας γιατί είπε κανείς οτι το ipad είναι φτηνό? εξαιρετικά υπερτιμημένο μηχάνημα είναι……. αν και το sony δεν είναι σε αυτό το επίπεδο…….. ένα παιχνιδάκι (γιατί arm μηχανήματα για την ώρα παιχνιδάκια είναι) οχι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση… αν ήταν 500 ευρώ 3g έκδοση και 420 ευρώ η wifi έκδοση το συζητάμε (όπως xperia s tablet δλδ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ασε μας ρε Sony που θες και 800 ευρω για ένα android tablet όταν η google με παρομοιες δυνατότητες ζητάει τα μισά… Λες και ανακάλυψε την φωτιά…

Και στο κάτω κάτω θεωρώ ότι ειναι κουτο το να δώσεις 800 ευρω για ταμπλετ με android ή iOS… Και τα δυο δεν ειναι τίποτα παραπάνω απο απλώς μεγεθυνμενα κινητά.. Τα ίδια θα κανείς και με ένα tablet με τα μισά λεφτα..

Σε αυτήν την τιμη, ΜΟΝΟ ένα windows 8 (όχι RT) tablet μπορει να δικαιολογηθεί που ειναι κανονικός υπολογιστής… Και το λεω αυτο ως χρηστης και android (galaxy s2 κ s3) και iOS (ipad 3).. Οι δυνατότητες των δυο αυτων λειτουργικων ειναι οριοθετημενες και μονο ένα high end windows 8 tablet μπορει να τα ξεπεράσει..

Makis

Συμφωνω οτι η τιμη ειναι υψηλη και τα ανδροειηδη ειναι ακομη παιχνιδια, αλλα και αυτα που αναφερετε κανουνε πανω απο χιλιαρικο, ειναι πανω απο κιλο και σε τελικη αν θελω να κουβαλαω και το πληκτρολογιο, τοτε παιρνω νετμπουκ….

Αποστόλης Ρόδος

ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ… όχι πως δεν αξίζει τα λεφτά του (αν και δεν έχει και led flash) … αλλά σε σχεση με τον ανταγωνισμό και την κρίση, τουλάχιστον Ελλαδα θα έχει πρόβλημα στις πωλήσεις.

Τασος

Για αυτο η SONY επιασε πατο και κανει συνεργασιες με PANASONIC κ.λ.π(τμημα οθονων)Με τετοιες τιμολογιακες πολιτικες(Βλεπε PS3 οταν βγηκε 2006)θα πατωσει τελειως και καμια συνεργασια δε θα την σωζει μετα!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

mike

ελεος με λιγοτερα παιρνεισ ipad 4 με τον a6Χ και πολυ καλυτερεσ εφαρμογες,εχω το xperia tab s και το εχω μετανιωσει,για tablet πας σε ιpad τελος.

FORO-XRISTOS

@Ανδρεας τι σε νοιαζει η καμερα σε tablet.Εχω το ipad και σπανιες φορες βγαζω φωτο! Ασε που πανω απο 5 mp ειναι το ιδιο εκτος απο το ζουμ. Αυτοι που λενε για τα windows tablet(οχι τα RT)συμφωνω απολυτα ειναι ενα ολοκληρωμενο pc και αξιζει γτ εχει τα παντα,εκτος απο εφαρμογες εκει ειναι πολυ πισω και απο android και απο ios.Αλλα ολα ετσι ξεκινουν απο το μηδεν. Αλλα αξιζει 900 ευρω για ενα windows tablet? Ειναι στην κριση και στην τσεπη του καθενα πιστευω εγω. και καποιο μην κραζουν τους αλλους λες και ειναι παιδακια σεβασμος! και εννοείται oti θα πατώσει το tablet της Sony 😛

vagos

Ρε παιδιά το tablet έχει ανακοινωθεί μόνο για την Ιαπωνική αγορά προς το παρόν και συνεπώς πρόκειται για τιμή για προιόν εισαγωγής από την εταιρία που το πουλάει. Την κανονική του τιμή θα την μάθουμε όταν κυκλοφορήσει επίσημα και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.