Smartphones

Sony Xperia: Θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά DSLR στα smartphones

Η Sony είναι μία από τις κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο των DSLR καμερών και σύμφωνα με στέλεχος, στόχος της εταιρείας είναι να φέρει μερικά χαρακτηριστικά των DSLR στα smartphone. Επιπλέον, μέσα στον επόμενο χρόνο, η Sony θα βελτιώσει τα χαρακτηριστικά των αισθητήρων της με σκοπό να έχουν καλύτερο HDR, Low-Light, Auto-Focus καθώς και high-speed focus.

Η Sony δηλώνει ότι θα αναπτύξει νέα chip μεγάλου μεγέθους για να εφαρμόσει σταδιακά τεχνολογίες ανίχνευσης για βιομηχανικές εφαρμογές καθώς και νέες τεχνολογίες για τους αισθητήρες ToF αλλά και την ανίχνευση αυτοκινήτων.

Μία ακόμη προσπάθεια του Ιαπωνικού τεχνολογικού κολοσσού είναι η ανάπτυξη του HDR+ πρωτοκόλλου και το background blur. Αυτό το μοντέλο θα επιτρέψει την αποτύπωση φωτογραφιών με εξαιρετική εστίαση αντικειμένων, ενώ ταυτόχρονα το background θα έχει γίνει blur. Επιπλέον, η Sony αναπτύσσει AF Pixel, μία τεχνολογία auto focus καθώς και HDR+ Auto-focus τα οποία θα αυξήσουν την ταχύτητα της αυτόματης εστίασης ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλή κίνηση, Εάν και θέλει πολύ τρέξιμο ακόμη για να φτάσει τις άλλες εταιρείες, κρίμα που κατάντησε έτσι στον τομέα των smartphones. Κάποτε ήταν από τις πρώτες.

  • Μπράβο στην εταιρεία αν και θα κλείσει όπως γράψανε κάτι φίλοι(ΧΑ ΧΑ ΧΑ) εγώ πάντως το XPERIA 5 το εκλεισα κ το περιμένω

    • Δεν ξέρω αν παρακολουθείς την πορεία των πωλήσεων αλλά φέτος μπορεί να μην πουλήσει ούτε 4 εκ κινητά όλη την χρόνια. Αν δεν είχαν τόσα κέρδη από το PlayStation και τα camera modules και δεν τους ενδιέφερε να πετάνε λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο δηλαδή την Sony mobile θα έπρεπε ήδη να είχαν κλείσει.
      ΥΓ. Με γεια το νέο κινητό.

      • Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Λεφτά δεν βγάζει μόνο από PlayStation και Exmor. Βγάζει και από ακουστικά (που είναι η πρώτη παγκοσμίως), από τηλεοράσεις, από τις DSLR/mirrorless/compacts, ακόμα και από τις Sony Pictures & Sony Music.

      • Πιστεύω θα ανακάμψει στις πωλήσεις όχι ότι θα γίνουν Samsung κ Apple εξάλλου το ξέρουν κ οι ίδιοι πάντως για μένα είναι από τις πιο ποιοτικές εταιρείες ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

  • Αν η Sony ασχολούνταν με dslr, θα ημασταν ακόμα στο μεσαίωνα της Canikon... Mirroless αγαπητέ συντάκτη, ενημερωθείτε παρακαλώ πριν αναρτήσετε νέα

    • Ο λόγος που χρησιμοποιήσαμε την λέξη "DSLR" είναι για να γίνει κατανοητό από τους περισσότερους. Δεν θα ήταν δόκιμο να αναφέρουμε "Mirrorless χαρακτηριστικά". Καλά κάνετε και το επισημαίνετε αλλά δεν ταιριάζει το σχόλιό σας στην συγκεκριέμη περίπτωση.

      • Απλά να ενημερώσω τον αγαπητό Γρηγόρη ότι, η SONY a7iii που έχω στην κατοχή μου, είναι DSLR mirrorless ( ποιος να το πίστευε; )

  • Και επίσης να επιτρέψουν να τραβάει φωτογραφίες και σε RAW !!!
    Είναι το πιο απαράδεκτο πράγμα που είχε κάνει η Sony όλο αυτό το διάστημα που δεν επέτρεψαν την λήψη RAW !!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.