Smartphones

Sony Xperia: Το flagship smartphone θα έχει μπαταρία 4.400mAh

Το επόμενο flagship smartphone της Sony σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, θα έχει μπαταρία που θα ανέρχεται στα 4.400mAh, με την πληροφορία να διαρρέει μέσα από μία φωτογραφία στο Weibo. Επιπλέον, άγνωστη μέχρι στιγμής παραμένει η ονομασία του smartphone άλλα στοιχεία όμως κάνουν λόγο για το Xperia 2, Xperia 0, Xperia 1.1 ή Xperia 5 Plus.

Το επόμενο Xperia flagship smartphone όπως και αν λέγεται θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχο, το οποίο ακούει στο όνομα Xperia 1 του οποίου η μπαταρία ανέρχεται στα 3.300mAh.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε οθόνη στις 6.6 ίντσες με ανάλυση 4K, aspect ratio 21:9 ενώ το panel θα είναι OLED και θα υποστηρίζει HDR. Εσωτερικά, θα βρίσκεται ο Snapdragon 865 με το X55 modem της εταιρείας το οποίο υποστηρίζει 5G.

Στον τομέα της κάμερας, ίσως δούμε τετραπλή διάταξη με κύρια στα 64 ή 48MP σε συνδυασμό με ultra wide 12MP, telephoto 12MP και αισθητήρα 3D ToF.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2020 8:36

Σχόλια

  • Πράγματι εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αναμένουμε να δούμε review ... Ώστε να φανεί πως ανταποκρινεται στην πράξη.
    Ας ελπίσουμε ότι η Sony αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με τα κινητά της, γιατί χρειαζόμαστε δυνατούς παίχτες με δυνατά μπραντ.

  • Μακάρι να είναι αξιόλογο κινητό και να κάνουν σωστό marketing που εκεί χάνει η Sony πλέον .. Μόνο καλό κάνει ο ανταγωνισμός

  • Πιο δυνατό brand βρε παίδες? Σε λίγο θα μου βγάλει κινητό και η blackberry και θα μου πείτε ότι είναι δυνατό brand. To κινητό θα ανακοινωθεί Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει Ιούνιο με τιμή 150+ ευρώ πάνω από τα αντίστοιχα Samsung και Huawei (μην πω και 300 ευρώ πάνω με δώρο τα ακουστικά που θα λένε τα Sony boys ότι θα είναι φοβερή προσφορά). Οι μισοί καταναλωτές ήδη θα έχουν αγοράσει και οι υπόλοιποι θα αγοράσουν τα φθηνότερα.
    Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ότι και να κάνει αυτή η εταιρία άπατο θα πάει και αυτό.

  • Οπτικά πλέον είναι ό,τι θέλω από ένα τηλέφωνο. Στα χαρ/κα του φαίνεται ότι ξύπνησαν οι Ιάπωνες, μένει τώρα να δούμε στην πράξη διότι μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τους έχω ικανούς να το ''καίνε'' τελευταία στιγμή βάζοντας μπαταρια 2000mAh. Άντε να βγει αληθινό να πουλήσουμε κανένα νεφρό και να το πάρουμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.