Sony Xperia U, Φωτογραφίζεται πλάι στο μεγάλο Xperia S

Το μικρό αδερφάκι του Sony Xperia S θα ονομάζεται Xperia U και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη την ερχόμενη εβδομάδα. Οι φήμες το θέλουν να έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, οθόνη 3.5 ιντσών 854×480 pixels και κάμερα 5 Megapixel. Στις φωτογραφίες που ακολοθούν δείτε το Xperia U με το Xperia S (οθόνη 4.3 ίντσες).

Πηγή

Kudos to moisis

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2012 15:26

Σχόλια

  • Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις θα είναι πολύ καλό κινητό.Μακάρι να είναι και σε προσιτή τιμή!

  • ιδιο με το xperia s ειναι..αλλα για ειναι για οσους αρεσει το design του xperia s αλλα δεν θελουν τοσο μεγαλο κινητο...τα χαρακτηριστικα του για 300 ευρω ειναι μια χαρα

  • Τι παραπάνω έχει να προσφέρει απο το Xperia Neo V;
    (Εκτός από διαφορετική σχεδίαση και το λογοτυπο Sony)..

  • Παιδιά, ξεχάστε το Sony Ericsson που βλέπετε σε αυτή και άλλες φωτογραφίες.

    Sony σκέτο θα κυκλοφορήσουν και τα δυο μοντελα.

  • @Damianos Kalanidis λογικα θα εχει NFC κατι που δεν εχει το Neo V διπύρηνο επεξεργαστη καλυτερη αναλυση οθονης ....αυτα τουλαχιστον γνωρίζω εγω ...

  • Νομίζω οτι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα καινούρια κινητά η Sony, πολύ δυνατά και όμορφα και τα δύο και με πολύ καλά χαρακτηριστικά, το μόνο που θα ήθελα παραπάνω στο S θα ήταν το xenon flash και θα ήταν τέλειο, αλλά φαντάζομαι θα έπρεπε να αλλάξουν και το σχεδιασμό οπότε...
    Πάντως έχω περιέργεια να δω αν θα παρουσιάσουν και κάτι άλλο στην έκθεση σε λίγες μέρες, άλλωστε η Sony έχει παράδοση τα προϊοντα της να έχουν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βλέπε playstation 3 όταν κυκλοφόρησε, τα laptop της κλπ

  • Δεν μου αρέσει και πολύ. Δείχνει πολύ μικρό και αδύναμο σε δυνατότητες μπροστά στον μεγάλο αδερφό του. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως φαίνεται στην φώτο όταν κυκλοφορήσει.

  • Βασίλη Τσαγκαράκη έχεις κάνει 3, διαδοχικά σχόλια με το ίδιο νόημα...μην ανησυχείς τα σχόλια περνιουνται αλλά πρώτα ελέγχονται ;-)

  • θα μας εξηγήσει κανείς γτ παραμένει η ονομασία σονυ ερικσον? πως να το ξεχάσουμε δλδ αφού είναι 2 νέα κινητά!!!!!!!! μετά την λήξη συνεργασίας σονυ με ερικσον ακόμα παραμένει η ονομασία και το λογότυπο στην πίσω μεριά τι παίζει?

    • THISEAS33, Όταν θα κυκλοφορήσουν τα κινητά τους επόμενους μήνες θα λέγονται σκέτο Sony. Οι εταιρείες χώρισαν τα "τσανάκια" τους και η Sony αγόρασε το ποσοστό που είχε η Ericsson και πλέον είναι σκέτο Sony! Τα κινητά πριν ανακοινωθούν έχουν κατασκευαστεί και δοκιμάζονται έως και 4 με 6 μήνες πριν, γιαυτό και βλέπεις κάποια σε φωτογραφίες με το όνομα Sony Ericsson. Sony πάντως θα αγοράσεις από το μαγαζί είτε το Xperia S είτε το Xperia U.

  • Χαχα ρε παιδιά στις πρώτες φωτογραφίες και τα δυό τους δεν σας θυμίζουν design από HTC Touch Diamond 2, απλώς μεγαλύτερα και με λίγες διαφορές????

  • Εχω καποιες ερωτησεις για το κινητο και οποιος ξερει πανω κατω μου λεει ;)

    1)Εχω ενα Xperia Pro και σκεφτομαι σοβαρα ετσι οπως το βλεπω το U να το πουλησω και να παρω αυτο!!Τι λετε?

    2)Θα εχει NFC?

    3)Απο σχεδιασμο θα ειναι ιδιο με το S αλλα θα ειναι πιο μικρο εεε?

    4)Θα βγει σε ασπρο?(Απο τα κυριοτερα ερωτηματα μου!!)

    Ευχαριστω προερετιακ ;)

  • Να το πουλησεις.... NFC εχει ολη η σειρα ΝXT. Θα ειναι ιδο απλα θα εχει μια διαφορα στο πισω μερος. Και σε λευκο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.