Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Με τις φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως να είμαστε μπροστά από το… πίσω καπάκι του Sony Xperia Z2 Compact όπως αυτό φαίνεται να πέρασε από τον οργανισμό FCC και να προορίζεται τουλάχιστον στην αρχή, για την Ιαπωνική αγορά όπως μαρτυράει και η κωδική του ονομασία SO-04F.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορεί να “αποκαλυφθεί” από τις φωτογραφίες είναι η κάμερα 20.7 Megapixel με φακό Sony G Lens. Το τωρινό μοντέλο, Sony Xperia Z1 Compact έχει οθόνη 4.3 ίντσες HD και ίδια κάμερα και φακό (τουλάχιστον στα χαρτιά) με αυτό που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες.

Λέτε να μεγαλώσει η οθόνη του επόμενου μοντέλου Xperia Compact;

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Sony Xperia Z2 Compact, Αυτό είναι το καπάκι από το Sony Xperia Z2 Compact (Altair);

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μπορεί να τη μεγαλώσει και να αφήσει το compact μέγεθος αρκεί να μικρύνει τα bezel…

Tom

Πρεπει να ειναι παραπανω απο 4.2. Δεν ειναι θεμα μεγεθους ειναι θεμα οτι δεν δειχνει καλα το android σε μικες οθονες κακα τα ψεματα. Ας ειναι 4.5 με μικρα πλαισια αν γινεται κατι τετοιο στο σκαρι της Sony γιατι ολοι το ζηταμε αλλα μπορει στο παρον σκαρι να μην γινεται να ειναι πολυ μικρα τα πλαισια.

Dimitris547

Χρήστος +1 και θα ήθελα να προσθέσω ότι το τωρινό μοντέλο sony xperia z1 compact είναι πολύ δυνατό με απίστευτα για την κατηγορεία του τεχνικά χαρακτηριστικά άρα λογικά θα μεγαλώσει λίγο τη οθόνη για να νικήσει τον ανταγωνισμό!!!

Νίκος

Εγώ λέω ότι το Z2 compact θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το Z1 compact σίγουρα αλλά τα bezels θα είναι πάλι ίδια!

Αποστολης

εαν μικρινουν τα bezel ανετα χωραει 4.5″.Τοτε θα ειναι SUPER…
H sony ειχε κανει τρομερη δουλεια με το Sony Xperia ZL…εαν κυκλοφορουσε Ελλαδα θα ηταν απο τις πρωτες επιλογες μου…5″ 13.1cm..

chris

Κιόλας μιλάμε για z2 compact?? Ούτε μήνας δεν πέρασε καλα καλα που κυκλοφόρησε το 1! Οχι οτι μας χαλαει (το 1 εβγαλε τα θεματακια του) η επειδη θελουμε αυτα που δεν ειδαμε στο 1 (4.5 ιντσες πχ) αλλα πολυ γρηγορα ερχεται το επομενο…το περιμενα προς καλοκαιρι η ανακοινωση και απο Σεπτεβρη η κυκλοφορια (ανταγωνισμος με iphone6). Πάντως το z1c πεφτει σαν τρελλο! 389 σημερα!

nikos

@Αποστόλης μην ξεχνάς ότι το zl δεν είναι αδιάβροχο σε αντίθεση με την υπόλοιπη σειρά z.Σίγουρα η sony έχει τραγικά bezzel όμως όλες οι εταιρείες που βγάζουν αδιάβροχα μοντέλα κάνουν θυσίες σε αυτόν τον τομέα(βλ. Samsung galaxy s5)

Thodoris

Ε όχι ρε παιδιά να αρχίσουν να μεγαλώνουν και τα δήθεν “compact” ! Μετά το κενό κάτω από 4.5 ίντσες ποιό προϊόν θα το καλύπτει; τα σούπερ μίνι; Σίγουρα η αγορά ζητάει μεγαλύτερες οθόνες, όμως δεν είναι για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.