Smartphones

Sony Xperia X Performance: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Η Sony ξεκίνησε να δίνει σήμερα το Android 7.0 Nougat update για το Sony Xperia X Performance. Η αναβάθμιση έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά το Nougat beta program για το X Performance. Το update διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές όπως Αυστραλία, Ρωσία, Λ. Αμερική. Ωστόσο, υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα έρθει και στις υπόλοιπες χώρες.

Η αναβάθμιση με firmware build number 39.2.A.0.327 έρχεται στο Sony Xperia X Performance με αριθμό μοντέλου F8131 και το Xperia X Performance Dual F8132.

Η αναβάθμιση σε Nougat φέρνει μεταξύ άλλων native υποστήριξη για split-screen windows, νέες επιλογές στο Sony Camera viewfinder, βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή και Stamina mode για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:45

Σχόλια

  • Παιδια οποιος παρει την αναβαθμιση, μπορει να μας ενημερωσει περιτων αλλαγων και της εμπειριας χρησης?

  • Ξέρει η sony που δίνει πρώτα update...
    Το κορυφαίο κινητό για φέτος δε θα μπορούσε να την πάρει δεύτερο...

  • Πρωτη φορα το κανει να δινει αναβάθμιση πριν τα Χριστούγεννα. Μπράβο στη Sony, δεν το περίμενα.

  • John.. Εμένα δε με νοιάζει να έχω το τελευταίο κ το κ καλά πιο γρήγορο... Έτσι κ αλλιώς όλα κάποια στιγμή παλιωνουν!!
    Τα δύο αυτά κινητά στο θέμα design που είναι πολύ σημαντικό είναι η μέρα με την νύχτα!!!
    Μετά από 2 χρόνια πάλι το ίδιο λογισμικό θα έχουν ίδια ταχύτητα πάνω κάτω.. ίδια κάμερα πάνω κάτω... Κ όλα αυτά γιατί θα έχουν βγει πολύ ανώτερα από αυτά...
    Κ τα 2 συγκεκριμένα θα είναι με ξεπερασμένο cpu-gpu, rom-ram... Κ άλλα πολλά...
    Στα βασικά όμως, στα ουσιώδη θα παραμένει ( το x performance) πολύ δυνατό!!!!

  • Γύρευε ποτέ θα έρθει στην ελλαδιτσα....
    Μακάρι να βελτιωθεί όντως η διάρκεια της μπαταρίας γιατί πολύ καλό το τηλέφωνο αλλά η μπαταρία του είναι πολύ αδύναμη, με λίγο βαριά χρήση τη μέρα δεν την βγάζει με τίποτα.

  • Το update το έβλεπα με επιφύλαξη αλλά έχω να πω πως το κινητό είναι ακόμα καλύτερο σε όλα χωρίς αυτό θα δηλώνει κάποια αδυναμία του σε marshmallow. Κάντε το update άφοβα.

  • Παιδιά μια βοήθεια αν γίνεται γιατί σε κάτι test για την συσκευή π.χ cpu z apk, στον επεξεργαστή μου λέει ότι ο 2 και ο 3 πυρήνας αφού αρχίζουν από το 0 σύνολο 4πυρηνες οτι είναι 0mhz και σε άλλη εφαρμογή μου λέει ότι είναι stopped! Από σκορ είμαι ακριβώς 148.916 σε antutu με το τελευταίο test και στο cpu-z μου λέει 307mhz-1,59ghz στον 0 και στον 1 πυρήνα και στους άλλους δύο τους δυνατούς μου λέει stopped τι είναι αυτό ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.