Sony Xperia X Premium: Το πρώτο smartphone με HDR οθόνη;

Τον Φεβρουάριο η Sony έκανε την έκπληξη και αντικατάστησε τη σειρά Ζ ανακοινώνοντας τα Sony Xperia X, Sony Xperia XA και Sony Xperia X Performance. Οι πληροφορίες τη θέλουν να προσθέτει κι ένα τέταρτο μοντέλο, το Sony Xperia X Premium.

Το Sony Xperia X Premium (σύμφωνα πάντα με τις φήμες) θα έρθει ως ο διάδοχος του περσινού Sony Xperia Z5 Premium, το οποίο να θυμίσουμε ήταν το πρώτο smartphone στον κόσμο με οθόνη 4K.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές και το Sony Xperia X Premium θα διαφοροποιηθεί ως προς την οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι θα έρθει με HDR οθόνη, κάτι που θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σε smartphone. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ικανή να απεικονίζει 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, αριθμός τεράστιος σε σύγκριση με τα 16.8 εκατ. που έχουν τα υπόλοιπα high-end smartphones σήμερα.

Επιπλέον, το Sony Xperia X Premium θα έχει 120Hz refresh rate, 2000:1 contrast ratio και θα έχει την πιο λαμπρή οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε κινητό. Θα δίνει 1000 nits “white brightness” και θα μπορούσε να φτάσει έως και 1300 nits, που είναι πάνω από τα 539 nits που φτάνει το Samsung Galaxy S7.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το κινητό λογικά θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB και USB Type-C. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα.

sony xperia x premium hdr, Sony Xperia X Premium: Το πρώτο smartphone με HDR οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STGP

Αυτο συμαινει ραγδαία ανάπτυξη τεχνολογίας χίλια μπράβο στη Sony!!!

One

Αμα ειναι HDR ips panel μιλαμε για τον βασικο ανταγωνιστh των Amoled, με τελεια πιστότητα χρωμάτων πολυ καλο μαύρο και τελειο λευκο χρώμα (οχι σαν τις Amoled που κιτρινίζει λιγο το λευκο). Και οι οθονες διαρκούν περισσότερα χρονια και δεν εμφανίζουν Burn-in. Και οσο εξελίσσονται οι HDR πιστευω θα ξεπεράσουν τις Amoled και στο Μαύρο (που στην ουσια ειναι απενεργοποιημένα pixel). Σωστη κίνηση απο τη Sony και μακάρι να κανει το ιδιο και η Apple και η HTC και να μη βάλουν τις Amoled.

Max91

Εκει που αποφασισα οτι ΤΕΛΟΣ με την sony ερχεται και μας αναβει φωτιες

giannis

αυτο μαλιστα! μπραβο στη Sony
επιτελους να μια ευκαιρία να καταλαβετε οτι δεν ειμαστε ολοι haters. απλα κανουμε ΚΡΙΤΙΚΗ και δεβ προβατοποιουμαστε.
Μετα τον αθλιο χειρισμό στην παρουσίαση του Χ αν αυτη η είδηση ισχυει θα μιλαμε για ναι κορυφαια τεχνολογια….
το ui θελω να αλλαξει μονο.

One

1.07 δισεκατομμύρια χρώματα διαβαζω και μου φαινεται απιστευτο!

Makis

Μόνο να μην αργήσει και την φάει πάλι ο ανταγωνισμός

Ιωάννης jb

Τα τελευταία 2-3 χρόνια η sony αποδεικνύει συνεχώς το πόσο κορυφαία εταιρία είναι…
Παρουσιάζει συσκευές που δεν έχουν κανένα αδύναμο σημείο και σε συνδυασμό με μερικά πολύ δυνατα σημεία όπως… design, ήχος, ui, κάμερα και ποιότητα κατασκευής… αποτελεί κορυφαία επιλογή για καταναλωτές που ξέρουν τι σημαίνει τεχνολογία
Αν κάνει και μια τέτοια οθόνη θα αφήσει σε αυτό το τομέα πολύ πιο πίσω τους ανταγωνιστές!!!

αλιεν

4k ανάλυση?

nikos

Επιτέλους ρε sony ενα κινητο που να μην εχει ανταγωνιστη μιας που σκεφτομουν να παω στη samsung

Nick

Τα Τζαπόνια το 1/10 της προσπάθειας που κάνουν σε εξέλιξη τεχνολογίας να έβαζαν στο κομμάτι του μάρκετινγκ και θα ήταν υπολογισιμη δύναμη παγκοσμίως, και όχι απλά η φίρμα των “ψαγμενων” premium προϊόντων που είναι σήμερα. Κακά τα ψέμματα, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν πρόκειται να αλλάξει γούστα ούτε να γίνει σοφοτερη στις επιλογές της (καθιστώντας το παγκόσμιο μάρκετινγκ πλέον άχρηστο ?!?!?), οπότε η λύση για την Sony θα έρθει μόνο αν η ίδια καταφέρει να εξελιχθεί σιγά σιγά σε μάρκα που θα αγοράζει και ο κάθε “άσχετος/η” όπως συμβαίνει με δύο από τα πιο υπερτιμημενα προϊόντα παγκόσμια, το εκάστοτε iPhone και Galaxy S, χωρίς φυσικά να λέω ότι πρόκειται για κακά προϊόντα, το αντίθετο μάλιστα, απλά ακριβώς αυτό σημαίνει κατ’εμε το πετυχημένο μάρκετινγκ, η απόλυτη υπερτιμηση του προϊόντος σου όσο καλό κι αν είναι αυτό, με μερίδιο αγοράς πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δίκαια σου αναλογει σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν αφαιρεθεί το τεράστιο μάρκετινγκ. Συγγνώμη για το off-topic δεν το σχεδιαζα. 😜

Ανακιν

Άλλη μια προπαγάνδα της Sony άλλο ένα μεγάλο ψέμα όπως το 4κ οθόνη good job

vladimiros

Δωσε ρε SONY πονο…για μενα τα καινουρια Χ δεν μαρεσαν και τοσο,δεν ειχε απο 5 ιντσες και πανω κινητο,το Χ premium τουλαχιστον θα πρεπει να ειναι 5,5 και πανω αλλιως δεν εχει νοημα μονο στις 5,με τοσα χρωματα που λενε… και με τοσα πολλα nits (1300) να φανταστητε την ημερα και με μιση φωτηνοτητα θα βλεπεις ικανοποιητικα..
Και εγω συμφωνω το κινητο πρεπει να το δουμε εστω το καλοκαιρι,οχι τιποτα χριστουγεννα,RAM παλι 3GB ακουγεται αλλα δεν πηραζει πιστευω θα ειναι κομπλε,και απο καμερα πρεπει να ειναι ακομα καλυτερο απο Ζ5,ειδικα την νυχτα εστω σαν το S7 που ειναι εξαιρετικο,κατι αλλο που θα ηθελα τα ηχεια οπως του Ζ5,επισης και παχος τα ανεβασαν στα Χ,και εκει θα ηθελα παλι λιγο πιο λεπτα (X Performance 8.7 mm)
Τελος παντον περιμενουμε με ανυπομονησια τι θα κανει αυτη η εταιρια,ειναι μια κολοσσος και ειναι παντα εδω,και θα εξακολουθει να ειναι εδω!!

ΚΚ

Η Sony συνεχίζει να ειναι πρωτοπόρα και να κανει ωραια και δυνατά τηλεφωνα που τα υποστηρίζει αρκετα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη οπως και η 4κ που έβαλε αυξάνουν τον ανταγωνισμο και αυτο ειναι καλο. Το ιδιο ισχυει με την κάμερα κτλ.
Ομως, η Sony κανει συνεχώς το ιδιο λάθος με χάλια marketing και με συνεχείς αλλαγες των ναυαρχίδων, με αποτελεσμα να τις απαξιώνει γρηγορα ( καλο για οςους τις αγοράζουν φτηνά σε λιγο χρονο). Ενω με τη Ζ ειχε βάλει μια σειρά ξαφνικά την άλλαξε και χωρις να προετοιμάσει τον κοσμο. Μπορούσε απλα να φέρει τη Ζ6 με μέταλλο και την premium έκδοση με την κορυφαια οθονη και φυσικα κάμερα.
Παντως ειναι καλη εξέλιξη για το x η εμφάνιση premium έκδοσης με κορυφαια χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης

Διαβάζω επιτέλους για κινητό με 120hz οθόνη, αν το κινητό τρέχει στα 120fps μάλλον θα ανεβάσει αρκετά την εικονα της sony .Τα iphones ανέβασαν την μετοχή της apple οταν καθιέρωσαν τα 60 fps και πούλησαν λόγο της smooth λειτουργίας τους.Μένει να το δούμε στη πράξη γιατί και το z5 premium μόνο στη gallery ειχει 4k οθονη.

Pazzo

Χρήστης z5 είμαι, ευχαριστημένος, αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθει με πολλες διαφημησεις να βελτιωσει την κατασταση. Αμα δει κανεις champions league ή premier league, το z5 συνεχεια το διαφημιζουν. Μπορεί κάπου στο θέμα μάρκετιγκ να κάνουν λάθος, δεν είμαι ειδικός για να ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν το έχουν αφήσει χωρίς διαφημίσεις. Π.χ διαφημιση για την G σειρά της LG δεν έχω δει πουθενά, αλλά τα πάει μία χαρά. Παντός η Z πάντα είχα κάτι να δίξει, πρώτα τη αδιαβροχοποιηση, τον τέλειο ήχο με ακουστικά, πολύ καλή αυτονομία, σε πολύ καλές διαστάσεις χωρίς να προεξέχουν κάμερες κλπ, με sd card, στο Ζ5 χωρεσαν και έναν πολύ καλό φακό, και το βήμα μπροστά για την 4Κ είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά στις πωλήσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά μην ξεχνάμε και ότι στην αμερικη το βρίσκεις αρκετά δύσκολα και δεν ξέρω τον λόγο. Τώρα για το λάθος που κάνει, σύμφωνα με πολλούς, το ότι ανανέονετε πολύ σύντομα κάθε εξάμηνο ή σειρά Ζ, ήταν ή γιατί στην Sony mobile ήθελαν να εχουν παντα οτι πιο νεο για να ανταγωνίζονται apple τον Σεπτεμβριο και Samsung LG τον μαρτιο, ή η Sony σαν κατασκευαστική εταιρια, να… Συνέχεια »

ΝΛ

Συμφωνώ οτι ειναι λάθος της Sony να αλλάζει συνεχώς τα κινητά χωρις λογο. Αποτελεσμα να μην ειναι ευκολο να δώσεις χρηματα σε κατι που μετα λιγο καιρο θα εχει τη μισή τιμη και φυσικα να χρειάζεται χρονο για να τα υποστηρίζει. Αντίθετα πχ Apple δε τα αλλάζει συχνα και προωθεί με καλη διαφήμιση διατηρώντας το μπραντ υψηλο.
Τέλος, καλο ειναι καθε ενδιαφερον και ισχυρό τηλέφωνο γιατι βοηθαει σε τελευταία ανάλυση τους καταναλωτές με τον ανταγωνισμού που δημιουργεί.

Wolf

Δύσκολα πείθει η Sony πλέον…! Συσκευές κουμούτσες με τεράστια bazel.. ! Οθόνες τούμπανα μόνο στα χαρτιά γιατί από κοντά είναι οι πιο ξεπλυμενες στην αγορά…! Ui από τα χειρότερα εκεί έξω..! Και αν είμαι λάθος… hater… η δεν ξέρω εγώ τι άλλο.. οι πωλήσεις της ας με διαψευσουν…!

Geo pap

Ασχημα κινητο,σχεδιαση εδω και 5 χρονια ιδια(μιλατε για το 5se μετα),ui κακό,κινητο καινουριο καθε “εβδομαδα”, καλα την σειαρα X δεν το σχολιαζω καν…και ξαφνικα με μια HDR θα γινει κινητο?!λογικα τα κανει την τεράστια επιτυχια του premium που το εβγαλαν και σε ροζ.τεσπα.δεν ειμαστε haters η sony ειναι κακία..s7,m10 προς το παρον δεν εχουν αντίπαλο, εμεις ελπθζουμε ακομη σε ενα nexus καλο κατω απο 5,2 ιντσες κατα τα αλλα καλα!

George

Τωρα που ερχεται το καλοκαιρι το βγαλανε για να το βαζει ο αλλος 1300 nits και να ενοχλει και αυτους φορανε γυαλια ηλιου νεα καγκουρια θα το κανουν.

Κουκος

Τις ίδιες βλακιες λέγανε μερικοί όταν αυτή η εταιρεία έδινε ποιοτικά υλικά με αδιαβροχοποιηση και τώρα όλοι προσκυνουν το ομολογουμενως πολύ καλό S7. Ο άλλος λέει για bezels όταν για πρώτη φορά θα μπει οθόνη HDR σε κινητό. Δλδ σας χαλάει ας πούμε που σε μια διετία από τώρα εξαιτίας του ανταγωνισμού θα βλέπουμε ποιοτικές οθόνες ασχετου τεχνολογίας και σε πιο φθηνές κατηγορίες έτσι ? Μια ζωή κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Κάθε καινοτομία είναι καλοδεχουμενη από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχεται.

@papaki

Από άποψη διάρκειας μπαταρίας για το Sony Xperia X Premium δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε πολλά.

Dapitium

@Wolf
Αυτή η ιστορία με τα bezels πρέπει να σταματήσει και να μην την επαναλαμβάνετε επειδή την λέει ο tiamat παπαροκας. Τα Ζ έχουν αναλογία οθόνης στο μέσο όρο των συσκευών που κυκλοφορούν

https://www.androidauthority.com/phones-highest-lowest-screen-to-body-ratios-610915/

Iwannhs

επιτελους ενα κινητο που βγηκε για τις αναγκες μου παντα ηθελα φωτεινη και λαμπερη οθονη διοτι για μενα ειναι το ποιο βασικο σε ενα κινητο η οθονη. Αν η οθονη ειναι μαπα τι να τα κανω ολα τα αλλα!!! ως τωρα αγοραζα μονο samsung λογω amoled απο εδω κ περα νομιζω με κερδισε η sony αν το κανει πραξη και δεν μεινει στα λογια!

anwnymous

@Dapitium , ευχαριστούμε που μας επιβέβαιωσες.

Το καλύτερο sony στα bezel είναι 18ο.
Και λείπουν από μέσα G2,G3, mate 8, mate 7, lenovo z2 pro, note 5, s7 edge, s6 edge plus, s7 και πιθανόν καμιά δεκαριά άλλα.(Άρα το καλύτερο σε sony bezel ούτε στα 30 πρώτα δεν μπαίνει)

Ευχαριστούμε που απέδειξες ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και η κριτική που ασκείται στα sony για τα bezel είναι πολύ λίγη. Μπράβο σου που τα εξέθεσες γιατί οι περίσσοτεροι είχαν μείνει με την άποψη ότι έχουν βελτιωθεί.

Σταματείστε λοιπόν να χαίδευετε τα sony για τα bezel & κάντε την ανάλογη κριτική, όπως πολύ σώστα έκανε ο dapitius, που ανέδειξε την πικρή αλήθεια.

Sofian

Ρε κολημα με τα bezel..ενταξει δεν ειναι τα καλυτερα στην αγορα αλλα ουτε τοσο τραγικα οπως τα παρουσιαζετε(εχει και τραγικα bezel σε μερικα μοντελα φυσικα τυπου 60% με 65% αλλα δεν ειναι ολα ετσι)…αλλα τωρα να την αναθεματιζετε την sony επειδη εχει 71% screen to body ratio ενω υπαρχουν αλλα 10 κινητα απο πανω που εχουν 0,3 και 0,5 παραπανω ειναι υπερβολικο με ολο τον σεβασμο..τα ιδανικα bezel πιστευω ειναι γυρω στο 70% εως 72% για να ειναι και ωραια στο πιασιμο…λογο δουλειας τα πιανω και τα δουλευω ολα τα κινητα απο φτηνα μεχρι ναυαρχιδες…τελος το ui της sony δεν ειναι στο επιπεδο htc προφανος αλλα ουtε τοσο χαλια οσο του samsung.μια χαρα διαχειριση ram κανει και εργαλεια εχει αρκετα μεσα…

ΚωσταςD.

Εαν δεν αλλαξει το σχεδιασμο και δεν βαλει και πληκτρα αφης εκτος της οθονης ακλαφτο θα παει… Τι να την κανω μονο την οθονη?

Rizo

Παιδιά, το bezel στο Ζ5 είναι οθόνη στο 70,4% του κινητου και στο S7 72,1%.
Δεν έχει bezzel το S7, και έχει το Z5 που έχει και stereo ηχεία? Εντάξει…
Μια χαρά είναι τα Sony και το Ζ3 που έχω είναι άψωγο. Μην κοιτάτε μόνο στα χαρτιά, αλλά και πως κάθεται στο χέρι.
Πολύ καλή κίνηση απο την Sony το HDR γιατί όπως έχουν πει και πιο πάνω με χάλασε το Χ, κυρίως για τις 5″ αλλα και στο οτι μοιάζει πάρα πολύ με το Ζ3..

kostas

@Sofian για να λες χάλια το ui της samsung μάλλον έχεις να πιάσεις στα χέρια σου κινητό της από το 2014.αν έχεις δουλέψει ναυαρχίδα από s6 και πάνω πρέπει να πας να το κοιτάξεις,τελείως φιλικά στο λεω.

Nick

Για όσους λένε και αναρωτιουνται γιατί η Sony να μην είναι το άλλο μεγάλο αντίπαλο δέος της Apple υιοθετώντας την ίδια ακριβώς πολιτική – μια συσκευή κάθε χρόνο – κάνουν την (λάθος) παραδοχή ότι πρόκειται για ακριβώς ανάλογη περίπτωση. Φανταστείτε την Apple να κάνει το ίδιο πράγμα ενώ υπάρχουν άλλα 20 ονόματα που να βγάζουν συσκευές με ios, και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή κατά την διάρκεια του χρόνου. Φυσικά και βγάζει ποιοτικότατα τηλέφωνα (και ταμπλετ και υπολογιστές) αλλά το ios είναι αυτό που κάνει την διαφορά διότι αναγκαστικά οποιος το θέλει θα πάει σε Apple. Αν επραττε ανάλογα και η Sony τότε πραγματικά θα έκλεινε το μαγαζί – ποια μοναδικότητα να πουλήσει με το Android – και όχι τώρα όπως ακόμα συνεχίζουν και εκτιθονται 2+ χρόνια τώρα οι haters της. Προσωπικά το έχω ξαναπεί και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ήταν εφικτό ή πρόκειται περί όνειρο θερινής νυκτός, θα ήταν φοβερή επιλογή να αναπτύσσει ένα δικό της exclusive λειτουργικό – πχ στα πλαίσια του PlayStation ας πούμε – ώστε να έχει την ελευθερία να κάνει πραγματικά αυτά που θέλει χωρίς να διακινδυνευει την επιβίωσή της στο μέλλον.

Nick

Και κάτι άλλο ακόμα, φαίνεται πως δεν μπορεί να πάει σε έστω πιο μεγάλο κύκλο ανανέωσης της εκάστοτε ναυαρχίδας της διότι από ο,τι έχω καταλάβει προσωπικά, πρόκειται για Ιάπωνες, και ακριβώς το πρόβλημα με τους Ιάπωνες είναι πως δεν “ανεχονται” να μην είναι πρώτοι στις εξελίξεις παντού και πάντοτε. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει οπωσδήποτε να λανσάρουν τη νέα δικιά τους πρόταση για το πως πρέπει να είναι το τωρινό flagship τηλέφωνο, και από την άλλη δεν μπορούν να το βγάζουν για την Ιαπωνία μόνο και να μην προμηθευουν και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμενοι σε αυτή την κατάσταση από την οποία είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουν χωρίς κάτι το αντισυμβατικο (πχ να βγάλουν flagship ομολογουμενως αντικειμενικα τρεις φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό που θα κάνει την διαφορά και την αρχή να ξεκολλήσουν και να καθιερωθουν ως επιλογή στη συνείδηση των περισσότερων… μυγοχαυτών).

Ιωάννης jb

@Nick.. Μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις κινήσεις τις sony..
Αυτήν ήταν, είναι και θα είναι η sony!!!!
Απο το πρώτο τηλ ναυαρχίδα το xperia s μέχρι σήμερα έτσι κάνει αυτή η εταιρία…
2 κορυφαίες συσκευές το χρόνο!!!!!!
Και να πω οτι το κάνει μόνο η sony αυτό, σχεδόν όλες οι εταιρίες το κάνουν… αλλά εκει δε τους πειράζει αυτούς τους 5-6 που μονίμως τρολάρουν εδώ στο techblog..
και στο κάτω κάτω τόσες εταιρίες υπάρχουν ας παν σε αυτές..

Γεωργιος

Αν οντως αληθεουν οι φημες θα ειναι πολυ καλη ευκαιρια δεδομενου οτι θα ειναι στο περιπου 430 ppi περισσοτερα απο το samsung galaxy s7 .Αρκει βεβαια η μπαταρια να αντεχει τοσο μεγαλη αναλυση ειδομεν !

Ekimolaos

@One και ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που λένε ό,τι λένε: Σταματήστε σας παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την παραπληροφόρηση, έλεος πια. Οι HDR θα ξεπεράσουν τις OLED; Είσαι σοβαρός; Καταλαβαίνεις τι λες;; Έχεις την παραμικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται “HDR Capable” οθόνες;;; ΕΛΕΟΣ. Ρε Κώστα, γιατί αφήνεις τετοια comment να επηρεάζουν τον κόσμο που διαβάζει techog;; Just for the record, μια UHD Premium certified οθόνη μπορεί να αποκαλείται και HDR Capable υπό 2 όρους (είτε το ένα, είτε το άλλο): 1: Να μπορεί να παράγει πάνω από 1,000 nits σε φωτεινότητα και λιγότερο από 0.05 nits black level. 2: Να μπορεί να παράγει πάνω από 540 nits φωτεινότητα και λιγότερο από 0.0005 nits black level. Μάντεψε λοιπόν φίλε One τί κάνουν οι κατασκευαστές τηλεοράσεων. Όταν φτιάχνουν LED τηλεοράσεις ακολουθούν τον όρο 1. και όταν φτιάχνουν OLED τηλεοράσεις ακολουθούν τον όρο 2.. Αυτό θα κάνει και η Sony όταν επιλέξει αν θα βάλει IPS TFT LCD ή Super Amoled. Δηλαδή το απόλυτο μαύρο θα είναι σε UHD Premium OLED HDR capable. Πόσο δύσκολο είναι να κάνετε ένα research στο Google πριν γράψετε ό,τι σας κατέβει;;;; ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOOGLE, USE THE DAMN THING. (δεν την λέω σε οποίους απευθύνεται το comment μου έτσι επειδή… Συνέχεια »

Wolf

Κάποιοι είναι κακοπροαίρετοι και δεν καταλαβαίνουν πως τα bezel σαν το κάδρο του σαλονιού μου τα έχουν οι συσκευές της Sony επειδή είναι αδιάβροχες…!

παπαροκας tiamat

#dapitium ουζακι ζεστη παραλια εε!?
Εγω λεω για τα bezel της sony και οχι ολο το συμπαν!!!!!..

#rizo και 1% στα μπεζελ ειναι εμφανη διαφορα!
2% δε το συζηταω!! Βαλε ενα s5 (69.8%) διπλα σε ένα s4 (72%) να δεις ποσο πολυ σοβαρη διαφορα εχουν!

Επισης η samsung εχει capacitive οποτε δε σου τρωνε καθολου χωρο απο την οθονη!

Βγηκε το s7 ,s7 edge με αδιαβροχοποιηση sensor id και μικρα περιθωρια και σας ξεβρακωσε

anwnymous

@wolf
Ναι, όπως τα λες είναι.
To s7 edge που έχει και ελάχιστα bezel & είναι και αδιάβροχο είναι εξωγήινο μάλλον.

Dapitium

@tiamat παπαροκας
Σοφέ βάτραχε! Μου έλειψες! Που χάθηκες στα περατα του σύμπαντος;

vladimiros

Παιδια ακουστε τι λεει ο Ekimolaos μην τον τρελενεται σε τεχνολογικο σιτε ειμαστε..
Ρε συ Ekimolae τωρα ομως εδω δεν μιλαμε για τηλεορασεις ΑΛΛΑ για κινητα 5-5,5″ στα κινητα ξερεις τι γινεται ναι ισως λιγο καλυτερα ειναι η amoled ΑΛΛΑ σε TV καλυτερα ειναι η IPS παρα amoled με τα ψευτικα χρωματα..
Και που το ξερεις οτι το HDR οθονη δεν θα μπορεσει να ξεπερασει την OLED οθονη εσυ τα φτιαχεις και τα 2..μιλαμε για κινητα ετσι οχι τηλεορασεις και κινηματογραφους..
παραπληροφορηση δεν εδωσε κανενας ειπαν την γνωμη του οπως και εσυ..

sofian

@Kostas
Φιλικα επισης στο λεω εχω δουλεψει γιατι ειμαι σε καταστημα κινητης και περνανε πολλα απ τα χερια μου…μπαλα παει το λογισμικο φυσικα αλλα δεν εχει καλη διαχειριση της ραμ….και δεν μιλαω μονο για ναυαρχιδες…παραδειγμα σου δινω : s3 neo εχει 1.5 gb ram και χωρις να ανοιξεις τπτ εχει 700 mb ελευθερα 700κατι…που ειναι μια χαρα…με κιτ κατ μεσα φυσικα….a3 του 2016 τωρα…επισης 1.5 ram ελευθερα?? 300 max 400 mb…ειναι αρκετη διαφορα…ανοιγεις ενα fb,messeger,viber και παει μπουκοσε…και αρχιζει να εχει lag…δεν ειπα οτι ειναι ολα χαλια της samsung και χαλια εννος την διαχειριση ram και οχι τα future που εχει το touchwiz γιατι εχει οντως παρα πολλα σε σχεση με αλλα…απλα πρεπει να βελτιωσουν αυτο το θεμα…δεν μπορει να μην συμφωνεις με αυτο που σου λεω εφοσον εχεις δουλεψει συσκευες samsung…οχι μονο ναυαρχιδες φυσικα δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να παρουν ναυαρχιδα…

Υ.Γ samsung εχω τωρα midrange (s3 neo) 😛

sofian

@kostas
Δεν διευκρινισα τοσο σωστα στο πρωτο comment τι εννοω χαλια και ευλογα μου εκανες comment 🙂 Τωρα λογικα εγινα πιο κατανοητος 😛

kostas

@sofian εγω αυτην την στιγμη εχω απο 4 GB 2GB ελευθερα,το android απο μονο του εχει μεγαλες απαιτήσεις στο μονο που συμωνουμε ειναι πως εχει ενα μικρο περιθωριο να το βελτιώσει αλλα δυστυχως θαυματα δεν γινονται οταν δεν εχεις pure android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.