Smartphones

Sony Xperia X: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στις ΗΠΑ

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα του Sony Xperia X στις ΗΠΑ άνοιξαν προ-παραγγελίες τόσο για το δημοφιλές Xperia X, όσο όμως και για τα υπόλοιπα μοντέλα τη σειράς.

Οι προ-παραγγελίες δεν γίνονται στη Sony, αλλά από μεγάλες αλυσίδες λιανικής όπως το Best Buy και το B&H Photo οι οποίες και δέχονται άμεσα παραγγελίες υποψήφιων αγοραστών. Πλέον μπορούν οι καταναλωτές στις ΗΠΑ να προ-παραγγείλουν τόσο το Xperia X, όσο όμως κια τα X Performance, XA και XA Ultra.

Η Sony έχει ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα και τις τιμές διάθεσης της σειράς στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα το Xperia X θα είναι το πρώτο που θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ στις 26 Ιουνίου με τιμή 550 δολάρια. Τα X Performance και XA θα διατεθούν ταυτόχρονα στις 17 Ιουλίου με τιμή 700 δολάρια και 280 δολάρια αντίστοιχα. Τέλος το Xperia XA Ultra θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Ιούλιου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα με τιμή 370 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Ενδιαφέρον τηλέφωνο με ισχυρή κάμερα και μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία...όπως και ωραία χρώματα σε σχέση με άλλα τηλέφωνα.
    Το πιο ενδιαφέρον είναι οι τιμές στην Αμερική που είναι καλύτερες από Ευρώπη.

  • Αν είχε 300 ίσως το έπαιρνα πλέον με 500 περνεις Galaxy s7 γιατί να πάρεις σονυ με 700;

  • Ανακιν το είπαμε χίλιες φορές σταματήστε να συγκρίνετε τιμές καταστημάτων με τιμές στο Skroutz

  • @thanosgr13 γιατί όχι; το 6s ίδια τιμή δεν έχει και σκρουτζ και στα καταστήματα δεν πέφτει η τιμή του άρα γιατί να μην τα συγκρίνω;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.