Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

H Sony φαίνεται πως ετοιμάζεται για την κυκλοφορία επόμενου οικονομικού smartphone της σειράς X. Πρόκειται για τον διάδοχο του Sony Xperia XΑ. Σήμερα διέρρευσαν κάποια redners που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο smartphone.

Δεν αναφέρεται ποια θα είναι η επίσημη ονομασία του, για αυτό θα το αποκαλούμε Sony Xperia XA (2017). Βλέπουμε ότι έχει ελαφρώς κυρτές άκρες και μοιάζει να είναι αρκετά κομψό και μοντέρνο. Στο πλάι είναι τοποθετημένα τα κουμπιά, ενώ στην πάνω πλευρά είναι η υποδοχή ακουστικών. Η Sony (προς το παρόν) φαίνεται να μην είναι μεταξύ των εταιρειών που επιλέγουν να βγάλουν την θύρα ακουστικών.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Sony Xperia XA δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Φημολογείται ότι είναι στις 5 ίντσες με διαστάσεις 145×66.8×7.99 χλστ. και χρησιμοποιεί θύρα USB-C για την φόρτιση.

sony xperia xa renders, Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

sony xperia xa renders, Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

sony xperia xa renders, Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

sony xperia xa renders, Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

sony xperia xa renders, Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μου αρεσει το σχεδιο της sony παντα μου αρεσε, αυτα τα πλακακια μπανιου οπως τα αποκαλούν μερικοι τα γουσταρω. Οπως κ η κορνιζα ειδικα πανω κατω δε θα ηθελα να εξαφανιστει προσδιδει μια αρχη κ ενα τελος μια αρμονια στην συσκευη.

forneverarrow

Αυτά είναι! Μακάρι γιατι είμαι πολύ χαρούμενος με το XA και θα ήθελα να βγει σε συνέχεια για το μέλλον. Ειδικά αυτό με το καλούπι του XZ τα σπάει!

.

Μπεεεζελς!

Kostas-Doha

Υπάρχει ακόμα SONY smartphone???

One

Πολυ ωραιο ειναι! Πιστευω το σχεδιο του ΧΑ μαζι με το Ultra ειναι τα ωραιοτερα που εχει βγαλει η Sony σε Smartphones και μακαρι στο μελλον να κανει και τις ναυαρχιδες της ετσι.

Tsagaroguorgis

Japanese <3

Asterios Stelios

Όλοι πάνε τις συσκευές από 90% και πάνω το screen To body ratio & η SONY κλασσικά συνεχίζει το bezels To body ratio! !!
Έλεος βρε Γιαπωνα. .. τι είναι αυτό το τέρας πάνω και κάτω από την οθόνη , απο μία όμορφη κατα τα άλλα συσκευή? ??

bezilys

@Asterios Stelios γούστα είναι αυτά φίλε εσένα δεν σαρεσει, εμένα μαρεσουν τα bezels τι κάνουμε γιαυτό ηπαρχουν πολλά κινητά διαλέγεις και περνεις
@Kostas-Doha συγνώμη που θα στην χαλάσω αλλά υπάρχει!!!

Chris

Αν κρατήσει αδιαβροχοποίηση και είναι έτσι, βρήκα τον διάδοχο του s5 μου

John

Μπροστά στο S8 θα είναι σαν φτωχός συγγενής όπως είναι και το τωρινό ΧΑ μπροστά στο S7.

Gp

Νομίζω πως είναι το πιο λεπτό κινητό που υπάρχει με πλάτος μονο 66. Στις 5 ίντσες όλα βγαίνουν γυρω στα 70-71 πλάτος. Όμορφο και στιλατο κινητό. Δεν προοριζεται για να ανταγωνιστεί το s7 όπως λέτε μερικοί, είναι στη low end κατηγορία κάτι σαν το j5.

vladimiros

Ρε John πριν γραψεις κατι σκεψου το λιγο…μπροστα στο S8 λες θα ειναι φτωχο,το ΧΑ το καινουριο θα ειναι λογικα low end οπως ειπε ο φιλος πιο πανω η μπορει και Mid-range,θα εχου διαφορα τιμη 500ευρω…αστο αστο αγορι μου καλυτερα να μασας που λεμε παρα να μιλας!

Nt, z

Σα ζυγαριά μπάνιου στην τρίτη φωτο.

Nick

Άτομα που συγκρινουν ναυαρχίδα με low end ως το πολύ midrange συσκευές. Μάλιστα. Οκ.

Bill

Αν αυτο δεν αρεσει τοτε το s7 είναι το πιο άσχημο βαρετό ίδιο galagy με όλα τα παλιά αλλά κ τα επόμενα
Έλεος δηλαδή

forneverarrow

Και όχι μόνο συγκρίνουν mid range με high end… Αλλά είναι τόσο άρτιο σχεδιαστικά το XA που αφήνει πίσω ακόμα και το S7! Το φετινό XA είναι χωρίς bezel στα πλαγιά αν και αυτό δεν με έχει βολέψει πολύ. Είναι λίγο δύσκολο στο κράτημα χωρίς να πατήσεις την οθόνη. Αν τελικά ισχύει η φήμη, το επόμενο θα είναι τέλειο. Και δεν θέλει τρέλα specs. Στο φετινό ο Helio P10 είναι υπέρ αρκετός και προκαλώ όποιον διαφωνεί να δει ένα review στο YouTube που παίζει όλα τα βαριά games σε high settings χωρίς το παραμικρό frame drop. Έχω λιώσει στο dead trigger 2 και το NOVA τόσο καιρό. Απλά έχει δυο θεματάκια που πρέπει να προσέξει η Sony στο μέλλον. Η μνήμη είναι 16gb και σου αφήνει μόνο 6 ελεύθερα. Με δυο μεγάλα games και καμία δεκαριά εφαρμογές μένεις άνετα στο 1gb ή στο κανένα! Κάποιες εφαρμογές (όχι όλες) μεταφέρονται στην SD αλλά πάλι τρώνε χώρο στην εσωτερική. Επίσης το blot απενεργοποιείται αλλά δεν αφαιρείται οπότε πάλι πιάνουν χώρο. Κάντε το blot free ή βάλτε 32gb. Το δεύτερο είναι η μπαταρία. Αν ενεργοποιήσεις 4g θέλεις power bank μονίμως συνδεδεμένο αλλιώς την έβαψες! Μάλλον κάποιο bug θα είναι. Αν το αφήσεις σε… Συνέχεια »

John

Έχω δει και το Χ και το ΧΑ , καμία σχέση με τα αντίστοιχα Samsung , ειδικά η οθόνη είναι πολύ πίσω (λογικό γιατί είναι IPS και οχι AMOLED). Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Alexikakos

Αρτιο σχεδιαστικα με ενα στρεμμα bezels axaxaxaxaxaxaxa

george

Ψωμί ελια κ sonια ρε ταγαρια αμπαλοι.αβοριγινες.

Gab. G

Παιδιά θα σας έλεγα να δοκιμάσετε z2, z3, z5! Μετά από τόσα χρόνια, δουλεύουν όλα νεράκι! Έχω το z5, αλλά έχω και το z2, το οποίο λειτουργεί άψογα, η οθόνη του έχει ζωντανά χρώματα! Φίλος έχει το s3 τα ίδια χρονιά με το z2, καμία σχέση, είναι πολύ πιο αργό, και με ξεθωριασμενη οθόνη! Και κάτι ακόμα, παιδιά το κόκκινο στης amoled δεν είναι κόκκινο!! Δείτε το z5 με την 5.2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.