Sony Xperia XR & X Compact: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Εχθές διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το μη ανακοινωμένο Sony Xperia X Compact, το οποίο είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί στην IFA 2016 μαζί με το Sony Xperia XR σε press event 1η Σεπτεμβρίου. Σήμερα έρχονται πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των smartphones.

Sony Xperia X Compact

Το Sony Xperia X Compact φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 4.6 ιντσών και μπαταρία 2700mAh, ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο τετραπύρηνος Snapdragon 820 ενώ ίσως δούμε μνήμη RAM 4 ή 3GB. Για την κάμερα δεν υπάρχουν αναφορές, αλλά περιμένουμε θύρα USB-C.

sony xperia xr and compact specs, Sony Xperia XR & X Compact: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Sony Xperia XR

Το Sony Xperia XR έχει διαρρεύσει και στο παρελθόν σε renders και hands-on φωτογραφίες. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5.2 ιντσών, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 23 Megapixel με dual-LED flash, laser-assisted focusing και εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel.

Tο Techblog θα βρεθεί στο Βερολίνο εν όψει της IFA 2016 και θα έχει όλα τα hands-on video και φωτογραφίες από τις συσκευές που θα ανακοινωθούν.

sony xperia xr and compact specs, Sony Xperia XR & X Compact: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντιαριστερος

XR δυνατό, SONY γερά

Zois

Ποποππππο τρελενομαι!!! Πάμε μωρή αρρώστια που δεν υπάρχει τίποτα που να έχεις βγάλει και να μην είναι η κορυφαία η έστω μια από της καλύτερες από κινητά και φωτογραφικές μηχανές μέχρι τηλεοράσεις και ηχοσυστηματα αυτοκινήτων οποία τεχνολογική πέτρα και αν σηκώσεις μια Sony θα βρεις από κάτω και ας την Apple να ονειρεύεται.

Δημήτρης

2016 εχουμε..λογικό να βγαίνουν τέτοια κινητά! Αλλα τι να το κανεις οταν τα πουλάνε 600+;! Για ποιο λόγο δηλαδη να δώσει κάποιος 600+ για ενα κινητο; Προτιμώ να δώσω 200 για ενα που κάνει την ίδια δουλειά!

Γιαννης

@Δημητρη δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα με 200 ευρω δεν κανεις την ιδια δουλεια. Πολυ δυνατο, αλλα αν θες να κανεςι την ιδια δουλεια, παιρνεις και το χπερια χ με 400 ευρω πλεον!

Νίκος

Πάντως το compact θα έχει 3 ram για 4 δύσκολο το βλέπω,εδώ ακόμα και στο z5 compact 2 ram είχε.

bezilys

Ναι δίκιο έχεις λογικά για 3 θα βάλουν στο compact και στο xr 4!

djfapples

Sony 4 ever

George

Ριξε τις τιμες.android ειναι εδω τα λεφτα παιζουν μεγαλο ρολο.αν πας με τα μυαλά που εχεις την ωρα που ο ανταγωνισμος πλεον με το ιδιο chipset εχει σχεδον ολος κατω απο 500 ευρω την εκατσες παλι την βαρκα.παντως sony εχω κ ειμαι καταευχαριστημενος.

Agnostos13

Αυτη τη Sony δεν μπορω να την καταλαβω…
Εβαλε qc 650 στο X και θα βαλει 820 στο X compact;
Αβυσσος η ψηχη του Ιαπαωνα!

One

Τρελανε μας Sonara!!!

Βλεπω το Compact και τρελενομαι!

@Δημήτρης Εγω φιλε οσα λεφτα και να εχω δωσει δε το μετάνιωσα ποτε γιατι εχουν αξιοπιστο Hardware & Software και κρατάνε πολλα χρονια. Και η εγγυηση της Sony είναι πραγματικη όχι σαν αλλους που λενε μετα την απομακρινση από το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωρίζεται. Εχω 2 χρονια σχεδόν το Ζ3 Compact δε μετάνιωσα καθόλου που στην αρχη το πηρα ακριβο. Παντως και μετα από 5-6 μηνες πέφτουν οι τιμες για οποιον μπορει να κανει υπομονη.

Nikos

Sovara twra? Eidika to xr einai o,ti pio asxhmo… Oles oi etaireies exoun pio mikra bezel kai h sony petaei to touvlo

Tek nick

Περιμένουμε πως και πως!!!!!!!!!!

dimitris

παλι να πω την αληθεια θα ηθελα 4,3 ιντσες οπως ειχε κανει στην αρχη η σονυ..τοτε θα ηταν πραγματικα compact εχω κινητο 4,6 και μου ειναι οκ αλλα δεν το λες και τοσοδουλικο..γνωμη μου παντα ετσι:P

Nick

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο το xr να μην έχει την καλύτερη κάμερα ειδικά τώρα με dual flash και laser autofocus. Εδώ το xperfomance είναι πρώτο μαζί με s7 HTC 10 το xr θα λιώσει κάθε ανταγωνισμό σε θέμα κάμερα. Η ομορφιά είναι αντικειμενικη εμένα δεν μου άρεσει λωγο των μεγάλων bezels το z2 που έχω έχει πιο μικρά αλλά αφού έτσι γουστάρει η Sony τι να πω;

Ioannis

Συγνώμη για το off-topic αλλά αυτές οι εκφράσεις “…τρελαίνομαι… “, … τρέλανε μας…” και από κάτω η ορθογραφία και τα σημεία στίξης έχουν πάει περίπατος έχω αρχίσει να νομίζω ότι τα smartphone γράφουν περισσότερο σκεπτόμενα… Φιλικά πάντα αλλά… επί του θέματος, η Sony ας λύσει κάποια στοιχειώδη θέματα της και ας βγάζει όσες συσκευές θέλει…

Νίκος

Εγώ το κόβω να βάλει πάλι 2 ram στο compact.

XperiakiasT

Και εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω το X Performance…Άντε λίγη υπομονή ακόμα!

keysmith

Να και ένα καλό compact με δυνατά χαρακτηριστικά. Του χρόνου που θα έχει πέσει η τιμή του σε λογικά επίπεδα θα το κοιτάμε και για αγορά..

Petros

Μα τώρα σοβαρά θέλετε να μας πείσετε ότι πρέπει το κινητό να αξίζει 600+ ευρώ για να κάνουμε τη δουλεία μας;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης jb

@Petros… Αν θέλεις να έχεις απλά ένα καλό κινητό μπορείς να δώσεις 2 κατοσταρικα κ να το έχεις….
Κανείς δε προσπαθεί να πείσει κάποιον είναι η πραγματικότητα αυτή…
Μόνο αν δώσεις 4-5 κατοσταρικα θα έχεις κάτι με το οποίο θα είσαι εγγύηση για πολλά χρόνια…
Σε όλους τους τομείς….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.