Sony Xperia XZ (2017): Το μπροστινό panel δείχνει ανύπαρκτα πλαϊνά bezel

Μέσα στο 2017 η Sony θα ανανεώσει τη σειρά Xperia X, στην οποία ανήκουν συσκευές όπως το Sony Xperia XA (2017), από το οποίο είδαμε renders πριν από λίγες μέρες. Ένα ακόμη μοντέλο θα είναι το Sony Xperia XZ (2017).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το Sony Xperia XZ (2017) διέρρευσε εικόνα που δείχνει το μπροστινό panel. Η εικόνα είναι θολή, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα.

Βλέπουμε ότι τα πλαϊνά bezel είναι σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την πάνω και κάτω πλευρά. Επιπλέον, από την κάτω πλευρά της οθόνης απουσιάζει το κεντρικό κουμπί. Βλέπουμε τις θέσεις για εμπρόσθια κάμερα, αισθητήρα εγγύτητας και ηχείο.

Για την επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχουν πληροφορίες, δεν αναμένεται όμως να γίνει στην CES 2016. Η Sony συνηθίζει να ανακοινώνει τα πρώτα smartphones κάπου τον Φεβρουάριο λίγο πριν την MWC 2017. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε κι άλλες εικόνες και να μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Sony Xperia XZ (2017), Sony Xperia XZ (2017): Το μπροστινό panel δείχνει ανύπαρκτα πλαϊνά bezel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Το xz περασε και δεν ακουμπησε. Το πηραν και.. 4 ατομα στην ελλαδα….

edd

Τα Sony ποτε δεν ειχαν κεντρικο κουμπι!!!

Dim

“Επιπλέον, από την κάτω πλευρά της οθόνης απουσιάζει το κεντρικό κουμπί. ”

????

Neon

Πιο κεντρικό κουμπί;;;

bezilys

Αναρωτιέμαι ποιος βγάζει αυτές τις φωτογραφίες!

One

Αμα καταφέρει να βάλει αυτό το σχεδιο σε ναυαρχίδα, και τοποθετήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη πλάτη, θα είναι τούμπανο σαν συσκευη!

GS

Τα Sony πάντα ήταν βαρετά σαν συσκευές και απλώς αδιάφορα.Θα έπρεπε να αλλάξει σχεδιαστική γραμμή η εταιρεία και να μειώσει αρκετά τα bezel πάνω και κάτω στις οθόνες.Να κάνει ένα φρεσκάρισμα μπας και γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα τα κινητά της.

Bill

Πολύ καλό σχέδιο

george

πραγματι πρεπει να αλλαξει σχεδιασμο να παει προς το βοτσαλο με κουμπι τα sammy που αγαπα ο πληθυσμος.μα τωρα υπαρχει συγκρισει στο design αναμεσα σε ενα z3c κ ενα s5mini ας πουμε;για να μη μιλησω για το z5c που ηταν τελειως φλατ με καμουφλαρισμενα ακομα κ τα 2πλα ηχεια σε σχεση με το α3 του 15 που εβαλε μεταλλο κ οι φανς ανακαλυψαν την αμερικη σε προσιτη τιμη.

bezilys

Γιατί ρε παιδιά τι είχε ο σχεδιασμός των κινητών της Sony? Μια χαρά είναι και τα bezels που έχει ιδικά τα πάνω κάτω είναι σημαντικά για το κράτημα και για να μην πατιέται οθόνη με το παραμικρό όπως σε κάποια άλλα …@One μακάρι να μην το βάλει στην πλάτη μια χαρά είναι στα πλάγια και πολύ βολικό..

Ioannis

Θεωρώ ( μιλώντας και σαν designer αν έχει κάποια σημασία) πως τα Sony έχουν από τους καλύτερους σχεδιασμόυς εκεί έξω…αυτό που θεωρώ πως πρέπει να αλλάξει είναι η τιμολογιακη πολιτική και το να μην σχολιάσω καλύτερα
service της..Καλή χρονιά σε όλους!

Gab. G

Παιδιά θα σας έλεγα να δοκιμάσετε z2, z3, z5! Μετά από τόσα χρόνια, δουλεύουν όλα νεράκι! Έχω το z5, αλλά έχω και το z2, το οποίο λειτουργεί άψογα, η οθόνη του έχει ζωντανά χρώματα! Φίλος έχει το s3 τα ίδια χρονιά με το z2, καμία σχέση, είναι πολύ πιο αργό, και με ξεθωριασμενη οθόνη! Και κάτι ακόμα, παιδιά το κόκκινο στης amoled δεν είναι κόκκινο!! Δείτε το z5 με την 5.2. Σαν σχέδιο; s1 έως s7 μπερδεύεσαι πιο είναι πιο!!!

djfapples

Sony for ever

AXI

@Gab. G

το s3 ειναι απο το 2012 το z2 ειναι 2014

Nick

Προσωπικά θεωρώ πως η Sony Mobile όσον αφορά το θέμα design αυστηρά και μόνο, το “τερμάτισε” με το Z3, του οποίου είμαι και κάτοχος. Ακόμα και σήμερα το θεωρώ μακράν το ομορφότερο και πιο σικατο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην συνέχεια η σειρά Z5 (τι να πει κανείς για το Z5 Premium σε Chrome) ή η σειρά X είναι άσχημες εμφανισιακά, απλά ορίζω το Z3 την κορυφαία στιγμή της φίρμας στο design, το σημείο καμπης κατά κάποιο τρόπο. Ελπίζω πραγματικά οι Ιάπωνες να μην μασησουν στο παιχνίδι εκμηδενισμού των περιθωρίων και να συνεχίσουν να βγάζουν τις καλύτερες συσκευές και ας μην αποτυπωνεται κάτι τέτοιο στις πωλήσεις τους. Τα πλαϊνά bezel είναι κάτι που πάντα θα χρειάζεται να έχει ένα τηλέφωνο, δυστυχώς μασησε ο κόσμος και πάει εκεί το παιχνίδι.

Achi

Μα είναι είναι δυνατόν; πήρα την ναυαρχίδα της Sony επειδή το γούσταρα και επίσης καινούργιο μοντέλο και μετά από δύο τρεις μήνες ανακοινώνει νέο μοντέλο xz. Ρε δε πάτε καλά εσείς εκεί στην Sony.

Gab. G

S=lag

AXI

@Gab. G

Την ειδαμε και την σονυ ουτε στην πενταδα δεν ειναι

Gab. G

Σε speed test με τον 820 (4 πυρήνες, όχι 8) και όχι 821, έχει από τις καλύτερες επιδόσεις!! (και 3 gb ram όχι 4) XZ σταθερότητα!!!

Οδυσσεας

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσει στον περισσοτερο κοσμο το Desing της Sony.Ειναι ομορφο minimal χωρις πολλα πολλα ουτε να πεταγετεη καμερα εξω ουτε να εχει ενα βοτσαλο μπροστα.Ειναι απλο και ομορφο,απο την σειρα Ζ μεχρι το ΧΖ(που σχεδιαστικα ειναι αλλου,το πιο ομορφο κινητο που εχει βγει ποτε μαζι με το Mi Mix οποιο λογο UI δεν θα το επαιρνα).Τα μονα που δεν μου πολυαρεσαν σαν ψυχαναγκαστικος που ειμαι ηταν το Χ Perfomance και το Χ.Το fingerprint scanner για μενα ειναι στην καλυτερη θεση.Μονο η τιμη τους δεν ειναι καλη

Gab. G

Πολύ σωστός ΟΔΥΣΣΕΑ!!

Rizo

Όπως λέει ο φίλος Οδυσσέας.
Μια χαρά είναι τα Sony σαν σχέδιο. Έχω το Ζ3 και ακομα και σήμερα στέκεται μια χαρά.
Όπως και το S6-7, δεν έχω κολλήματα με εταιρίες, αμα είναι κατι καλό το παραδέχομαι.
Τα sony αμα είχαν καλύτερη κάμερα και οθόνη θα πήγαιναν πολύ καλύτερα. Και όταν λέω καλύτερη κάμερα δεν μιλάω για ανάλυση η οποία είναι μια χαρά, αλλά μου φαίνεται οτι χάνουν στα χρώματα.
Τέλος παντων καλό φαίνεται.
Επίσης “απο την κάτω πλευρά της οθόνης διακρίνεται το 2ο ΗΧΕΙΟ”
Όλα τα Sony ναυαρχίδες μετά το 2 έχουν stereo ηχεία….

John S.

Για τον παπαροκα που λέει το xz πέρασε και δεν ακουμπησε..Είναι σε πωλήσεις η πιο επιτυχημενη android ναυαρχίδα του h2 πανω απο pixel, pixel xl, htc10 evo, lgv20, moto z, oneplus3t. Ψαξτο λίγο πριν πεις την μπούρδα σου!

giwrgossim

Ρε παιδια το κινητο ειναι υπεροχο και ωσο για τα samsung ειναι ολα αθλια ελεος δλδ η sony εχει τον δικο της σχεδιασμο και ειναι και πολυ πιο ωραιος απ της samsung η samsung βγαζει εκει περα 10τηλεφωνα σε ενα χρονο και καθαρησε πυπιλιζονταε τα μυαλα των πελατων της οτι ειναι καλα ενω η sony βγαζει κινητα φεβρουαριο και μετα σεπτεμβριο εχει την σειρα της…μην τα συγκρινεται ελεος καμια σχεση.

Gvirginia

Ρε παιδιά η Μαρία είναι η πιο όμορφη, δεν καταλαβαίνω τι βρίσκετε στις κοπέλες / γυναίκες (ή και αγόρια σας)…
Κανονικά όλοι θα έπρεπε να ήσασταν με τη Μαρία, όλες οι άλλες είναι άσχημες. /s

Τι συγκρίνετε? Έλεος δηλαδή…

John

Μου κάνει εντύπωση που η Sony επιμένει στην ίδια αποτυχημένη σχεδιαστική γραμμή ακόμη και αν σε πωλήσεις έχει πατώσει. Τουλάχιστον το Playstation4 που ήταν ατσούμπαλο το διόρθωσαν με το slim.

George.g

Η σονυ θα συνεχίσει να βγάζει καλά, σταθερά και με σωστή υποστήριξη τηλ! όσο και να σας χαλάει ορισμένους!!!

Ιωάννης jb

Έχετε καταλάβει κάποιοι ότι η sony με το xz έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις όλες τις εταιρίες που βγάζουν android ναυαρχίδες??
Το xz εμένα σχεδιαστικά δεν μου αρέσει αλλά με το συγκεκριμένο τηλ η sony δείχνει για ακόμα μία φορά την δύναμη τις… Κ πλέον αυτό αποτυπώνεται κ στις πωλήσεις…
Tiamat ρε φίλε ποτέ το βλέπεις τελικά να κλείνει??
Αυτοί οι ιαπωνες πάλι κ αλλο κινητό θα βγάλουν.. Μάλλον δε κλείνουν ε? Τι λες εσύ??

Gvirginia

Εντάξει μη τα φουσκώνουμε τόσο…
Απλά μέχρι στιγμής πουλάει καλύτερα από τα κινητά που ανέφερε ο John S. τα οποία κυκλοφόρησαν το δεύτερο εξάμηνο του 16.
Όχι από όλες τις ναυαρχίδες. (Η ίδια έρευνα στην οποία αναφέρεται ο John έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα)

Kon_DaNoob

Προσωπικά το να μην υπάρχουν bezels δεν του γούστου μου. Σίγουρα όχι να είναι τεράστια, αλλά όχι και καθόλου. Περιμένουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά βέβαια. Το XZ που το δοκίμασα ήταν ταχύτατο με καταπληκτική κάμερα. Αν όχι το καλύτερο, μέσα στα καλύτερα σίγουρα. Απ’ ότι διαβάζω στα σχόλια, πλέον δεν έχουν μείνει πολλοί οπαδοί της Sony, τουλάχιστον σε σχέση με τους haters. Από περιέργεια όμως, αφού η Sony πάει για κλείσιμο, δεν βγάζει καλά κινητά και απλώς κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί υπάρχουν τόσα άτομα που προσπαθούν να την υποβαθμίσουν αναφέροντας μόνο τα αρνητικά που έχουν οι συσκευές της; Εννοώ πως αφού πλέον δεν είναι ανταγωνιστική στην αγορά (μιλώντας για το κομμάτι των κινητών), γιατί να δίνετε σημασία συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι σε κάθε άρθρο; Καταντάει κουραστικό. Δεν το αντιλαμβάνομαι ως άποψη σας αυτό αλλά σαν προσπάθεια να αποτρέψετε τους υπόλοιπους απ’ το να αναγνωρίσουν τη δύναμη της εταιρίας αυτής. Και ας μην λέμε μόνο για τη Sony. Κι άλλες μεγάλες εταιρίες κάνουν λάθη και κατακρίνονται σαν να ήρθε η συντέλεια. Όλα αυτά δεν τα λέω κακοπροαίρετα, όμως θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει 🙂

ΛΛ

Η Sony με τη σειρά xperia Z και τώρα Χ συνεχίζει να παράγει ωραία κινητά, αδιάβροχα (τωρα άρχισαν όλοι να φτιάχνουν), με ισχυρά χαρακτηριστικά και φυσικά με απροβλημάτιστη λειτουργία με υποστήριξη σε updates για πολλά χρόνια.
Πωλήσεις έκανε, κάνει και θα κάνει ειδικά τώρα που πλέον μείωσε τα μοντέλα και έδωσε πάλι έμφαση στο δικό της στυλ (το δείχνουν τα κέρδη της). Ίσως να υστερεί ότι δεν προσφέρει ενώ μπορεί ένα πλήρες πακέτο και άλλων συσκευών όπως αντίστοιχα tablet, laptop, All one υπολογιστές σε λογικές τιμές!
Τέλος, να πω και εγώ έχω ένα xperia z (το πρώτο) σχεδόν 3 χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα, η οθόνη εξακολουθεί να είναι όπως την 1η μέρα που το πήρα, τρέχει ότι χρειάζομαι με άνεση όπως office suite Microsoft, browser κτλ και η μπαταρία της ακόμα βγάζει πάνω από μια μέρα παρόλη τη χρήση της!

petros

με το Z5 premium εχουν βγάλει την φωτογραφία ? μοιάζει η ανάλυση

bezilys

@Petros αν θες να ξέρεις η Sony βγάζει της καλύτερες κάμερες αν όχι την καλύτερη από της καλύτερες,δεν ξέρω μήπως είναι τραβηγμένη η φωτογραφία από καμιά κινεζια σαν αυτές που έχεις..

petros

bezilys@ γι αυτο δεν ειναι καν στην 12αδα η Sony και την περνάνε 8 Κινέζικες εταιρείες βλεπε huawei , xiaomi, oppo, one plus κλπ η Sony ειναι για τους άσχετους

AXI

@petros

Αυτα τους λεω και εγω, αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα η σονυ ειχε προοπτικες στο παρελθον αλλα ειχε πολλα προβληματα σαν συσκευες..

George.g

Αφήστε εμάς τους άσχετους να ασχολούμαστε με τα Sony! Με μια παλιό εταιρεία, που πουλάει αισθητήρες και φακούς στους μισούς Κινέζους κατασκευαστες!!! Και κάτι ακόμα, έχει το ποιο σταθερό Android από όλες τις κινέζιες!!!!

George.g

Όταν η Sony έφτιαχνε φωτογραφικές μηχανές, οι Κινέζοι έσπερναν ρύζι 🌾 σε βάλτους!!!

bezilys

@Petros καλά που τα βλέπεις αυτά ?ακούς εκεί ούτε στην 12 η Sony χαχαχαχα

george

ρε μαγκες αναπηροι στο μυαλό εισαστε;πρωταθλημα κανετε;μετρατε ποντους;μπορει κ η elephone να πουλα παραπανω συσκευες τι παει να πει;φοβερα κινητα ειναι ολα τους,απο samsung κ sony μεχρι xiaomi κ oneplus,κανεις το κουμαντο σου την επιλογη σου κ τελος,δεν αρχιζεις να την υπερασπιζεσαι ομως σαν ζωνταρι σε καφενε κ να κατηγορεις τα αλλα.
υ.γ τα sony ειναι φοβερα κινηρα σε ολα,δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο καθε αλλον κ εχω sony γιατι γουσταρω την εμφανιση του,αν μου αρεσαν τα lg θα ειχα lg.

George.g

George δεν υπερασπιζομαι τυφλά μια εταιρεία! Αλλά τι λέω σε αυτούς, που τυφλά βρίζουν μια εταιρεία που δεν έχει προκαλέσει ΠΟΤΕ, όπως ΆΛΛΕΣ!! πολύ πρόσφατα.

marios

Σαν τη Sony δεν έχει. Ποιά σαμσουνγκ τώρα;

bezilys

Πεστα Μάριο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.