Sony Xperia XZ Premium: Το καλύτερο νέο smartphone στην MWC 2017

H GSMA είναι ο πανευρωπαϊκός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση της έκθεσης Mobile World Congress (MWC 2017), μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της χρονιάς που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Κάθε χρόνο όμως έχουμε και τα βραβεία Global Mobile Awards ή εν συντομία GloMo. Εκεί βραβεύονται οι καλύτερες εταιρείες ανά το κόσμο σε διάφορες κατηγορίες.

Το 2017 δόθηκαν βραβεία σε 40 νικητές και υπενθυμίζουμε ότι η Samsung με το Samsung Galaxy S7 edge πήρε το βραβείο για το καλύτερο κινητό του 2016. Αυτό όμως που έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι και η κατηγορία για το καλυτερο νέο smartphone. Νικητής είναι το ολοκαίνουριο Sony Xperia XZ Premium.

Στην MWC 2017 η Sony ανακοίνωσε τέσσερα νέα smartphones – τα Sony Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XA1 και Xperia XA1 Ultra. Το XZ Premium είναι η ναυαχίδα με οθόνη 5.46 ίντσες 4K, επεξεργαστή Snapdragon 835, κάμερα 19 Megapixel με αισθητήρα 1/2.3” και τεχνολογία Motion Eye για slow-mo videos στα 960 fps.

Μεταξύ των νικητών σε άλλες κατηγορίες είναι η Amazon με το Amazon Echo (Disruptive Device Innovation), η Niantic κέρδισε το βραβείο “Judge’s Choice Mobile App” για το Pokemon.

sony xperia xz premium mwc 2017, Sony Xperia XZ Premium: Το καλύτερο νέο smartphone στην MWC 2017

sony xperia xz premium mwc 2017, Sony Xperia XZ Premium: Το καλύτερο νέο smartphone στην MWC 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Δεν μου αρέσουν τα Sony ειναι η αληθεια αλλα το συγκεκριμενο μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον με το που το ειδα(ουαου) νομιζω οτι σωστά πηρε τον τίτλο του καλυτερου smartphone στην έκθεση αυτη κατά την γνώμη μου!!

Glorious

Γιατί τραγικό??? Η LG δεν ήταν αυτή που άφησε να διαρρεύσει για την αποκλειστικότητα του Snap835 στη SANSUNG, και εν τέλη διαψεύστηκε από την SONY? Επίσης αν διάβαζες πιο προσεκτικά το άρθρο θα παρατηρούσες ότι η GSMA είναι πανευρωπαϊκός οργανισμός. Η LG δεν αυτή που αποφάσισε να φέρει το LG G6 στην Ευρώπη με εκπτώσεις σε hardware? Μη λέμε και ότι θέλουμε!!!!

george

Ειναι πράγματι κόσμημα ειναι έρωτας που λέμε, θα κοιτάς αυτό κ όχι το τι κάνεις στην οθόνη.
Ειμαι τώρα εγω 30 χρονών κ να την βρίσκω με το πλακάκι; Κ όμως αυτές οι γωνίες το καθρεφτιζον σασί ειναι ουαου.
Αυτη ειναι εμφανισιακά συσκευή παιδιά μη τρελαθούμε ΣΥΣΚΕΥΗ οχι το digitizer που θα σου δώσει η sammy άνευ χαρακτήρα άνευ ταυτότητας.
Έχει κορνίζα ε και;την πληρώνω παραπάνω;
Κανονικά η sammy θα πρέπει να σας γυρίσει κ λεφτά πίσω που θα πουλήσει μόνο οθόνη απο γραμμη παραγωγής.
Εύχομαι να πάει καλά, αυτη ειναι υλοποίηση, το αφήνεις διπλα σε iphone κ κάνεις κ τον βαμμένο με tatoo το δαγκωμενο μήλο να ρωτά, ποιο ειναι αυτό ρε ψηλεεεεεεε;

escobar

οχι πλακακι τουβλο θα ελεγα στα 195g!!!
αντε και το επομενο στο μισο κιλο χαχαχα
τρεχτε!!!

djfapples

Το κινητό είναι κόσμημα ότι καλύτερο έχει βγάλει η SONY κ γενικά όλες οι εταιρείες

One

Μπραβο στη Sony και εγω εχω να ενθουσιαστώ ετσι για πολλά χρονια που παίρνω τα προϊόντα της.

Φετος έδωσε πολλα πράγματα μαζί σε μια συσκευή. Ο νεος αισθητήρας imx400 με τα μεγαλύτερα pixel για καλύτερες φωτο σε χαμηλό φωτισμο, τη δυνατότητα βιντεο 960fps για πρωτη φορα στην ιστορια, η οθόνη 4Κ HDR με τη τεράστια φωτεινότητα που αποδίδει 138% στο χρωματικο χωρο sRGB, και επισης πάντα η ποιοτικη μουσική Hi-Res που ανέκαθεν εδινε στις συσκευές της.

Αν το φέρει γρήγορα στις αγορες και το διαδώσει, πιστεύω θα παει καλα και θα ανεβάσει τις πωλήσεις της. Από τη Sony εξαρτάται.

Νick

Sonara the best!

Λευτερης

Οσοι δεν ειχατε Sony κινητο (εννοωντας τα τελευταια 5 χρονια) μην κρινετε τοσο γρηγορα το κινητο. Τα κινητα εχουν πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα απο LG, HTC, Huawei. Επισης η Sony εχει πολυ καλο ιστορικο με τις αναβαθμισεις. Κατοχος LG V20

ΦΝ

Δεν είναι τυχαίες οι πρωτιές….. πραγματικά η Sony έκανε ενα κορυφαίο τηλέφωνο που δύσκολα βρίσκει ανταγωνιστή με αυτά τα χαρακτηριστικά & με το ιδιαίτερο ντιζαιν.
Αν συνεχίσει να πρατει συνεχως δημιουργικά χωρις παύσεις ….μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και στο χώρο των πωλήσεων . Εξαλλου στην τεχνολογια με καθυστέρηση ολοι την ακολουθούν απο τα κινητά με υψηλή ποιότητα ήχου, δυνατές κάμερες σαν φωτογραφικές, ισχυρές μπαταρίες ….τα αδιάβροχα εως 4κ οθόνες με φυσικα χρώματα.

ourttt

Υπέροχο….!!

Πάνος

Και τα υπαλληλάκια συνεχίζουν να σκούζουν για τα bezels… Είναι πολλά τα λεφτά…

Blue dolphin

΄Απατο θα παει και αυτο οπως και ολα τα sony ολα αυτα τα χρονια.
Πολλες καινοτομιες δεν λεω αλλα πρεπει να αλλαγουν σχεδιαστες δεν βαρεθηκαν το ιδιο desing τοσα χρονια ποια!
Εμ το αλλο που ειναι 200g!!! Θα μου πεις τοση λαμαρινα που εχει πανω…. ε ρε sony δεν σε σωνει τιποτα!!!

escobar

τουλαχιστον θα αισθανεσαι καποια ασφαλεια με αυτο κινητο, στην πεφτει ο αλλος για πεσιμο του το σκας μια στο κεφαλι παρτον κατω αναισθητο!!!

liana

Κάτοχος ΧΖ το οποίο λατρεύω κι αυτό εδώ το κινητό πιστεύω δίκαια πήρε αυτόν τον τίτλο. Συγχαρητήρια!

bezilys

Αναμένωμενο να βραβευτεί ως το καλύτερο smartphone αφού τα έχει όλα δεν έχει να ζηλέψει τπ από κανέναν!…..χαρακτήριστικα κορυφαία…..design κορυφαίο……για τους haters ξυδακι!

vladimiros

Αφου ελειπε το S8 πως να μην το επερνε η Sony,επρεπε να ηταν και το S8,εκει μετα να βλεπαμε,πως να μην παρει πρωτια με κατι G6-P10 η κατι Νοκια πραγματικα αδιαφορα,και το τελικο χτυπημα με το καινουριο 3310,αληθεια ρε Νοκια τωρα?? επειδη τα πας ασχημα στις πωλησεις ειπες να μας θυμισεις τα παλια σου χρονια….τραγικο!

george

Vladimir εάν πάρεις το s8 κανε το μετα το εξαμηνο. Προβλέπω να παράγει πάλι φλόγες έτσι μπιμπα που θα είναι ολα μέσα με ανύπαρκτο σασί. Περίμενε ακου που σου λεω μη γίνεις beta tester.

Nick

Ποτέ μου δεν κατάλαβα εδώ μέσα την ψύχωση των περισσότερων – φαν και μη όλων των εταιρειών – με τις πωλήσεις που έκαναν προηγούμενα μοντέλα κινητών και τις αναμενόμενες που θα κάνουν τα εκάστοτε προσεχή νέα τηλέφωνα. Και το ξαναλέω, ισχύει για όλες τις εταιρείες, όχι μόνο για την Sony. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, σου αρέσει και έχεις την οικονομική δυνατότητα, το παίρνεις. Δεν σου αρέσει ή δεν το αντέχεις οικονομικά (ή και τα δύο), δεν το παίρνεις. Τι κάθεστε και σχολιάζετε συνέχεια μόνο το πόσο θα πουλήσει το κάθε τι – και τάχα μου από αυτό θα εξαρτηθει και θα βγει το ΠΟΡΙΣΜΑ για το αν τελικά είναι καλή η κάθε συσκευή, από το τι θα επιλέξει σοφά η πλειοψηφία (sarcasm) – αντί να σκεφτεί ο καθένας πολύ απλά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αναμενόμενων πωλήσεων και λοιπών ματαιόδοξων σκεψεων ( τύπου ‘πόσο συχνά θα το βλέπω στα τραπέζια στην καφετέρια? ‘ ) αν του αρέσει ή όχι και τέρμα. ΥΓ. Ένα άλλο που ποτέ μου δεν κατάλαβα είναι το πως είναι δυνατόν 9/10 φορές τα πιο δημοφιλή post εδώ στο techblog να αφορούν την εταιρεία που κλείνει εδώ και 3-4 χρόνια σύμφωνα με αρκετούς χαχα. Ώρες ώρες μου δίνετε την… Συνέχεια »

Γιάννης

Δικαίως θεωρείται το καλύτερο και ομορφότερο. Μακάρι να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα χειρότερα G6 και S8.

John

Μάλλον στην συγκεκριμένη έκθεση θα ήταν το μόνο νέο κινητό που παρουσιάστηκε.

Chris_BMW

Με 4Κ οθόνη ,και.. μα αυτήν την μπαταρία σε αυτές τις Ιντζες μερα δεν το κόβω να βγάζει ..

Κατα τα αλλα ωραία συσκευή με πολυ δυνατά χαρακτηριστικά .. Ιδιαίτερα η κάμερα που με σωστό software πιστεύω θα δώσει τρομερά αποτελέσματα ..

Nick

@Γιάννης, το να ξεπεράσει σε πωλήσεις το S8 είναι όνειρο θερινής νυκτός. Όταν οι Ιάπωνες έβγαλαν αρχές του 2013 το πρώτο αδιάβροχο τηλέφωνο Xperia Z (σε ναυαρχίδα αδιάβροχο, από το ξεκίνημα της Sony Mobile το ’12 είχαν λανσάρει τα Xperia Go & Acro S που ήταν αδιάβροχα) και έκτοτε βγάζουν ανελλιπώς βελτιώνοντας κιόλας τα επίπεδα αδιαβροχοποίησης μοντέλο με μοντέλο, και έρχεται μετά από 2-3 χρόνια η Samsung και βγάζει και εκείνη (το S5 δειλά δειλά ήταν ανθεκτικό σε πιτσιλιές αν θυμάμαι καλά) και βλέπεις ότι σαν εταιρεία αναφοράς σε θέμα αδιαβροχοποίησης όλα τα site συμπεριλαμβανομενου και του techblog έχουν την Samsung και…την Apple, καταλαβαίνεις ότι πρακτικά το μάρκετινγκ της Sony είναι ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ. Και μένα μου αρέσει να βλέπω στο Champions League τα Xperia πλάι στα PS4, οι άλλοι όμως τα διαφημιζουν σε κάθε στάση λεωφορείου, μέχρι και στις δημόσιες τουαλέτες που λέει ο λόγος. Ο κόσμος βλέπει τους celebrities να χρησιμοποιούν Xperia στις ταινίες – εκείνες των στούντιο της Sony προφανώς – αλλά στην πραγματική ζωή βλέπει τα ίδια άτομα με iPhone & Galaxy στο χέρι. Και ο κόσμος μιμείται ξέρεις.

Γιάννης

@Nick

Το ξέρω ότι είναι όνειρο θερινης νυκτός, αλλά λέμε πιο έπρεπε να είναι το σωστό στην παρούσα φάση. Αυτό το κινητό της Sony είναι κόσμημα πραγματικά.

ΓιάννηςΑλ

Nick Οι Sony haters για μένα έχουν απλό προφίλ καταναλωτή.
Η Sony ήταν πάντα ακριβή για τον μικροαστο Ελληνα. Έτσι ο,τιδηποτε αγοραζε τη δεκαετία του 80 και 90 που μεγάλωσαν οι περισσότεροι ήταν ένας φθηνοτερος συμβιβασμός (Samsung, Philips, aiwa, Sanyo, LG κτλ).Αλλά πάντα ζηλεύαν αυτούς που είχαν Sony..( στερεοφωνικά τηλεοράσεις car audio, vaio στη συνέχεια κτλ.
Έφτασε η εποχή των smartphones που αρκετές από αυτές τις μάρκες άφησαν πίσω τη Sony ( σε πωλήσεις) οπότε όλοι αυτοί που από παιδιά ζηλεύαν τη Sony ως κάτι ακριβό βγάζουν τη χολή τους και θέλουν να κλείσει..
Δυστυχώς για αυτούς η Sony παραμένει τέραστια εταιρεία. Συνεχίστε να ζηλευετε και να βρίσκετε παρηγοριά σε πωλήσεις και bezels…

Nick

Χαχαχαχ έλιωσα ο άλλος λέει είναι 195 g λες και είναι 195 κιλά το έγραψε. Τι διαολο ρε φίλε το ψοφημι είσαι και δεν σηκώνεις 195 γραμμάρια; Όσο για τούς άλλους με τα bezels αυτοί ότι και να βγάλει η Sony πάντα θα βρίσκουν τρόπους να κράζουν απλά τα πράματα σου αρέσει το τσιμπάς αν όχι πας σε άλλο.

JohnWave

Δεν καταλαβαίνω την τόση χαρά των οπαδών της Sony με αυτή την ανάδειξη. Βγήκε το καλύτερο κινητό στη συγκεκριμένη έκθεση παρουσίασης κάποιων νέων συσκευών. Στην ουσία είχε απέναντί του το LG G6 με περσινό επεξεργαστή και το Huawei P10. Ανάμεσα λοιπόν στο ΧΖ και το P10, οι ανέδειξαν καλύτερο XZ premium λόγω κάποιων καλύτερων χαρακτηριστικών στα χαρτιά αφού οι συσκευές δεν έχουν δοκιμαστεί. Ναι και ;

Αν το XZ premium βγει καλύτερη συσκευή για το 2017 μέσα από πολλά sites και αφού φυσικά θα έχουν κυκλοφορήσει και δοκιμαστεί όλες οι ναυαρχίδες, τότε ναι εδώ θα είμαστε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Sony.

apostolos

Nick έχεις πλάκα, μιλάς για ψύχωση και εσύ γράφεις σεντόνι

herc

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν οι πωλησεις, με το ποιον και την αξια του καθε κατασκευαστη.Η Hyundai εχει περισσοτερες πωλησεις απο την BMW.Με ενδιαφερει εμενα που δεν κραταει η μιση Ελλαδα και υφηλιος μαζι Sony;Oχι.Δεκαρα δεν δινω.Εμενα μου αρεσουν τα κινητα της.Τα θεωρω τα καλυτερα και τα μονa που εχουν ταυτοτητα σχεδιαστηκη, καθως ΟΛΑ τα υπολοιπα μοιαζουν.Εχουν ποιοτητα.Eιναι ξεχωριστα και μακαρι η εταιρεια να εχει κερδη, γιατι αυτο ειναι που εχει σημασια και οχι να κρατανε ολοι Sony κινητο στα χερια.

Bombardo7

Κάτοχος Z5 premium, ξέρω καλά τι έχω στα χέρια μου! Περιμένω τον διάδοχο! Επίσης για τα παιδιά εδώ που μιλάνε για το βάρος τραγικοι απλά! Επίσης γούστα είναι αυτά, ελεύθερη αγορά υπάρχει παίρνεις ότι γουστάρεις! Όσο για την Sony κακό marketing και πολύ υποτιμησει! Πολύ! Βγάζει πολύ αξιοπηστα τηλέφωνα που πραγματικά πατάνε ότι υπάρχει στην αγορά. Άποψη μου πάντα!

manosz

Καλα τα βραβεια ειναι να χαμε να λεγαμε..θα παρουν ολες οι εταιρείες απο ενα για να ειναι ολοι ικανοποιημένοι..οπως καθε χρονο..αν κ κατοχος p9 ανεκαθεν συμπαθουσα σονι..

marios

Φαίνεται καλό όσον αφορά το hardware αλλά προσωπικά το design του το βρίσκω πολύ κακό. Άσχετα από αυτό όμως, έχω να αγοράσω Sony 2 χρόνια, έχει βελτιωθεί καθόλου το support της για καινούργια Updates?

JP

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που γράφουν θετικά για τα κινητά της Sony είναι 50 ετών και πάνω και έχουν μείνει στην δεκαετία του 90 όταν οι Ιάπωνες δεν είχαν ξεπεραστεί ακόμη από Κινέζους και Κορέατες σε όλους τους τομείς.

escobar

moto Z 5.5 inch 136g
sony xz 5.5 inch 195g

well done

bezilys

@escobar γτ συγκρίνεις ίντσες δεν έχω καταλάβει το βάρος δεν το κάνουν οι ίντσες αλλά το από μέσα του κινητού….

Gianis

Εν έτη 2017, βγάζεις χειρότερο κινητό σχεδιαστικά, από όλες τις εταιρείες. Στο Frame χωράει οθόνη 5.5 ιντσών, και εσύ έχεις βάλει 4.6, με bezels εποχής iPhone 4. Είμαι σίγουρος για την αποτυχία αυτού του κινητού. Είμαι Apple hater, αλλά εδώ μιλάμε για μεγάλη πατάτα. Πάρε τα specs sony, και …., κινητό με 32πύρηνο επεξαργαστή, 64gb ram, 512 μνήμη, 45 megapixel, για να κρατάει 15 ώρες ανοιχτό στο facebook, και να βαράει selfie ο κάθε μακάκα στη τουαλέτα του dogs. ουτε καν. μεγάλο fail, κρίμα

Georgios Papadopoulos

το κινητο βγαζει παραμορφωμενες φωτογραφιες φαινεται καλυτερα στον υπολογιστή.
ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ παιδια οι κατοχοι να το ελεγξουν καλυτερα. Μηδεν ποιοτικος ελεγχος απο την sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.