Sony Xperia XZ Premium: Από 749 ευρώ η τιμή του στην Ευρώπη

Sony Xperia XZ Premium price, Sony Xperia XZ Premium: Από 749 ευρώ η τιμή του στην Ευρώπη

Το Sony Xperia XZ Premium, ή αλλιώς το κινητό που πήρε τον τίτλο του “καλύτερου νέου smartphone στην MWC 2017”, ετοιμάζεται σιγά σιγά να βγει στα ράφια των καταστημάτων. Πρόσφατα μάθαμε ότι θα γίνει διαθέσιμο στην Γερμανία από 1η Ιουνίου, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε πληροφορίες για την τιμή του.

Η Sony έρχεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα του Sony Xperia XZ Premium στην Ευρώπη.

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προ-παραγγελίες και η κυκλοφορία θα είναι σταδιακή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες αγορές θα προηγηθούν από κάποιες άλλες. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου με τιμή μεταξύ 749 και 769 ευρώ (ανάλογα με τη χώρα).

Όσοι κάνουν τις πρώτες προ-παραγγελίες θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι MBR-100ABN wireless noise-cancelling ακουστικά, τα οποία κανονικά κοστίζουν έως και 300 ευρώ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζει Quick charge 3.0, το Sony Xperia XZ Premium δεν θα έχει quick charger στο κουτί (οι σκανδιναβικές χώρες θα έχουν).

Sony Xperia XZ Premium price, Sony Xperia XZ Premium: Από 749 ευρώ η τιμή του στην Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Το καλύτερο κινητό στην τιμή αυτή…(α ρε Sony έβγαλες το ραδιόφωνο κι εσύ…)

Expert .C

Σορρυ κιολας αλλα specs του τυπου FM, double sim κτλπ τα ζητανε μονο τριτοκοσμικες χωρες τυπου ινδια, Ελλαδα, Αφρικη. Ζητατε μια τεχνολογια (FM) που εχει βρεθει απο το 1933 να χρησιμοποιετε ακομα στα κινητα μας. Σε ολες τις Ευρωπαικες χωρες εχουν ενσωματωσει εδω και πολλα χρονια το Digital audio broadcastion η αλλιως Dab Radio ( ψηφιακο ραδιοφωνο). Εδω στην μπανανια ζηταμε μεχρι και 2η Sim που η πλειοψηφια την ζηταει για να εχουμε απο αλλο παροχο τα data απο αλλου voice. Επειδη τα δικτυα μας ειναι τοσο πισω και εχουμε αθλιες χρεωσεις και αθλια καλυψη 4G. Παιδια στο iphone 9 η στο galaxy s9 η οπως τα λενε μην ξεχασετε να ζητησετε και μεσαια (ΑΜ) τοσος κοσμος ακουει………..

John

Καλύτερο ως προς τι; Οθόνη , κάμερα , σχεδιασμό; Γιατί και ως προς το πρώτο (IPS) και το τελευταίο (παρωχημένο σχέδιο\) υστερεί αρκετά. Σε κάμερα το πιο πιθανό είναι να είναι πολύ καλό αλλά κανείς δεν δίνει τόσα λεφτά για ένα κινητό που έχει μόνο καλή κάμερα.

Λευτερης

Με διαφορα το καλυτερο μαζι με τα S8. Oσοι δεν ειχατε ποτε Sony κρατηστε μικρο καλαθι. Μπορει στο παρελθον να ειχαν ελλειψεις και μηδενικο marketing αλλα εχουν ποιοτητα που λιγα κινητα εχουν στην αγορα

tester

@Expert Φίλε μου η πλειοψηφία που θέλει δύο sim είναι γιατί έχει δύο κινητά, τις περισσότερες φορές επαγγελματικό και προσωπικό. Μην τα μηδενίζεις όλα. Επίσης και ο τροχός ανακαλύφθηκε πριν κάτι χιλιάδες χρόνια και ακόμα τον χρησιμοποιούμε. Να τον καταργήσουμε και αυτόν; Ελάχιστες χώρες έχουν DAΒ και σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία για να δικαιολογεί την καταργηση ενος πάμφθηνου δέκτη FM.

Expert .C

Φιλε @tester οι περισσοτεροι ανθρωποι που εχουν 2 κινητα (επαγγελαμτικο – προσωπικο) τουλαχιστον στις ευρωπαικες χωρες και στην Αμερικη. Το επαγγελματικο κινητο το προσφερει η εταιρια και την συσκευη καθως για security reason απαγορευεται να τα εχεις στο προσωπικο σου κινητο καθως ολα τα εμαιλ σου εγραφα τις εταιριας ειναι της εταιριας οποτε υπαρχει θεμα confidentiality. Τα security και confidentiality reason προφανως ειναι ανυπαρκατα στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα οποτε απο την μια καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

George

John πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί η ips οθόνη των φετινών xperia μπαίνει στα αρνητικά;
Δεν μπορώ να καταφέρω να πάω σύμφωνα με την σκέψη σας.
Είναι καταπληκτικά πάνελ με φοβερά χρώματα κ ευκρίνεια.
Οθόνες αριστουργήματα.
Τόσο λάθος βλέπω;

gtas

@John φαντάζομαι για την οθόνη το έχεις πιάσει στα χέρια σου και το λες. Επίσης 4Κ HDR. όταν μάθει η σαμμι/ απλ τι είναι πείτε το μας. ΑΑ.. κ μην ξεχάσουμε.. 960fps.. τι απάντηση έχουν οι υπόλοιποι?? Hater χωρις λόγο και αιτία.. άλλο να μην σε αρέσει το σχέδιο και άλλο να διαβάζουμε οτι να ναι λογικές.

ΝΙΚΟΣ

@Expert.C Ακριβώς ότι είπες. Εδώ στην μπανανία μπερδεύουμε την που..α με την βου..α

Asos206

Παιδιά έτσι είναι… Στο εξωτερικό σου δίνουν άλλο κινητό για τη δουλειά σου, και όσο για το ραδιόφωνο, το data einai πολύ φθηνό και όλοι ακούνε ράδιο μέσο τον apo. Όσο αφορά των σχεδιασμό… Γούστα είναι αυτά. Είδα σε μαγαζί το ς8, τη να πω, έχει όλα τα καλά του κόσμου πανό του… Αλλά τόσο μακρόστενο δε το περίμενα. Προσωπικά δε μου άρεσε… Είπαμε γούστα είναι αυτά.

@tito

Θα αρχίσουμε πάλι με σχόλια που δεν εχουν σχέση με την τεχνολογία αλλά με το ντιζάιν, τα μπεζελς,από πίσω είναι ίδιο με το τάδε, από μπροστά μου θύμιζει το παραταδε κτλ κτλ. Κάποιοι δεν δίνουμε τόσο βάση στο πως είναι το κινητο αλλά μας ενδιαφέρει το τι προσφέρει. Το τι προσφέρουν τα κινητά Sony είναι γνωστό, μην λέμε τα ίδια.Η τιμή με το δωράκι είναι μια χαρά.

vladimiros

Μην δουν μερικοι Sony κατευθειαν να κραξουν 750-800 δεν ειναι καλα δηλαδη? οσο ειχε και το Ζ5πριμ πριν 1,5 χρονο και τωρα ιδια τιμη παλι..ενω η σαμμη τι εγινε? 100+ ανεβηκε και στα 2 μοντελα…ακομα δεν εχουμε δει το κινητο τι καμερα-οθονη-επιδοσεις εχει..πιθανον να ειναι πισω απο S8 ωραια το παραδεχομαι..αλλα μιληστε μια φορα με την ειλικρινεια σας και πειτε αποψης..
Δε μπα να εχει καλυτερη καμερα-οθονη το S8 εγω παλι την Sony θα προτιμησω,αλλα εχω πει καποια μειον τις ομως..δεν θελω να τα ξανα λεω..

George

Κάμερα οθόνη επιδόσεις πίσω από το s8 μάλλον;
Δε νομίζω.
Ήδη το xzs έχει σκοτώσει το s8 σε επιδόσεις κάμερα ειδικά βίντεο με 820 emmc μνήμη αυτό με 835 efc 2,1 περιμένετε κ θα δείτε.
Φέτος είναι η χρονιά της sony.
Οι πωλήσεις είναι άλλο πράγμα σε όλα στην ζωή αλλά φέτος η sony έκανε τα απλά καλά.

Παναγιώτης

Το ότι δεν θα έχει ταχυφορτιστη μέσα στο κουτί είναι μεγάλη βλακεία που την κάνει μόνο η Sony! Γιατί ? Κατά τα άλλα μια χαρά είναι!

vladimiros

@ George Ακου πως εχουν τα πραγματα επειδη εχω δει καποια συγριτικα..αποτι φαινεται την μερα το xzs ειναι καλυτερο απο το s8,το βραδυ ναι μεν ειναι πολυ καλυτερο το s8..το εχω πει πολλες φορες μετραει και το χαμηλο iso,και η Sony δεν το κατεβαζει για κανεναν λογο
Το βιντεο ειναι απο το Gsmarena και οχι απο το ψευτικο Dxomark που βαζουν οτι νανε βαθμολογιες!
https://www.youtube.com/watch?v=Ryjq54QTlfc

Ιωάννης jb

Μόνο 749?? Ελλαδα?? 829??
Νομίζω πάει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό!
Το z5 premium έκανε 899!
Βέβαια τώρα κάνει στο skroutz τα μισά!

Παπαροκας tiamat

Expertc στη μπανανια το ελλαδισταν ! θα εχει βγει το galaxy s18 και θα λενε καλο αλλα αν δε βαλει η sammy ραδιοφωνακι εγω δε το παιρνω

vladimiros

Εχεις δικιο Ιωαννη το Ζ5pre. ξεκινησε απο τα 899..ακομα ενας λογος καλυτερα για το ΧΖprem.γιατι πανω απο 850 δεν θα κανει εδω στην χωρα μας!

bezilys

@John η τρολαρεις ή δεν έχεις πιάσει ποτέ κινητό Sony. Έχει βελτιωθεί κατά πολύ η οθόνη από πάλια αλλά εσύ μου φαίνεται είσαι ακόμα στο 13. Δεν είναι μόνο κάμερα είναι και επιδόσεις με 4 Giga και 835 με συνδυασμό το ελαφρύ της Sony θα πετάει

George

Vladimiros το είδα το βίντεο πράγματι μεγάλη υπέρ sammy η διαφορά αλλά δε ξέρω εάν πρέπει να το πιστέψω ειδικά στην φοβερή λεπτομέρια του s8 στον χαμηλό φωτισμό,ουαου τόσο πολύ;με χαμηλό φωτισμό;σε άλλα βίντεο οι διαφορές είναι ελάχιστες κ κρίνονται πιό πολύ από το προσωπικό γούστο π.χ πως σου φαίνονται οι χρωματισμοί στα δικά σου μάτια.τελος πάντων κ τα 2 τούμπανο είναι δε χωρά συζήτηση.

One

@vladimiros Εγω προσωπικα πιο πολυ εμπιστεύομαι το Dxomark απο το Gsmarena. To Dxo κανει τα test των Sony στα 8 ή 12mp που ειναι το κανονικο ειδικα σε χαμηλό φωτισμό ενω αντιθετα το Gsmarena ανεβαζει την ανάλυση στα 23 ή 19mp που ειναι καλα σε καλο φωτισμό αλλα στο χαμηλό φωτισμό εχουν θόρυβο. Το σωστό ειναι να γίνονται οι συγκρίσεις στην ιδια ανάλυση και οχι διαφορετική, αλλα που φαινεται το Gsmarena κανει σκοπιμως το ιδιο λαθος συνέχεια.

Και ενα φρέσκο συγκριτικό Galaxy S8 Plus vs Sony Xperia XZs vs Apple iPhone 7, που για μενα δειχνει πραγματικά τι τρομερο αισθητήρα έβαλε η Sony φετος στα τηλέφωνα της:

https://youtu.be/MKxVEK4cTGk

Παπαροκας tiamat

Αφηστε τα αυτα ρε! Και της προγιαγιας μου το κινητο καλα τραβα την ημερα!
Τη νυχτα τι γινεται ??

vladimiros

Ναι ρε One και εγω Sony εχω και υποστιριζω κιολας..και χαιρομαι που σας αρεσει και σε εσας!
Το βιντεο το ειδα προσεκτικα.. εγω θα εβαζα πρωτα το S8 μετα το ΧΖs κ τελευταιο το iPhone 7..την ημερα η φωτογραφιες S8 κ ΧΖs αλλου υπερ το ενα αλλου το αλλο..το βραδυ ομως πρεπει να προσεξες οτι το S8 ηταν καλυτερο..αρα σαν συνολο το S8
Οπως ειπε ο @George και τα 2 ειναι τουμπανα ειναι…ειδα πριν λγο ενα Ελληνικο Hands on του S8 ισως το ειδατε και εσεις..και ο φιλος ειπε παρα πολυ καλα λογια για την καμερα του S8 μην πω ξετρελαθηκε..και μακαρι να ειναι ετσι και με το ΧΖπρ. καλο ξημερωμα σε ολους!

TheoAlex

Είδα το άρθρο γρήγορα και ειδα 479 ευρώ, σκέφτηκα καιρός να προτιμήσω σονυ…. Μετά είδα τα 749 χαχαχα

Nt zar

Ακούω εδώ και χρόνια ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Sony και στους πίνακες παγκόσμιων πωλήσεων ούτε στο 1%.Δε σημαίνει ότι επειδή έχουμε Sony εδώ πέρα ότι συμμεριζονται οι αγοραστές παγκόσμια τη δικιά μας εντυπωση . Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει.

Αλεξης

Ακούω για bezels και διαφημιζεται συνεχώς το s8 λες και δεν έχει bezels αλλά να σας πω κάτι μάπα το καρπούζι το xiaomi MI mix που δεν έχει καθόλου bezels και είναι από κεραμικο πλάτη ούτε μια διαφήμιση…….. Αυτό είναι κινητό επόμενης γενιάς τη Samsung Sony και μαλακιες μου λέτε……σαν την xiaomi τίποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.