Sony Xperia XZ1 Compact: Επίσημα με οθόνη 4.6 ιντσών [IFA 2017]

To Sony Xperia XZ1 Compact, ο μικρός αδερφός του Xperia XZ1 παρουσιάστηκε στην IFA 2017. Διακρίνεται για την compact κατασκευή του στις 4.6 ίντσες, ενώ μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με τον μεγάλο αδερφό του.

Sony Xperia XZ1 Compact announcement, Sony Xperia XZ1 Compact: Επίσημα με οθόνη 4.6 ιντσών [IFA 2017]

Το Xperia XZ1 Compact έρχεται με οθόνη 4.6 ιντσών, ανάλυσης 720p με αναλογία 16:9. Ενσωματώνει το Snapdragon 835 και η RAM του είναι στα 4GB. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 32GB.

Η κάμερα στην πλάτη του έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 19MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K και βίντεο σε slow motion 720p στα 960fps. H selfie κάμερα έρχεται με super-wide-angle αισθητήρα ανάλυσης 8MP.

Sony Xperia XZ1 Compact announcement, Sony Xperia XZ1 Compact: Επίσημα με οθόνη 4.6 ιντσών [IFA 2017]

Sony Xperia XZ1 Compact announcement, Sony Xperia XZ1 Compact: Επίσημα με οθόνη 4.6 ιντσών [IFA 2017]

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.700mAh. Όπως και το XZ1 και το XZ1 Compact θα έρχεται με το Android 8.0 Oreo.

Έρχεται με πιστοποίηση IP65/IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη.

Θα διατίθεται σε μαύρο, λευκό ασημί, μπλε και ροζ χρώμα.

Το Xperia XZ1 Compact θα έρθει λίγες εβδομάδες αργότερα με την τιμή του να αναμένεται στα 599.99 δολάρια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

73 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Impressive-Instant

Παρά πολύ δυνατή πρόταση από την Sony στις >5 ίντσες. Δεν έκανε σχεδόν καμία παραχώρηση σε σχέση με το μεγάλο.

Παπαροκας tiamat

ανετα χωρουσε 5.1 ιντσες σε αυτό το καλούπι!

Κώστας Ζ.

Snapdragon 835 με 4gb ram σε 720p οθόνη. Ποιος ξέρει τι παπαδες φτιάχνει αυτό το διαμάντι

Georgerapp

Ξερουν οι κατοχοι των z5c και ειδικά των z3c τι παπαδες κανανε τα μικρά την εποχή τους.
Απλα ειναι εργαλεια.

Γιώργος Κ.

Στο τρίπτυχο compact / 720P / 600€ (!) κάτι δε μου κολλάει…

Legend

αισχος πια
και τα 3 ειναι ιδια..
οτι χειροτερο sony απλα

Κώστας Ζ.

@Legend να υποθέσω οτι τα s8/s8+/Note8 δεν έχουν καμία ομοιότητα, ε;

keysmith

@Γιώργος
Η πυκνότητα των pixel στις 4.6” είναι πάνω από 300 ppi . Και να είχε παραπάνω ΔΕΝ μπορείς να τα δεις άρα μόνο επιδώσεις (και άρα και αυτονομία λόγω άσκοπης κατανάλωσης) θα αφαιρούσαν αν ήταν παραπάνω.

Κάπου έχεις ακούσει ότι δεν βλέπουμε παραπάνω από 300ppi.. Και να βλέπουμε (που δεν) δεν έχει καμιά σημασία τα 300 is more than enough..

Ιωάννης jb

Κώστας Ζ.. Ο τύπος έχει κάνει το ίδιο σχόλιο και στα 3 νέα κινητά το έχει κάψει για τα καλά!! Όπως βέβαια και πολλοί άλλοι..
Τέτοιο μίσος για την εταιρία Sony δε μπορώ να το καταλάβω.. εντάξει ούτε εγώ έμεινα ευχαριστημένος ήθελα το κάτι παραπάνω…
Περισσότερο κιόλας επειδή δε με ενθουσιάζει το design το οποίο όλοι οι άσχετοι κράζουν λες και ειναι το πιο άσχημο και αυτό που έχει στις συσκευές της 19 χρόνια..
Δεύτερο ρε το φοράει τι να κάνει να το αλλάξει πάλι την ώρα που άλλες τα έχουν όλα ίδια??
G6 με v30 αλλαγή πουθενά..
S8 με note 8 αλλαγή πουθενά..
Μόνο εδώ κράζουν αλλά όταν ο κόσμος είναι άσχετος και βγάζει συμπέρασμα από το ποσοστό στη παγκόσμια αγορά και επειδή είχε ένα xperia go πριν 5 χρόνια και του έβγαλε τη πίστη τι να πεις..

Επί του θέματος συσκευή με τόνους τεχνολογίας ένα design που εδώ δε το χαλάει τόσο όσο το μεγαλύτερο, θα περίμενα σχόλια άκρως θετικά…
Το μοναδικο πλέον μικρό σε μέγεθος οθόνης Android… αλλά μεγάλο σε όλα τα υπόλοιπα… Απίστευτα χαρακτηριστικά μπράβο ρε sonara

ChristossOriginal

@Georgerapp ξέρουμε ξέρουμε…κατοχος του Z3 compact και το μικρο απλα φυσαει ακομη. Προσωπικα το θεωρω το πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο της σειρας compact. Το πιο ομορφο, μικρα περιθωρια οθονης, μεγαλη μπαταρια, τεχνικα ιδιο με το μεγαλο Z3 (εκτος RAM αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κολληματα τοσο καιρο) και το πιο λεπτο της σειρας. Δεν ξερω γιατι εχει “κολλησει” η σειρα compact απο τοτε. Περα απο τα τεχνικα που εξελισσονται, σχεδιαστικα κανει βηματα προς τα πισω και δεν ξερω γιατι εφοσον εχεις καταφερει σαν εταιρεια να βγαλεις ενα Z3 compact γιατί δεν μπορεις να το επαναλαβεις και βγαζεις πιο χοντρα τηλεφωνα. Αυτο μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση οταν απο το Z3 compact εβγαλαν το Z5 Compact…

Εαν εβγαζε κατι αντιστοιχο με το Z3 Compact εμφανισιακα αλλα με τα σημερινα τεχνικα χαρακτηριστικά, πιστευω θα εσκιζε!

Ιωάννης jb

Τιαματ ξεκόλλα ρε φίλε τι 5,1;;
Σου έχει κάνει κάτι η Sony;; τι χαζομάρες πάλι λες;;
S7 με 5,1 οθόνη και διαστάσεις 142.4 x 69.6 x 7.9 mm
Έλα πάρε και του κόμπακτ 129 x 64 x 9.3 mm

antonis

Η σειρα compact της Σόνυ συνεχίζει την επιτυχία της.Το μονο κακό είναι η τιμή που είναι τσουχτερη, αλλά απ την αλλη έχουν υψηλές προδιαγραφές.Δεν μπορω να καταλάβω μερικούς που λένε για το σχεδιασμο της Σόνυ,δηλαδή τι παραπανω έχουν τα samsung η τα huaewei;Επειδη δεν εχουν στρογγυλεμενες γωνιες;Κινητα ειναι ρε παιδια.Εγώ τα θεωρώ απ τα ωραιότερα κινητά.Το μονο που με απομακρύνει απο τη σειρα compact είναι η τιμή που ξεφεύγει πολύ απ το δικο μου budget._Τέλος να πω οτι είναι η μοναδική εταιρία που έχει μικρά κινητά αλλά απ την αλλη έχει και κινητα-παντοφλες όπως xa1 ultra.

antonis

Η σειρα compact της Σόνυ συνεχίζει την επιτυχία της.Δεν μπορω να καταλάβω μερικούς που λένε για το σχεδιασμο της Σόνυ,δηλαδή τι παραπανω έχουν τα samsung η τα huaewei;Επειδη δεν εχουν στρογγυλεμενες γωνιες;Κινητα ειναι ρε παιδια.Εγώ τα θεωρώ απ τα ωραιότερα κινητά.Το μονο που με απομακρύνει απο τη σειρα compact είναι η τιμή που ξεφεύγει πολύ απ το δικο μου budget._Τέλος να πω οτι είναι η μοναδική εταιρία που έχει μικρά κινητά αλλά απ την αλλη έχει και κινητα-παντοφλες όπως xa1 ultra.

georgerapp

παντως το 5,2 ηταν αχρειαστο αλλα το compact ειναι ο μοναδικος εκπρόσωπος του δυνατου chipshet σε συσκευη παλαμης.

keysmith

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άλλοι δεν βγάζουν ένα αξιοπρεπές μικρό..

δε δέχομαι δεν υπάρχει ζήτηση. Μπορεί να μην είναι η πρώτη διάσταση σε επιλογή και αυτή σήμερα να είναι η 5.2-5.5 αλλά υπάρχει ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ποσοστό που θέλει 10% (ότι δημοσκοπήσεις βλέπω είναι πάνω από 10%) που αν αναλογιστούμε το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ανταγωνισμό (στις >5 υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί άρα και ανταγωνισμός) θα ήταν φοβερή εμπορική επιτυχία. Δεν χρειαζόταν πολλά μοντέλα. Μερικά μόνο. Ένα να έβγαζε η xiaomi, πχ redmi 5 mini (στις 4.7”) με καλούτσικο επεξεργαστή (SD 6XX) και θα έκανε μεγάλη επιτυχία.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά

djfapples

Το πιο δυνατό μικρό smartphone που έχει βγει ποτέ!!!! 🎆

Ag.Mi

Το πιο φοβερό είναι ότι κάποιοι το βλέπουν σαν επιτυχία. 😬😬😬λίγοι βέβαια μιας και συντριπτική πλειοψηφία βλέπει αυτό που βλέπουν όλοι. Ένα άσχημο ακριβό και βαρετό πλακάκι που κάνει ό,τι κάνουν πολύ φτηνότερα και πολύ ομορφότερα κινητά. Ξέρω ξέρω, είμαι άσχετος, hater, δεν έχω επαφή με τεχνολογία και δεν ξέρω όσα καποιοι “ειδικοι”. Τυχαίνει βέβαια το ίδιο να πιστεύει ο οποιοσδήποτε υπάρχει γύρω μας.

Georgerapp

Ag.mi καταρχην μιλαμε για το μικρό κ το μικρό ειναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στα μικρά τηλέφωνα με αυτο το chipset οπότε ποια άλλα;οοολα τα αλλα είναι αρκετά πιό μεγάλα.
Πάει αυτό.
Το πολυ φθηνότερα κάνουν το ίδιο; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ.
Το ίδιο δηλαδή ισχύει κ με ολα όσα φορούν τον 835;με s8 u11 κ.α;
Πολύ φθηνότερα έχουν τον ίδιο φακό;
Καπου πάνω στην εμπάθεια σου σε έχασα.
Ειναι ναυαρχίδα οπως κ άλλες απλα δε σου αρέσει.το να λες πράγματα χωρίς λογική ειναι όμως λάθος.

VG

Εχώ ακόμα το moto g πρώτης γενιάς. Εχει βγει ή θα βγει κάτι καλό και οικονομικό στις 4,5 ιντσες; Μέχρι αυτές τις ίντσες πάω για κινητό.
Ευχαριστώ πολύ !!!

Γιώργος Κ.

Vg η καλύτερη επιλογή που έχεις αυτή τη στιγμή και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή είναι το iPhone SE. Στα 270€, ωστόσο δεν είναι android αλλά είναι πολύ πιο φτηνό από το compact

football 4 life

στα 4′-4.7′ ειναι μια χαρα το κινητο παραπανω ειναι παντοφλα και δεν χωραει στην τσεπη!!
ελπιζω να πραξουν το ιδιο ολες οι εταιριες!!
αμαν πια αυτη η μανια με 5′-5.5′ κινητα!! υπαρχουν πολλα ατομα που θελουν κανονικα κινητα
και οχι ταμπλετ!!

Γιώργος Κ.

keysmith μια διαφορά από άλλες οθόνες θα τη βλέπεις πάντως. Πχ δε θα μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με άλλες κορυφαίες οθόνες όπως του s8 η του v30 με το οποίο σχεδόν θα κάνουν και τα ίδια λεφτά (!). Ας μείωνε λίγο τα specs μια και με τον 820 και 3 ραμ μια χαρά τα πάνε τα Sony και ας έριχνε την υπερβολικά υψηλή τιμή

bezilys

@football 4 life κοίτα στην ζτεπι χωράνε και μεγαλύτερα κινητά αλλά ναι έχεις δίκιο γτ άμα σκέυτεις ότι του βάζει και μια έξτρα θήκη του αυξάνεις και όγκο άρα μεχρι 5 είναι καλά

georgerapp

Γιώργος Κ. ξαναπεστο εαν ποτε σου δωθει η ευκαιρια να παιξεις hdvideos διπλα διπλα sony με samsung και να εχεις ενεργοποιημενο το xreality engine στο sony απο τις ρυθμισεις οθονης.η καραμελα πρεπει να σταματησει.

Γιώργος Κ.

Συνονόματε μπορείς να δεις πολλά posts μου που έχω αναφέρει πως ήμουν κάτοχος του Ζ3 το οποίο είχε κι αυτό x reality. Το να συγκρίνεις όμως το compact με το s8 σε θέμα οθόνης είναι πραγματικά βλασφημία. Είπαμε να υποστηρίζετε σθεναρά μια εταιρία αλλά όχι κι έτσι. Αδίκως παίρνουν τόσα βραβεία τα κινητά της Samsung για τις οθόνες τους, βραβευμένες μάλιστα από ειδικούς; Δεν λέω ότι είναι άσχημες οι οθόνες της Sony, προς Θεού, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα panels των ναυαρχίδων της Samsung η το v30 της LG. Τα x reality και Bravia engine κτλ είναι και διαφημιστικά trick, σκέψου το λίγο κι αυτό

Ιωάννης jb

Γιώργο πως ξέρεις ότι θα είναι καλύτερα;; σε παρακαλώ δλδ!
Τι άλλο θα ακούσουμε ήθελα να ήξερα..
Κάτσε δες τα πρώτα και μετά μίλα!
Ολόκληρη Sony και θα έχει δευτεροκλασατο πάνελ μην ακούω χαζομάρες..

Γιώργος Κ.

Τα χαρακτηριστικά του κινητού έχουν βγει και αναρτηθεί σε πολλά sites. Σας τα γράφω κι εδώ. 4.6 ίντσες οθόνη ανάλυσης 720Ρ με x reality engine, triluminos display. Επειδή σας κόβω κομματάκι άσχετους αμφότερους Να σας εξηγήσω πως οι 2 αγγλικοί όροι σημαίνουν ότι τα χρώματα θα φαίνονται πιο ζωντανά και έντονα όπως στις amoled περίπου και ότι θα μειώνεται ο θόρυβος στα βίντεο και στις φωτό τουλάχιστον όσον αφορά στην οθόνη και η εικόνα θα δείχνει πιο ρεαλιστική. 2 χαρακτηριστικά που ήδη είχε ακόμη το πρώτο Ζ. Ωστόσο δεν δύναται και πάλι να συγκριθεί αυτή η οθόνη που πράγματι είναι πολύ καλή (το είπα αυτό και δεν είπα πουθενά τον όρο δευτεροκλασάτη) με μια αντίστοιχη της Samsung που το display mate επανειλημμένως βγάζει ως καλύτερες τις οθόνες των κινητών της η με του εξαιρετικού v30 που πολλοί reviewers ως τώρα λένε πως η οθόνη είναι ακόμη καλύτερη από του s8. Samsung και lg έχουν τα ηνία στις οθόνες (ειδικά στις τηλεοράσεις ), πως να το κάνουμε τώρα, να τις βγάλουμε τρίτο δεύτερες επειδή το θέλετε εσείς; Ε δε γίνεται. Εγώ ένα ταπεινό μα εξαιρετικό mate 9 έχω με ips 1080P και παρόλο που η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική στη… Συνέχεια »

Jack Sf

@Γιώργος Κ.
Καλύτερες τηλεοράσεις για φέτος θα σε στενωχορησω αλλά είναι η SONY φίλε μου, ψάξε στα έγκυρα site που κάνουν reviews τηλεοράσεις και δες μόνος σου. Μη λέτε ο καθένας οτι νομίζει..

Ιωάννης jb

Άσχετοι εμείς ή εσύ που πιστεύεις ότι το x reality που έχει αυτό το κινητό θα είναι σαν του πρώτου z;;
Άσχετοι εμείς ή εσύ που επειδή το λέει το πληρωμένο display mate είναι καλύτερο από τα άλλα;;
Δε μου λες για πόσα xperia έχει κάνει τεστ το display mate;;
Ενημερώσου λίγο, δες σύγκρινε από κοντά και μετά έλα να μιλήσεις

Γιώργος Κ.

Όπου κι αν έψαξα πρώτες θέσεις στις τηλεοράσεις παίρνουν TCL,Samsung, lg και μετά Sony. Σορι ε.

Καλά Ιωάννη εσύ όλα τα sites κι όλους τους reviewers τους λες πληρωμένους. Από καταβολής κόσμου. Όλοι τα παίρνουν από Samsung και Apple και από Huawei φυσικά και βγάζουν διαστρεβλωμενα αποτελέσματα. Μα όλοι όμως. Ούτε ένας δεν έχει ξεφύγει που να είναι αντικειμενικος. Μόνο όταν κάποιος ευνοεί τη Sony είναι αντικειμενικος. Μόνο τότε. Επίσης έχεις μια διακαή τάση να μην καταλαβαίνεις συνεχώς τι γράφω. Είπα πουθενά ότι θα είναι τα ίδια πάνελ με του Ζ;;; Είπα ότι πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε στο Ζ. Αυτό συνεπώς σημαίνει ότι η ηλικία σου είναι πολύ μικρή αφού δεν μπορείς να συμμετάσχεις όπως πρέπει σε έναν διάλογο (καλά αυτό το έχουμε καταλάβει από αλλού, δε χρειαζόταν να μην μπορείς να ακολουθήσεις μια συζήτηση για να το συμπεράνουμε)

hayate

Ακόμη σχολιάζετε σε αυτό το νήμα? Ο άλλος συγκρίνει οθόνη compact με s8 σα να συγξρινινει δηλαδή πατάτες με καρότσες. Ότι και να πει κανείς μετά από αυτό είναι λίγο! Πληρωμένο το display mate?? Γέλασα μέχρι δακρύων πως μπορείτε και τα γράφετε κάτι τέτοια;

Στα του θέματος τώρα το compact είναι πολύ δυνατό αλλά με τέτοια τιμή δεν πάει πουθενά. Στα 400€ κάτι θα έκανε αλλά η αγαπημένη εταιρία του Ιωάννη το έβαλε τόσο ακριβό γιατί σου λέει κανείς άλλος δε βγάζει τόσο μικρό κινητό. Τσακ θα τα πάρω από εκεί και θα ανέβω στο 0. 7 από 0.5 %!!

bezilys

@Γιώργος Κ το compact όντως δεν συγκρίνεται με το S8 μόνο και μόνο από την ανάλυση αλλά για πάρε xz premium και βάλτο δίπλα από ενα s8!

Γιώργος Κ.

bezilys η συζήτηση αφορούσε μόνο στην οθόνη. Και να θέλω να το συγκρίνω με το premium δεν μπορώ γιατί κανείς γνωστός , φίλος η συγγενής μου δεν έχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ένας καλός μου φίλος έχει το ΧΑ ultra και η αδερφή μου το ΧΑ που της το πρότεινα εγώ και της έχει βγει σκυλί. Με το ultra που το έχω συγκρίνει με το δικό μου (mate 9) στην οθόνη το δικό μου είναι αρκετά πιο φωτεινό και έχει πιο ζωντανά χρώματα. Δεν ξέρω τι έχει κάνει η χαβαη σε αυτό το κινητό αλλά η οθόνη του είναι πραγματικά πολύ καλή για 1080Ρ. Τώρα σε μέγεθος μην τα λέμε. Το ultra πολύ πιο μεγάλο αλλά έχει καλύτερη μπροστά κάμερα. Εβγαλα και από τα 2 φωτό με την μπροστά σε χαμηλό φωτισμό και τις πέταξα στο πισι και το ultra έβγαλε σαφέστατα καλύτερες φωτογραφίες. Στις πίσω όμως κάμερες το mate ήταν κατά πολύ καλύτερο. Τώρα αν θες να σου πω κι αλλά πές μου γιατί το ultra το βλέπω και το χειρίζομαι επι καθημερινής βάσης σχεδόν ( ο φίλος μου είναι λίγο άσχετος κι ότι θέλει του το φτιάχνω εγώ. Πρόσφατα του έβγαλε θέμα και η αφή. Άλλου πατούσε άλλου έπιανε.… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Για του λόγου το αληθές όσον αφορά στις πίσω κάμερες των δυο κινητών πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις διάφορες στις κάμερες. Είναι συγκριτικό από γνωστό site που κάνει φωτογράφιση σε ίδιες συνθήκες σε όλα τα κινητά

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=8073&idPhone2=8102&idPhone3=7950

Θα δείτε πως όπου κι αν πατήσετε το mate βγάζει πιο καθαρές και με λιγότερο θόρυβο φωτογραφίες

Vargas77

Ωραίο κινητό κ μάλλον ότι καλύτερο σε compact για android. Αλλά στα μικρά παίζει μπάλα το iPhone se κ είναι πολύ μπροστά σε επιδόσεις σε σχέση με το compact

JD

Βγάζει δήθεν compact κινητό η κάποτε κραταιά εταιρεία (που τα τελευταία χρόνια παραπαίει με μερίδιο αγοράς 1% και παρόλα αυτά μυαλό δεν βάζει συνεχίζοντας τον ίδιο τραγικό σχεδιασμό) και είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (129 x 65x 9.3mm) από πχ. το S7 (142.4 x 69.6 x 7.9 mm) που έχει 5.1″ οθόνη , δηλαδή για ποιόν λόγο να το αγοράσει κανείς; Για να χάνει σε οθόνη και να κερδίζει σε bezels; Έλεος!!!

Ιωάννης jb

Jd.. Πόσο μερίδιο αγοράς θέλεις να έχει μια εταιρία για να πεις ότι είναι καλή;;
Πόσο μερίδιο; πες έλα, 2; 3; 5; 10; να το αφήσω 15 για να το πάρεις σίγουρα;

Μα καλά τώρα είστε σοβαροί;;
Πιο γελοίος δε πάει! Το τερματισατε ρε!
Εκεί έξω υπάρχουν πλέον 100 εταιρίες που βγάζουν smartphone..

Ιωάννης jb

Ρε Γιωργάκη που θα μου τη πεις και για την ηλικία μου..
Γιατί ρε παιδάκι μου καλό δεν μου απαντάς σε πόσα xperia έκανε τεστ το display mate?
Γιατί είστε τόσο άσχετοι;;
Εδώ γίνεται κανονικός πόλεμος στην Sony από το αμερικα και εσείς ακόμα ψάχνετε να βρείτε τη φταίει και δεν έχει τις πωλήσεις της Samsung..
Εδώ πας σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα και θα σου προτείνουν αν δίνεις λίγα χαομι ναομι, λίγα παραπάνω Χαβάη και αν δίνεις πολλά Samsung ή μήλο..
Ξυπνήστε ρεεεε

Ιωάννης jb

Πόσο δλδ θέλεις για να το πεις κόμπακτ;;
Και το μήλο με 4 ίντσες οθόνη εχει ύψος 124 χιλιοστά μόλις 5 λιγότερα από το 4,6 xz1 compact…
Και στο πάχος παρόλο τις μόνο 4 ίντσες έχει σχεδόν 6 πόντους πλάτος ενώ το Sony δεν φτάνει τους 6,5 πόντους

hayate

Πωωωω εντάξει το παιδάκι έχει βαρέσει κόκκινο. Εντάξει το βλέπετε παιδιά δεν την παλεύει. Εδώ προσπαθεί να βγάλει τη Sony ως πρώτη σε μερίδιο με 0,5% της αγοράς. Προσπαθεί να δείξει τελείως μάταια πως το compact έχει καλύτερη οθόνη από τα s8. Το display έκανε review το Xperia Z και μετά τα παράτησε γιατί βάζει ίδιες οθόνες με και καλά x reality και trilouminos και να χουμε να λέμε !! Απλά για να εντυπωσιάσει κάτι που στο τέλος δεν γίνεται !! Μας λέει επίσης ότι κάνουν πόλεμο στη Sony για αυτό δεν πουλάει. Οι αμέτρητες βλακείες της εταιρίας από το Ζ3+ και μετά δεν μετράνε καθόλου; Μέχρι τότε πως έβλεπες παντού Sony ? Δεν υπήρχε πόλεμος τότε; Είχαν κάνει ανακωχή;;; Το γεγονός επίσης πως το ποσοστό της εταιρίας από τότε κι έπειτα έπεσε ακόμη περισσότερο ούτε αυτό μετράει; Το ότι από μόνη της βρέθηκε στα αζήτητα το μεταφράζουμε ως πόλεμο από τα μεγάλα καταστήματα;;; Το ότι βγήκαν έκτοτε άλλες πόσες εταιρίες και διεκδίκησαν μερίδιο της πίτας με καλές και φτηνές συσκευές και άφησαν πίσω τη Sony να κοιτά τα αποκαΐδια της ούτε αυτό μετράει;;; Μάλλον Εσυ πρέπει να ξυπνήσεις και αν δε θες να ξυπνήσεις τώρα τότε θα ξυπνήσεις στις… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Τα σκέφτηκες πολύ ώρα;;
Πρόσεχε μη το κάψεις τέτοιο μυαλό κρίμα να πάει χαμένο!
Συσκευή που μόλις κυκλοφόρησε δε μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό….
Δεν είπα ότι είναι καλύτερο από το s8…
Και δε μπορώ να πω κάτι τέτοιο…

Οι περισσότερες εταιρίες εκεί έξω πλυν Apple και Samsung αντε βάλε μεσα και Χαβάη, θα ήθελαν πολύ να είχαν τα κέρδη της Sony αλλά δεν τα έχουν..
Εκεί φαίνεται μια εταιρία αν τα πάει καλά και όχι αν έχει ποσοστό 1 ή 2 ή 3% στην παγκόσμια αγορά…
Ολες εκεί παίζουν… πλυν των 3 πρώτων

hayate

Δε θέλω να σε τρομοκράτησω αλλά θα το κάνω γιατί εσύ θα μας ρίξεις στα βαριά Σαββατιάτικα. Η ΟΡΡΟ που είναι άγνωστη σε μας πούλησε 85 εκατομμύρια κινητά το 2016. Η Sony μετά βίας έφτασε τα 20 με τις καλύτερες πωλήσεις να έχει κάνει το XA. Ξέρεις τι διαφορά σε κέρδη κάνουν 60 εκατομμύρια περισσότερες πωλήσεις; Όσο κι αν φτηνά τα πουλάει η ΟΡΡΟ τα κινητά της κι όσο ακριβά η Sony. Δίνω επίσης στοιχεία που εμφάνισε εδώ το techblog ακριβώς πριν από ένα χρόνο για το τμήμα mobile της Sony :

“Το θετικό όμως με το mobile τμήμα της εταιρείας είναι ότι πλέον δεν χάνει χρήματα από αυτό, αλλά όπως ανακοίνωσε η Sony πλέον το mobile τμήμα δεν μπαίνει μέσα, μάλιστα έβγαλε και ένα μικρό κέρδος 4 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι ιδιαίτερα θετικό μιας και το προηγούμενο έτος έχασε 544 εκατομμύρια δολάρια”.

544 εκατομμύρια χασούρα το 2015 και 4 εκατομμύρια κέρδος το 2016!!! Τα αλλά 540 που μπήκε μέσα πως θα τα βγάλει; Από τα 18 ΧΖ premium που θα πουλήσει παγκοσμίως ;;;; Αυτά είναι τα τεράστια κέρδη που ζηλεύουν όλες οι άλλες εταιρίες πλην των τριών πρώτων;;; Ελα Χριστέ και Παναγία και χόρεψε μαζί μας η κατάσταση !!!

Jack Sf

Το συγκεκριμένο site που λέτε το displaymate δεν συγκρίνει οθόνες.. Όταν διαβάζεις το και καλά review είναι σαν διαφημιστικό της Samsung. Δεν συγκρίνει πουθενά καμία τηλεόραση sony. Εδώ ο τύπος που τα γράφει αυτά στο site λέει σε μια φάση οτι οι curved οθόνες ειναι πιο καλές σύμφωνα με scientific measures παρουσιάζουν λέει καλύτερη γεωμετρία! Οποιος πραγματικός
videophile τα διαβάσει αυτά θα πεθάνει στο γέλιο.. Αυτός είναι καθαρά εκεί για να λέει καθε εξάμηνο οτι η Samsung έχει την καλύτερη οθόνη.. Σας φενεται περίεργο?μάρκετινγκ είναι.. Εε Γιώργο Κ. εσύ λες πωλήσεις εγώ λέω ποιότητα εικόνας Η sony είναι premium εταιρεία, το ότι έχει μια κινεζική του κιλου παραπάνω πωλήσεις δε μου λέει κάτι και δεν νοιάζει και την ίδια την sony

bezilys

@hayate το xz premium δεν πουλάει οπως και δεν πουλάνε γενικώς τα sony λόγο μηδαμινόυς marketing, Samsung ασπουμε όπου και να κοιτάξω την διαθημιζουν και λογικό είναι οι απλοί άνθρωποι θα πάρουν αυτό τους το πλασάρουν χωρίς έχουν ψακτει και πολύ αλλά της Sony μόνο σε κάνα γυπεδο να δω διαθημιση της….το xz premium είναι το απόλυτο κινητό για φέτος το πιο ολοκληρωμένο δεν έχει να ζηλέψει από κανέναν ίσως ο μόνο ανταγωνιστής του θα είναι το note 8 και το iPhone 8 που θα βγουν!

Ιωάννης jb

Κυριακάτικα έχεις τον άλλον να συγκρίνει εταιρία που βρίσκεται 50 χρόνια στο χώρο έχει αντιπροσωπείες σε 200 χώρες, έχει 15 χιλιάδες υπαλλήλους, 100 δις πωλήσεις και κατά μέσο όρο 400 δολάρια έσοδα από κάθε συσκευή smartphone που πουλάει… Με μία οπο που είναι στο χώρο 5 χρόνια.. Εντάξει ανερχόμενη η oppo αλλά μη τα παραλεμε.. Μια εταιρία που κάνει αντιγραφή το δημοφιλεστερο σμαρτ εκεί έξω δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα ανέρχεται.. Μια εταιρία που είναι τυχερή όπως πολλές άλλες και εχει μια τεράστια αγορά να απευθυνθεί χωρίς να είναι ανάγκη να βγει έξω από αυτήν… Το αρνητικό της υπόθεσης όσο εύκολα ανήλθε τόσο εύκολα μπορεί και να κατέλθει.. Και για να τελειώνουμε ναι η οπο σίγουρα θα ζήλευε τα λεφτά που βγάζει η Sony από τον τομέα smartphone διότι είναι πάρα πολλά!!!! Απλά η Sony δεν είναι μπακάλικο της γειτονιάς είναι μια τεράστια εταιρία η οποία έχει και τεράστια έξοδα!!! Και για το τομέα κέρδη ανοίξτε λίγο τα μάτια σας μην είστε τόσο αθώα.. Θα μου πεις 15 χρονο είμαι δε θα είμαι αθώο..! Τέτοια πολυεθνική είναι δυνατόν να θέλει να εμφανίσει κέρδη και να μη μπορεί να το κάνει;;; Εταιρία που κάνει τζίρο 100 και 150 δις ετησίως!… Συνέχεια »

hayate

Σε ποιον πλανήτη ζεις ήθελα να ξέρα. Κάνε ένα search και θα δεις ότι το 2016 η Sony πούλησε μετά βίας 20 εκατομμύρια κινητά. Κι όχι τα διπλάσια που τόσο πολύ θες. Για το 2017 ας μην το συζητήσω καλύτερα. Και 20 μύρια βαριά σου λέω εγώ να πούλησε ούτε καν άγγιξε τα 400 σε κάθε κομμάτι μιας και τα περισσότερα ήταν ΧΑ, ένα κινητό που κόστιζε 200ε. Και το κάποτε μεσουρανούσε τι σημαίνει; η νοκια την περίοδο 1998-2006 είχε το 80% και τώρα έχει πάει στα τάρταρα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα ξεπεραστεί ποτέ από άλλες εταιρείες; μα ήδη έχει ξεπεραστεί από πολλές!! Σταματά να ζεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος και δέξου ότι αρκετές εταιρείες την προηγούμενη χρονιά τα πήγαν πολύ καλύτερα από τη Sony.

Γιώργος Κ.

Μερικοί ξεπερνάτε τα όρια του φανμποισμου με το να μη δέχεστε ορισμένες αδιαμφισβήτητες καταστάσεις. Ναι, κάποτε η Sony ήταν το πρώτο όνομα στα μπουζούκια που λέμε. Είχα συσκευές της που είχαν κάνει πάταγο όπως το w810 (επι εποχής Sony Ericsson ) και το οποίο το αγόρασα 23 Απριλίου 2007 στη γιορτή μου στην τιμή των 271€ και το έχει πλέον ο πατέρας μου 10 χρόνια μετά χωρίς να έχει αλλάξει καν μπαταρία και το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό ! Είχα ακόμη και το Τ29 που είχε πορτακι, μικρή κεραία και φωνητικές εντολές(το γνωστό και ως “μωρο μου”), μια εποχή που μερικοί από δω μέσα δεν υπήρχατε καν σαν οντότητες. Ναι, τότε και για πολλά χρόνια είχε την πρωτοκαθεδρία μαζί με τη Nokia αλλά πλέον αυτό το όνομα δεν υπάρχει πια. Ό,τι χτίστηκε γκρεμίζεται σταδιακά με τις απανωτές κοτσανοειδεις αποφάσεις που παίρνει, και η μια και η άλλη εταιρια. Και ενώ η Nokia φαίνεται να ανακάμπτει σταδιακά η Sony είναι κολλημένη στο παρελθόν , όπως κολλημένο είναι και το μικρό ποσοστό της. Και ναι ήταν πρωτοπόρα σε πολλά πράγματα όπως είπε ο φίλος από πάνω και πιστεύω χωρίς αυτή την εταιρια τα κινητά δε θα είχαν την όψη που βλέπουμε τώρα.… Συνέχεια »

antonis

Γιατί τέτοιος πόλεμος ρε παιδιά;Τσακωνεστε για τα κινητά λες και πρόκειται για τη τσέπη σας.Είναι αλήθεια οτι πλεον υπάρχουν πολλοί παιχτες στον τομέα των κινητών.αΕιναι αλήθεια επίσης οτι η αγαπημένη μου Σόνυ δεν πήγαινε καλά λόγω λαθών,τα οποία καλώς η κακώς έγιναν.Επίσης είναι αλήθεια οτι οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα και τα πολυκαταστήματα δεν προωθούν τα Σονυ και όπως βλέπω απο τους καστασλογους τους κάθε φορά αυτά είναι πιο λιγα.Εγώ δεν θα σχολιασω εσάς,αλλά θα αναφέρω την δική μου περιπτωση.Απο το 1999 ειχα συσκευές της Έρικσον και Σόνυ αργότερα.Το 2013 είχα αναβάθμιση απο τον πάροχο μου ο οποίος μου έδωσε τις δικές του προσφορές απο τις οποίες έλειπαν τα Σόνυ, και με προτροπή του πωλητή ότι είναι προβληματικά πλεον αγόρασαν ενα Σαμσουνγκ το οποίο βγήκε ελαττωματικό και μάλιστα η εδώ αντιπροσωπεία αρνούνταν να μου το αντικαταστησει.Πάει αυτό.Αναγκάζομαι πλεον να αγοράσω άλλο τηλέφωνο στο οποίο παλι οι πωλητές δεν με προέτρεπαν να αγοράσω Σονυ,Και αγοράζω LG το οποίο ευυχως βγήκε ΚΑΛΟ.Τώρα όμως έρχεται το πλήρωμα του χρονου και ψάχνοντας για νέα συσκευή κανεις πουθενά δεν μου συστήνει Σόνυ,αλλά απο δικούς γνωστούς που έχουν Σόνυ όλοι μα όλοι είναι κατ ευχαριστημένοι.Ηθικον δίδαγμα σάιτ κσι πολυκαταστηματα προωθούν αλλά…..Ακόμα και την Νικία θάβουν που… Συνέχεια »

antonis

Συγνώμη για τα ορθογραφικα.Για την Νοκια έλεγα στο τέλος και οτι οι εταιρείες κινητης, πολυκαταστήματα και σάιτ προωθούν αλλά κινητά λεγοντας οτι τα Σόνυ δεν είναι καλα.Και τέλος τα αι σιχτιρ και Σαμσουγκ τα θεωρώ άχρηστα τα μεν πρωτα για το λειτουργικό τους και δεύτερα για την αντιμετώπιση που είχα όταν χρειασστηκα το σερβίς τους.Όσο για τα κινέζικα το λέει η λεξη ΚΙΝΕΖΙΚΑ.Θα περνάτε ποτε κινεζικό αυτοκίνητο;Όσοι πήραν το μετάνιωσαν.

Ιωάννης jb

Αντώνη καλά τα λες!!!
Είναι αυτό που είπα και παραπάνω….
Τα τελευταία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος στη Sony η οποία παρόλα αυτά παραμένει δυνατή και με τα καλύτερα smartphone εκεί έξω!!!
Ενώ και εσύ ο ίδιος γνώριζες ότι με το z1 το 13 είχε την πιο ολοκληρωμένη επιλογή της αγοράς αυτοί δεν σου το πρότειναν διότι είχαν αρχίσει να τα σπάνε..
Και λογικό είναι αφού οι Ιάπωνες δεν έδιναν για διαφήμιση τίποτα σε σχέση με άλλους..
Άλλη νοοτροπία πως να το κάνουμε!
Κάποια 10χρονα εδώ μέσα ούτε αυτό το απλό δεν μπορούν να καταλάβουν..
4k εκεί έξω δεν έχει κανείς, ούτε 960 fps video…
Ούτε τέτοιο μικρό (xz1 compact) που σε λίγο θα βγάζει και φτερά να πετάει

hayate

Κάθε δήλωση του Ιωάννη είναι επίσημα και μια ατάκα από τους 2 ξένους. Τα καλύτερα κινητά εκεί έξω λέει!! ! Ναι όσον αφορά τα 5 οικοδομισιμα στρέμματα bezel σίγουρα. Έχουν τα καλύτερα bezel!! Θα πέσει τεχνολογική φωτιά και θα μας κάψει!! Ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή αλλά όχι αυτός επιμένει πως βγαίνει από τη δύση!! Πως να κάνει κανείς συζήτηση μετά από όλα αυτά τα εντελώς άστοχα εδώ μέσα. Παραιτούμαι. Ας τα βρει με τον παιδοψυχολογο του για να μην πάω εγώ σε κανονικό ψυχολόγο. Tricks are for kids…

antonis

Φιλέ Ιωάννη επειδή μου απάντησες γρήγορα για πες μου την γνώμη σου.Έχω τρεις επιλογές xa, xa1 και Μ5 ποιο να επιλεξω; Το x compact είναι ιδανικο που δεν θελω παντοφλα αλλα ειναι ακριβό για εμένα.Σε σάιτ οπου έστειλα τις προτασεις μου με προέτρεψαν σε σιαομι και χουαγουει.Και κάθε αλλη γνώμη δεκτή.

bezilys

@hayate αυτο με τα bezels έχει καταντήσει αΐδοια, πιάστε πρώτα κάνα κινητό της Sony πρώτα και μετά μηλιστε μου μάθατε και τ bezels, εγώ σε διαβεβαιώνω κινητό sony έχω και πότε μα ποτέ δεν με πείραξαν τα “bezels”!!

hayate

Και θα συνεχίσει να ξέρεις αυτό με τα μπεζελ bezilys γιατί εδώ και 6 χρόνια η εταιρία βγάζει το ίδιο σχέδιο. Έφαγε τόσο κράξιμο η Apple που για 3 Χρόνια είχε τον είχε σχεδιασμό, γιατί να τη γλιτώσει η sony? Δες reviews από τα ΧΖ1 / compact και θα διαπιστώσεις πως πέρα από το 90% των σχολίων από κάτω που βγάζουν χολή, ακόμη και οι περισσότεροι reviewers λένε πως περίμεναν κάτι διαφορετικό από τη Sony έστω αυτή τη φορά. Αηδία έχει καταντήσει το γεγονός πως μας πλασάρει ξανά κινητά με 5.5 ίντσες που είναι πιο μεγάλα κι από 6 ίντσα και δε φτάνει μόνο αυτό βάζει και μικρές μπαταρίες και βάζει και τα πλήκτρα στη οθόνη με αποτέλεσμα αυτή να μικραίνει ακόμη πιο πολύ!!! Εντάξει, στην τελική απλά μας κοροϊδεύει. Και μετά σου φταίει το marketing και ο δήθεν πόλεμος…

Γιώργος Κ.

Καλά, Αντώνη, μας τρολαρεις κι εσύ τώρα; Τι σχέση έχουν τα 3 κινητά μεταξύ τους; Σαφώς και το ΧΑ1 είναι ανώτερο όλων και το Μ5 είναι κινητό του 2015!! Το XA ανήκει στη low end κατηγορία και το ΧΑ1 mid και πάνω. Μου φαίνεται αυτός ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για υποστήριξη κάποιου άλλου εδώ μέσα.

antonis

Αγαπητέ Γιώργο Κ. είμαι ανεξάρτητος και δεν μιλάω για λογαριασμό κάποιου αλλου παρα μονο του εαυτού μου.Για τα συγκεκριμενα κινητά που λέω η ομοιότητα μεταξύ τους είναι οτι είναι στις 5 ίντσες και η τιμή τους στα 220 ευρώ και ναι εχεις δίκιο οτι το Μ5 είναι του 2015.Στο σάιτ που εκανα τις προτάσεις μου προτειναν ως επιλογή το p8 lite το οποίο είναι επίσης του 2015 αλλά στα σκρουτζομαγαζα που ψάχνω το δίνουν τσαμπα,καθώς το νεο μοντελο είναι 5,2 ίντσες.Απλα νομιζω οτι είναι ευκαιρία αν ανσλογιστεις οτι τα δυονβαυτα κινητά καινούρια είχαν 300 ευρώ συν…!!!!

antonis

Γιώργο Κ. πω πω ρε φιλέ τι μου θύμησες.Μόλις διάβασα οτι είχες το w810 το όπιο είχα και εγώ αθάνατο τηλέφωνο.Εμένα όμως μου χάλασαν οι επαφες τις φόρτισης.Οποτε……

bezilys

@hayate τι λες ρε φίλε 1 χρόνο έχει η Sony αυτό το σχεδιασμό πριν από αυτό είχε διαφορετικο, Δεύτερον τι κουμπιά να βάλει έξω τι λες αυτή ήταν από της πρώτες που έβγαλαν τα εξωτερικά κουμπιά και να τα ξαναβαλει?!και καλά θα κάνει να κρατήσει αυτά τα bezels για τρις λόγους πρώτον γιατί οι συσκευές τις είναι πιο ωραίες με bezels, δεύτερον γιατί αυτό την κάνει ξεχωριστή από τον ανταγωνισμό, βλέπεις ασπουμε τώρα s8 με LG v30 και δεν ξέρεις πιο είναι πιο μοιάζουν πολύ!!,τρίτον για τα στερεοφωνικα ηχεία που είναι εξίσου σημαντικά.

Γιώργος Κ.

Μα καλά ποιος τυφλός σου πρότεινε το Ρ8 lite και όχι το Ρ9 lite 2017 που κάνει 190 και είναι πολύ καλό vfm?? Απορώ τι κάνουν σε αυτό το site που είπες! Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ανώτερο από ΧΑ και από Μ5 λόγω που το τελευταίο είναι 2 ετών αλλά κάπως κατώτερο από ΧΑ1 πλην οθόνης και μπαταρίας που το Ρ9 lite 2017 είναι καλύτερο και σε μέγεθος είναι σχεδόν τα ίδια παρόλο που το Ρ9 έχει 0.2 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη. . Ωστόσο το ΧΑ1 είναι πιο ακριβό κατά 40+ ευρώ αλλά αν σου αρέσει τόσο η Sony το ΧΑ1 είναι μονόδρομος και θα το ευχαριστηθείς πολύ. Τώρα αν θες να μου πεις κι άλλα κριτήρια πλην τα 200 ευρώ ταβάνι και τις 5 ίντσες οθόνη πες μου να σου προτείνω κι άλλες μάρκες 🙂

Γιώργος Κ.

Αντώνη ακόμη το έχει ο πατέρας μου αυτό το κινητό κι όλο του λέω ότι θα το πετάξω από το μπαλκόνι να πάρει άλλο, πόσο άλλο θα αντέξει πια! :-Ρ

hayate

Bezilys αυτό το στυλ το ορθογώνιο στυλ με τις μικρές κι ανεπαίσθητες καμπύλες το έχει επί εποχής πρώτου Ζ που βγήκε Γενάρη του 13. Απλά από τότε αύξησε κιόλας τα bezel. Συμφωνώ ότι ξεχωρίζει από τη μάζα αλλά είναι καιρός να πάει ένα βήμα παρακάτω. Όταν βλέπεις ότι μαζικά οι καταναλωτές / reviewers αντιδρούν τότε πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως η σειρά θέλει μια ανανέωση αλλά παρά πολλοί

antonis

Γιώργο για ευνόητους λόγους δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του σάιτ.Τώρα το ποιος μου το προτεινε; τι να σου πω πίσω απο ενα υπολογιστη πολλά κρύβονται.Πάντως όντως βλέπω οτι το p9 lite είναι ΚΑΛΟ.Αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη Σόνυ χωρίς να απόκλειω αλλες επιλογεςμε εξασιρεση την Σαμσουγκ απο την οποία έχω πολυ μα πολύ κακή εμπειρεια….. Η δική μου χρηση είναι τα κλασσικά κλήσεις και μηνύματα μην ξεχνάμε οτι πρωτα απ όλα είναι τηλέφωνά και ίντερνετ.Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου.

Γιώργος Κ.

Αντώνη εάν το θες για βασική χρήση τότε χρειάζεσαι καλό σήμα κινητού για να πιάνει παντού καθώς και καλή μπαταρία . Να ξέρεις τα Χαβάη έχουν από τις πιο δυνατές κεραίες για σήμα κινητού και WiFi με αρνητικό όμως την σχετικά μεγάλη ακτινοβολία. Εγώ τώρα έχω ένα mate 9 και σε σχέση με τα 4 προηγούμενα 4 κινητά που είχα (LG g5 / blackberry passport, note 4, note 3) το σήμα δεν έχει καμία σχέση. Ειδικά τα Samsung είχαν πολύ ασθενές σήμα αλλά ελάχιστη ακτινοβολία. Σε θέμα μπαταρίας το p9 lite 2017 είναι πολύ καλό αλλά και η Sony παρόλο που έχει αρκετά πιο μικρές μπαταρίες (xa1) κάνει καλή διαχείριση και κρατάνε μια χαρά

antonis

Σε ευχαριστώ Γιώργο για τις άμεσες απαντήσεις 🙂

Γιώργος Κ.

Να σαι καλά φιλε μου και καλές αγορές 😉😉

bezilys

@hayate είναι μόνη εταιρεία που έχουν αυτο το ορθογώνιο που πρωσοπικα μαρεσει περισσότερο από της στρογγυλές καμπιλες που έχουν οι άλλοι έτσι κι αλλιώς θα ήταν χάλια άμα όλα τα κινητά θα ήταν ίδια. Το πρόβλημα της Sony σίγουρα δεν είναι το design αλλά το marketing.. Ανανέωση έχει κάνει η Sony στις λεπτομέρειες όπως έχει κάνει και η Samsung γιατί άμα το σκέυτεις και η Samsung ίδιο στυλ design έχει κάτι λεπτομέρειες άλλαζαν είτε αυτή ήταν η edge οθόνη είτε μακροστενη οθόνη δηλαδή τι περιμένεις να κάνει η Sony να αλλάξει τέλειος το στυλ που είχε τόσα χρόνια?!

hayate

Bezilys ναι περιμένω από τη Sony να κάνει πλέον ριζικές αλλαγές κι όχι μικρές. Τα S της Samsung αν δεις από το 1 ως το 8 δεν έχουν καμία σχέση αν και δεν μπορούν οι εταιρίες να κάνουν πολλά όταν έχουν μόνο μια οθόνη μπροστά εν αντιθέσει με τη Sony που από το πρώτο Ζ ως τα τελευταία είναι πολύ μικρές οι αλλαγές και μιλάμε για πολλά μοντέλα από το Ζ ως το ΧΖ 1. Ωστόσο ναι συμφωνώ ότι έχει δίκη της ταυτότητα. Δεν είπαμε να την αλλάξει αλλά να την εξελίξει καθώς οι εποχές αλλάζουν και πολυ γρήγορα

bezilys

τα s4, s5, s6, s7 μοιάζουν πολύ έχουν μικρές διαφορές, τώρα όσο αφορά design στα sony ναι μοιάζει το xperia Z με το xz1 ως προς το στυλ ορθογώνιο που έχουν που με αυτό το στυλ ότι και να κάνει η Sony πάλι θα μοιάζουν μεταξύ τους τα κινητά γιατί έτσι είναι αυτό το στυλ τι να κάνουμε, ακόμα και αν μακροστενε την οθόνη ή ελάχιστοιπιοιυσε τα bezels.και καλά θα κάνει να το συνεχίσει αυτό το στυλ την κάνει ξεχωριστή είναι από της λίγες εταιρίες που μόλις δεις το κινητό θα πεις να αυτό είναι sony όχι σαν αυτές τις κινεζιες που βγαίνουν που μοιάζουν όλα μεταξύ τους και δεν ξέρεις πιο είναι πιο!

John

Ναι οντως το βλεπεις και λες αυτο ειναι ενα Sony γιατι τοσο ασχημα κινητα και πισω απο την εποχη τους σχεδιαστικα καμια αλλη εταιρεια δεν νοειται να βγαλει! Εδω η Essential εταιρεια 3 μηνων και βγαζει απο τα πιο ομορφα και στιλατα κινητα και οι Ιαπωνες που καποτε ηταν κορυφη για να μην αλλαξουν γραμμες παραγωγης βγαζουν το ιδιο σχεδιο εδω και 6 χρονια

Ιωάννης jb

Βλέπω τα σχόλια από αυτόν τον John και συγχιζομαι Κώστα κάνε κάτι..
Αντώνη καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να ψωνίσεις από το πάνω ράφι…
Όταν φτάνεις να δίνεις 220+20 για μεταφορικά και άλλα αξεσουάρ νομίζω πως δεν είναι πολύ δύσκολο να πας κοντά στα 300…
Ή δίνεις και παίρνεις κάτι καλό ή παίρνεις ένα xiaomi redmi 4x με λιγότερα από 150 και είσαι πρώτος!!!
Xperia xa και m5 αυτή τη στιγμή είναι πανάκριβα αν ήταν στα 130 και 170 ευρώ αντίστοιχα θα άξιζε…
Το xa1 πάλι δε πιστεύω ότι αξίζει σαν αγορά! Αν έπεφτε στα 2 κατοστάρικα τότε μάλιστα!
Μάλλον δε τρελενεσαι για games ούτε για τεράστια οθόνη!
Θέλεις μια συσκευή δυνατή που να είναι πρώτης κατηγορίας που δε θα σου δημιουργήσει προβλήματα…
Προτείνω xperia x και HTC m9… Προλαβαίνεις αν βιαστείς

antonis

Ιωαννης το xperia xa πριν λίγο καιρό ηταν κοντά στα 140 ευρώ ενω τώρα έχει φτασει τα 180 δεν ξέρω γιατί.Σε ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σου. 🙂

bezilys

@John η τρολ είσαι ή έχεις καταρακτει αλλιώς δεν εξηγείται χωρίς πλάκα κοίταξε το! Τα sony βρίσκονται άνετα στα top 5 πιο όμορφες συσκευές σαρέσι δεν σαρέσι!

Πέτρος

ξέρουμε αν το βγάζει και σε dual sim?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.