Smartphones

Sony Xperia XZ2: Νέες εικόνες στη δημοσιότητα [MWC 2018]

Νέες εικόνες του Sony Xperia XZ2 ήρθαν στη δημοσιότητα λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του στο MWC 2018, με μία από αυτές να δείχνει τη συσκευή στη βάση ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης.

Οι νέες εικόνες συμβαδίζουν με τις προηγούμενες και δείχνουν τη συσκευή σε διάφορος χρωματισμούς και από διάφορες γωνίες. Έτσι διακρίνουμε τη συσκευή σε μαύρο, ασημί, ροζ και πετρόλ. Στην εικόνα όπου εμφανίζεται η συσκευή σε ασημί βλέπουμε και τη βάση για επαγωγική φόρτιση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μόνο το Sony Xperia XZ2 κι όχι η compact έκδοσή του θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, παρόλο που το compact εμφανισιακά θα μοιάζει με τον «μεγαλύτερο» αδερφό του, μόνο το XZ2 θα έχει γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ η compact έκδοση θα έρχεται σε ματ. Όπως και να έχει, έχει, μένουν λίγες ώρες για να μάθουμε τι θα ισχύσει.

Σχόλια

  • Ενα βημα στη σωστη κατευθυνση , μπραβο της και οι sony fans που κραζατε δεν νομιζω να εχετε παραπονο , με το fingerprint λιγο διαφωνω , στο πλαι ηταν πολυ καλυτερο νομιζω , ακομα και ασθητικα

  • Στη φωτό με το πετρόλ χρώμα φαίνεται η καμπυλότητα στην πλάτη του κινητού. Πάντως περιμένω να δω αυτό που έλεγαν για ένα μοντέλο A edge με oled οθόνη. Έχει κάποιος κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο μοντέλο που ανέφερα;

  • Αλλη μια μπαγκατελα με σχεδιασμο 2010 απο την Sony. Φετος προβλεπω να την περναει σε πωλησεις και η Doogee με την UMIDIGI.

  • Αν και το premium είναι σαν κι αυτά, τότε έφυγα στην Huawei. Περιμένω κάτι το διαφορετικό ή αν μη τι άλλο μια υπερμπαταρια ή μια κάμερα που να κάνει την διαφορά. P10 mate pro το καλοκαίρι θα είναι ώριμη επιλογή από κάθε άποψη.

  • Δεν ξέρω δείχνει όμορφο ιδίως το πετρολ και σιγουρο αυτό είναι φωτογραφία κανονικά θα είναι πιο όμορφο

  • Πολύ πολύ ενδιαφέρον... Περιμένω πως και πως, απλά θέλω πάνω από 4 γιγα ραμ, 6ή8 και μάλλον θα το τιμήσω

  • ωραιο μπροστα χαλια πισω..και ειμαι απο τους πιο sony οπαδους!!! ελπιζω να μην ειναι αυτο! επισης πανω απο 4 ραμ δεν χρειαζονται!

  • Αν είναι έτσι όπως τα βλέπω μου φαίνονται κακόγουστα το λιγότερο στην πλάτη. Αρκετό πάχος φαίνεται κιόλας, για να δούμε. Γενικά δείχνουν να ακολουθούν έστω και με καθυστέρηση το κακόγουστο και ακαλαισθητο trend του να χάνει η κάθε φίρμα τα χαρακτηριστικά της και στο τέλος να μοιάζουν όλα τα τηλέφωνα πάρα πολύ, ειδικά μπροστά να είναι ίδια, μόνο οθόνη και κανένα στοιχείο design. Κάτι έχω διαβάσει περί οθόνης και ήχου μέσω δονήσεων της οθόνης, να έχουν κάτι μεγάλο να αποκαλυψουν άραγε οι Ιάπωνες όπως με τις τηλεοράσεις τους άραγε; Χλωμό αλλά το ελπίζω.

  • Παρα πολυ ωραιο ντιζαιν.Γιατι πρεπει η sony να γινει σαν τους αλλους και οχι οι αλλοι να γινουν sony.Αν ειχα τα λεφτα να το παρω θα το εκανα......χτες.

  • Συνηθως οι εταιρειες αντιγραφουν πετυχημενα σχεδια που πουλανε πχ. παλιοτερα τα iphone και τα τελευταια 3-4 χρονια τα Samsung. Για ποιον λογο να αντιγραψει μια εταιρεια την αποτυχημενη στα κινητα Sony ;

  • John εγω δεν θελω ολα τα κινητα να ειναι ιδια γιατι αυτο εχουν καταφερει οι αλλοι.Ας υπαρχει και καποιος διαφορετικος.Ελπιζω η sony να συνεχισει σε αυτο το μοτιβο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.