Sony Xperia Z, Ελλάδα κυκλοφορεί μέσα στο Μάρτιο

Το Sony Xperia Z είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones του 2013 και εδώ στο Techblog κάθε εβδομάδα λαμβάνουμε μπόλικα email και σχόλια που μας ρωτάτε το πότε θα κυκλοφορήσει. Όσοι το έχετε αγαπήσει είναι για τον μίνιμαλ σχεδιασμό του, την χρήση του γυαλιού ως κυρίαρχο υλικό κατασκευής αλλά και την αδιαβροχοποίηση που προσφέρει. Η οθόνη 5 ιντσών 1080p με Mobile Bravia Engine 2 και η κάμερα 13.1 Megapixel με Sony Exmor RS σας έχει “αναστατώσει”.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες που έφτασαν σήμερα στα αυτιά μας και μένουν να επιβεβαιωθούν, το Sony Xperia Z αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου, αμέσως μετά το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013 στα τέλη Φεβρουαρίου.

Την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας σας την είχαμε μεταφέρει για πρώτη φορά μέσα από το hands-on του Xperia Z και σήμερα με αυτές τις νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι “σίγουρα” πάμε για Μάρτιο.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z, Ελλάδα κυκλοφορεί μέσα στο Μάρτιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Τουλάχιστον ας κυκλοφορήσει πριν τις 22 που ανακοινώνεται το Galaxy SIV (όπως ακούγεται τουλάχιστον) για να πουλήσει κάτι παραπάνω..Αν κυκλοφορήσει μετά την ανακοίνωση, τότε θα είναι πρόβλημα….

p.a

Κώστα μήπως ξέρεις πότε θα κυκλοφορήσει και το nokia lumia 620?

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ δεν το βλέπω σαν πρόβλημα αυτό… το βλέπω σαν ευκαιρία να το αποκτήσω μια ώρα αρχίτερα… 😛
Για τους δύσπιστους σε ότι αφορά την αντοχή της κινητάρας… 😉

https://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY
https://www.youtube.com/watch?v=OBNEEE-O_J4

baira13

Καλα το 1ο video ολα τα λεφτα……ο Shogun ειναι ο τυπος?

Κώστας

Φοβερό κινητό παιδιά και ανυπομονώ να το δούμε από κοντά στην Ελλάδα.

Vassilis

Καμια ιδεα για την τιμη του?

γεο

650 ευρω … μαλλον !! τοσο το εχει το amazon και το ebay προπαραγγελια αλλωστε … Μπορει να μην εχει μεγαλες διφορες απο τον ανταγωνισμο του αλλα η ποιοτητα κατασκευης και ο αδιαβροχος χαρακτηρας εμενα με κερδιζουν .Θα ηθελα να δω και το s 4 αλλα δεν νομηζω … ΤΑΚΗ …!

Υ.Γ. περημενω οπως ολοι ενα πληρες unboxing – hands on εκει θα παρθει η τελικη αποφαση …!

Προηγουμενα τηλεφωνα iphone 3gs- iphone 4g- galaxy s 2-και τωρα Μοτο razr … !

Makis

Αυτή η αναμονή με σκοτώνει!!

iwannis

σιγα το s4 μωρε..πραγματικα…πολυς ντορος οπως και περισυ,και βγαλανε μια πατατα που πουλησε λογο ονοματος….πλαστικο θα ειναι και φετος,με τον κλασσικο σχεδιασμο galaxy..

skace13

κατι για το zl ξερουμε?

Teo

@iwannis Είσαι πολύ μπροστά..πραγματικά σε ζηλεύω !!!
Αφού λες “πατάτα” ένα από τα καλύτερα smartphone του 2012,τι να πω..να σε πάμε στη NASA γιατί εδώ χαραμίζεσαι.

Stavros

Καταπληκτικό κινητό ό,τι καλύτερο υπάρχει μέχρι τώρα από όλες τις πλευρές, τεχνικά χαρακτηριστικά, design, ποιότητα κατασκευής τι άλλο να ζητήσει κανείς, σίγουρα πρέπει να είναι το επόμενο κινητό όλων όσων θέλουν μόνο το καλύτερο για το εαυτό τους

ιωσννης

Ναι γιατι ειχε πρωτοποριακό design,ποιότητα που θα ζήλευαν όλοι οι κατασκευαστές και πάνω απο ολα ξεκινήσε από την αρχη να φτιάχνει το όνομα του..μάλλον κάποιος άλλοΣ ειναι για την νασα..
Λογω ονόματος πούλησε τουλάχιστον το 50% των συσκευών του…πες μου σε τι ζήλευε από το Hox και σε παραδέχομαι

bbb

καλώς να το δεχτούμε! κι ας βγει και το galaxy S5 …ποιος νοιάζεται? το κινητό υπερέχει όλων κι εμείς καθόμαστε κι ασχολόυμαστε με το άν και πότε θα κυκλοφορήσει το s4 χωρίς να ξέρουμε καν τις θα έχει πάνω! έλεος πια!

γεο

Tα τελευταια νεα λενε …

Xperia Z (SO-02E) gets priced in Japan

NTT DoCoMo has officially released pricing for the Sony Xperia Z (SO-02E), due to launch in Japan on 9 February 2013. The price looks equivalent to that mooted in other parts of the world, coming in at 77,280 Yen (£545, €645, $860). Various pricing options exist for monthly plans and full details can be found here.

https://www.nttdocomo.co.jp/charge/simulation/index.html

Θανος

Ωραιο κινητο , φοβερη σχεδιαση …ειναι υπεροχο !

Μηπως υπαρχει hands on του Xperia Ion HSPA ;

ανδρεας

τελειο το κινητο!!! μου εχει κανει τρομερη εντυπωση! ακομα και να βγει το s4 πιστευω το xperia z θα ειναι καλυτερο !1 θα ηθελα να ηξερa κωστα αν εχει καλο ηχειο και η φωτεινοτητα τι λεει? εγω εχω το xperia p και σκεφτομαι σοβαρα να παρω το z !! θα αργησει πολυ να ερθει στην ελλαδα!!!

Πάνος

Δεν είναι μακρυά ο Μάρτιος, μπορώ να περιμένω να το δω και live, αν και με έχει κερδίσει απο την πρώτη μέρα παρουσίασης!

tasos

τι να πει και η samsung. ότι και να βγάλει, εγώ το xperia z το ερωτεύτηκα.

nick

xperia z και τα μυαλά στα κάγκελα,ο έρωτας ηταν κεραυνοβολος,το θελω

Νιο

Ρε μαγκες πηρε η κοπελια μου το xperia P (σε μαυρο) και ηταν τοσο ομορφο που μου ερχοταν να το φιλησω. Δεν το εχω ξανα παθει αυτο… χαχαχαχαχα.. Φαντασου αμα δω το Ζ τι θα γινει…… Ρε Κωστα σου εχει συμβει τιποτα παρομοιο? εσυ που εχεις δει τοσες συσκευες?

Δημήτρης

Από την αρχή μου άρεσε πολύ το κινητό και το έβαλα στο μάτι…..
Μετά όμως από παρακολούθηση αρκετών reviews παρατήρησα ότι “τραβάει” κάτι ψιλοκολληματάκια, του τύπου πατάς home button και ενώ το δέχεται σαν εντολή αργεί να επιστρέψει, ή στο rollάρισμα στην home screen μερικές φορές, κάτι σαν lag.
Αν όντως συμβαίνει αυτό (και μάλλον είναι θέμα software, γιατί από hardware αποκλείεται) το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο για μια ναυαρχίδα τέτοιου επιπέδου ποιότητας και τιμής.

Γιώργος

Δημήτρη, Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε τελική μορφή και γι αυτό το λόγο το software έχει κάποια θεματάκια στα previews, τα οποία προφανώς οφείλονται στο πρώιμο στάδιο που βρίσκεται ακόμη το λογισμικό της συγκεκριμένης συσκευής.

Χρηστος

Παιδια στο e-bay το εχει 515 στο Ηνωμενο Βασιλειο.. μακαρι να εχει ιδια η λιγοτερη τιμη στην Ελλαδα.

tolis

Κ εγώ το είδα φίλε Χρήστο κάτι παίζει με το συγκεκριμένο αν δεις ο πωλητής που το λανσάρει Δ πουλάει τίποτα άλλο παρεμφερές μόνο κάτι τζιν lewis πράγμα που μου φαίνεται περίεργο να έχει άκρη για τόσο φθηνά κινητά κ να μην το εκμεταλλεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.